Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζουυυυυυυυυυυυ,

τι ωραια που τα ειπες, σ ευχαριστω πολυ!ετσι ακριβως νιωθω!δε θα μπορουσες να τα ειχες περιγραψει καλυτερα.

το αλλο που σκεφτομαι ειναι να παμε καπου με τον αντρουλη μου κανα τριημερο- 5ημερες να ξεκουραστουμε κ πιο μετα να παμε κανα ταξιδακι κ με τον χιονομπαλη- τρομοκρατη.θα δουμε....

Μαρια,

δεν θα επρεπε να σας δωσουν εκκαθαριστικο μισθοδοσιας,να δεις αναλυτικα τι εχεις παρει?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλησπέρα στα κοριτσια,

Όποια κοπέλα μένει Λάντον ας μας πεί παρακαλώ περι γεγονότων που γίνονται??? Είναι τόσο άσχημα όσο τα περιγράφουν??? Πληγωθηκαν και σκοτώθηκαν άνθρωποι? Σπάνε και καταστρέφουν - καίνε τις περιουσίες ανθρώπων(Αυτοκινητα - σπίτια - μαγαζιά)???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπέρα στα κοριτσια,

Όποια κοπέλα μένει Λάντον ας μας πεί παρακαλώ περι γεγονότων που γίνονται??? Είναι τόσο άσχημα όσο τα περιγράφουν??? Πληγωθηκαν και σκοτώθηκαν άνθρωποι? Σπάνε και καταστρέφουν - καίνε τις περιουσίες ανθρώπων(Αυτοκινητα - σπίτια - μαγαζιά)???

γιατι περιεργο σου φαινεται?οπως και εδω σπανε και καταστρεφουν τις περιουσιες.

Μαρια,

δεν θα επρεπε να σας δωσουν εκκαθαριστικο μισθοδοσιας,να δεις αναλυτικα τι εχεις παρει?

αυτο δε το εχω παρει ποτε σε καμια δουλεια.πρεπει να το ζητησω η μου το δινουν ετσι?να σου πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

αυτο δε το εχω παρει ποτε σε καμια δουλεια.πρεπει να το ζητησω η μου το δινουν ετσι?να σου πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω!!

αληθεια?οταν δουλευα ελλαδα,σε οσους φυσικα μου εβαζαν ενσημα,την ημερα της μισθοδοσιας,μου εδιναν κ ενα χαρτι ποσα εβγαλα,κρατησεις ικα κλπ

δεν ξερω βεβαια τι κανουν τωρα,αλλα λογικα,δε θα επρπε να σας δινουν κ εσας ενα τετοιο χαρτι?ρωτησε κ τις αλλες κοπελες

Διαφημίσεις

γιατι περιεργο σου φαινεται?οπως και εδω σπανε και καταστρεφουν τις περιουσιες.

εδω ομως αυτοι που τα σπάνε ειναι τα πληρωμένα λαμογια της κυβερνησης....εκει???

Επίσης θελω να μαθω αν όντως ειναι ετσι ή τα μεγαλοποιούν οι "ΛΕΡΕΣ" που εχουμε για δημοσιογραφους....αυτα θέλω να μαθω Μαρακι μου!!!

;)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

δε ξερω αν ειναι πληρωμενοι απο την κυβερνηση αυτοι οι ανθρωποι(εδω)γιατι μου φαινεται πολυ εξωπραγματικο κατι τετοιο να συμβαινει.βεβαια ποτε δε ξερεις και ο κοσμος δεν ειναι ροζ.αλλα λεω εγω τωρα...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

τι ομορφα που ξεκινησε η μερουλα μου.η κουνιαδα μου,δεν μπορεσε να ερθει σημερα για να κρατησει τον χιονομπαλιτσα τρομοκρατη.

τηλ στην προισταμενη μου να ζητησω carers leave *,κ μου ειπε <δε νομιζω πως ειναι cl να ρωτησω κ τη διευ/σα> αααααγκρρρρρρρρρρρρ:evil::evil:

ξυλοκοτα!παλιογρια! κατσικα!αφου εχω ξαναπαρει για τον ιδιο λογο,τι αλλαξε τωρα?

επειδη μου χρωστανε παρα πολλες αδειες κ δεν προλαβαινουν να μου τις δωσουν ολες,θα πρεπει να μου τις πληρωσουν.η χαμενη,απο τη τσεπη της θα τα δωσει κ προσπαθει να μου φορτωσει τη μερα ως cl????

ΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νευρα μου κοριτσια

*εαν για καποιο λογο ακυρωθει το μπειμπι σιτινγκ/ο σταθμος κλπ σου δινουν για ολο τον χρονο καπου στις 7 ημερες,δεν ειμαι σιγουρη,αδεια για να προσεχεις το παιδι σου

Καλημέρα κοριτσάκια! Να σας πω ένα νέο; Χθες έμαθα ότι είμαι έγκυος! Πάμε ολοταχώς για το 3ο και ο Θεός βοηθός!

Μαράκι μήπως σου έβαλαν το επίδομα αδείας; Λέω εγώ τώρα... Καλοφάγωτα πάντως!

Τι άλλα νέα; Τι γίνεται στην Αγγλία βρε παιδιά;Χαμός;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Στελλα,

δεν ξερω τι λενε κατω,για πες μου εσας πως σας εχουν ερθει τα νεα?

η ιστορια εχει ως εξης.

δε θυμαμαι πια ημερα,την προηγουμενη εβδομαδα,καποιοι αστυνομικοι σκοτωσαν εναν νεαρο αφρικανικης καταγωγης,στην περιοχη του τοτενχαμ,ο οποιος οπλοφορουσε.ενας αστυνομικος εριξε πρωτος κ <βρηκε>η σφαιρα εναν αλλο αστυνομικο.στον ασυρματο του.αυτος ομως νομιζε πως ο νεαρος ανοιξε πυρ οποτε κ ανταπεδωσε τον πυροβολισμο κ τον σκοτωσε.

ετσι εχει η ιστρια εως τωρα,απο τις χθεσινες εφημεριδες

ο νεαρος ηταν μελος συμμοριας,οποτε οι <οι δικοι του> ξεκινησαν ειρηνικη διαμαρτυρια,το σαββατο οπου την ιδια μερα,αστυνομικοι σταματησαν εναν αλλο νεαρο,αφρικανικης καταγωγης για ελεγχο κ απο τοτε ξεκινησαν οι ιστοριες,βασιζομενοι στο οτι η αστυνομια κανει διακρισει κ σταματα για ελεγχο μονο εγχρωμους.

απο τοτε εχει ξεκινησει ο <πολεμος>

Διαφημίσεις

ΑΡΝΙΚΟΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παμε για το κοριτσι????χαχαχααχα

μπραβο ρε αρνικολακι,μου φτιαξες τη μερα!!!!!

ΑΡΝΙΚΟΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παμε για το κοριτσι????χαχαχααχα

μπραβο ρε αρνικολακι,μου φτιαξες τη μερα!!!!!

Μακάρι, μακάρι!:D Θα σκάσω μέχρι να το μάθω!

Ευχαριστώ Κατερινάκι μου!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αρνικολακι βαλε κ αλλο τικερακι απο κατω :D

ποσων εβδομαδων υπολογιζεις?πανω κατω η πτ σου?

13 απριλίου έχω υπολογίσει. Κι άλλο κριαράκι:rolleyes:Λες να βάλω από τώρα;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...