Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να σου πω στελλα μου,

λογικο μια ορμ/κη θεραπεια να αλλαξει τον μεταβολισμο σου ή ως παρενεργεια,να βαλεις καποιο βαρος

αλλα ενας σωστος γιατρος δε θα συνταγογραφουσε ορμονες,χωρις να σου δωσει κ μια διατροφη ή συμβουλες για διατηρηση του βαρους σου

κ ποτε δε θα σου ελεγε πως δεν θα χασεις αυτα τα κιλα οτι κ αν κανεις,αλλα θα επρεπε να συστησει αλλο φαρμακο με τις ιδιες θεραπευτικες ιδιοτητες,με λιγοτερες παρενεργειες.

2 γιατροι με κατάστρεψαν 19 χρονων πιτσιρικάκι ήμουν και τώρα τραβάω τα σπασμένα τους:mad::x:x:x :evil::evil::evil::evil::evil:

γιατι μη μου πεις πως αν μπεις σε ενα γυμναστηριο κ χτυπιεσαι μερα νυχτα κ τρως μαρουλοφυλλα,δε θα χασεις τιποτα?

Ναι αλλά έτσι θα πεθάνω καλό μου....Δεν ειναι σωστός τρόπος αντιμετώπισης...ΑΛΛΑ εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει ΓΙΑ ΜΕΝΑ άλλη ΟΔΟΣ:confused:

κοιτα στην τελικη,δε χρειαζεται να απολογεισαι σε κανεναν για τιποτα.με λειπει αφανταστα βεβαια αυτο που λες,πως το βαρος κ το να εχεις οικογενεια ειναι πλεον μειονεκτημα στην ελλαδα,θα μιλας απο πειρα φανταζομαι?

ε,αυτα εδω δεν περνανε.

Παντα μιλάω εκ πείρας αγάπη......Ευτυχώς όσες δουλειές βρήκα στην ζωή μου δεν κοιτούσαν την εμφάνιση αλλά μου έκλεισαν πολλές πόρτες λόγω σώματος και πριν 3 χρόνια μου έκλεισαν πόρτες λόγω παντρειας και πιαθνότητας να κάνω παιδί.....:mad::x:x:x

Τωρα που έχω παιδί....:-(:sad::-(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

αρνικολακι που χαθηκες βρε ψυχη?που εισαι?

στελλακι,

ε,οχι κ να πεθανεις!!!!!χαχαχαχαχα!ακραιο το παραδειγμα μου,το ξερεις σιγουρα ομως, πως για το χασιμο βαρος θελει κ τεραστια προσπαθεια,ποσο μαλλον οταν ιατρικοι λογοι το κανουν ακομα πιο δυσκολο

ασε,μην το πεις!φυσικα με ενα μωρακι κ με την τρεχουσα οικονομικη κατασταση,που να τρεχεις στο γυμναστηριο?σε καταλαβαινω κ συμφωνω.προσωπικα δε μου αρεσει μα καθολου ομως,οποτε κ τον χιονομπαλη να μην ειχα,παλι δε θα πηγαινα.

ομως,αυτο που εχω δει,γιατι ειχα πολλα σκαμπανευασματα βαρους τα τελευταια χρονια,ειναι το εξης.σε περιοδους που δουλευα <πανω-κατω> ολη την ωρα κ ολη την ημερα περπατημα,σε λιγοτερο απο 4 μηνες εχανα παααααρα πολλα κιλα.

σε συνδυασμο με τη μεριδα μου να κοβεται στη μεση,οχι γιατι το ηθελα,μου αρεσει το φαγακι μου,αλλα γιατι δεν ειχα χρονο.

το βαρος το εβαζα,οσο ημουν εκτος δουλειας κ δεν προσεχα τι ετρωγα

πιστευω λοιπον,πως οταν με το καλο πιασεις δουλεια,θα σε βοηθησει πολυ.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κατερίνα μου, δε χάθηκα, εδώ είμαι! Για μια βδομάδα ακόμα εδώ θα είμαι.... μετά αλόχα! Πάω για μπάναια... δεν αντέχω άλλο βρε παιδιά, θέλω να ξελαμπικάρω! Τώρα ξεκούραση θα είναι οι διακοπές στο πατρικό; Δεν ξέρω, θα δείξει....Πέρυσι πάντως είπα, δεν ξαναπάω πουθενά μέχρι να μεγαλώσουν... δεινοπαθήσαμε και είχαμε πάρει μαζί μας μόνο το μεγάλο! Είδα τη συζήτηση περί κιλών και είπα να μη συμμετάσχω... Εμένα πάντως οι εγκυμοσύνες δεν με πάχυναν... η λαιμαργία μου με παχαίνει! Το έχω ξαναπει: Φαγητό και ύπνος: από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή!

Το Σάββατο πήγα τα μικρά να κοινωνήσουν. το βράδυ βγήκαμε για πίτσα νηστίσιμη με ένα φιλικό ζευγάρι, ωραία περάσαμε αν εξαιρέσετε το κυνηγητό που έριξα με το Μιχάλη... Ακούραστα είναι τα σκασμένα!Χθες παιδότοπο, ε τπτ το ιδιαίτερο, μια απ'τα ίδια....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αντε βρε ανικολακι,σε χασαμε :(

τι κανει η αδερφουλα σου,εχει νεοτερα?

τωρα που θα πατε στο πατρικο σου,θα ειναι καμια απ τις αδερφες σου εκει να σε βοηθησει?εχεις καμια ανηψια λιγο μεγαλυτερη να στα κραταει ή να σε βοηθαει για λιγες ωρες?

οταν καναμε διακοπες το καλοκαιρι με ολο το σοι της μητερας μου,μου φορτωναν τις 4 ξαδερφες μου να τις προσεχω :D κ ημουν 7?? :rolleyes: ουτε καν δουλευαν οι θειες μου τοτε.

οποτε εχω μια ιδεα γιατι πραγμα μιλας.αυτο γινοταν οχι μονο τα καλοκαιρια αλλα κ σε αλλες γιορτες/διακοπες.

εχει αλλα παιδακια εκει για να παιζουν?να κανουν κατι να ειναι απασχολημενα.

Διαφημίσεις

Τώρα που θα πάμε κάτω θα μιλήσω με την αδερφή μου εφ'όλης της ύλης...παντως μου είχε πει εξ αρχής ότι παίρνει χρόνο και χρήμα η όλη διαδικασία.

Άντε καλέ που θα με βοηθήσουν οι αδερφές μου, αυτές ούτε τις δουλειές του σπιτιιού δεν κάνουν από βαρεμάρα, όχι από άγνοια...Τώρα αν επιμείνουν να μου κρατήσουν το Μιχάλη (γιατί ο Χρηστος δεν πρόκειται να με αποχωριστεί), τι να πω... θα εκπλαγώ! χαχα Πάντως δε θέλω να τα φορτώσω στη μητέρα μου κι εγώ να κάνω ντόλτσε βίτα, δεν μου κάθεται καλά.... θα ήθελα να τη βοηθήσω κιόλας μια που θα είμαστε 4 στόματα παραπάνω... Εσύ τι άλλα; Θύμισε μου, θα πας διακοπές φέτος; Πότε; Πού;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

χαχαχαχαχαχαχαχα ε οχι κ ντολτσε βιτα!

δουλευεις πολυ σκληρα ολο τον χρονο κ μια εβδομαδα διακοπων ειναι απαραιτητη.δε νομιζω να σε παρεξηγησει η μητερα σου,αν ενα απογευμα πας παραλια με τον αντρα σου οι δυο σας.

εμεις κοιταζουμε τωρα,που εχουν πεσει οι τιμες παρα πολυ,να παρουμε ενα πακετο διακοπων(εισητηρια,ξενοδοχεια,μεταφορες μεσα)

γυρω στη 2η εβδομαδα του σεπτεμβριου λεμε ισπανια,μαλτα,ελλαδα ισως?

κ εχω διλλημα,να παρω ή οχι τον χιονομπαλη τρομοκρατη μαζι???σιγουρα δε θα ειναι διακοπες με το μωρο μαζι,εξοπλισμος,παιχνιδια,ρουχα,πανες... το σκεφτομαι

απ την αλλη δε μου παει κ η καρδια να τον αφησω,πρωτο καλοκαιρι μαζι.

η σκεψη ειναι πως αν παμε για 5 ημερες,δε θα τον παρουμε αλλα αν ειναι για παραπανω σιγουρα θα ερθει μαζι μας.

ελλαδα στην οικογενεια μου,δε θα ηθελα γιατι τοτε σιγουρα ΔΕΝ θα ειναι διακοπες!θα πρεπει να τον παω παντου για να τον δουν,ειμαστε κ μεγαλο σοι κ ουτε μπανια θα κανουμε ουτε θα ξεκουραστουμε.οποτε το αφηνω αυτο για νοεμβριο.

καλησπερα κοριτσακια,τι κανετε?

εμεις σημερα πηγαμε για ενα μπανακι και η μιση ημουν στον ηλιο και η αλλη μιση κατωα πο την ομπρελα.εχω γινει κοκκινη μονοπαντα!!!απο τη μια πλευρα,ξεχασα πρωτη φορα να βαλω αντηλιακο και εγινα σαν αστακος.ο γιαννης το κατα ευχαριστηθηκε επαιζε στην αμμο με τα κουβαδακια του,ταισε με το τοστακι του δυο πουλακια και ειχε καταχαρει.σημερα τον ειχε πιασει μαμακιαση ολο αγαπες μου ηταν!!!

αποφασισα να κανω διατροφη μεχρι το δεκεμβρη για να κανω και αποτοξινωση μηπως τελικα μπορεσουμε να προσπαθησουμε για νινι να ειναι το σωμα μου υγιες για να υποδεχτει το εμβρυακι!!!ουτως η αλλως θα χασω τα κιλα!!σημερα το πρωινο μου ηταν λιγο γαλα με μιση αραβικη πιτα,το μεσημερι εφαγα μακαρονια με σαλτσα και σαλατα,το απογευμα ενα φρουτακι βανιλια και το βραδυ εφαγα ενα γιαουρτι με συκο.πειναω λιγακι αλλα θα συνηθησω.ανεβηκα και στη ζυγαρια και ειμαι 62 κιλα ακριβως αλλα φαγωμενη.θα ζυγιστω και αυριο το πρωι

ειπα να κανω και τη καρδια μου μετρα και να κανω και λιγους κοιλιακους!!!!απο αυριο...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα στις όμορφες κοπέλες του καφέ μας!!

Μαράκι πολύ χαίρομαι που το πήρες απόφαση (και για το μπεμπέ και για την δίαιτα μιλάω χιχι)!!!Όσον αφορά την δίαιτα νομίζω πως σε τέτοιες προσπάθεις όταν αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα ενθουσιάζεται κανείς κι είναι πιο εύκολο να συνεχίσει!Πάντως τα 65 κιλά κι εμένα μια χαρά μου φαίνονται, δεν θα έχεις και πολλά να χάσεις :D

Κατερινάκι μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Αν αρέσει η νύφη στην πεθερά ξεκινάμε καλά χιχι. Ευχαρίστως να μας την κλέψει ο χιονομπαλίτσας την μικρή (τα χουμε συμφωνήσει άλλωστε:tongue:). Όταν έρθουμε Αγγλία να κανονίσουμε και την πρώτο τους ραντεβού κάποια στιγμή αν θέλεις κι εσύ!!

Όσο για το δίλλημα για τις διακοπές (με ή χωρίς παιδί) η γνωμη μου είναι follow your heart!Αν νιώθεις πως θέλεις λίγες μέρες με τον αντρούλη σου να τις περάσετε σαν ζευγάρι και γενικά να ξεκουραστείς λίγο από αυτό το 24/7 που απαιτεί ένα μωρό τότε θα έλεγα πήγαινε άνευ χιονομπάλη-τρομοκράτη . Για μένα δεν υπάρχει θέμα τύψεων (α άφησα το παιδί μου κτλ) από τη στιγμή που επί 10 μήνες δεν τον έχεις αφήσει στιγμή από κοντά σου. Άλλωστε αν η μαμά χρειάζεται ένα break τότε είναι καλό να το κάνει. Ευτυχισμένη μαμά = ευτυχισμένο παιδί! Αν πάλι νιώθεις πως αν πας διακοπές χωρίς το μωρό τότε όλη μέρα θα τον σκέφτεσαι και θα σου λείπει και το μυαλό σου θα είναι σε αυτόν αντί να είναι στις διακοπές τότε θα έλεγα μάλλον πάρ'τον μαζί. Εσύ ξέρεις καλύτερα τί έχεις περισσότερο ανάγκη σε αυτή τη φάση :D:D:D Όπως και να'χει νομίζω πως θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα και θα γεμίσεις μπαταρίες!

Αρνικόλ, συμφωνώ με την Κατερίνα, σιγά την ντόλτσε βίτα!Όλοι χρειαζομαστε ξεκούραση, κι η μαμά σου σίγουρα πάνω από όλα βάζει εσένα που είσαι παιδί της...Εύχομαι πάντως να περάσετε πολύ όμορφα, να ξεκουραστείς και να χαρείτε τα μπανάκια με τα πιτσιρίκια σου!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσοπουλα

ανεβηκα και στη ζυγαρια και ειμαι 62 κιλα ακριβως αλλα φαγωμενη.θα ζυγιστω και αυριο το πρωι

...

ρε κοριτσια μη μου προσθετετε κιλα!!!62 ΟΧΙ 65!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ,τωρα που ζυγιστηκα και αφαγη ειμαι 61.9 τεραστια διαφορα!!χαχαχα!!!
αντε μαρακι με το καλο!κ το νινι κ η διαιτα κ απ ολα

ποσο υψος εχεις,65 κιλα δεν ειναι πολλα,ποσα θες να χασεις?

ειμαι 1,65 δεν ειμαι πολυ ψηλη.αν ξεκινησω με 5 κιλα και τα καταφερω τοτε θα ηθελα να χασω αλλα 5.

Καλημέρα στις όμορφες κοπέλες του καφέ μας!!

Μαράκι πολύ χαίρομαι που το πήρες απόφαση (και για το μπεμπέ και για την δίαιτα μιλάω χιχι)!!!Όσον αφορά την δίαιτα νομίζω πως σε τέτοιες προσπάθεις όταν αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα ενθουσιάζεται κανείς κι είναι πιο εύκολο να συνεχίσει!Πάντως τα 65 κιλά κι εμένα μια χαρά μου φαίνονται, δεν θα έχεις και πολλά να χάσεις :D!

δε το πηρα αποφαση ακομα βλεποντας και κανοντας.ολα θα εξαρτηθουν απο τις δουλειες και τα οικονομικα μας.τζουλη οχι και συ 65!!!62 ειναι τα ατιμα!!καλε τη βαρβαρη ωρα ειναι αυτη που γραφεις!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

δε το πηρα αποφαση ακομα βλεποντας και κανοντας.ολα θα εξαρτηθουν απο τις δουλειες και τα οικονομικα μας.τζουλη οχι και συ 65!!!62 ειναι τα ατιμα!!καλε τη βαρβαρη ωρα ειναι αυτη που γραφεις!!!

Καλημέρα Μαράκι! Εγώ δεν φταίω, το είδα από την Κατερίνα το 65 :tongue::tongue::tongue: Από εκεί να ζητήσεις εξηγήσεις χιχιχιχι! Εντάξει τώρα? Με συγχωρείς???????Σε παρακαλώ!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χαχαχα, κατά τις 6 ξυπνάει για να φάει η μικρή κι αφού τη θηλάσω και την ξανακοιμίσω σηκώνομαι μπας και διαβάσω τίποτα μαθηματικό...Είναι η πιο ήσυχη ώρα της μέρας πλέον :D:D:D

6237481d19.png

σε ειδα σε ειδα!!!το καταλαβα οτι ησουν εσυ απο τους κοινους φιλους!δε μου λες εδω μενεις?το ειδα πριν λιγο.εγραψα για βαρβαρη ωρα γιατι ειδα το 7 και νομιζα οτι μενεις αγγλια οποτε εκει θα ηταν 5.νομιζα οτι ησουν και συ αγγλια.θα μεταναστευσετε?η μπουμπου μια κουκλα!!!

ααα κοριτσια πλερωθηκα!!!!!334 ευρω.με προσληψη 11 ιουλιου.δουλεψα 72 ωρες.δε μπορω να καταλαβω τι μου εχουν βαλει.με πληρωσανε για τις υπερωριες??μου βαολανε επιδομα??ιδεα δεν εχω..η αλλη κοπελα που ξεκινησαμε μαζι και εχει δουλεψει μονο 4ωρα χωρις υπερωριες και μια μερα δουλεψε και μια ωρα λιγοτερο πηρε 325 ευρω.και δεν ειναι ουτε παντρεμενη ουτε παιδι εχει..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σας κοριτσια,τι κανουμε σημερα?

Μαριιιιιιιιιιαααααα φτου μου!οοοοοοοχι φτου μου κ παλι φτου μου!που σου προσθεσα 3ολοκληρα κιλα :oops::oops::oops::oops::oops: κανονικα θα επρεπε να μου απαγορευτει η εισοδος στο φορουμ χαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...