Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι ρε στο ευχομαι.να πω μια βλακεια??μηπως να επερνες κατι απο εκει οταν πας?σιγουρα θα βγει πιο οικονομικο αποτι εδω.εγω παντω στο φεις μ ια χαρα σε βλεπω.εκτος αν εχεις κανει τα μαγικα σου!!!αμα ειναι ετσι να σου στειλω και γω καμια για ρετους!!!

Ρε συ ήμουν 58 κιλά ανθρωπάκι πρίν πάρω ορμόνες και γίνω 100....Μερικές φωτο λοιπόν που βλέπεις εκει είναι απο εποχή προ ορμονών και μερικές τωρινές και πολύ λιγες ρετούς, γιατι η αλήθεια είναι ότι προσωπο έχω πάρα πολύ αδύνατο ακόμα και τώρα....

Συγγνώμη το φέις μου είναι ακόμα ορατό??? Δεν έχει διαγραφεί??? Το έχω διαγράψει εδώ και 1 μήνα...Εσυ ακόμα έχεις πρόσβαση??? Για τσεκαρε και πες μου....

Ρετους όμως κάνω γιατι αυτο ουσιαστικα επαγγέλομαι...

κοριτσια εχετε πολυ γελιο!!

μαρακι,με το καλο ο αντρουλης σου να ξεκινησει κοπελα μου.

στελλακι μου,ομορφα τα συνολακια,το 2ο το βρισκω λιγο υπερβολικο για συνενετυξη.ποσο κοστιζουν?αν το ραψεις θα ερθει πιο οικονομικο?

να σου πω τη γνωμη μου,ενα απλο μαυρο παντελονακι με πουκαμισο,θα εισαι μια χαρα.βαλε κ αξεσουαρ,δε χρειαζεσαι τιποτε αλλο.οι αγγλοι λενε σμαρτ ντυσιμο,πιο απλα οχι τζιν.

οσο για τις τιμες εδω στα ρουχα,υπαρχουν μαγαζια για καθε τσεπη ;)

κοιτα,εδω λονδινο τουλαχιστον κυκλοφορουν διαφοροι ανθρωποι,διαφορες κουλτουρες κ βλεπεις πααααααααααααααααρα πολλα.

κ αν οι κοπελες που εδειξες στις φωτο τις θεωρεις χοντρουλες...δεν εχεις δει τιποτα!!!!!!

καλη επιτυχια στις αιτησεις σου κ να μας κρατας ενημερες

Βασικά είμαι σαν την τελευταια φώτο αλλά πιο κοντή ΑΡΑ πιο φαρδιά....χαχα (αλήθεια λέω, πρόσθεσε δηλαδή κανα 10-15 αρι κιλα πάνω....) :-(:-(:-(:-(

επισης σχεδον σε ολα τα μαγαζια εδω,εχουν +σαιζ section καθως κ για πετιτ ή για πολυ ψηλες.

Για κοντούλες χοντρούλες τους βρίσκετε τίποτα????

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπέρα κοριτσάκια, μπήκα για ένα σύντομο γεια!

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές!

Κατερινάκι μου τέλεια νέα!!!!!!!!!!Οπότε όπου να'ναι κάνεις την καινούρια αρχή!Τέλεια, με το καλό, κι όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!Όπου να'ναι θα μας γράφεις εντυπώσεις από την καινούρια σου δουλειά!:D:D:D

Τελικά σας πήγε για μπανάκι ο αντρούλης σου?

Μαράκι μου κι εσένα τέλεια τα νέα για την δουλειά του άντρα σου!!!!Μπράβο!!!!!!Μακάρι βέβαια να κρατήσουν κι εσένα και να είστε πιο άνετοι. Σε αυτήν την περίπτωση πού θα αφήνετε το κυκνάκι? Έχετε κάποιον να τον προσέχει?

Στελλάκι με εσένα θα τριτώσουν τα καλά νέα του καφέ μας, θα σε πάρουν στη δουλειά που θέλεις, δεν γίνεται αλλιώς, αφού όλο χαρμόσυνα νέα είμαστε τελευταία όσον αφορά τα επαγγελματικά μας εδώ. Σειρά σου τώρα!!!! Από τα φορέματα εμένα μου αρεσε το πρώτο περισσότερο, το δεύτερο μου φαίνεται κι εμένα λίγο too much...

Το Δεσποινάκι ακόμα εξαφανισμένο είναι? Η Αρνικόλ?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

γεια σας ιντερνετικες φιλεναδιτσες μου!!!

στελλα οχι δεν εχω προσβαση πλεον.γιατι ομως το εσβησες βρε?

τζουλι μακαρι να τον παρουν,το κυκνακι αν μας κρατησουν και τους δυο μαλλον σταθμο στον οποιο θα συμβαλουν οοοολοι για να πληρωθει.σημερα που μιλησα με μια κοπελα με την οποια δουλευουμε μαζι πληρωθηκε και πηρε στο 4ωρο 325 ευρω.εγω δεν πηγα να δω ακομα γιατι δε μου εχει ερθει το πιν της καρτας και πρεπει να περιμενω μεχρι δευτερα.εγω ομως εχω κανει και υπερωριες που δεν τις εχω παρει σε ρεπο και λογικα θα πρεπει να μου δωσουν και επιδομα γαμου και παιδιου.λεμε τωρα!λες να παρω παραπανω?κανα 350αρι ας πουμε?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Ρε συ ήμουν 58 κιλά ανθρωπάκι πρίν πάρω ορμόνες και γίνω 100....

και γω ημουν 52 κιλα μπουμπουκακι κλαψ κλαψ:-(:sad:μετα την εγκυμοσυνη εγινα σα μποχλανα!!!

κατερινα πηγατε θαλασσα??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σας κοριτσια,τι κανουμε??

τελικα μας τα χαλασε ο καιρος.αν κ εχει λιακαδα με αραια συννεφα,φυσαει πολυ οποτε ειπαμε να την ακυρωσουμε τη βολτα στη θαλασσα.με την πρωτη ευκαιρια ομως,δε θα το σκεφτω 2η φορα

Στελλακι,

ο χιονομπαλης τρομοκρατης κοντευει τον δεκατο μηνα κ τωρα μπορω να πω αρχιζω να <μαζευω> απο την εγκυμοσυνη κ να βαζω δειλα δειλα τα προ εγκυμοσυνης ρουχα μου.θα σου παρει λιγο καιρο,αλλα θα τα χασεις.

εδω υπαρχει ενα μαγαζι που το λενε πραιμαρκ.λοιπον αυτο το μαγαζι εχει πουκαμισα με 2,3,4 λιρες κ παντελονια με 5,6,8.τα σακακια καπου στα 10 με 12?για πλακα κ ολας εδω τα λεμε πρααρμανι :D

η ποιοτητα βεβαια δεν ειναι καλη,αλλα μπορεις να πετυχεις <καλα κομματια> κ βοηθα πολυ αν εχεις καλο γουστο!

εχω μια μικρη αδυναμια στα παπουτσια,εκει πετυχα ενα ζευγαρι γοβες σουετ 2 λιρες κ κανεις δε με πιστευει χιχιχιχιχι

Τζουυυυυυυ

καλε τη φωτο ειναι αυτη!!!!αψογη!φτου φτου μια θεα η κορη σου!!!κ πολλα πολλα μαλλακια!κ τι ωραιο φορεμα απαπαπαπαπαπα θα στην κλεψω!

Μαρακι,

πως πηγε χθες κ σημερα η δουλιτσα?τι εννοεις θα συμβαλουν ολοι στον παιδικο?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

...τωρα μπορω να πω αρχιζω να <μαζευω> απο την εγκυμοσυνη κ να βαζω δειλα δειλα τα προ εγκυμοσυνης ρουχα μου.θα σου παρει λιγο καιρο,αλλα θα τα χασεις....

εγω δηλαδη που εχει περασει εναμισης χρονος ειμαι αδικαιολογητη ε???

εχω μια μικρη αδυναμια στα παπουτσια,εκει πετυχα ενα ζευγαρι γοβες σουετ 2 λιρες κ κανεις δε με πιστευει χιχιχιχιχι

καλα δεν υπαρχει!!!!

Μαρακι,

πως πηγε χθες κ σημερα η δουλιτσα?τι εννοεις θα συμβαλουν ολοι στον παιδικο?

μια χαρα η δουλεια.φευγουν οι βαλιτσες!!!εννοω οτι θα βαλουν ολοι απο κατι,γονεις,γιαγιαδες,προγιαγιαδες γιατι αλλιως δε μας βλεπω να μπορουμε αλλιως!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

χαχαχαχα ελα βρε μαρακι,δε μπορει,δεν εχεις μαζεψει καθολου?τιποτα?απ την ημερα που γεννησες μεχρι κ σημερα,εισαι το ιδιο?:D:D

κ ημουν προσεχτικη,ειπα αρχιζω να μαζευω οχι οτι μαζεψα!:tongue:

ποσο κοστιζει ο παιδικος στην ελλαδα,για ποσες ωρες κ τι καλυπτει αν μου επιτρεπεις?

Διαφημίσεις

χαχαχαχα ελα βρε μαρακι,δε μπορει,δεν εχεις μαζεψει καθολου?τιποτα?απ την ημερα που γεννησες μεχρι κ σημερα,εισαι το ιδιο?:D:D

ποσο κοστιζει ο παιδικος στην ελλαδα,για ποσες ωρες κ τι καλυπτει αν μου επιτρεπεις?

Κατερινα μου δεν πάχυνα απο εγκυμοσύνη αλλά απο προβλήματα υγειας...Κλείνω 10ετια και λόγω ορμωνών έχει τσιμεντωσει το λίπος μέσα μου και με δυσκολία μπορεί να λιώσει για να φύγει. Γιαυτο δεν χάνω κιλά ΟΤΙ και να κάνω..Αυτο μου είπαν οι γιατροί τουλάχιστον....:-(:sad::-(

Αυτο λοιπόν στην Ελλάδα ειναι μειονέκτημα για τον εργασιακο τομέα και συμπεριλαμβάνετε στα πλύν του βιογραφικού σου μαζί με τον γάμο και την τεκνοποιηση....Κωλοσύστημα!!!!

Τσαντίστηκα πάλι!!:mad::x

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κατερινα,στην εγκυμοσυνη πηρα συνολικα 15 κιλα.τα 10 τα εχασα αμεσως τα 5 που εχουν μεινει ομως εχουν μεινει πανω στη κοιλουμπα μου και χωρις κοιλιακους δε φευγουν.τους οποιους παρεπιπτοντως τους συχαινομαι!!!και νταξει ειναι 5 κιλα αλλα φαινονται πααααρα πολυ.

ο παιδικος κοστιζει 350 ευρω.και καλυπτουν το φαγητο και το σχολικο.μπορεις να το αφησεις απο το πρωι στις 7 μεχρι το απογευμα κατα τις 6μιση νομιζω.πανες πανακια κρεμες συγκαματος σεντονια κλπ τα δινεις εσυ και δε ξερεις κιολας αν πανε στο δικο σου παιδι η τα βαζουν και σε αλλα παιδακια.

αυτα,το κακο ειναι ομως οτι αν μια οικογενεια περνει 600 ευρω και δεν εχει βοηθεια απο κανεναν τι θα το κανει το μωρο?αν πιασει ο αντρεας δουλεια και εμενα με κρατησουν θα δινω τα λεφτα που βγαζω στο παιδικο μονο και μονο για να κανει παρεα με αλλα παιδακια ο γιαννης και γω να φαινεται οτι δουλευω και να περνω και τα ενσημα.εσεις τι λετε για τη σκεψη αυτη?ειναι χαζο να δουλευω και να δινω τα λεφτα στο παιδικο?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τι να σου πω στελλα μου,

λογικο μια ορμ/κη θεραπεια να αλλαξει τον μεταβολισμο σου ή ως παρενεργεια,να βαλεις καποιο βαρος

αλλα ενας σωστος γιατρος δε θα συνταγογραφουσε ορμονες,χωρις να σου δωσει κ μια διατροφη ή συμβουλες για διατηρηση του βαρους σου

κ ποτε δε θα σου ελεγε πως δεν θα χασεις αυτα τα κιλα οτι κ αν κανεις,αλλα θα επρεπε να συστησει αλλο φαρμακο με τις ιδιες θεραπευτικες ιδιοτητες,με λιγοτερες παρενεργειες.

γιατι μη μου πεις πως αν μπεις σε ενα γυμναστηριο κ χτυπιεσαι μερα νυχτα κ τρως μαρουλοφυλλα,δε θα χασεις τιποτα?

κοιτα στην τελικη,δε χρειαζεται να απολογεισαι σε κανεναν για τιποτα.με λειπει αφανταστα βεβαια αυτο που λες,πως το βαρος κ το να εχεις οικογενεια ειναι πλεον μειονεκτημα στην ελλαδα,θα μιλας απο πειρα φανταζομαι?

ε,αυτα εδω δεν περνανε.

αν πιασει ο αντρεας δουλεια και εμενα με κρατησουν θα δινω τα λεφτα που βγαζω στο παιδικο μονο και μονο για να κανει παρεα με αλλα παιδακια ο γιαννης και γω να φαινεται οτι δουλευω και να περνω και τα ενσημα.εσεις τι λετε για τη σκεψη αυτη?ειναι χαζο να δουλευω και να δινω τα λεφτα στο παιδικο?

μαρακι μου,

νομιζεις εδω ειναι διαφορετικα?τωρα που θα ξεκινησω φουλ ταιμ,κ ο χιονομπαλης -τρομοκρατης παιδικο,ο μισος μισθος μου,θα πηγαινει εκει.κ φυσικα ουτε εμεις εχουμε βοηθεια απο πουθενα.

κοιτα,δουλευουμε για τους μακροπροθεσμους στοχους μας,δηλαδη οταν ο γιαννης θα παει σχολειο,(δωρεαν)δε θα εισαι στη θεση που εισαι τωρα κ ουτε θα βγαζεις τα ιδια.καθολου χαζη σκεψη,ισως να μη σου φαινεται τωρα αλλα μελλοντικα θα εχει μεγαλη σημασια

κοιτα,δουλευουμε για τους μακροπροθεσμους στοχους μας,δηλαδη οταν ο γιαννης θα παει σχολειο,(δωρεαν)δε θα εισαι στη θεση που εισαι τωρα κ ουτε θα βγαζεις τα ιδια.καθολου χαζη σκεψη,ισως να μη σου φαινεται τωρα αλλα μελλοντικα θα εχει μεγαλη σημασια

αυτο σκεφτηκα και γω.οτι δε θα υπαρχει χασμα μεταξυ της μιας δουλειας που ηταν πριν μεινω εγκυος με την αλλη οταν ο γιαννης θα παει σχολειο.και ποιος θα με παρει στη τελικη.τουλαχιστον θα περνω τα ενσημα μου και θα δουλευω για τη προυπηρεσια.αυτα αν με κρατησουν με 4ωρο.αν μου αυξησουν τις ωρες κατι θα μενει και σε μενα!!!

στελλα αυριο εχω ρεπο και θα εχουμε το αμαξι της μανας μου.θελεις να περασουμε να σας παρουμε με τον κωστανταν να παμε μια βολτα?αν δουλευει ο αντρας σου αλλιως ολοι μαζι.θα σου φερω και καθισματακι για το μωρο.τι λες?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...