Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

αστα αυτα κλεφτρα πελατων!!!!!

αα απο τις επιλογες εμενα μαρεσει το νουμερο 1 και οχι δε θα σου βγει πιο φτηνα αν το ραψεις ειναι ακριβα τα υφασματα.τι εγινε τελικα ειχατε καμια απαντηση?

Είναι ανάγκη να γίνουν με ακριβά υφάσματα??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα πάλι βάση σωματότυπου (βλέπε κλεψύδρα) μαρέσει πολύ το τρίτο (περί ορέξεως)....χεχε

Όχι μπορώ να πω τελικά ότι τα σωστα βιογραφικά FINALLY εδημιουργηθηκαν αυτην την εβδομάδα...Οπότε χάσαμε αρκετο χρόνο χρήμα και εργασίες με τα προηγουμένα βιογραφικά....Εγώ αισίως ξεκινάω να κάνω αιτήσεις με δυνατό βιογραφικό πρώτα ο Θεός από την Πέμπτη με Παρασκευή...Εχω Lockάρει αγγελίες που μαρέσουν ΠΟΛΥ και κάνουν στο προφίλ μου και ευλπιστώ να χτυπήσω καμία συνεντευξούλα...Είναι μια που την έχω βάλει στο μάτι και ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ μου να γινει κάτι με αυτην , θα χοροπηδαω σαν παλαβή.....

Κορίτσια cross you fingers.....:P:p:p:p

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι ρε στο ευχομαι.να πω μια βλακεια??μηπως να επερνες κατι απο εκει οταν πας?σιγουρα θα βγει πιο οικονομικο αποτι εδω.εγω παντω στο φεις μ ια χαρα σε βλεπω.εκτος αν εχεις κανει τα μαγικα σου!!!αμα ειναι ετσι να σου στειλω και γω καμια για ρετους!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοριτσια εχετε πολυ γελιο!!

μαρακι,με το καλο ο αντρουλης σου να ξεκινησει κοπελα μου.

στελλακι μου,ομορφα τα συνολακια,το 2ο το βρισκω λιγο υπερβολικο για συνενετυξη.ποσο κοστιζουν?αν το ραψεις θα ερθει πιο οικονομικο?

να σου πω τη γνωμη μου,ενα απλο μαυρο παντελονακι με πουκαμισο,θα εισαι μια χαρα.βαλε κ αξεσουαρ,δε χρειαζεσαι τιποτε αλλο.οι αγγλοι λενε σμαρτ ντυσιμο,πιο απλα οχι τζιν.

οσο για τις τιμες εδω στα ρουχα,υπαρχουν μαγαζια για καθε τσεπη ;)

κοιτα,εδω λονδινο τουλαχιστον κυκλοφορουν διαφοροι ανθρωποι,διαφορες κουλτουρες κ βλεπεις πααααααααααααααααρα πολλα.

κ αν οι κοπελες που εδειξες στις φωτο τις θεωρεις χοντρουλες...δεν εχεις δει τιποτα!!!!!!

καλη επιτυχια στις αιτησεις σου κ να μας κρατας ενημερες

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

μηπως να επερνες κατι απο εκει οταν πας?σιγουρα θα βγει πιο οικονομικο αποτι εδω.

επισης σχεδον σε ολα τα μαγαζια εδω,εχουν +σαιζ section καθως κ για πετιτ ή για πολυ ψηλες.

Διαφημίσεις

τι ωραια!εδω για να ψωνισεις πρεπει να περιμενεις στις εκπτωσεις που θα βγουν τα μεγαλα νουμερα απο 36 και πανω!!!τι να κανουμε δηλαδη?πρεπει σονι και ντε να μπαινουμε στο xsmall???ε δε μπαινουμε ρε παιδια!τι θα κανουμε εμεις δηλαδη με το βρακι θα κυκλοφορησουμε??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλα ειμαστε μαρακι μου,εδω βραζουμε!!!!καλα κ ο χιονομπαλιτσας,κοιμαται!φορτιζει μπαταριες για αυριο.εσεις τι κανετε?

καλα ειμαστε και μεις.το κυκνακι κοιμαται τωρα.εχει βελτιωθει λιγο η συμπεριφορα του δεν ειναι τοσο γκρινιαρης.εξακολουθει ομως να μη με θελει και οποτε του λεω θα μου δωσεις ενα φιλακι?μου λεει οχι:-(

για να ερθει να με αγκαλιασει και να με φιλησει πρεπει να κανω οτι κλαιω αλλιως με σπρωχνει.και να πεις οτι το εχω δειρει ας πουμε το παιδι και δε με θελει να το καταλαβω αλλα δεν εχω κανει κατι...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

χαχαχαχαχαχαχα πες τα βρε μαρακι!

μαλλον καψονια σου κανει ο μικρουλης.ξερει πως τον αγαπας πολυ κ ειναι σιγουρος για τη μανουλα του κ την αγαπη της.για κανε πως αδιαφορεις λιγακι,να δεις για ποτε θα τρεξει να σιγουρευτει!!!

θα δεις,θα αρχισει μονος του τα φιλακια σε λιγο!!!

τι σχεδια για το σ/κο?

λες ε?το σκατοπαιδο δε φανταζεσαι ποσο με στεναχωρει οταν το κανει αυτο!!

τι σχεδια για το σ/κο?

ε δεν ειπαμε μου το πηρε το ραντεβου με τη γκαγκα η στελλα οποτε ειμαι free:razz::-P!!!!!δουλευω αυριο μεχρι τις 6 και μετα θα παω στην απο πανω μας για ενα καφεδακι.δεν εχουμε κανονισει τιποτα.εσεις?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

προσπαθω να ψησω τον αντρουλη μου να μας παει θαλασσα.οχι γιατι δε θελει ή δεν του αρεσει....αλλα γιατι εχει μπαλα!!!!ουτε καν η ομαδα του παιζει!:rolleyes:

που θα παει...θα ψηθει στο τελος!

αστα να πανε!

2μηνες τωρα δεν ξερω γιατι,ειχαν σταματησει τη μπαλα κ ειχα βρει την ησυχια μου.περιπου.

δεν ειπα... κ φιλοι ερχονται να δουν μπαλα μαζι εδω κ εξω πανε να δουν μπαλα,παλι δεν εχω προβλημα,αλλα οχι κ να κατσουμε να σκασουμε μες στη ζεστη για να δει την ομαδα της ανω ποταμιας!ελεος

του το ειπα,το εννοω κ το ξερει.

που θα παει...θα λυγισει!χαχαχαχα δεν μου εχει πει ποτε οχι σε τιποτα η αληθεια ειναι,με εχει κακομαθει.αλλα καλα να παθει!ελληνιδα δεν ηθελε?χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...