Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Εμένα κάνει τα ψώνια και βγάζει βόλτες τον μικρό. Όταν θα ξεκινήσω δουλειά θα γίνει το χάος....

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μεγάλη απάτη το air fryer, το πήρε και καλά για να μαγειρεύει και φυσικά δεν έκανε ποτέ τίποτα...

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Τζουλι......

τωρα οταν ξυπναει,(δοντακια,ζεστη,εφιαλτης) κανουμε αγκαλιτσες αν δεν τον εχει παρει ο υπνος στο δεκαλεπτο,τον αφηνω κατω,νιαουριζει για λιγοτερο απο 5 λεπτα κ κοιμαται μονος παλι.δε χρειαζεται να μπω 2η φορα στο δωματιο του.

καλα απλα δε παιζει σε μας αυτο το σεναριο,αν τον αφησω μπορει να κλαιει και ολη νυχτα.

μαρακι πως παει η δουλεια?

μια χαρουλα παει και οι πωλησεις καλες.σημερα μου ελεγαν κατι περιεργα οι υπευθυνες οτι αν καποια κοπελα ειναι καλη στη δουλεια της ακομα και αν ειναι με συμβαση δεν ειναι χαζοι να την χασουν και αν μια αλλη που ειναι εκει χρονια δεν αποδιδει συμφερει καλυτερα να τη διωξουν και να την αποζημιωσουν,και να κοιταω να ειμαι καλη και τετοια.βρε λες??

.μετα τον 12ο κ αυτο φουλ φατ,μπορω να βαζω μονο στο φαγητο,<μαγειρεμενο>

αυτο πρωτη φορα το ακουω.μαγειρεμενο φρεσκο?μα αμα πας να το ζεστανεις κανει πετσα απο πανω μπλιαξ!!ξερω οτι μετα το χρονο το πεπτικο τους συστημα εχει ωριμασει τοσο ωστε να μπορεσει να δεχτει τροφες που πριν δε μπορουσε,μελι γαλα κλπ.επειδη ομως εγω δεν ειμαι γιατρος καλυτερα ακου το παιδιατρο κατι θα ξερει παραπανω.

για το δοντι μας τι εχεις να πεις?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χίλια ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!! Από ότι βλεπω σε όλους είναι δύσκολος ο ύπνος...μάλλον θα πειραματιστώ μέχρι να βρω τί της αρέσει πιο πολύ. Πάντως βλέπω ομοιότητες. Κι εμεις αρχικά είχαμε το στάδιο θηλασμός-ύπνος στο στήθος και μεταφορά στην κούνια, ενώ τώρα είμαστε στο κοίμισμα στην αγκαλιά (που σας περιέγραφα πριν) και μεταφορά στην κούνια. Επίσης κι εμείς χρησιμοποιούμε το sling για naps μέσα στη μέρα όταν δεν κάνει αφόρητη ζέστη! Θα δείξει πώς θα πάει...Μορεί τελικά να δοκιμάσω και το co-sleeping που κάνατε εσείς Κατερίνα...αν και το κρεβάτι μας στην Αγγλία είναι λίγο μικρό.Πάντως τέλειο ακουγεται το σενάριο σας μετά τον έβδομο μήνα!!!(Λες το ότι κοιμόσασταν μαζί να βοήθησε σε αυτή την εξέλιξη?)

Μαράκι μακάρι να σε κρατήσουν στη δουλειά!Πάντως μου φαίνεται λογικό αν κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά από κάποια άλλη κοπέλα να σε κρατήσουν...μακάρι μακάρι μακάρι!!!!!!!!Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!!Μέχρι πότε είναι η σύμβαση?

Κατερινάκι, ούτε εγώ είμαι γιατρός αλλά έχω ακούσει και διαβάσει ότι μετά το χρόνο το παιδί τρώει κανονικά ό,τι τρώνε κι οι μεγάλοι. Μπορεί βέβαια κάθε παιδίατρος να ακολουθεί διαφορετική στρατηγική ή να υπάρχουν διαφορές από χώρα σε χώρα, πάντως στην Ελλάδα νομίζω πως αυτή είναι η τακτική. Καλά πόσο παραπάνω πρωτείνες να φάει? Γιατί σου το είπε αυτό? Είδε κάτι στον γαμπρούλη μου ή έτσι λέει σε όλους?

6237481d19.png

καλημερα κορες,πως πανε τα κεφια???

Μαράκι μακάρι να σε κρατήσουν στη δουλειά!Πάντως μου φαίνεται λογικό αν κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά από κάποια άλλη κοπέλα να σε κρατήσουν...μακάρι μακάρι μακάρι!!!!!!!!Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!!Μέχρι πότε είναι η σύμβαση?

μακαρι βρε τζουλι μου και γω το θελω πολυ γιατι μαρεσει η δουλεια μου.εμαθα ποσων εταιριων βαλιτσες μεσα σε δυο μερες.και δεν εννοω τις μαρκες,εννοω κωδικους,υλικα,αντοχες,τιμες και τα λοιπα.η συμβαση δυστυχως ειναι μεχρι 31 αυγουστου.και μετα ακολουθει το αγνωστο.ο αντρεας ακομη δεν εχει βρει δουλεια.εχθες και σημερα παντως εχει παει για κατι κλιματιστικα να κανει σερβις.δεν ειναι πολλα τα λεφτα αλλα απο το τιποτα!τουλαχιστον θα βγαλουμε το λογαριασμο των κινητων.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σας κοριτσια τι κανετε?που χαθηκατε καλε ?

τζου,

ουτε εμας το κρεβατι μας ειναι μεγαλο,διπλο για τα αγγλικα,ημιδιπλο για τα ελληνικα δεδομενα....:tongue:

δεν κοιμομασταν αγκαλιτσα ολα τα βραδια.καποια μαλιστα ξυπνουσα μες στη νυχτα γιατι πιανομουν κ τον εβαζα διπλα μου,πισω στο καλαθακι του.

βρες αυτο που ταιριαζει στο κοριτσι σου κ σε εσας.

μαρακι,

υπαρχει κ νυχτα που δεν ησυχαζει στο 5λεπτο,οποτε ξαναπαω για αγκαλιτσες 10 λεπτα,κ μετα παλι τον αφηνω για αλλα 5 κοκ,

τον αφηνω κ να κλαψει(γκρινιαξει ουσιαστικα γιατι δεν κλαιει σπαρακτικα ή με δακρυα.) μεχρι που κοιμαται μοναχουλης του.

οσο για το γαλα το <μαγειρεμενο> (μαλλον εχω ξεχασει τα ελληνικα μου,δεν το ειπα καλα) εννοουσα μες στο φαγητο του, μαγειρεμενο σε μπεσαμελ,πουρε κλπ σορρυ...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

μια χαρουλα παει και οι πωλησεις καλες.σημερα μου ελεγαν κατι περιεργα οι υπευθυνες οτι αν καποια κοπελα ειναι καλη στη δουλεια της ακομα και αν ειναι με συμβαση δεν ειναι χαζοι να την χασουν και αν μια αλλη που ειναι εκει χρονια δεν αποδιδει συμφερει καλυτερα να τη διωξουν και να την αποζημιωσουν,και να κοιταω να ειμαι καλη και τετοια.βρε λες??

μακαρι βρε μαρακι μου να ειναι αληθεια αυτο!!!μακαρι!γιατι κ καλη εισαι στη δουλεια σου κ το αξιζεις με το παραπανω!

Διαφημίσεις

οσο για το γαλα το <μαγειρεμενο> (μαλλον εχω ξεχασει τα ελληνικα μου,δεν το ειπα καλα) εννοουσα μες στο φαγητο του, μαγειρεμενο σε μπεσαμελ,πουρε κλπ σορρυ...

αρα οχι να το πινει αλλα κατα καποιο τροπο να το "τρωει" μεσα σε φαγητα.μπορεις να του το δωσεις να το πιει βρασμενο ομως?

μακαρι βρε μαρακι μου να ειναι αληθεια αυτο!!!μακαρι!γιατι κ καλη εισαι στη δουλεια σου κ το αξιζεις με το παραπανω!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια κατερινα μου,μακαρι να με κρατησουν το θελω πολυ και γω,και η αληθεια ειναι οτι προσπαθω πολυ.παω να ταισω κυκνακι και ερχομαι!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Πού χαθήκατε κοριτσάκια? Πώς μου είστε? Εμείς σήμερα έχουμε γενέθλια τριών μηνών!!!Κερνάω γλυκάκι!

Πείτε νέα σας :D:D:D

Οι μήνες να γίνουν χιλιάδες και να δεις το κορίτσι σου ΟΠΩΣ εσυ επιθυμεις!!!!:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλησπερα!

τζου,

χαρουμενα μηνογενεθλια!!!να τα εκατοστησει!να της δωσεις ενα μεγαλο γλυκο φιλακι απ τον μελλοντα συζυγο της χιχιχι

κοριτσια,σημερα ειμαι παρα μα παρα πολυ χαρουμενη κ θα σας πω αμεσως γιατι.

σημερα ειχα ραντεβου με το ανθωπινο δυναμικο της νεας δουλειας για να συμπληρωσουμε τα χαρτια.εδω,οταν θες να εργαστεις στον τομεα υγειας,προνοιας,με παιδια κ σε αλλους τομεις, περνας απο ελεγχο,το γνωστο CRB.

ελεγχουν με αυτο τον τροπο,εαν εκρεμμει εις βαρους σου δικαστικη αποφαση,εαν δεν εχεις πληρωσει προστιμο,εαν εχεις εμπλακει καπου παρανομα κτλ.

Το οποιο μεχρι κ πριν ενα χρονο που ηξερα,ηταν μια αιτηση που επρεπε να συμπληρωσεις,ο εργοδοτης να την ταχυδρομησει κ η απαντηση εκανε κανα τριμηνο να βγει.για αυτο οταν με ρωτουσατε ποτε με το καλο αρχιζω,δεν ηξερα να σας πω,γιατι δε μπορεις να ξεκινησεις εργασια χωρις αυτο το χαρτι κ ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι ετοιμο.

λοιπον σημερα που πηγα απο εκει,το crb πλεον γινεται ηλεκτρονικα κ κανει απο μια μερα το πολυ μια εβδομαδα να βγει.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!

κ επειδη θα εχετε καταλαβατε που το παω,σε λιγο καιρο θα μπορω να δωσω παραιτηση :D:D:mrgreen:

τι σχεδια για το σ/κο?

καλησπερα!

τζου,

χαρουμενα μηνογενεθλια!!!να τα εκατοστησει!να της δωσεις ενα μεγαλο γλυκο φιλακι απ τον μελλοντα συζυγο της χιχιχι

κοριτσια,σημερα ειμαι παρα μα παρα πολυ χαρουμενη κ θα σας πω αμεσως γιατι.

σημερα ειχα ραντεβου με το ανθωπινο δυναμικο της νεας δουλειας για να συμπληρωσουμε τα χαρτια.εδω,οταν θες να εργαστεις στον τομεα υγειας,προνοιας,με παιδια κ σε αλλους τομεις, περνας απο ελεγχο,το γνωστο CRB.

ελεγχουν με αυτο τον τροπο,εαν εκρεμμει εις βαρους σου δικαστικη αποφαση,εαν δεν εχεις πληρωσει προστιμο,εαν εχεις εμπλακει καπου παρανομα κτλ.

Το οποιο μεχρι κ πριν ενα χρονο που ηξερα,ηταν μια αιτηση που επρεπε να συμπληρωσεις,ο εργοδοτης να την ταχυδρομησει κ η απαντηση εκανε κανα τριμηνο να βγει.για αυτο οταν με ρωτουσατε ποτε με το καλο αρχιζω,δεν ηξερα να σας πω,γιατι δε μπορεις να ξεκινησεις εργασια χωρις αυτο το χαρτι κ ποτε δεν ξερεις ποτε θα ειναι ετοιμο.

λοιπον σημερα που πηγα απο εκει,το crb πλεον γινεται ηλεκτρονικα κ κανει απο μια μερα το πολυ μια εβδομαδα να βγει.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!

κ επειδη θα εχετε καταλαβατε που το παω,σε λιγο καιρο θα μπορω να δωσω παραιτηση :D:D:mrgreen:

τι σχεδια για το σ/κο?

Μπράβο ρε κοριτσάρα...Μπράβοοοο αντε να της κολήσεις στην μούρη την παραίτηση της αλληνής...:mad::-x:-x

Με το καλό η νέα αρχή!!!!:D

Σκ...Να δω το organizer μου...χμμμμ ένα δείπνο με τον president, ένα cocktail part στα δίδυμα ντίν και ντάν (dsquared)...Mani & Pendi στην Katie Perry και μαλλιά για την αγαπητή Gaga ....

Όπως βλέπεις έχω full ΣΚ...Δεν προλαβαίνω να πάω πουθενα δηλαδή....:-P:razz::-P:razz::-P

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε κοριτσάρα...Μπράβοοοο αντε να της κολήσεις στην μούρη την παραίτηση της αλληνής...:mad::-x:-x

Με το καλό η νέα αρχή!!!!:D

Σκ...Να δω το organizer μου...χμμμμ ένα δείπνο με τον president, ένα cocktail part στα δίδυμα ντίν και ντάν (dsquared)...Mani & Pendi στην Katie Perry και μαλλιά για την αγαπητή Gaga ....

Όπως βλέπεις έχω full ΣΚ...Δεν προλαβαίνω να πάω πουθενα δηλαδή....:-P:razz::-P:razz::-P

χαχαχαχαχαχαχα σ ευχαριστω πολυ ρε στελλακι να σαι καλα

πω πωπω εισαι φουλ μπουκτ δηλαδη ε?χεχεχεχε ουτε εσενα θα δουμε μες στο σ/κο.

Λοιπόν λοιπόν τις καλησπέρες μου στα κορίτσια....τι κάνουτε???? Λεπόν να χαρώ όσο ακόμα χαιρομαι γιατι σε λίγες μέρες μπορεί και να μην χαίρομαι.....

Ερωτήσεις κρίσεως προς τις Βρετανοκοπέλες ντεεεεε..

Είμαι μια παχουλή και χειμώδης κοπελίτσα (τρομάρα μου), το θέμα μου λοιπόν έχει να κάνει με τα ρούχα των συνεντεύξεων που ενημερώθηκα ότι πρέπει να είναι ταγιεράκια, κοστούμια κλπ.....

Θα θελα να σας ρωτήξω τα εξής:

Κάτι τέτοιο θα ήταν άσχημο ή κραχτό σε μια συνέντευξη ΩΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ???

1)http://www.plussizeview.com/wp-content/uploads/2008/05/alight01.jpg

2)http://plussizeclothing4me.files.wordpress.com/2008/09/jacky_two_in_one_dress.jpg

3)http://cdn.overstock.com/images/products/P12354903.jpg

ΟΛΑ με σακάκι απο πάνω εννοείτε....Για πείτε γνώμες???

ΤΕΛΟΣ και σημαντικότερο...Είμαι μια χημώδης αλλά μια ΑΦΡΑΓΚΗ χημώδης κοπελια...τι κάνω??? Δηλαδη αυτα θέλουν μπικικίνια για να τα πάρω....Πιστεύετε ότι αν πάρω υφασμα και πάω να μου τα ράψουν στα μέτρα μου θα πληρώσω λιγότερο??? Υπάρχουν οικονομικοί τρόποι για να ντυθεί εξυπνα και φτηνα μια πολύ χημώδης κοπελιά???

εε εεε????

Σας άρεσαν οι επιλογές μου????

uop51syge.png

καλησπερες!!!!

μπραβο κατερινακι πολυ χαιρομαι με τα νεα σου!!!αντε επιτελους και κατι καλο!!!εχω και γω καποια νεακια οχι στα σιγουρα βεβαια αλλα το πιο πιθανο ειναι μετα τις 15 αυγουστου να πιασει και ο αντρεας δουλεια στη brincs(οχι τις βαλιτσες:D:D)οποτε αν δε μου ανανεωσουν τη συμβαση να μην ειμαστε τελειως στον αερα.μακαρι μακαρι!!!

.......μαλλιά για την αγαπητή Gaga ....

συγνωμη συγνωμη τωρα γιατι θα τα παρω,εκλεισε η gaga ραντεβου για μαλλια σε σενα????δε το καταλαβα!!!απο που και ως που κανεις και μαλλια.και τι θα γινει το δικο μου ραντεβου δηλαδη?δε θα με ενημερωνε??ααααααα κατσε να παρω τον ατζεντη της να συννενοηθω γιατι σα πολλα μου τα εχει κανει τελευταια!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

συγνωμη συγνωμη τωρα γιατι θα τα παρω,εκλεισε η gaga ραντεβου για μαλλια σε σενα????δε το καταλαβα!!!απο που και ως που κανεις και μαλλια.και τι θα γινει το δικο μου ραντεβου δηλαδη?δε θα με ενημερωνε??ααααααα κατσε να παρω τον ατζεντη της να συννενοηθω γιατι σα πολλα μου τα εχει κανει τελευταια!!!!!

E! τι να κάνουμε έχει και αδυναμίες η κοπέλα!!! χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

uop51syge.png

αστα αυτα κλεφτρα πελατων!!!!!

αα απο τις επιλογες εμενα μαρεσει το νουμερο 1 και οχι δε θα σου βγει πιο φτηνα αν το ραψεις ειναι ακριβα τα υφασματα.τι εγινε τελικα ειχατε καμια απαντηση?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...