Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Στελλακι,

εγω εδω βρηκα δουλεια κ μου πηρε σχεδον ενα χρονο,αλλα μην τρομαξεις.

πηρε τοσο πολυ γιατι δεν ειχα την παραμικρη ιδεα.τιποτα.ντιπ.ζιροου!ουτε που να ψαξω,πως,κλπ

δεν ειχα κ κανεναν βλεπεις να μου δωσει ζωτικες πληροφοριες.ρωτουσα απο εδω,ρωτουσα απο εκει...ολο βλακειες μου ελεγαν

ενα αλλο προβλημα που ειχα ηταν η προυπηρεσια,πολυ σημαντικη για τον κλαδο μου.οταν πηρα πτυχιο ηρθα κατευθειαν κ η πρακτικη μου (6μηνες)δε μετρησε γιατι ηθελαν 12μηνη.τωρα την εχουν κανει 6μηνη:rolleyes:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΝ βρήκατε απο εδώ δουλειά...Ποσο καιρό σας πήρε να δειτε θετικές απαντήσεις και ενδιαφέρον απο τους Βρετανούς????

γενικα αργουν στελλακι...

εμεις εδω οταν κανουμε αιτηση,κανουν 2 με 3 εβδομαδες να απαντησουν.

επισης,δεν ξερω αν το εχουν σταματησει τωρα,συνηθως εχουν την αιδω να σου απαντησουν ακομη κ εαν δε σε θεωρουν καταλληλο υποψηφιο,<ευχαριστουμε,αλλα οχι αυτη τη φορα>

εχετε λαβει καμια τετοια απαντηση?

γενικα αργουν στελλακι...

εμεις εδω οταν κανουμε αιτηση,κανουν 2 με 3 εβδομαδες να απαντησουν.

επισης,δεν ξερω αν το εχουν σταματησει τωρα,συνηθως εχουν την αιδω να σου απαντησουν ακομη κ εαν δε σε θεωρουν καταλληλο υποψηφιο,<ευχαριστουμε,αλλα οχι αυτη τη φορα>

εχετε λαβει καμια τετοια απαντηση?

ναι έχει φάει 4-5 χυλοπιτες του στύλ ότι έχεις εξαιρετικο βιογραφικο αλλά πληρείς τα δικά μας θέλω, θα κρατησουμε το βιογραφικο σας σε περιπτωση που ανοιξει κάποια θεση με τα δικα σας προσόντα...

και 4 -5 ότι η θέση καλυφθηκε αντε γεια...

Οι κλασσικες απαντήσεις δηλαδη της χυλόπιτας!!! :-(:sad::-(:sad:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

γεια σας κοριτσια μου!!!

βρε κατερινα το κοιτουσα για να δω τις γονιμες μη παθουμε καμια ζημια!!!!απο του χρονου και βλεπουμε πως και τι.αν και ειχαμε μια ελευθερη επαφη το σκ(ο καθαρος αερας!)και γιαυτο τα κοιταω πιο πολυ.

στελλακι να λες παλι καλα που σας απαντανε κιολας.θετικο ειναι αυτο.ισως να ανοιξη καποια θεση.

τζουλι μην ανησυχεις το πιο πιθανο ειναι να εχει κολικους,νομιζω οτι τα κοριτσακια δε κανουν τοσο συχνα αλλα οταν κανουν αργουν λιγο.αγκαλιτσα ζεστα πανακια στη κοιλιτσα και να της πατας τα ποδαρακια πανω στη κοιλια για να τη βοηθησεις να κανει προυτς.αερια ειναι την ουσια οι κολικοι που κυκλωφορουν στο εντερο και δε μπορουν να βγουν.το περασα στη καισαρικη και ειναι δραμα πονανε αρκετα τα καημενα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Να σας πω καταρχάς, για όσες είστε Αγγλία ότι τις 2 τελευταίες μέρες βρέχει καταρρακτωδώς! Άρα δεν έχετε να ζηλέψετε τπτ....χαχαχα Ελπίζω όμως τις μέρες που θα κάνω εγώ διακοπές να κάνει καύσωνα!χιχιχι

Άλλα νέα: Ο μικρός μου δεν έκανε χθες πυρετό, ευτυχώς, είχε όμως γκρίνια, ξυπνούσε κάθε λίγο και λιγάκι τη νύχτα, μια τον σκέπαζα, μία τον ξεσκέπαζα....ούτε που ήξερα τι ήθελε...

Τζούλι μου, αυτό θα έλεγα κι εγώ, μήπως δηλ. εχει κολικούς. Αν ναι, μπορεί να του λυγίζεις τα πόδια και να τα πιέζεις προς τα πάνω για να ανακουφίζεται, μασαζάκι με λαδάκι στη κοιλίτσα, αγκαλιά, όπως κάνεις ούτως ή άλλως... Αλλά να το ξέρεις από τώρα, βρέφη και τα νήπια και δεν ξέρω μέχρι ποια ηλικία, ακόμα και αν νυστάζουν, δεν κοιμούνται, γκρινιάζουν! γκρρρρρ... μα για τί να γίνεται αυτό;!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δεν νομίζω πως είναι κολικοί αυτό που έχει...για να το εξηγήσω καλύτερα : Όσο είναι ξύπνια η μικρή είναι πολύ χαρούμενη. Όταν αρχίζει να χασμουριέται και να τρίβει τα ματάκια της αποφασίζω να την πάω για ύπνο. Την πηγαίνω λοιπόν στο δωματιο της κούνιας, την παίρνω αγκαλίτσα και την κουνάω πέρα δώθε περπατώντας. Ε εκεί αρχίζει να χτυπιέται και να ουρλιάζει λες και την βασανίζω! Νιώθω χάλια όταν το κάνει αυτό γιατί με κάνει να αισθάνομαι ότι κάνω κάτι λάθος. Αφού κλάψει, μερικές φορές μπορεί να ουρλιάζει έτσι για 5 λεπτά , τελικά ηρεμεί και την παίρνει ο ύπνος αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράει έτσι. Αφού θέλει να κοιμηθεί γιατί κλαίει τόσο πολύ όταν πάω να την κοιμίσω? Έχω προσπαθήσει να την κοιμίζω νωρίτερα για να μην είναι overtired όταν πάει για ύπνο αλλά δεν κοιμάται με τίποτα πριν τις 2 ώρες από τον προηγούμενο ύπνο...πφφφφ!! Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα please πέστε την γιατί δεν μπορώ να την βλέπω να χτυπιέται έτσι...

Το Δεσποινάκι έχει χαθεί :(:(:(:(:(:(

6237481d19.png

Κοίτα να δείς, Τζούλη μου, εγώ στον μικρό δεν έκανα τέτοια...Τον έβαζα στην κούνια έκλεινα το φως, άφηνα μισάνοιχτη την πόρτα κι έφευγα. Κλαψούριζε για λίγο και μετά κοιμόταν.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοιτα σε μενα δεν επιασε αλλα ειναι αναλογα το μωρο.εχεις δοκιμασει να την αφησεις στη κουνια της και να τη κουνας λιγο εκει?ο δικος μου ποτε δεν το ειχε κανει.παντα κοιμοταν στο θηλασμο και μετα τον εβαζα στη κουνια του παντα κοιμισμενο ομως.τα σταδια υπνου που περασαμε ηταν:υπνος στο στηθος-υπνος αγκαλιτσα-υπνος στο κρεββατι μας-υπνος στο παρκο με τη μαμα μεσα στο παρκο-υπνος στη κουνια με τη μαμα διπλα να κραταει το χερακι μας.και εκει εχουμε μεινει.δεν εχουμε παει ακομα στο επαμενο σταδιο του να κοιμαται μονος του.καποια στιγμη θα γινει και αυτο.μια φορα που προσπαθησα να τον αφησω μονο του ειχε μελανιασει απο το κλαμμα οποτε και δεν το ξαναεκανα.δοκιμασε διαφορους τροπους.

οντως ρε κοριτσια το δεσποινακι που ειναι??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοιτα σε μενα δεν επιασε αλλα ειναι αναλογα το μωρο.εχεις δοκιμασει να την αφησεις στη κουνια της και να τη κουνας λιγο εκει?ο δικος μου ποτε δεν το ειχε κανει.παντα κοιμοταν στο θηλασμο και μετα τον εβαζα στη κουνια του παντα κοιμισμενο ομως.τα σταδια υπνου που περασαμε ηταν:υπνος στο στηθος-υπνος αγκαλιτσα-υπνος στο κρεββατι μας-υπνος στο παρκο με τη μαμα μεσα στο παρκο-υπνος στη κουνια με τη μαμα διπλα να κραταει το χερακι μας.και εκει εχουμε μεινει.δεν εχουμε παει ακομα στο επαμενο σταδιο του να κοιμαται μονος του.καποια στιγμη θα γινει και αυτο.μια φορα που προσπαθησα να τον αφησω μονο του ειχε μελανιασει απο το κλαμμα οποτε και δεν το ξαναεκανα.δοκιμασε διαφορους τροπους.

οντως ρε κοριτσια το δεσποινακι που ειναι??

το να κοιμάσε μαζι με τον μικρό μες στην κουνια όμως δεν το δοκίμασες....:lol::lol::lol::lol::lol:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

το να κοιμάσε μαζι με τον μικρό μες στην κουνια όμως δεν το δοκίμασες....:lol::lol::lol::lol::lol:

συγνωμη κοπελια αυτο δε το ειδες???:D:D

...υπνος στο παρκο με τη μαμα μεσα στο παρκο...

φυσικα και εχουμε δοκιμασει και μεσα στη κουνια αλλα ειχα χεστει πανω μου λεω τωρα θα σπασει που ειμασταν μεσα 73 κιλα και θα βρεθουμε απο κατω!!!:-P:-P:-Pτελικα δεν εσπασε!τη μερα ομως που ειχα μπει στη κουνια ειχαμε περασει στο σταδιο κοιμαται το μωρο στη κουνια και γω κραταω χερι.δε ξερω τι ειχε παθει εκεινη τη μερα,πονουσε?δε μπορω να καταλαβω.εκλαιγε σπαρακτικα και δεν ηθελε τιποτα.δε κλαιει πια το βραδυ απλα λιγη γκρινιτσα και αυτη σπανια οταν νυσταζει.μπηκα που λες μεσα στη κουνια και δεν ηθελε ουτε να με πλησιασει.με τα πολλα εβαλα το προτζεκτορα ξαπλωσα και τον εβαλα σιγα σιγα στην αγκαλια μου.του ελεγα:ααα κοιτα το αστερακι που γελαει,ααα κοιτα το φεγγαρακι κοιμαται...και αλλα τετοια και ξαφνικα αναστεναξε και καταλαβα οτι τον ειχε παρει ο υπνος.τετοι κλαμα παντως ειχε να κανει απο μηνων που ειχε κολικους.

και το χειροτερο ειναι οτι δε μπορουν να σου πουν τι εχουν να τα ανακουφισεις λιγο πρεπει να μυρισεις τα νυχια σου.ηταν απο τα χειροτερα αυτο.δε με ηθελε καν το παιδι λες και του ειχα κανει κατι.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

αρνικολακι αλλαζουμε?εμεις απ το σ/κο βραζουμε.ολη μερα κ ολη νυχτα,ουτε λιγο αερακι να παρουμε μια ανασα?

ο ουρανος γκριζος,βεβαια αλλα η ζεστη ανυποφορη.

Τζουλι......

μηπως κατω απ το στροματακι της μικρης πριγκηπισσας εχεις βαλει κανα μπιζελακι κ την ενοχλει?χαχα :tongue:

οκ δηλαδη το προβλημα ειναι οτι δεν παει ευκολα για υπνο αν κ σου δειχνει σημαδια πως εχει νυσταξει?

εμεις κρατουσαμε αγκαλιτσα τον χιονομπαλη τρομοκρατη,κοιμοταν πανω μας κ μετα τον βαζαμε στην καλαθουνα του.

το σλινγκ σε αυτη την περιπτωση φανηκε θαυματουργο γιατι ειχα τα χερια μου ελευθερα για να σερφαρω χιχι

αν ξυπναγε κατα τη μεταφορα,σλινγκ-καλαθουνα,τον εβαζα πλαι κ του ετριβα την πλατουλα του λεγοντας <οοοοοοοοοοοο>

αν δεν επιανε, ξανα πανω αγκαλιτσα κ προσπαθουσα παλι αργοτερα.

πιο μετα γυρω στον 3ο με 7ο μηνα,κοιμομασταν τα περισσοτερα βραδια ολοι μαζι αγκαλιτσα σε συνδυασμο με θηλασμο,ηταν πιο ξεκουραστο απ το ξυπνα,σηκω,ταισε,να ρευτει κλπ

απ τον εβδομοδο κ μετα,πηγε στο κρεβατακι του στο δωματιο του.7μιση με 8μιση ειναι στο κρεβατι μεχρι να παιξει να τραγουδησει να κανει τα δικα του 9μιση θα αποκοιμηθει.

τωρα οταν ξυπναει,(δοντακια,ζεστη,εφιαλτης) κανουμε αγκαλιτσες αν δεν τον εχει παρει ο υπνος στο δεκαλεπτο,τον αφηνω κατω,νιαουριζει για λιγοτερο απο 5 λεπτα κ κοιμαται μονος παλι.δε χρειαζεται να μπω 2η φορα στο δωματιο του.

τα δικα μου νεα...

δευτερα πηγαμε γιατρο,να μετρηθουμε κ να ρωτησω για το γαλατακι που μου ειπατε.

μου ειπε πως μεχρι τον 12ο οι οδηγιες ειναι θηλασμος ή φορμουλα,οχι φρεσκο γαλα.μετα τον 12ο κ αυτο φουλ φατ,μπορω να βαζω μονο στο φαγητο,<μαγειρεμενο>

μου ειπε να αυξησω λιγακι τις πρωτεινες,πραγμα που με παραξενεψε...

του ειπα το παιδι κανει 4 με 5 γευματα την ημερα.τρωει απ ολα.ενα ολοκληρο μπουτι απο κοτοπουλο μονος του αλεσμενο (κ με πατατουλα μεσα),αλλα οπως μοσχαρακι,τονο,γιαουρτακι ποσο πιο πολυ να αυξησω τις πρωτεινες?:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...