Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καιγόμαστε φιλενάδα μου εδω και δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα εμεις.....Στο διαμερισματάκι με ντουζάκια και άγιος ο Θεός....Δεν ειναι όμως ότι κάνει ζεστη το κυρίως ειναι ότι έχει αποπνηκτική ζέστη...Βγαινεις ας πούμε λίγο στο μπαλκόνι και δεν μπορείς να αναπνεύσεις....Η ωρα ειναι 12 και έχει ήδη 35 βαθμούς εδώ που είμαι εγώ...Απο πάνω μου είναι ταράτσα και ψηνόμαστε.....To κλιματιστικό αναμένο το έχουμε αλλα όχι δυνατά για τον μπεμπη μην μου πουντιάσει με αποτέλεσμα εμείς οι μεγάλοι να λιώνουμε....Ο μικρός ειναι μόνιμα με παγωμένα πόδια ρε γμτ...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα τα μωρακια παντα εχουν παγωμενα ποδαρακια κ χερακια,μη στεναχωριεσαι.

τι κανει ο κωνστανταν?θα κανετε τιποτα σημερα?

Πως να κάνουμε Κατερινάκι μου, δεν εχουμε μεταφορικο μέσω και τα ταξί έχουν απεργια....:(:(:(:(

Σπίτι αλλη μια μέρα...

uop51syge.png

Πω πω μαρία και Στελλινούλα σας ταλαιπώρησαν τα μικρά σας ε?

Μου αρέσει που παραπονιέμαι κι εγώ που η μικρή φτου φτου φτου κοιμάται μια χαρά τη νύχτα από την αρχή. Μαρία πραγματικά όπως το περιγράφεις φαίνεται τρομακτικό, ζήσατε μεγάλες στιγμές...

Κατερινάκι μου και να ήθελα δεν μπορώ να της περάσω το δικό μου πρόγραμμα, ό,τι θέλει κάνει χιχι! Παλιά κοιμόταν ένα τρίωρο μαζεμένο το μεσημέρι ενώ τώρα το έχει σπάσει σε 4 45-λεπτα. Απλώς μου φαίνεται κουρασμένη γενικά κι ότι έχει ανάγκη να κοιμάται πιο πολύ αλλά τελικά δεν κοιμάται όσο κι αν την νανουρίσω :) Πότε περάσατε κολικούς? Εμείς τους έχουμε γλιτώσει προς το παρόν αλλά δεν ξέρω, μπορεί και να μας περιμένουν στην επόμενη γωνία...Για πες το πρόγραμμα του χιονομπάλη να πάιρνω μια ιδέα του τί με περιμένει...:D:D:D

Κορίτσια θα κάνετε τίποτα το σκ? Εμείς σπιτάκι, την βγάζουμε βέβαια κάθε απόγευμα βολτούλα για μια ωρίτσα εδώ στην γειτονιά κι έτσι περπατάμε κι εμείς λίγο και παίρνουμε αέρα οικογενειακώς. Αλλά πιο μακρυνές βόλτες ακόμα δεν κάνουμε συχνά...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!τι κανετε κοριτσια?πως περασε το σ/κο σας?

Τζουυυυ,

το κοριτσι σου ειναι ανεξαρτητο!δε θελει προγραμμα κ ρουτινα χαχαχαχαχα!ειναι ελευθερο πνευμα,μποεμ!

θεσ/κη ειστε τωρα??ποτε θα μας ερθετε?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα! Μακάρι να μας πάνε όλα καλά.... ο μικρός μου ξύπνησε χθες με πυρετό.το καημένο, κανει που κάνει ζέστη, να ψήνεται κιόλας...το κιαλό είναι ότι τον πήραν στον βρ/νηπιακό σταθμό που είχαμε κάνει αίτηση μέσω ενός προγράμματος επιδότησης. Κάτι είναι κι αυτό... Τι άλλα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κ καλο μηνα κοριτσια

αρνικολακι μου...παλι αρρωστος ο μικρουλης σας?:(

ο χιονομπαλης τρομοκρατης,στελνει ενα γλυκο φιλακι να γινουν ολα περαστικα!!!!

που εισαι τωρα δουλεια ή σπιτι?κ ο μικρουλης σου?

ποτε θα ξεκινησει τον σταθμο που λες?

Από Σεπτέμβριο Κατερίνα μου! Τι καλός που είναι ο χιονόμπαλης!

Δουλειά είμαι ακόμα, σκυλοβαριέμαι, όλοι λείπουν... άδεια η Καρδίτσα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

ε,αυτο δεν το καταλαβαινω.κριση-κριση αλλα εχουν παει ολοι διακοπες??:confused: εντυπωση μου κανει

στα πεθερικα σου εχεις τωρα τα παιδια?

υπομονη κοριτσι!θα ερθει κ εσας η σειρα σας για διακοπουλες!πως θα ταξιδεψετε να πατε στους δικους σου?οδικως?

κ εμεις αυτες τις ημερες λεμε να κοιταξουμε για καμια προσφορα,πακετο διακοπων.μου χρωστανε απ τη δουλεια 9 ημερες απο περυσι μαζι με τη φετινη μου αδεια,εχω μπολικες μερουλες.θελω να τις παρω πριν φυγω απο εκει.

γεια σας κοριτσακια ομορφα,εμεις μολις γυρισαμε απο την ερετρια.κατσαμε 2 μερες και παλι εδω στην αθηνα.αυτο ηταν για φετος και παλι καλα να λεμε.ο μικρος επαιξε στο κτημα εβλεπε και τη σκυλιτσα μας και μια που τη φοβοταν μια που την αγαπαγε!!!και αυτη η καημενη οποτε τον εβλεπε χαμηλωνε το κεφαλι της κατω χαμηλα για να μη τον τρομαξει!!!!καλα ηταν,κουραστηκαμε πολυ αντι να ξεκουραστουμε.δε βαριεσαι αλλοι δεν πανε και πουθενα.ρε κοριτσια ο μικρουλης μου εβγαλε δοντι πισω πισω:shock:ειναι φυσιολογικο αυτο?ειναι 2 δοντια πιο μπροστα απο το τελευταιο δοντι που εχουμε.εχει μονο 4 δυο πανω δυο κατω και αυτο που βγηκε τωρα.το οποιο ειναι και τεραστιο,φαινεται μεσα σα πληγη και του ποναει και το αυτι του.

μαρακι που το βρηκες αυτο?luteal phase εχει να κανει με την περιοδο,νομιζω ειναι η ωορηξια

τι εγινε?ετοιμαζομαστε για το 2ο????;):P

αχααααααα....Σε πιάσαμεεεεεεεε!!!!

χαχαχαχαχα νομιζετε πως με πιασατε κυριες μου!!!ειναι απο ενα σαιτ που βρισκεις τις γονιμες μερες για να δεις ποτε εχεις ωορηξια και θελει εκει εναν αριθμο απο το 1 εως το 30 και δεν ηξερα τι ειναι.ακομα δεν εχω καταλαβει.παντως αν βρει ο αντρεας δουλεια και ειμαστε οκ λεμε απο τον καινουργιο χρονο να βαλουμε μπρος.ουτως η αλλως αν περιμενουμε να φτιαξουν τα οικονομικα της ελλαδας και να βγουμε απο την κριση θα περιμενουμε παρα πολυ και μετα ανατομικα να το παρεις το πραγμα δε θα μπορουμε να κανουμε!!:-P

Πω πω μαρία και Στελλινούλα σας ταλαιπώρησαν τα μικρά σας ε?

Μαρία πραγματικά όπως το περιγράφεις φαίνεται τρομακτικό, ζήσατε μεγάλες στιγμές......

αστα να πανε!και ο καημενος αρχισε να ποναει απο 10 ημερων και σταματησαν 3 μηνων

ε,αυτο δεν το καταλαβαινω.κριση-κριση αλλα εχουν παει ολοι διακοπες??:confused: εντυπωση μου κανει

.

ολοι μα ολοι οσοι ξερω παραπονιουνται αλλα θα φυγουν και ενα 10 ημερο.εγω ας πουμε 2 μερες μπορουσα 2 πηγα.και ειχα σπιτι οχι να νοικιασω.αν δε μπορουσα ουτε αυτες τις μερες θα πηγαινα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αρνικολάκι περαστικά στο ζουζουνάκι σου!!Πώς είναι σήμερα? Καλύτερα? Να γίνει γρήγορα γρήγορα καλά εύχομαι!!Τέλεια που σας δέχτηκαν στον σταθμό που θέλατε, αυτά είναι σούπερ νέα!

Κατερινάκι για πού σκέφτεστε να πάτε? Πότε ξεκινάς με την καινούρια σου δουλειά? Αλήθεια, τί θα είναι? (συγγνώμη που ρωτάω ενώ τα έχεις ξαναπεί αλλά είχα χάσει τις εξελίξεις...)

Μαρία δεν έχω ιδέα για αυτό που ρωτας, αλλά λες για αυτό να ήταν ζορισμένος τελευταία ο μικρός? Ελπίζω τώρα που βγήκε το δοντάκι να ηρεμήσει κι αυτός κι εσύ.

Το Δεσποινάκι πού χάθηκε????

Εγώ καλά, ψιλοδιαβάζω όσο μπορώ, με έπιασε και μια ενοχική κρίση χθες ότι τα κάνω όλα λάθος με το μωρό κι έπεσα πολύ ψυχολογικα. Εκεί που μίλαγε συχνά μέσα στη μέρα (αυτα τα αγκου εννοώ) ξαφνικά τα έκοψε μαχαίρι...είναι φυσιολογικό αυτό?Επίσης κάθε βράδυ ρίχνει τρελό κλάμα για να την πάρει ο ύπνος και σπαράζει η καρδιά μου. Κάνω ό,τι μπορώ για να την ηρεμήσω...την κρατάω αγκαλίτσα, την κουνάω, της λέω τρυφερά πόσο την αγαπάω αλλά αυτή ουρλιάζει για να κοιμηθεί κάθε φορά...νόμιζα πως καθώς μεγαλώνει θα το ξεπεράσει αυτό αλλά δεν περνάει τελικά...Νιώθω χάλια!:(

6237481d19.png

julie μου μην ανυσηχεις θα περάσειιιιιιι και μετά θα γελάς......

Να κάνω μια ερώτηση στις διαμένουσες UK???

Πως πήγατε Αγγλία??? Δηλαδή ξεκινησατε απο εδώ να ψάχνετε εργασία και όταν σας έκατσε συνεντευξη πήγατε? Ή πηγατε να μείνετε εκει και μετά βρήκατε???

ΑΝ βρήκατε απο εδώ δουλειά...Ποσο καιρό σας πήρε να δειτε θετικές απαντήσεις και ενδιαφέρον απο τους Βρετανούς????

uop51syge.png

Καλησπερα σε ολη την κοριτσοπαρεα

βρε μαρακι,θα με τρελανεις!το ιδιο δε λεμε?σε τσακωσαμε λοιποοοον ...παμε για το δευτερο κ ετοιμαζομαστε εεε???χαχχαχαχαχαχα!με το καλο σας ευχομαι!

Τζουτζουκα συμπεθερουλα μου (χιχιχι)

μηπως εχει κολικους η καρδουλα μου?ποση ωρα κλαιει η καημενουλα κ ποσο συχνα?τεντωνει τα ποδαρακια της?

μη στεναχωριεσαι,θα περασει κ αυτο.ολα θα περασουν.το κοριτσι σου μεγαλωνει,δεν ειναι κ λιγο.

να συνεχισεις να κανεις οτι κανεις τωρα κ μπραβο σου!!να την κρατας αγκαλιτσα κ να της λες ποσο πολυ την αγαπας.

θα ερθουν κ αλλες τετοιες δυσκολες νυχτες....

εχεις παει καμια βολτουλα με καμια φιλεναδα σου για καμια 2 ωριτσες να ξεχαστεις λιγακι?αν θυμαμαι καλα,οι γονεις σου ειναι απο πανω,μπορει να την προσεξει η γιαγια για λιγη ωριτσα μεχρι να ξεσκασει η μαμα λιγακι?

να πας κομμωτηριο,ψωνια κλπ?

θυμησουν πως χρειαζεσαι κ εσυ λιγο δλμ οκ?οχι απ το μωρο στο διαβασμα κ εναλλαξ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...