Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

τι σχεδια για το σαβ/κο?

ο αντρουλης μου θα παει να δει μπαλα αυριο στον αδερφο του κ με φιλους :rolleyes: καλα ειχαμε ησυχασει χωρις το ποδοσφαιρο τοσο καιρο :tongue:

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ιδεες σας σχετικα με το γαλα του χιονομπαλη τρομοκρατη.δευτερα θα παω στην κλινικη να τα ρωτησω ολα αυτα που μου ειπατε

δεσποινακο,θυμησου τους λογους που σε κρατουν εδω.θα δεις,μολις φτιαξει η κατασταση,κ οταν το θελησετε πραγματικα,θα καταφερετε να φυγετε.

εεεε...δεν ειναι κ τοσο χαλια πια εδω.δεν κακοπερναμε,εχει κ τα καλα του.αν γκρινιαζουμε κ εμεις,τι να πουν οι αλλες κοπελες?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια,μολις γυρισα απο δουλεια απανταω στα γρηγορα και παω να ταισω-κοιμησω το κυκνακι μου

Σου φάνηκα επιθετική?? Συγγνώμη δεν ήταν ο σκοπός μου...

δε μου φανηκες επιθετικη προς εμενα,μου φανηκε οτι εχεις τρελλα νευρα(και με το δικιο σου δηλαδη) και συσωρευμενο θυμο.βγαλτο ρε παιδι μου μπορει να νοιωσεις καλυτερα.

Αλλιώς θα κάτσω στα αυγα μου...βεβαιως και έχω ψάξει και ψάχνω εδώ δουλειά...αλλά....

ξερω ξερω και μενα απο τις τοσες αιτησεις μονο μια ανταποκριση και μετα απο 1,5-2 μηνες.

Στελίτσα και Μαρία

Σας εύχομαι πραγματικά να μπορέσετε να φύγετε από την Ελλάδα αφού πια δε σας χωράει ο τόπος. Μακάρι να έρθετε προς τα μέρη μας. Βέβαια δε ξέρω γιατι εγώ μάλλον είμαι η ανώμαλη, που εύχομαι κάποια στιγμή να φύγω από Αγγλια! Στον ύπνο μου έβλεπα πως είχα μια συνέντευξη για δουλειά στη Γερμανία! Τι να πω! Εύχομαι να αλλάξω γνώμη, γιατι το ξέρω πως Αγγλία θα μείνουμε για μια ζωή!!

εμας δε μας βλεπω,οχι συντομα τουλαχιστον.

Στην Συβιρία να μου προσφερουν δουλειά θα πάω και ας έχει -50...

Πέραν τις πλάκας εχει τρελούς μισθους εκει γιατι κανενας δεν πατάει το πόδι του για δουλεια...χαχαχαχαχα

12000-15000 ο βασικος????:shock:

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

τι σχεδια για το σαβ/κο?

λεμε να παμε ερετρια για μιαμιση μερα εμεις να κανουμε κανα μπανιο.εσεις?

εεεε...δεν ειναι κ τοσο χαλια πια εδω.δεν κακοπερναμε,εχει κ τα καλα του.αν γκρινιαζουμε κ εμεις,τι να πουν οι αλλες κοπελες?

ελατε στην ελλαδα εχει δουλειες να φανε και οι κοτες βρε!!!!!!!:D:D:D

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπέρα σε όλες τις όμορφες! Τί μου κάνετε? Εμείς καλά!!Σήμερα η μικρή ήταν άψογο κοριτσάκι και κοιμήθηκε 2,5 ολόκληρες ώρες το μεσημέρι!!!Κορίτσια θυμάστε πόσο περίπου κοιμόντουσαν τα ζουζούνια σας στην ηλικία της δικιάς μου? Γιατί εμένα κοιμάται γύρω στις 13 ώρες το 24ωρο...δεν είναι κάπως λίγο? Προσπαθώ να την κοιμίζω περισσότερο αλλά αν δεν θέλει να κοιμηθεί δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να της αλλάξω γνώμη!

Ωχ σας αφήνω βιαστικά γιατι άρχισε να κλαίει :(

6237481d19.png

ηρθα παλι!!!γρηγορα κοιμηθηκε το κυκνακι!

σημερα στη δουλεια ηταν κολαση!εκτος του οτι γινοταν ο χαμος η κοπελα που δουλευαμε μαζι μου εσπασε τα νευρα.πρωτα με εστειλε να κανω παραλαβη που ενταξει λες δεν υπηρχε ατομο,και μετα δε με αφηνε να κανω τις πωλησεις μου.οταν μιλουσα με καποιον με εδιωχνε και ελεγε πηγαινε απο εκει θα εξυπηρετησω εγω!!!!πραγμα αγενεσταστο και αντιεπαγγελματικο.με εβαζε και εκανα αγκαριες,μου την ελεγε χωρις λογο και τετοια!αμα ειχε τα νευρα της ας τα αφηνε στο δρομο!και γω εχω νευρα-προβληματα αλλα δε τα πηγαινω στη δουλεια,δε μου φταιει σε τιποτα ο αλλος να βλεπει τα ξυνισμενα μου μουτρα!!!

ουουουουουφφφφ τα ειπα και ξαλαφρωσα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σου τζουλι μου!καλα ο δικος μου ηταν περιπτωση!!!εμενε ξυπνιος 16 ωρες τη μερα και το υπολοιπο 8 ωρο που κοιμοταν το εκανε με διακοπες.ξυπνουσε πανω στην ωρα στη καλυτερη πανω στο δυωρο και μετα εκανε αρκετη ωρα να ξανακοιμηθει.θυμαμαι που ξυπναγε κατα τις 5 και περιμενα υπομονετικα μεχρι τις 9 που θα ξανακοιμοταν,και ολο αυτο το διαστημα εκλαιγε.οπως καταλαβαινεις περασαμε ασχημους κολοικους!σε τρομαξα????

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλα ο δικος μου ηταν περιπτωση!!!εμενε ξυπνιος 16 ωρες τη μερα και το υπολοιπο 8 ωρο που κοιμοταν το εκανε με διακοπες.ξυπνουσε πανω στην ωρα στη καλυτερη πανω στο δυωρο και μετα εκανε αρκετη ωρα να ξανακοιμηθει.θυμαμαι που ξυπναγε κατα τις 5 και περιμενα υπομονετικα μεχρι τις 9 που θα ξανακοιμοταν,και ολο αυτο το διαστημα εκλαιγε.οπως καταλαβαινεις περασαμε ασχημους κολοικους!σε τρομαξα????

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ....ΟΛΟΙΔΙΑ ΟΜΩΣ...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ....ΟΛΟΙΔΙΑ ΟΜΩΣ...

δε ξερω πως τη παλευετε εσεις αλλα εγω θυμαμαι οτι ημουν συνεχεια κουρασμενη,νυσταζα ολη μερα το βραδυ απο την ενταση δε μπορουσα ευκολα να κοιμηθω και οταν με επερνε ο υπνος ο κυκνακος μου ξυπνουσε.

αφου σκεφτομαι οτι αμα το δευτερο κανει τα ιδια πως θα τα καταφερω με 2 μωρα?γιατι τωρα δε θα μπορω να κοιμαμαι οταν κοιμαται!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

δε ξερω πως τη παλευετε εσεις αλλα εγω θυμαμαι οτι ημουν συνεχεια κουρασμενη,νυσταζα ολη μερα το βραδυ απο την ενταση δε μπορουσα ευκολα να κοιμηθω και οταν με επερνε ο υπνος ο κυκνακος μου ξυπνουσε.

αφου σκεφτομαι οτι αμα το δευτερο κανει τα ιδια πως θα τα καταφερω με 2 μωρα?γιατι τωρα δε θα μπορω να κοιμαμαι οταν κοιμαται!!

Ποιός είπε ότι έχω καταφέρει να κοιμηθώ??? Το θέλω τόσο πολύ να κοιμηθώ σερί και να ξυπνησω το πρωι....Μα δεν νομίζω πλέον να είναι εφικτό....

Ο μπουρπουλίθρας-ταλιμπαν (μελλοντικά Κωνστανταν) δεν εχει σκοπό να μας αφήσει να κοιμηθούμε....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τη πρωτη φορα μετα τη γεννα που κοιμηθηκα σερι 6 ωρες ξυπνησα με πονοκεφαλο απο τον πολυ υπνο!!!ειχε συνηθησει ο οργανισμος μου να μη κοιμαμαι και μετα δε παλευοταν το κεφαλι μου!!!!θα κοιμηθει μωρε ο κωστανταν!!μην ανησυχεις!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Τζου.....

ο χιονομπαλης στην ηλικια της κορης σου κοιμοταν το μεγιστο 4 ωρες κ το λιγοτερο 15 λεπτα μες στην ημερα κ συνολικα γυρω στις 15 ωρες?

περασαμε κ εμεις απο κολικους που εκαναν τη νυχτα ακομα πιο δυσκολη για αυτο κ κοιμομασταν αγκαλιτσα ολοι μαζι.

αφου το κοριτσι σου δε θελει,να κοιμαται μες στην ημερα,αστην.θα κοιμηθει οποτε νιωσει την αναγκη,με στεναχωριεσαι

προσωπικα,ακολουθησα τον γιο μου κ οχι εκεινος εμενα.μονος του εφτιαχνε το προγραμμα του κ το αλλαζε πολυ συχνα :tongue:

τωρα,μπορω να πω πως ναι, εδω κ 2 μηνες (απ τα μεσα του 7ου)εχουμε σταθερο προγραμμα υπνου κ φαγητου το οποιο το εφτιαξε μονος.

υπμονη μανουλα,εχετε να περασετε απο τοσα πολλα που αυτα σε λιγους μηνες θα σου φαινονται τοσο μακρινα!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...