Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Στέλλα, μίλησα με την αδερφή μου και μου είπε ότι απ'όσο θυμόταν και η ίδια δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις δουλειά.

Έχεις κάποια συγεκριμένη πόλη στο νου σου; Εμείς μέναμε μάντσεστερ. Μας άρεσε, προσανατολιζόσουν εύκολα, έχει πολύ νέο κόσμο λόγω των πανεπιστημίων, καλή συγκοινωνία.

Όχι ακόμα τίποτα συγκεκριμένο, βλέπουμε και κάνουμε....

η μανα μου παντως μιλησε με ενα απο το υπουργειο εξωτερικων και της ειπε οτι τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα απο την ελλαδα.οποτε μηπως να κοιταγατε για καμια αλλη χωρα?δε το λεω για να σε αποτρεψω προς θεου απλα για να ξερεις τι μου ειπανε.

Βασικά επειδη εμείς Μαρία την έχουμε φάει ήδη μια φορά στον κ..λο δεν θα φεύγαμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ έτσι πάλι χωρίς να έχουμε δουλειά....Αυτο τι σημαίνει για μας ξέρεις????

ΠΛΕΟΝ όπου γης και πατρίς, αν η χώρα που θα μου δώσει δουλειά είναι η Αγγλία θα χαρώ, αν είναι η υπόλοιπη Ευρώπη θα χοροπηδάω αν είναι ο Καναδάς ή η Αυστραλία ή η Σουηδία θα κάνω κωλοτούμπες. Δεν έχω κάτι στάνταρ ούτε και θα φύγουμε έτσι γιατι πολύ απλά ΔΕΝ μπορούμε να φύγουμε έτσι...ΕΚΤΟΣ και αν διώξουν τον ανδρα μου (που τον πιπιλάνε ένα χρόνο τώρα) οπότε τι είχαμε τι χάσαμε είτε εδώ, είτε εκεί!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια,τι κανουμε?

Στελλακι,εχουμε κανει την ιδια συζητηση για το ΝΙΝ παλαιοτερα,να στα θυμησω.αρχικα ολες οι κοπελες εδω,ηρθαν για σπουδες εδω αγγλια.ως φοιτητρια,ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλεις καποια χαρτια απ οτι εαν δεν εισαι.γιατι εχεις διευθ/ση,καποια δικαιολογητικα,σε καλυπτει το πανεπιστημιο καπως.

προσωπικα,εβγαλα ΝΙΝ αφου επιασα δουλεια.μου εδωσε ο τοτε εργοδοτης μου βεβαιωση πως μου προσφερει εργασια,εκλεισα ραντεβου,περασα απο συνεντευξη,(γιατι χρειαζομαι ΝΙΝ,τη δουλεια βρηκα που μενω κλπ,)εγκριθηκε κ μου εστειλαν την καρτα ταχυδρομικα σπιτι μου.

η γνωμη μου ειναι,οταν κανεις εσυ ή ο αντρας σου αιτηση κ σας ζητουν ΝΙΝ απλα να το αναφερετε στο cv ή στο cover letter πως προσωρινα δεν εχετε αλλα θα βγαλετε.

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο,ουτε αποτελει λογο για καποιον να μη σας προσφερει δουλεια,εαν αυτο σε προβληματιζει.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλησπερα κοριτσια,τι κανουμε?

Στελλακι,εχουμε κανει την ιδια συζητηση για το ΝΙΝ παλαιοτερα,να στα θυμησω.αρχικα ολες οι κοπελες εδω,ηρθαν για σπουδες εδω αγγλια.ως φοιτητρια,ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλεις καποια χαρτια απ οτι εαν δεν εισαι.γιατι εχεις διευθ/ση,καποια δικαιολογητικα,σε καλυπτει το πανεπιστημιο καπως.

προσωπικα,εβγαλα ΝΙΝ αφου επιασα δουλεια.μου εδωσε ο τοτε εργοδοτης μου βεβαιωση πως μου προσφερει εργασια,εκλεισα ραντεβου,περασα απο συνεντευξη,(γιατι χρειαζομαι ΝΙΝ,τη δουλεια βρηκα που μενω κλπ,)εγκριθηκε κ μου εστειλαν την καρτα ταχυδρομικα σπιτι μου.

η γνωμη μου ειναι,οταν κανεις εσυ ή ο αντρας σου αιτηση κ σας ζητουν ΝΙΝ απλα να το αναφερετε στο cv ή στο cover letter πως προσωρινα δεν εχετε αλλα θα βγαλετε.

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο,ουτε αποτελει λογο για καποιον να μη σας προσφερει δουλεια,εαν αυτο σε προβληματιζει.

Ναι το ξέρω μωρέ απλά επειδη ξέρω ότι παίρνει και 2-3 βδομάδες για να εκδοθει αυτο, για να κέρδιζα χρόνο...Αλλά αν δεν έχει πρόβλημα ο εκαστοτε εργοδότης εμένα τι με κόφτει....

Κάτι άλλο που το γυριζω συνεχεια και συνέχεια μεσα στο κεφάλι μου, Πως ήταν Η ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ σας φορά σε συνέντευξη στα αγγλικά και φυσικά με Αγγλο??? Τον καταλαβαινατε κατευθείαν σε ΟΛΑ ή είχατε ενα μικρό θεματάκι που μασάνε οι ντόπιοι τις μισες λέξεις σχεδόν? Επειτα είχατε μέσα σας τράκ συγκεκριμένα για το πως θα συννενοηθείτε και αν αυτα που θα πείτε θα ειναι συντακτικά σωστα ή αυτο δεν σας απασχολούσε??? Είχατε μόνο το κλασσικό άγχος μια συνέντευξης???

Αν μιλάω λιγο αργά απο την άποψη να σκέφτομαι μέσα μου τι λέω για να κάνω όσο μπορώ λιγότερα συντακτικά λάθη θα μου το μετρήσει ως αρνητικό?

Οι απαντήσεις μου πρέπει να είναι κοφτές και μετρημένες???

Μια ερώτηση που αντιπαθω και δεν ξέρω πως να την συντάξω στο κεφάλι μου είναι " Πείτε μου μερικά πράγματα για σας"....τι λέμε εκεί και κυρίως πως το λέμε???

Είχατε δηλαδή αγχος αν τα αγγλικά σας δεν τους αρέσουν??? Αν τα αγγλικά σας σας στερήσουν την θέση εργασίας?

uop51syge.png

λοιπον,να θυμασαι πως

-οι αγγλοι δε μιλουν 2η γλωσσα κ

- σιγουρα τα αγγλικα σου ειναι καλυτερα απ τα ελληνικα τους!

επισης δεν ειναι απαραιτητο εκεινος που θα σου παρει τη συνενετυξη να ειναι αγγλος.

προσωπικα,ειχα μεγαλο κολλημα με το θεμα της γλωσσας.ντρεπουν ακομα κ να βγω εξω με φιλες σε περιπτωση που εφερναν καμια <ξενη> φιλη τους κ θα επρεπε να μιλησω αγγλικα.τοτε μου φαινοταν τοσο αξεπεραστο προβλημα που σκεφτομουν κ ολας να γυρισω πισω.

οταν λοιπον ηταν να δωσω την πρωτη μου συνεντευξη στο ν/ο του Χαρφιλντ σκεφτομουν πως θα γινω ρεζιλι,πως θα γελουν μαζι μου,πως δεν παιζει να παρω τη δουλεια κλπ

αλλα τελικα ως ελληνιδα κ δη πειραιωτισσα σκεφτηκα στα α@@@@@@@ μου.θα παω κ οτι γινει.στη χειροτερη δε θα παρω τη δουλεια,κ ουτε που θα τους ξαναδω.

ομως,ειχα προετοιμαστει καλα.ειχα κανει τις μελετες μου περι συνενετυξεων,απαντησεων κλπ τα παπαγαλισσα κ εγω λιγακι.

οσο για τη δουλεια,φυσικα κ την πηρα.;)

οποτε,μην κολλας.κανεις εδω δε μιλα απταιστα αγγλικα.τα βασικα θα σου χρειαστουν,τα αλλα θα τα μαθετε.

Μια ερώτηση που αντιπαθω και δεν ξέρω πως να την συντάξω στο κεφάλι μου είναι " Πείτε μου μερικά πράγματα για σας"....τι λέμε εκεί και κυρίως πως το λέμε???

ευκολο.θα ξεκινησεις απ το παρον κ θα πας στο παρελθον.αυτη τη στιγμη δεν εργαζομαι ή αυτη τη στιγμη ασχολουμαι εθελοντικα με κατι κλπ πριν λιγους μηνες εργαζομουν εκει κ οι αρμοδιοτητες μου ηταν αυτες,εκανα αυτα κ αυτα.εφυγα λογω του οτι μπλα μπλα μπλα.

σε αυτη την ερωτηση,απλα πες το βιογραφικο σου

Διαφημίσεις

να προσθεσω μονο πως καποιες φορες στη δουλεια,αν γινει κανα λαθος,ισως στο χρεωσουν<αααα,εμεις στο ειπαμε εσυ δεν το καταλαβες>

αυτο δε θα το αποφυγεις καποιες φορες

Έλα βρε Κατερίνα μου, τελείωσες! Φεύγεις! αυτό να σκέφτεσαι! όλα τα υπόλοιπα στο γάμο ήταν ωραία, πολύ ωραία!(χαχα... μα τι καλός άνθρωπος που είμαι!).

Αχ παιδιά χθες τελείωσε και το δικό μου ταλιμπανάκι το σταθμό και σήμερα θα έρθει εδώ! Περαστικά μου! Θέλει να κάνει "δουλείτσα στον υπολιστή", λέει...Ωχ! Του έχω πάρει ένα τσουρεκάκι, θα τον κεράσω και ένα καφέ (σοκολάτα δηλ.) κι ελπίζω να τον ξεγελάσω και να κάτσει να ζωγραφίσει...ίδωμεν!

αρνικολακι,

εχεις δικιο.θα πρεπει να σταματησω τη γκρινια κ να σκεφτομαι μονο αυτο.πως ηταν ο μικρος συνεργατης σημερα?βοηθησε καθολου τη μαμα στη δουλεια??

Κατερίνα μου, δεν το πιστεύω ότι ο γαμπρούλης μου έγινε ολόκληρος άντρας!!!!!!!!!Πω πω!!!!!!!Πάντως συμφωνώ με τη Μαρία, είναι πολύ όμορφο που από μόνος του αποφάσισε να σταματήσει (αν το αποφάσισε γιατί μπορεί απλώς να περνάει φάση-αποκλείεται αυτό?). Φαίνεται πως τον έχεις κάνει να νιώθει πολύ ασφαλής...μεγάλο επίτευγμα αυτό! Δεν φαντάζομαι τώρα που μεγάλωσε τόσο να κοιτάει πιο μεγάλες πιτσιρίκες και να σνομπάρει την δικιά μου που θηλάζει ακόμα :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!οχι βεβαια,τα ειπαμε κ τα συμφωνησαμε.το προξενειο εκλεισε.χαχαχαχαχαχα

δεν ξερω αν περνα φαση,εγω του το προσφερω,εκεινος δε θελει....μακαρι βρε τζουτζου να ειναι αυτο που λες.εγω σκεφτομουν πως ισως επειδη κατεβαζει τον αμπακο ολη μερα,ειναι χορτατος κ δε θελει.

τι κανει η νυφουλα μου?τι νεα πραγματακια κανει?της αρεσει το μπανακι?

γιατι δε το δοκιμαζεις και συ σε κανα μηνα?ρωτα ομως το γιατρο.

μμμμμμμ θα ρωτησω αν κ ξερω την απαντηση ηδη κ απο αλλες φορες.γαλατακι φρεσκο μετα τον χρονο.:rolleyes:

θα ρωτησω αν υπαρχει στην αγορα <ελαφρυ> φρεσκο γαλατακι να ξεκινησουμε.

katerinaki egw tou dinw to aplo fresko pou uparxei pantou...sainsburys klp...den pairnw kapoio idiaitero.k epeidh pinw k egw polu gala pairnoume 2 megala pagouria toulaxiston th bdomada.

to mono pou ekana htan apo ton 10o mhna na afairw mia mezoura skonh k na bazw fresko. ton 11o 2 ksto xrono mono fresko....apla na ginei omala h metabash.

elpizw na bohthisa..mefuga pame gia mam k den exw faei olh mera k me kobeiiii axaxaxa

Διαφημίσεις

καλησπερες!!!

Μαράκι πώς είναι σήμερα ο μικρός? Ελπίζω να είστε στις καλές του και να μην κουράζει την μανούλα!

καλουλης ηταν σημερα μωρε,εφαγε και το φαγητο του χωρις γκρινιες και γενικα δεν εκανε τα δικα του.ειδα και τα ουλα του και εχει φουσκωσει ενα δοντακι.εμεις αργησαμε να τα βγαλουμε και τωρα ταλαιπωρειται το παιδι.μπορει να πονανε τα δοντια του λοιπον!

maria panw apo to xrono ennoeitai dinoume fresko...katw apo to xrono omws oxi giati to gala den exei auta pou xreiazetai to mwro gia thn anaptuksh tou.den gnwrizw auto to gala pou les omws k ti einai twra auta pou sas eipan apo to upourgeio...den sas ta eipan kalaaxaxaxa...eptepe na sas poun oles oi xwres exoun problhma plhn ths germanias axaxaxa....koritsia opou k na pate tipota den tha einai apoluta rodino....tha hthela omws na eimai eilikrinhs mazi sas gia na kserete pou patate alla k gia na mporoume na suzhtame me alhthina dedomena. analoga me ta prosontaallote einai pio eukolo na hreis douleia k allote oxi...k polles fores h krish se mia xwra denseephreazei ;)

εννοειται οτι ολη η ευρωπη εχει προβλημα βρε φερυ μου,η μανα μου απλα ρωτησε συγκεκριμενα για την αγγλια.οσο για τη γερμανια ειναι η μονη που ποτε δε θα εχει το παραμικρο προβλημα.

Βασικά επειδη εμείς Μαρία την έχουμε φάει ήδη μια φορά στον κ..λο δεν θα φεύγαμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ έτσι πάλι χωρίς να έχουμε δουλειά....Αυτο τι σημαίνει για μας ξέρεις????

ΠΛΕΟΝ όπου γης και πατρίς, αν η χώρα που θα μου δώσει δουλειά είναι η Αγγλία θα χαρώ, αν είναι η υπόλοιπη Ευρώπη θα χοροπηδάω αν είναι ο Καναδάς ή η Αυστραλία ή η Σουηδία θα κάνω κωλοτούμπες. Δεν έχω κάτι στάνταρ ούτε και θα φύγουμε έτσι γιατι πολύ απλά ΔΕΝ μπορούμε να φύγουμε έτσι...ΕΚΤΟΣ και αν διώξουν τον ανδρα μου (που τον πιπιλάνε ένα χρόνο τώρα) οπότε τι είχαμε τι χάσαμε είτε εδώ, είτε εκεί!

στελλα ξερω οτι εχεις θυμο μεσα σου και σε καταλαβαινω,και μεις το καναμε μια φορα,το οτι ηταν στο εσωτερικο δεν εχει και μεγαλη διαφορα δυσκολιες υπηρχαν.οτι λεω δε το λεω για να σας σπασω τε νευρα,το λεω γιατι αυτο εμαθα και θεωρω σωστο να το μοιραστω μαζι σας για να ξερετε τι γινεται.

τουλαχιστον εδω εχεις τη γνωση της γλωσσας,και ολο και καποιον φιλο και γνωστο.εσυ εδω εχεις κοιταξει τιποτα?οχι μονο πανω στη δουλεια σου αλλα γενικα?

μμμμμμμ θα ρωτησω αν κ ξερω την απαντηση ηδη κ απο αλλες φορες.γαλατακι φρεσκο μετα τον χρονο.:rolleyes:

θα ρωτησω αν υπαρχει στην αγορα <ελαφρυ> φρεσκο γαλατακι να ξεκινησουμε.

εμας γιαυτο μας συστησε το ολυμπος γιατι ηταν πολυ ελαφρυ,και καναμε τη μεταβαση σιγα σιγα 10 ml τη φορα.αφαιρουσα απο το γαλα του και εβαζα φρεσκο.για τη μεταβαση στηθος-γαλα 6+-φρεσκο δεν ειχαμε κανενα προβλημα τα δεχτηκε ολα παρα πολυ καλα.νομιζω-χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια-οτι μπορεις στην αρχη να του δινεις και λαιτ γαλα?:confused:δεν ειμαι σιγουρη.νομιζω οτι το ειχα ακουσει για να μη του πεσει βαρυ.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

στελλα ξερω οτι εχεις θυμο μεσα σου και σε καταλαβαινω,και μεις το καναμε μια φορα,το οτι ηταν στο εσωτερικο δεν εχει και μεγαλη διαφορα δυσκολιες υπηρχαν.οτι λεω δε το λεω για να σας σπασω τε νευρα,το λεω γιατι αυτο εμαθα και θεωρω σωστο να το μοιραστω μαζι σας για να ξερετε τι γινεται.

τουλαχιστον εδω εχεις τη γνωση της γλωσσας,και ολο και καποιον φιλο και γνωστο.εσυ εδω εχεις κοιταξει τιποτα?οχι μονο πανω στη δουλεια σου αλλα γενικα?

Σου φάνηκα επιθετική?? Συγγνώμη δεν ήταν ο σκοπός μου... Απλά ήθελα να σου πω ότι Αγγλία, Αζερμπαιτζάν το ίδιο μου κάνει αν θα μου προσφέρουν δουλειά να πάω και ΕΙΜΑΙ καλύτερα εκει απο ότι εδώ...

Οπότε όσο και να ακούω μην έρθετε εδω, μην πάτε εκει, ειναι χάλια πλέον, έχω κλειστά τα αυτια μου διότι όπου μου γίνει πρόταση, όπου μου δώσουν ψωμάκι θα πάω...

Αλλιώς θα κάτσω στα αυγα μου...βεβαιως και έχω ψάξει και ψάχνω εδώ δουλειά...αλλά....

uop51syge.png

Να με και εγώ!

Φαιρη χρόνια σας πολλά! Εύχομαι να είστε παντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι και σύντομα και το αδερφάκι!

Κατερινα,

μεγάλωσε ο μπέμπης σου? Τώρα δε θέλει το στηθός της μαμάς άλλα περίμενε καμιά 15-18 χρονάκια, και να δεις πως θα κάνει για μεμε!

Αρνικολ, τι κάνετε εσεις? Εκλεισε ο παιδικός και θα τρέχετε? Ποσες μέρες άδειας δικαιούσαι? Μπορεις να παίρνεις τα μικρά στη δουλειά?

Στελίτσα και Μαρία

Σας εύχομαι πραγματικά να μπορέσετε να φύγετε από την Ελλάδα αφού πια δε σας χωράει ο τόπος. Μακάρι να έρθετε προς τα μέρη μας. Βέβαια δε ξέρω γιατι εγώ μάλλον είμαι η ανώμαλη, που εύχομαι κάποια στιγμή να φύγω από Αγγλια! Στον ύπνο μου έβλεπα πως είχα μια συνέντευξη για δουλειά στη Γερμανία! Τι να πω! Εύχομαι να αλλάξω γνώμη, γιατι το ξέρω πως Αγγλία θα μείνουμε για μια ζωή!

Και μια παρατήρηση για το κάλα. έχω διαβάσει πως απο μελέτες που έγιναν, καλό είναι να παίρνετε γάλο βιολογικό. Οχι οτι ειναι τόσο καλό, απλώς επειδή σε βιολογικες φάρμες δε δίνουν τόσα αντιβιωτικά στα καημένα τα ζώα!

Αχ, άντε μια μέρα μας έμεινε και λίγη ξεκούραση!

Καλημέρα σε όλες! Πώς είστε σήμερα;

Αχ Στέλλα μου, μου θυμίζεις την αδερφή μου, η οποία να φανταστείς έχει και δουλειά... αλλά τι να το κάνει; όλο τσίμα-τσίμα είναι, μέσα στο άγχος και στη μιζέρια. Την Αγγλία εγώ δεν την είχα δει με καλό μάτι και προσπαθούσα να την αποτρέψω, να της σπείρω αμφιβολίες, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί πίστευα ότι θα απογοητευόταν κι εκεί... Τώρα που κοιτάει για Αυστραλία, ναι μεν είναι στην άκρη του κόσμου, αλλά κι εγώ μοιράζομαι τον ενθουσιασμό της. Το βλέπει πλέον πολύ ψυχρά, καθόλου συναισθηματικά, όπως λες κι εσύ, όπου της δώσουν ψωμί εκεί θα μείνει!

Χθες όπως σας είπα ήρθε ο Χρήστος από τη δουλεια και τί έλεγε ο σκατούλης;έκανε ότι μιλάει στο τηλέφωνο και έλεγε: αφεντικό (Ο αφεντικός), έλα να μαλώσεις τη μανούλα":shock: και ήθελε να ανάψει τη σόμπα...:rolleyes:. Μ'έσκασε σας λέω! Τζάμπα χάρηκα όταν μου είπε στην αρχή ότι ήθελε να ζωγραφίσει, ζωγράφισε το γραφείο, το φωτοτυπικό, τη μούρη του...

Δεσποινάκο, άστο πόσες μέρες δικαιούμαι, πόσες παίρνω να ρωτάς... 10 μέρες, δηλ 2 βδομάδες. όχι δεν μπορώ να τα παίρνω στο γραφείο τα παιδιά, κατ'εξαίρεσιν έγινε το χθεσινό. Λέτε να μου τον φέρει και σήμερα; Δεν θα τ'αντέξω, αρκετά στο σπίτι!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Το βλέπει πλέον πολύ ψυχρά, καθόλου συναισθηματικά, όπως λες κι εσύ, όπου της δώσουν ψωμί εκεί θα μείνει!

Είδες πως μας έχουν καταντήσει να σκεφτόμαστε Αρνικολ μου??? Εδώ ρε συ νιώθουμε μετανάστες στην χώρα μας τι να λέμε τωρα....

Στην Συβιρία να μου προσφερουν δουλειά θα πάω και ας έχει -50...

Πέραν τις πλάκας εχει τρελούς μισθους εκει γιατι κανενας δεν πατάει το πόδι του για δουλεια...χαχαχαχαχα

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...