Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

στελλα,

φαντασου χιονομπαλη τρομοκρατη κ κωνστανταν ταλιμπαν παρεα :shock::shock::shock: χαχαχαχαχα

ι

ειναι γεγονος παιρνουν προαγωγη πολυ γρηγορα...εμενα απο μικρο τερατακι πηρε προαγωγη σε μικρο διαολακι αχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γεια σας!

κατερινακι δεν εχω θυμωσει καλε,αν ειναι δυνατον,δε μπηκα αυτες τις μερες γιατι με εχει κουρασει η κατασταση με το μικρακι μου.αποθηλαζει ο μικρουλης?και γω ηθελα και αλλο.τι να κανουμε παλι καλα που φτασαμε τους 11 μηνες.το καλο με σας ειναι οτι το κανει απο μονος του ενω εμεις αναγκαστηκαμε να αποθηλασουμε.

φερυ μου να ζησετε και να ευτυχισετε!!!το σκ θα ειμαι ευβοια!!κοντα σου!!!χαχαχα

στελλακι τι κανεις εσυ?ειδες μας ανοιξαν subforum!!!

οι υπολοιπες ειστε ολες καλα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Πλάκα μας κάνεις??? Θα βουλιάξει η Βρετανία!!! χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλο!

ειναι γεγονος παιρνουν προαγωγη πολυ γρηγορα...εμενα απο μικρο τερατακι πηρε προαγωγη σε μικρο διαολακι αχαχαχα

χαχαχαχαχαχα!βαλε κ μια μικρο τερατακι!!!!χαμος θα γινει :mrgreen:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

το καλο με σας ειναι οτι το κανει απο μονος του ενω εμεις αναγκαστηκαμε να αποθηλασουμε.

να σου πω κ εγω το φοβομουν λιγακι αυτο,οτι ισως χρειαζοταν να τον σταματουσα.11 μηνες,πολυ καλα σας πηγε!

θα ηθελα να το κρατουσαμε μεχρι τον χρονο για να περνουσαμε κατευθειαν στο φρεσκο γαλατακι,τι να κανουμε τωρα,αναγκαστικα φορμουλα για κανα τριμηνο.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Γεια σας κορίτσια!

Φέρυ μου, να ζήσετε, να είστε πάντα γεροί και αγαπημένοι! Να χαίρεστε το παιδάκι σας!Καλές διακοπές και από Σεπτέμβρη τα λέμε πάλι εδώ, μην ξεχνιόμαστε!:D;)

Έλα βρε Κατερίνα μου, τελείωσες! Φεύγεις! αυτό να σκέφτεσαι! όλα τα υπόλοιπα στο γάμο ήταν ωραία, πολύ ωραία!(χαχα... μα τι καλός άνθρωπος που είμαι!).

Αχ παιδιά χθες τελείωσε και το δικό μου ταλιμπανάκι το σταθμό και σήμερα θα έρθει εδώ! Περαστικά μου! Θέλει να κάνει "δουλείτσα στον υπολιστή", λέει...Ωχ! Του έχω πάρει ένα τσουρεκάκι, θα τον κεράσω και ένα καφέ (σοκολάτα δηλ.) κι ελπίζω να τον ξεγελάσω και να κάτσει να ζωγραφίσει...ίδωμεν!

Στέλλα, τελικά το εγκαταλείπετε το όνειρο για εγκατάσταση στο εξωτερικό;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Στέλλα, τελικά το εγκαταλείπετε το όνειρο για εγκατάσταση στο εξωτερικό;

Αγαπητή μου Αρνικόλ, ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!! :D:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Σοβαρα;;;; να σου πω την αλήθεια, μετά το τελευταίο μήνυμά σου, που έλεγες ότι μάλλον θα κάτσετε εδώ, στενοχωρήθηκα. Μάλοον μιλούσε η κακή ψυχολογία... Χαίρομαι που το προσπαθείς και θέλω να τα λέμε από δω να μαθαίνω νέα σου. Δυστυχώς εγώ έζησα εκεί ως φοιτήτρια, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ. NIN είχα βγάλει πάντως (γρήγορη σχετικά και εύκολη διαδικασία) και δούλεψα για ένα μικρό διάστημα στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου του manchester airport. Αλλά φαντάζομαι οι συνθήκες έχουν αλλάξει από τότε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σοβαρα;;;; να σου πω την αλήθεια, μετά το τελευταίο μήνυμά σου, που έλεγες ότι μάλλον θα κάτσετε εδώ, στενοχωρήθηκα. Μάλοον μιλούσε η κακή ψυχολογία... Χαίρομαι που το προσπαθείς και θέλω να τα λέμε από δω να μαθαίνω νέα σου. Δυστυχώς εγώ έζησα εκεί ως φοιτήτρια, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ. NIN είχα βγάλει πάντως (γρήγορη σχετικά και εύκολη διαδικασία) και δούλεψα για ένα μικρό διάστημα στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου του manchester airport. Αλλά φαντάζομαι οι συνθήκες έχουν αλλάξει από τότε...

Αυτο που δεν ξέρω είναι, αν μπορώ να Βγάλω ΝΙΝ χωρίς να έχω βρεί δουλειά...για να το έχω έτοιμο ρε παιδί μου!!!

uop51syge.png

Ε εγώ είχα βγάλει χωρίς να εργάζομαι ακόμα, αν θυμάμαι καλά. έτσι στο άσχετο τον είχα βγάλει... Θα ρωτήσω και την αδερφή μου, μισό.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Δεν απαντά, θα ΄ναι στα δικαστήρια... Αν δε με πάρει σε λίγη ώρα, θα ξαναπροσπαθήσω, οκ;

Ευχαριστω Αρνικόλ μου

uop51syge.png

Στέλλα, μίλησα με την αδερφή μου και μου είπε ότι απ'όσο θυμόταν και η ίδια δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις δουλειά.

Έχεις κάποια συγεκριμένη πόλη στο νου σου; Εμείς μέναμε μάντσεστερ. Μας άρεσε, προσανατολιζόσουν εύκολα, έχει πολύ νέο κόσμο λόγω των πανεπιστημίων, καλή συγκοινωνία.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα σε ολες!!

κατερινα και γω αυτο ηθελα να φτασω μεχρι το χρονο και μετα να δωσω φρεσκο κατευθειαν.σταματησα λοιπον στους 11 και μετα πηρα δελτα advance το οποιο το ρουφηξε χωρις ανασα!μετα μου ειπε ο γιατρος(οχι με τοσο ωραιο τροπο)οτι κακως του το δινω αυτο το γαλα και ας λεει απο τον 12 μηνα απανω και οτι πρεπει μετα τα δυο!!!μου ειπε να του δωσω σκονη αλλα δεν υπηρχε περιπτωση ουτε να του τη δωσω ουτε να τη πιει.ετσι πηραμε της νεστλε το γαλα που ειναι σα φρεσκο(εκτος ψυγειου)απο 6 μηνων και πανω.οταν αλλαξαμε γιατρο-ευτυχως πολυ γρηγορα-μας ειπε να δωσω στο παιδι φρεσκο γαλα και οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.μας συστησε το ολυμπος που ειναι ελαφρυ και το παιδι δεν ειχε προβλημα.τωρα πινει φρεσκο κανονικα.γιατι δε το δοκιμαζεις και συ σε κανα μηνα?ρωτα ομως το γιατρο,εγω παντως τη σκονη μετα απο αυτα που περασαμε με τους κολοικους ουτ να τη βλεπω δε θελω!!!

στελλα μακαρι να σας πανε ολα καλα.απαντησε κανεις στις αιτησεις σας?η μανα μου παντως μιλησε με ενα απο το υπουργειο εξωτερικων και της ειπε οτι τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα απο την ελλαδα.οποτε μηπως να κοιταγατε για καμια αλλη χωρα?δε το λεω για να σε αποτρεψω προς θεου απλα για να ξερεις τι μου ειπανε.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Φαίρη μου να ζήσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι!!!!!Και να περάσετε τέλεια στην επέτειό σας!!!!!

Κατερίνα μου, δεν το πιστεύω ότι ο γαμπρούλης μου έγινε ολόκληρος άντρας!!!!!!!!!Πω πω!!!!!!!Πάντως συμφωνώ με τη Μαρία, είναι πολύ όμορφο που από μόνος του αποφάσισε να σταματήσει (αν το αποφάσισε γιατί μπορεί απλώς να περνάει φάση-αποκλείεται αυτό?). Φαίνεται πως τον έχεις κάνει να νιώθει πολύ ασφαλής...μεγάλο επίτευγμα αυτό! Δεν φαντάζομαι τώρα που μεγάλωσε τόσο να κοιτάει πιο μεγάλες πιτσιρίκες και να σνομπάρει την δικιά μου που θηλάζει ακόμα :tongue::tongue::tongue:

Μαράκι πώς είναι σήμερα ο μικρός? Ελπίζω να είστε στις καλές του και να μην κουράζει την μανούλα!

Αρνικόλ μου ναι εννοείται, θα μπω να σας ρωτήσω για την γαμοβάφτιση να κατατοπιστώ όταν έρθει εκείνη η ώρα...

Εγώ ακόμα δεν έχω βγάλει NIN αν και θα έπρεπε γιατί πέρσυ είχα δουλέψει στο Πανεπιστήμιο και θα με κυνηγάνε. Πάντως μου είχαν πει τότε πως ακόμα κι αν δεν δούλευα καλό θα ήταν να πάω να βγάλω άρα ναι μάλλον δεν είναι απαραίτητη προυπόθεση το να δουλεύεις!

6237481d19.png

hellos

euxaristw polu gia tis euxes

maria panw apo to xrono ennoeitai dinoume fresko...katw apo to xrono omws oxi giati to gala den exei auta pou xreiazetai to mwro gia thn anaptuksh tou.den gnwrizw auto to gala pou les omws k ti einai

twra auta pou sas eipan apo to upourgeio...den sas ta eipan kalaaxaxaxa...eptepe na sas poun oles oi xwres exoun problhma plhn ths germanias axaxaxa....koritsia opou k na pate tipota den tha einai apoluta rodino....tha hthela omws na eimai eilikrinhs mazi sas gia na kserete pou patate alla k gia na mporoume na suzhtame me alhthina dedomena. analoga me ta prosontaallote einai pio eukolo na hreis douleia k allote oxi...k polles fores h krish se mia xwra denseephreazei ;)

filia polla se oles

p.s.eutuxws pou exwk tablet na mpainw eukola xixixi

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...