Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Θελω να καλησπέρησω όλο τον ελληνοβρετανικο λαό του τόπικ αυτου...

Επίσης ενα πολυ πολυ πολυ μεγάλο ευχαριστω σε ΜΙΑ ΨΥΧΗ....Αυτη ξέρει!!!!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσιά!

Τι κάνετε? Αυτη η βδομάδα δε ξεκίνησε και πολύ καλά. Εχω τόση δουλειά στο γραφείο που δυστυχώς αρχίζω να τα παίζω! Χτες γύρισα σπιτι στις 8.30 και σήμερα στις 9.30! Αλλά δε πειράζει. Σε δύο βδομάδες θα είμαι Ελλάδα. Εύχομαι να ξεκουραστούμε κάπως εκεί!

Εσεις τι κάνετε?

Στελλίτσα, μάλλον τα κορίτσια ξερουν περισσότερα.

Κατερινούλα, και πάλι, πέρασα πολύ ωραία το Σαββατο, εύχομαι να βρεθούμε σύντομα!

Φαιρη, εύχομαι το μαλλί να πέτυχε.

Μαρία, εύχομαι μια απλή φάση να περνάει ο μικρος που θα περάσει πολύ πολύ σύντομα!

Αρνικολ, πώς πάει η ζέστη? Από ότι κατάλαβα ο γάμος δεν ήταν και ο πιο οργανωμένος. Η νύφή όμως? Το νυφικό? Περαστικά και πάλι στο μικρούλη σου!

Εύχομαι να μη ξέχασα καμιά!

Έλα βρε Δεσποινάκο!!!!Υπομονήήήήήήή, πώς κι έπεσε τόση δουλειά βρε κορίτσι μου? Σε 2 εβδομάδες έρχεστε Ελλαδίτσα?Α τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μόνο αυτό να σκέφτεσαι!

Κατερινάκι, τί τέλεια είναι όλα αυτά τα γλυκά που φτιάχνεις!!!!Κάθε φορά που βλέπω μια καινούρια φωτογραφία μου τρέχουν τα σάλια -ποιος τη χάρη του του συζύγου!!

Φαιρη μου γλυκιά την καλύτερη δουλειά κάνεις!Αν γελάς εσύ μαθαίνει κι αυτός να γελάει και να τα παίρνει χαλαρά τα πράγματα. Είναι απίστευτο το πώς πιάνουν στον αέρα όλα τα συναισθήματα των γονιών τους τα μωρά...Κι όταν αγκαλιά ακόμα περισσότερο εννοείται!

Μαράκι μου υπομονή, τί να πω? Περνάει φάση μωρέ το παιδάκι, θα του περάσει και θα ηρεμήσει. Καταλαβαίνω απόλυτα οτί ειναι κουραστικό, εκνευριστικό κτλ κτλ για σένα, αλλά είναι μια μικρή ψυχούλα ακόμα, δεν το κάνει επίτηδες, κι ούτε αυτός θέλει να είναι έτσι-είμαι σίγουρη...Είναι περαστικό, μόνο αυτό να σκέφτεσαι!

Αρνικολ, μου φαίνεται πως του χρόνου κι εγώ στην γαμοβάφτισή μας θα είμαι όπως περιγράφεις τους γνωστους σου, δεν θα ξέρω πού να σταθώ και τί να κάνω χιχιχι, δεν έχω ξαναπάει βλέπεις και δεν έχω ιδέα :shock::shock::shock:

Εμείς καλά είμαστε, κοιμάται η μικρή κι είπα να σηκωθώ να διαβάσω αλλά αντ'αυτού χαζεύω στο φόρουμ όπως διαπιστώνετε!! Χθες ήταν πολύ ήρεμη και χαρούμενη όμως και την χάρηκα :-) Αυτά κοριτσάκια, μου φιλάκια πολλά!

6237481d19.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα!

Δεσποινάκι εύχομαι να μην καταλάβεις πώς θα περάσουν αυτές οι 2 εβδομάδες που απομένουν μέχρι της διακοπές σας! Λοιπόν, η νύφη ωραία ήταν, το νυφικό καλό με μπούστο και φούστα, όχι δηλ. μονοκόμματο, το μαλλί το είχε μπούκλα μαζεμένο προς το πλάι και πίσω ένα λουλούδι... καλά ρε παιδιά αυτές οι κομμώτριες κάνουν θαύματα... αφού δεν άντεξα και τη ρώτησα: όλο αυτό μαλλί είναι δικό σου;!:eek: και ναί, ήταν! Ο γαμπρός χάλια: με ένα λευκό-γκρί κουστούμι, ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ, εγώ το χαρακτήρισα "μπουζουκέ", το μαλλί του χάλια, δεν ξέρω καν πώς να σας το περιγράψω, πολύ κιτς πάντως! Το βαφτιστήρι μου πάντως ήταν σε όλα του κου-κλί!:D

Τζούλι άκου τι θα γίνει: του χρόνου που θα βαφτιζεις το παιδάκι σου, θα μπεις εδώ μέσα και θα σου δώσουμε ό,τι συμβουλές/οδηγίες/εμπειρίες έχουμε. Μην ανησυχείς καθόλου. Ελλάδα από πού είσαι;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,τι κανουμε?

αντε μιση μερουλα αυριο κ τελος.τις τελευταιες εβδομαδες μου αλλαζει τις βαρδιες λογω μειωμενου προσωπικου,ολοι ειναι για διακοπες κ μ εχει πανω κατω!:mad:

Μαρακι,

ελπιζω να μη μου εχεις θυμωσει,ή να σε στεναχωρεσα.συζητηση κανουμε

αρνικολακι επεσε σκανερ στο γαμο!εε?ολα τα προσεξες!χαχαχαχαχαχαχα.το φαγητο ηταν καλο?διασκεδασε ο κοσμος?οι μπομπονιερες ομορφες?ο στολισμος?

τζου... σ ευχαριστω πολυ!ο συζυγος μου αφηνει ενα κομματι να δοκιμασω κ κατεβαζει το υπολοιπο !χαχαχαχαχα ειναι φαγανουλης κ ο ατιμος δεν βαζει γραμμαριο πανω του!τι κανει το ειρηνακι μας?

στελλακι,εχουμε νεοτερα?ο κωνστανταν?

φερρυ,θα δουμε μαλλι κ νυχι?

που εισαι βρε δεσποινακο??με τρομαξες!ειπα κ εγω,να δεις που με βαρεθηκε!χαχαχαχαχα!καλη η μουσικουλα ή δεν ειχες ακομα την ευκαιρια?καλα κουραγια κ υπομονη!

κ εγω περασα πολυ ομορφα το σαββατο,μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να τα λεγαμε συχνοτερα ;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

τα νεα του χιονομπαλη - τρομοκρατη τωρα.

εχει εδω κ μερες που δε θελει το στηθος.νομιζω απογαλακτιστηκε, εγινε ολοκηοςςςςςς ανταςςςςς!

ακομα κ τη νυχτα,οταν ξυπνουσε ισα που το πιπιλαγε,τωρα πια δε το θελει.

αν κ θα ηθελα να κρατουσε λιγο παραπανω,νομιζω καλα τα πηγαμε για 9 μηνες.

αντε,να βαλουμε κανα σουτιενιδιο της προκοπης μεχρι την επομενη αφιξη

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλησπέρα σας,

Ααααα ο Κωνσταντάν είναι ανερχόμενος ταλιμπάν. χεχε.

Άφηστε τα...Εσεις????

uop51syge.png

καλησπερες!!! ποσες δουλειες εχω ειναι απιστευτο!!!!! δεν ξερω αν θα ξαναμπω απο αυριο μετα οποτε ηθελα να σας ευχηθω καλες διακοπες κ γενικα καλα να περασετε οπου κ αν ειστε οτι κ αν κανετε!!! θα τα πουμε απο τελος Αυγουστου παλι

αυριο ειναι η επετειος γαμου μας...4 χρονια παντρεμενοι (12 χρονια συνολικα μαζι) κ θα βγουμε για δειπνο οι δυο μας :) ο μικρος σπιτι με την κειτι την μπειμπι σιτερ μας :)

Παρασκευη αναχωρω για Λονδινο κ την κυριακη πεταω με τον μικρο...την τριτη ακολουθει κ συζυξ....φωτος θελετε ε!!!! το μαλλι εινια σκουρο καστανο-δαμασκηνι-κοκινιζι αχαχα;χαα ολο τετοιο τα κανω :) κ το νυχι το εκανα κοκκινο...θα κοιταξω να βγαλω καμια φωτο :) εδω τριγυρω θα ειμαι

α Κατερινακι μην στεναχωριεσαι που αποθηλαζει ο μικρος...μπορει να ειναι κ φαση βεβαια...μπορει κ απλα πλεον με τις στερεες να μη πειναει για γαλα πλεον τοσο πολυ το οποιο ειναι καλο ;)

αλλα αν κ παλι αποθηλασε, νομιζω εγινε με τον πιο ομορφο τροπο :) τοσο φυσικα

Διαφημίσεις

στελλα,

φαντασου χιονομπαλη τρομοκρατη κ κωνστανταν ταλιμπαν παρεα :shock::shock::shock: χαχαχαχαχα

Πλάκα μας κάνεις??? Θα βουλιάξει η Βρετανία!!! χαχαχαχα

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...