Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φερρυ,

ποτε πετατε?θα εχεις ιντερνετ ή λες να <αποτοξινωθεις> για κανα μηνα?αν....κ τετοια γκατζετου που εισαι,αποκλειεται να μας αφησεις σε ησυχια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σε πειραζω!

ετοιμες οι βαλιτσες?

χαχαχαχα πως με καταλαβαινεις!!!!:D:D:D

λοιπον, λογικα δεν θα εχω ιντερνετ εκτος απο οταν πηγαινω στον πατερα μου. την ταμπλετα θα την παρω μαζι φυσικα!!!! κ το κινητο αλλα δεν χρησιμοποιω roaming οσο ειμαι κατω..αλλα παντου εχει wifi οποτε θα πιανω κ θα μπαινω που κ που :)

πεταμε 31/7 αλλα την παρασκευη απογευμα ανεβαινω Λονδινο τελικα να μεινω στην κολλητουλα μου . την τριτη θα κατεβει κ ο αντρας μου

Μαρια εχεις ακουστα τα terrible two's χαχαχαχαχα νομιζω πλησιαζετε!!! φασεις ειναι θα περασουν...κ σιγουρα ενα δευτερο μωρακι θα βοηθησει πολυ στο να την περασει την φαση πιο γρηγορα ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια εχεις ακουστα τα terrible two's χαχαχαχαχα νομιζω πλησιαζετε!!! φασεις ειναι θα περασουν...κ σιγουρα ενα δευτερο μωρακι θα βοηθησει πολυ στο να την περασει την φαση πιο γρηγορα ;)

αχ ναι φερυ τα εχω ακουστα αλλα οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ δεν ειναι λιγακι νωρις?θα το ψαξω!!!

γιατι ενα δευτερο νινι θα βοηθησει?να ψησω τον συζηξ αμα ειναι!!!!εδω δεν την παλευω με το ενα θα εχω και μωρο-μωρο??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

θα ξεχαστει με το δευτερο μωρε....θα εχει κατι να παιζει ;) εμενα ο δικος μου οταν ειναι με παιδακια μιλαμε απιστευτη παναγιτσα!!!!

τα terrible twos δεν ξεκινανε την ιδια ηλικια σε ολα τα παιδακια κ δεν κρατανε κ το ιδιο σε ολα :)

προχθες καθοταν μιση ωρα στη θαλασσα με τον αντρεα και ενα κοριτσακι τη δωρα και ηταν παναγιτσα!!!!οταν ειναι με παιδακια ειναι μια χαρα αλλα το θεμα ειναι οτι πες ξεπερναμε το οικονομικο θεμα με το δευτερο μωρο,μεχρι να φτασει η ωρα να παιξουνε τα δυο τους θα περασουμε απο τη φαση της ζηλιας και πραγματικα δε ξερω αν θα το αντεξω αυτο

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ανθρωποι οι οποιοι προβαλονται τοσο πολυ και αποτελουν προτυπο ιδιως για νεαρα ατομα καλο θα ηταν να προσεχουν τι βγαζουν προς τα εξω.

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο.ομως στην περιπτωση της,η ενταση κ ο τροπος με τον οποια προβληθηκε,ειχε ξεφυγει απ τον ελεγχο της.εδω οι δημοσιογραφοι ειναι psycho!δεν τους αφηνουν δευτερολεπτο σε ησυχια.δεν εχει μια εβδομαδα που εκλεισε μια εφημεριδα 180 ετων γιατι παρακολουθουσαν τηλεφωνα αποθανοντων/χαμενων παιδιων.

δεν ειναι οτι εφυγε απο ατυχημα,το εκανε η ιδια στον εαυτο της.αυτο ειναι το ασχημο και γιαυτο δεν ηθελα να σχολιασω.

δηλαδη εαν οδηγω κ προκαλεσω τροχαιο κ σκοτωθω,το ιδιο θα πεις κ για εμενα?οτι το εκανα στον εαυτο μου,ας προσεχα ας οδηγουσα καλυτερα?

ξυπνησε και ηταν αλλος ανθρωπος!εφαγε το φαι του χωρις γκρινιες,με αγκαλιαζε,βοηθησε να μαζεψουμε το μπαλκονι και να το πλυνουμε με το λαστιχο,παιξαμε και μπουγελο και τον ειχα τσιτσιδι και ειχε καταχαρει-ξυλιασει!!!ντυθηκαμε και πηγαμε στο mall.κυριος!δεν εκανε τιποτα.πηρα και ενα ποντζο απο τα h&m 5 ευρω και σε κεινον 4 μπλουζες χειμωνιατικες που δεν εχει τιποτα ο κακομοιρης.δωρο της προγιαγιας.τα δοκιμασε,εκανε βολτα,με κρατουσε απο το χερι και ολα καλα.καναμε και ενα τρενακι και φυγαμε χωρις κλαμματα.δε μπορει να ειναι ετσι?οχι συνεχεια αλλα να μην ειναι συνεχως μεσα στα νευρα...

ελα μωρε το καημενακι,φαση ηταν.αφου ηταν κυριος μετα,δεν πειραζει....

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

εγω παντως πιστευω ασχετα με τα terrible twos κλπ οτι κ τα μωρα δεν ειναι καθε μερα καλοκεφα...οπως ξυπναμε στραβα ετσι κ εκεινα...εγω παραμενω ηρεμη κ γενικα γελαω αμα τον πιασει η στριγκλιαση...κ ετσι του περναει γρηγορα ;)

κατερινα δεν ειναι το ιδιο.αλλο να οδηγας και να τυχει να προκαλεσεις ατυχημα και αλλο να ξερεις το αποτελεσμα των πραξεων σου και να συνεχιζεις να το κανεις.ανεξαρτητα απο τη κοπελα αυτο το πραγμα με τα ναρκωτικα ποτε δε το καταλαβα.δεν εχουν σωστη ενημερωση τι να πω?ξερεις οτι εκει θα καταληξεις αμα κανεις χρηση,γιατι τοτε το ξεκινας?νομιζω οτι δεν ειναι το ιδιο με αυτο που λες.

αυτο με την εφημεριδα το εδειξε και εδω στην ελλαδα.νταξει ειναι λιγακι αρρωστο.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ελα μωρε το καημενακι,φαση ηταν.αφου ηταν κυριος μετα,δεν πειραζει....

μονο σημερα ομως και αφου ειχε κανει το σαματα του το πρωι!!!

εγω παντως πιστευω ασχετα με τα terrible twos κλπ οτι κ τα μωρα δεν ειναι καθε μερα καλοκεφα...οπως ξυπναμε στραβα ετσι κ εκεινα...εγω παραμενω ηρεμη κ γενικα γελαω αμα τον πιασει η στριγκλιαση...κ ετσι του περναει γρηγορα ;)

δεν ειναι οτι στραβωξυπνησε μια μερα,ειναι καθε μερα ετσι ολη μερα!!!πρεπει να το ζησεις παιδια δεν ειναι ευκολο.και πας να του μιλησεις και αντιδραει!!!

πωπω στα ελληνικα δε βρισκω τιποτα για τα terrible twos ολα ειναι στα αγγλικα και κανενα δε λεει τι ειναι ακριβως.φαση?αλλαγω χαρακτηρα?ελα μου ντε!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γενικα παντως περνανε φασεις αυτο ειναι γεγονος...κ πρεπει να κανουμε υπομονη...εμενα προχθες ξυπνησε απο τον βηχα στις 3 το πρωι κ εκλαιγε βρε κοριτσια τοσο πολυ που αναστατωθηκε που δεν μπορουσα να τον ηρεμησω...φυσικα καναμε πολυ babywearing εκεινο το βραδυ κ δεν ξερω ποσα τραγουδια ειπα...αν θυμαμαι καλα ειπα κ δημοτικα σε καποια φαση αχαχαχα κ καταφερα να τον ξανακοιμησω στισ 5 κ κατι το πρωι...τι να εκανα εκτος απο υπομονη? :) κ τα αγορακια ειναι κ πιο νευροσπαστα εχω την εντυπωση....κ εμενα εχει πολλα νευρα, κ τα παιρνει κ μονος του με παιχνιδια πχ...αλλα γελαω κ εχει μαθει να γελαει κ εκεινος κ σταματαει...ειχε για μηνες ενα χουι απιστευτο!! να πεφτει κατω ενω καθοτανε με δυναμη προς τα πισω, κ φυσικα εκλαιγε γι αυτο που του εφταιγε κ μετα εκλαιγε που χτυπησε χαχαχαχα μα λεω δεν θα μαθει οτι ποναει??? ε πλεον το εκοψε κ ξαπλωνει προσεχτικα για να κοιταξει το ταβανι να του τραγουδησει....φασεις ειναι ολα...δοκιμαζουν τα ορια τους αλλα κ τα ορια μας ;)

Αρνικολακι,

θα σε δουμε καμια φωτο?τα παιδια ηταν μαζι σας στα γαμοβ/σια?πως τα περασανε?εξω τα εκαναν ή μεσα?

πως ειναι ο μικρος ασθενης μας?ελπιζω καλυτερα!αντε πλησιαζουν κ οι δικες σας διακοπες!

Καλημέρα! Εννοείς φώτο από τη γ/βάφτιση; όταν βγούν ναι. Αλλά σε email. Από δω προσπάθησα να φτιάξω άλμπουμ αλλά σταθηκε αδύνατο! Και να φανταστείς ότι παλιότερα είχα φτιάξει:rolleyes: Μέσα έγινε η βάφτιση, ήταν μικρή η Εκκλησία αλλά τουλάχιστον δροσερή. Τα παιδιά μου είχαν γκρίνια που δεν τα είχα για τόση ώρα κοντά μου... Ο μεγάλος ο Χρήστος ήρθε και με κατέβασε από την πίστα στο κέντρο μετά... είχε βουρκώσει, δεν μπορούσα να μην πάω...:-( Ο Μιχαλάκος είναι πολύ καλύτερα, πολύ ευδιάθετος, μερικές φορές μόνο το κοιτάει και το δείχνει με το δάχτυλο και λέει "μιμίκο" με παράπονο...χαχα, γλύκας είναι!

Εμένα ακόμα μου φαίνονται μακριά οι διακοπές... :mad::-(

Εσείς τι νεότερα; Η Δέσποινα που είναι;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

κατερινα δεν ειναι το ιδιο.αλλο να οδηγας και να τυχει να προκαλεσεις ατυχημα και αλλο να ξερεις το αποτελεσμα των πραξεων σου και να συνεχιζεις να το κανεις.ανεξαρτητα απο τη κοπελα αυτο το πραγμα με τα ναρκωτικα ποτε δε το καταλαβα.δεν εχουν σωστη ενημερωση τι να πω?ξερεις οτι εκει θα καταληξεις αμα κανεις χρηση,γιατι τοτε το ξεκινας?νομιζω οτι δεν ειναι το ιδιο με αυτο που λες.

αυτο με την εφημεριδα το εδειξε και εδω στην ελλαδα.νταξει ειναι λιγακι αρρωστο.

Μαρακι το ιδιο ειναι.

δεν προκαλεσα απο ατυχια τον θανατο μου,αλλα απο παραβατικη/προκλητικη/απροσεχτη οδηγηση-συμπεριφορα.κ εχω συναισθηση για το αποτελεσμα των πραξεων-επιλογων μου,πως ισως να τραυματιστω ή ακομα χειροτερα να πεθανω.

οποτε σε ρωτω κ παλι,θα πεις στο τελος για εμενα <καλα να παθει,ας προσεχε?ας οδηγουσε πιο προσεχτικα?>

το ιδιο θα πεις για εναν καπνιστη?στον αλκοολικο?ολοι αυτοι που το τελος τους ειναι προδιαγεγγραμμενο σε καποιες περιπτωσεις,θα πεις <ηθελαν κ τα επαθαν?>

προσωπικα,για εσενα,που σε ξερω λιγακι κ να το πεις,ξερω πως δεν θα το εννοεις.

δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη,αλλα ισως να το εβλεπες απο αλλη οπτικη γωνια?οι ανθρωποι που καταληγουν στα ναρκωτικα,αλκοολισμο κ.α εξαρτησεις,τα αιτια που τους οδηγουν,ειναι βαθια.εχει προηγηθει λανθασμενη εσωτερικη ψυχολογικη διεργασια.

δε μιλω για παιδικα τραυματα,για μπαμπαδες που εφυγαν απ το σπιτι,ή για αυταρχικες μητερες κλπ παμε πολυ πολυ παρακατω.αγγιζουμε αλλες χορδες

αρνικολακι μακρια σου φαινονται?εμεις που θα παμε σεπτεμβρη,τι να πουμε???χαχαχαχαχαχαχα.πρεπει να περιμενω κ το διαβατηριο μου τωρα.να δω ποιος θα μου το φτιαξει μες στον αυγουστο.

δεν εχουμε κλεισει ακομα κατι,τον σεπτεμβρη ξερω πως βαζουν πολυ καλα πακετα προσφορων,θα περιμενουμε λιγακι ακομα.λεμε να παμε καπου εκτος ελλαδας για διακοπες κ να κατεβουμε ελλαδα νοεμβριο,να παμε να κανουμε κ εμεις κανα μπανακι.

μιμικο :P:p:tongue:

Κατερίνα το Νοέμβριο βρε θα κάνετε μπανάκι;;;;

Φέρυ, ε εντάξει αφού θα κάνεις μαλλί και νύχι, χαλάλι η γενική!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αρνικολακι,

ως συνηθως δεν το εγραψα καλα.

θα παμε διακοπες κ για μπανακια εκτος ελλαδας.μαλλον ισπανια ή μαλτα. κ ελλαδιτσα Νοεμβριο.γιατι εαν κατεβουμε τωρα,οι δικοι μου μενουν ολοι πειραια,που θα κανουμε μπανακια?

ασε που θα πρεπει να τρεξω σε ολο το σοι,να τους δω ειναι κ πολλοι δε θα τους προλαβω.:tongue:

φερρυ δε θα σου πω αφου θα φυγεις γιατι καθαριζεις αφου οταν γυρισεις θα το καθαρισεις παλι.....γιατι το ιδιο κανω κ εγω :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...