Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!

πριν λιγο γυρισαμε απο το μπανιο μας.ο γιαννης τρελαθηκε με τη θαλασσα ολη την ωρα ετρωγε τα κυμματα στη μουρη και να τα γελια και οι χαρες!!!μετα εφαγε ενα βερικοκο και μετα παλι θαλασσα,μετα εφαγε μια μπανανα και μετα παλι θαλασσα!!!του ανοιγει η ορεξη στη παραλια και τον στουμπωνω με φρουτα γιατι τα εχει ψιλοκοψει.νομιζω απο το μεσα εξω στη θαλασσα πηραν λγο χρωμα οι ωμοι μου!

εσεις τι κανετε?πως τα περνατε?

φερυ ποτε θα ερθεις ελλαδα?σε ποια περιοχη θα πας?

οσο για την αμυ γουαινχαουζ δε θα σχολιασω τιποτα γιατι βλεπω οτι τη συμπαθουσατε.

για πειτε τα νεακια σας!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Ουφ, με πέθανε σήμερα η μικρή, από το πρωί είμαι στο πόδι κι ούτε στο μπάνιο δεν προλάβαινα να πάω. Ευτυχώς τώρα την κρατάει λίγο ο μπαμπάς της γιατί τα έχω φτύσει!Ήταν πολύ ανήσυχη σήμερα και με πόνεσε κι η μεσούλα μου (θέλει αγκαλιά και βόλτα πάνω κάτω, αν κάθεσαι δεν της κάνεις :tongue:). Ευτυχώς ηρέμησε κάπως μετά από τόόόόόόόση αγκαλιά :D

Μαρία τί ωραίο συναίσθημα να βλέπεις το παιδάκι σου χαρούμενο να παίζει στην θάλασσα!!Ανυπομονώ κι εγώ του χρόνου να την πάω για μπανάκι και να δω πώς θα αντιδράσει!

Όντως Φαίρη πότε έρχεσαι που ρωτάει και η Μαρία? Αθήνα θα έρθεις ή θα πάτε σε κανένα νησάκι? Είσαι στο fb? Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία σου να σε κάνω add.

Πραγματικά πολύ κρίμα για την amy, τόσο νέα και τόσο ταλαντούχα κοπέλα. Βέβαια το μεγαλύτερο σοκ είναι αυτό στην Νορβηγία αυτές τις μέρες :(:(:(:(:(:(

Σας αφήνω, πάω να διαβάσω λίγο maths πριν αρχίσει πάλι ο πανικός εδώ!Φιλιά πολλά!

6237481d19.png

Τις Καλησπέρες μου,

Τι κάνετε κοπέλες μου? Εχω καιρο να μπω να σας μιλήσω εκτενέστερα γιαυτο λοιπόν ετοιμαστείτε για σεντόνι.....

Λοιπόν,

Ελλάδα - Τσιμεντούπολη - Κορυδαλλός - 0-0

Απο που να αρχισω? Φυσικά απο τον μπουρμπουλίθρα μας,

είναι αισίως 6 μηνών και κάτι, τρώμε λαχανικά φρουτάκια και απο αυριο ξεκινάμε και σιγά σιγά κρεατάκι και κοτοπουλάκι....Μιλάει συνεχώς τα δάχτυλα χεριών και ποδιών είναι μονίμως σαλιωμένα, πλέον με χαιδευει και με αγκαλιάζει και μου μιλαει λέγοντας ιστορίες για μακρινά τοπία, ιππότες πολεμιστες δράκους και δάση, ξωτικά και νάνους, πανοπλίες και ξίφοι...Θα γίνει φανταστικός παραμυθάς (ντα ντα ντα, μαμ μαμ μαμ , ανταντα, μπανταμαγκαμπλα...όλα αυτα μαζί)....Περπατάμε με την βοήθεια της μαμας και του μπαμπα, αλλάζουμε βήματα και κάνουμε και κωλτουμπες...

Εμείς λοιπόν δυνατότα δεν έχουμε να πάμε για μπάνιο οπότε είμαστε συνεχώς σπίτι...Εβαλα μια πλαστική πισινουλα στο 1χ2 μπαλκόνι μας και βάλαμε τον μπέμπη μέσα...Το κλάμα που έριξε ούτε να το φανταστείτε...Δεν την ήθελε καθόοοολου....Ελπίζω κάποια στιγμή να την συνηθισει διότι θάλασσα δεν πρόκειτε να δεί απο μας δυστηχώς έως ότου μεγαλώσει και πάει μόνος του (ο κακομοιρούλης μου).

Οικογένεια γενικώς...

Ο άνδρας τελικά θα το φάει το πόδι απο την εταιρεία και τελικά θα μεινουμε να κοιτάμε τα άστρα και οι 2...Είμαι πολύ στρεσαρισμένη τον τελευταιο καιρό...Αγχωμένη και δεν ξέρω τι άλλο. Αν μείνει άνεργος, εμεις δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας δώσει κάτι τυπικο έστω για τα προς το ζείν μέχρι να ξαναβρεί κάτι ο άνδρας μου, ούτε μανα ούτε πατέρα ούτε θειο θεια αδερφο και ξάδερφο....Την καναμε απο κουπες, μέσα θα μας κλείσουν απο τα χρέη μετά...

Επίσης απο την Αγγλία ούτε μια απάντηση δεν έχουμε στις τόσες εκατοντάδες αιτησεις που έκανε ο άμοιρος...Εχουμε αρχίσει και κοιτάμε Καναδάδες και Αυστραλίες κιόλας....Μάλλον θα πάθουμε αυτο που φοβόμασταν περισσότερο, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ τελικά.....γαμωτο...

Μαράκι, διαβασα τι έπαθες με τον θείο και ταυτοχρονα θυμηθηκα τι σου είχα πει στο FB να προσεχεις ακόμα και τους συγγενείς σου εκεί γιατι έχει γινει επανηλλημένως να περιμενουμε βοηθεια απο κάποιον δικό μας και τελικά να τρώμε χώμα και μου είχες πεί τότε "Μπα δεν νομίζω ο θείος μου να με πουλήσει έτσι"...Αχ κοπέλα μου ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΕ πουθενα αν ειναι να φύγεις έξω μόνο στις δυνάμεις σου και στο τι μπορείς να κάνεις μόνο εσύ και ο άνδρας σου, κανενας άλλοςδεν είναι άξιος εμπιστοσύνης ...

Κατερινάκι μου τελικά την πήρες την θέση ε?? Μπράβο ρε κορίτσάκι.....

Αρνικόλ μου έχω παραθέσει στο άλλο πάρεντς οδηγό μετανάστευσης βιβλίο ολόκληρο "μια καινουργια σωη στην Αυστραλία" ΔΩΡΕΑΝ απο την Αυστραλιανη κυβέρνηση. Να το δώσεις στην αδερφή σου να το διαβάσει...

Δέσποινα, fairymommy, julie, euge τι κανετε ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?????

Ερώτησεις στις διαμένουσες Αγγλία....

- Πως πληρώνουν συνηθως εκει οι εργοδότες? Εβδομαδιαιως? Κάθες 2 εβδομάδες ή μηνιαιως? Επίσης αυτο μπορεί να αλλάξει αν το ζητήσεις εσυ απο τον εργοδότη???

- Κάποια άλλα site που θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε για δουλειες??? Εννοω όχι γραφεία αλλά μεγάλες εταιρείες ΚΟΛΛΟΣΟΥΣ που θα μπορούσαμε να δούμε στο carrier link τους??? Γράψτε κάποιες που σας έρχονται στο μυαλό? Κάποιες που βλέπετε καθημερινα πηγαινοντας για ψώνια για δουλειά για καφέ για φαγητό και τις παρατηρείτε συνεχώς....

- Το council tax το πληρώνετε αιτησίως ή μηνιαιως??? Και βγαίνει περιπου πόσο το ατόμο και απο τι εξαρτάτε ακριβώς το ύψος του???

- Ενας παιδικός σταθμός στα 850 ευρω το μηνα θεωρειτε για τα δεδομένα της χώρας οικονομικός ακριβός νορμάλ τι??? Επίσης μπορώ να τον γράψω τον μπέμπη κατευθειαν ή χρειαζομαι κάποιες προυποθέσεις???

- τελευταιο και σημαντικότερο, επειδη η τελευταια μου εργασία ήταν σε εκτελωνιστικο γραφείο και εκτελω ένα πανευρωπαικο πρόγραμμα για εκτελωνισμό container που και ποια λιμάνια έχουν εκτελωνισμούς αν γνωρίζετε εκεί κοντά τελος πάντων έτσι ώστε να κοιτάξω για εργασία και εγώ για να αυξησω τις πιθανότητες άφιξης μας???

Θα έγραφα κιάλλα αλλά προς το παρών ας μου απαντηθούν αυτα και βλέπουμε...

Στα κορίτσια που στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους έχουν να γυρισουν πίσω....Καλύτερα να κάτσουν στα αυγα τους και την επιστροφή να την σκεφτούν μετά απο τουλάχιστον 10-15 έτη....Αυτα (ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

geia sas koritsia

erxomai 31/7 k tha eimai xalkida

den pame pouthena fetos giati einai k o gamos ths aderfhs mou alla genika thelw na xalarwsw

gia thn amy nomizw oti kuriws einai to krima gia thn hlikia ths k oxi an thn sumpathousame ws atomo...ta tragoudakia ths omorfa htan

stellinula sunhthws mhniaia plhrwnesai

tlcouncil tax einai ena poso gia to spiti k den eksartatai an menete 2-3-10 atoma.mono an meneis monos exeis ena 25% ekptwsh

gia etaireies den kserw twra na sou pw giati den thumamai ti akribws psaxnete,to antikeimeno sas

850 eurw gia paidiko sta merh mou einai polla, egw dinw ligotera...gia to londino omws tha einai pamfthina opote prepei na eksetaseis to meros pou tha pas ti kostos zwhs exei.

megala limania einai southampton,portsmouth, plymouth k kana duo akoma pou de thumamai twra

Καλημέρα στην όμορφή παρέα! Τι μου κάνετε; Παιδιά, δεν είχα καθόλου χρόνο για να κάτσω στο pc αυτό το σ/κ... Καλά ήταν στο γάμο λίγο ανοργάνωτα, μέχρι και πάνα είχαν ξεχάσει του μπέμπη, τα παπούτσια δεν του πήγαιναν, μια προχειρότητα, δεν ήξεραν πως να σταθούν, τι πρέπει να κάνει ο καθένας, πώς πρέπει να το κάνει... τι στο καλό; δεν είχαν ξανακάνει γάμο-βάφτιση;;; τέσπα...πάει πέρασε κια τυό, ξεκούραση τώρα και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!χαχα

Τι έγινε ρε παιδιά με την έιμυ γουαινχαουζ; Δεν πήρα χαμπάρι!

Στέλλα μου, σε ευχαριστώ! Το είδα και το έστειλα στην αδερφή μου, το είχε ήδη διαβάσει.

Οι υπόλιπες τι κάνετε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

geia sas koritsia

erxomai 31/7 k tha eimai xalkida

den pame pouthena fetos giati einai k o gamos ths aderfhs mou alla genika thelw na xalarwsw

gia thn amy nomizw oti kuriws einai to krima gia thn hlikia ths k oxi an thn sumpathousame ws atomo...ta tragoudakia ths omorfa htan

stellinula sunhthws mhniaia plhrwnesai

tlcouncil tax einai ena poso gia to spiti k den eksartatai an menete 2-3-10 atoma.mono an meneis monos exeis ena 25% ekptwsh

gia etaireies den kserw twra na sou pw giati den thumamai ti akribws psaxnete,to antikeimeno sas

850 eurw gia paidiko sta merh mou einai polla, egw dinw ligotera...gia to londino omws tha einai pamfthina opote prepei na eksetaseis to meros pou tha pas ti kostos zwhs exei.

megala limania einai southampton,portsmouth, plymouth k kana duo akoma pou de thumamai twra

fairymummy μου δεν μου λες και που ακριβώς μένεις να εξετάσω περιοχή??? Ξέρω ότι το έχεις ξανα αναφέρει αλλά δεν θυμάμαι συγχώραμε και δεν ξέρω σε ποια σελίδα να ανατρέξω για να δω....

Ωραια θα κοιτάξω για αυτα τα μεγάλα λιμάνια που μου είπες και τους custom brokers εκει...Μιλάω για τις μεγάλες εταιρείες μήπως και ξεκάρφωτα βρούμε θέση ηλεκτρονικού για τον άνδρα μου, μην κοιτάω μόνο μέσω γραφείων ευρέσεων...

Γιαυτο είπα ένα ποσό 850 ευρώ που δίνει μια άλλη κοπέλα Αγγλία και μιλάμε (μένει πιο έξω απο πόλη) για να μπορώ να συγκρίνω τιμές....

Ξέρω ότι το council tax είναι φόρος σπιτιού αλλά δεν ήξερα πως πληρώνετε και κυρίως αν ειναι ανα άτομο, ανα οικογένεια, ανα τετραγωνικά κλπ κλπ....

Κάτι άλλο έχει κάτι αγγελίες ο ΟΑΕΔ της Αγγλίας, τι γνώμη έχετε να επικοινωνησω εκεί για κάποιες αγγελίες που με ενδιαφέρουν???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλημερες!!!

Στελλινουλα ο ΟΑΕΔ εδω ειναι τα jobseekers job centres ...εχω την εντυπωση πως πρεπει να κανεις αιτηση, να γραφτεις μαζι τους κ να σου βρουν εκεινοι δουλεια...δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις ενω εισαι ελλαδα

εγω μενω Plymouth

οταν λες ηλεκτρονικος τι πτυχια εχει? ετσι θα μπορεσω καλυτερα να σε κατατοπισω...

καλησπερα κοριτσια,

σημερα εγω εχω ρεπο οποτε ειμαστε στο σπιτι και κανουμε δουλειες.

στελλα ποσο δικιο ειχες τελικα.και μας εδω μας βλεπω να μενουμε.οσο για την αγγλια μιλησε η μανα μου με ενα τυπο απο το υπουργειο εξωτερικων(της αγγλια??δε καταλαβα)και της ειπε οτι τα πραγματα εκει δεν ειναι πολυ καλυτερα απο εδω.οποτε την αγγλια αρχιζω και τη βαζω στην ακρη.ισως τελικα να μην ειναι γραφτο μας να φυγουμε.ο αντρας σου γιατι δε κοιταει πριν τον διωξουν απο την εταιρια να κανει αιτησεις εδω?ας παει για σεκιουριτι που ζητανε συνεχεια ατομα.απο το τιποτα!οσο για το μπανιο μπορειτε να παρετε το μετρο,και ενα λεωφοριο.ξερω δεν ειναι οτι καλυτερο με τον καθενα εκει μεσα αλλα να κανετε ενα μπανακι βρε παιδι μου.

εμεις εχθες ειχαμε κοσμο στο σπιτι.ηρθε ενα φιλικο ζευγαρι και κατσαμε ολοι μαζι.εντομεταξυ οταν πηγαιναμε γυμνασιο εγω και το παλικαρι "τα χαμε" για ενα διαστημα παααααρα πολυ μικρο και την ειχα φαει τη μανα που να της λεεω συνεχεια για εκεινον.ειχε ερθει λοιπον ο ανθρωπος με τη κοπελα του που ειναι φιλη μου και ηρθε και η μανα μου καποια στιγμη.να προσπαθει τωρα να θυμηθει που το ξερει.και να λεω απο μεσα μου τωρα θα τη πεταξει τη μπαρουφα τωρα θα τη πεταξει!!!ε δε τη γλυτωσαμε τελικα τη πεταξε!ποσο ντραπηκα δε λεγεται,αν και η κοπελα το ηξερε αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο!

αρνικολ ειναι δυσκολο οταν κανεις ενα μυστηριο ποσο μαλλον με δυο

φερυ τι παιδι ειναι αυτο που εχεις?τρελαθηκα με το βιντεο!!

τζουλ ετσι ειναι οταν ειναι μικρα δε στεκεσαι λεπτο.

καλα σημερα πηγαμε στο λυτω να παρουμε μια κουνουπιερα που ειχε εκπτωσεις και παιδια δε ξερω τι εχει παθει ο μικρος αυτες τις μερες ολη την ωρα γκρινιαζει και τσιριζει!ρεζιλι γιναμε μας κοιταγανε ολοι.το μαγαζι ηταν γεματο παιδακια και μονο ο δικος μου ακουγοταν:-(δε ξερω τιο να τον κανω πια!ειναι τωρα ποσες μερες και ειναι συνεχεια μεστην αντιδραση φωναζει,γκρινιαζει,λεει οχι σε ολα,κανει ντα ντα ντα,πεταει πραγματα,κλωτσαει,δεν ηρεμει με τιποτα!τι εχει παθει?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα κοριτσακια ομορφα τι κανετε?

Μαρακι,

τι θα μπορουσες να σχολιασεις για μια νεκρη κοπελα 27 ετων?καταλαβαινω πως ισως να μη σου αρεσε ως καλλιτεχνης.κ εμεις οι ιδιοι δε μπορουμε να ειμαστε αρεστοι σε ολους. ή να εισαι απολυτα καθετη κ αντιθετη με τις καταχρησεις που εκανε. μεχρι εκει το καταλαβαινω

δεν πιστευω ομως πως εισαι χαιρεκακος ανθρωπος.πως αισθανθηκες <δικαιωση>με το θανατο της.δεν ειμαι φαν της,ουτε νιωθω την αναγκη να την υπερασπιστω αν κ απολαμβανω τα τραγουδια της καθως τη θεωρω <μεγαλη>για την εποχη της.

ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.

κατα τα αλλα πως ειστε κ πως τα περνατε?

μπορει να περναει φαση ο μικρουλης σου,μωρακι ειναι κ θα φωναξει κ φασαρια θα κανει!

κ εμενα ο χιονομπαλης τρομοκρατης δεν ειναι η καλυτερη του οταν παμε για ψωνια :rolleyes:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Στελλακι,

σου απαντησε η φερρυ ηδη.να προσθεσω για τον σταθμο εδω Λονδινο ειναι ακριβος.οι τιμες ειναι γυρω 750 με 850 τα οποια προσωπικα τα βρισκω πολλα!η εναλλακτικη ειναι τσαιλντμαιντερ που κοστιζει λιγοτερα σχεδον τα μισα.στα 2 του χρονια ομως ξεκινουν το πρι σκουλ που ειναι δωρεαν αλλα κρατουν τα μωρα μιση μερα.απ το πρωι μεχρι τις 12 οποτε θα πρεπει να χεις ανθρωπο να στο παει παιδικο ή η τσαιλντμαιντερ να μην εχει προβλημα να παει να το παρει κ να τον κρατησει μεχρι να σχολασεις απ τη δουλεια σου

να συμπληρωσω επισης 2 ακομα λιμανια της Λιβερπουλ κ το Ιμινχαμ (Immingham)

Διαφημίσεις

Αρνικολακι,

θα σε δουμε καμια φωτο?τα παιδια ηταν μαζι σας στα γαμοβ/σια?πως τα περασανε?εξω τα εκαναν ή μεσα?

πως ειναι ο μικρος ασθενης μας?ελπιζω καλυτερα!αντε πλησιαζουν κ οι δικες σας διακοπες!

Τζου......

βαστα γερα!το πολυ πολυ αντι να της διαβαζεις παραμυθακια να της αναλυσεις τη θεωρια των αριθμων κ να της μαθεις καμια εξισωσουλα :tongue:

πωπωπωπωπω τη νυφη θα κανω εγω!

Φερρυ,

ποτε πετατε?θα εχεις ιντερνετ ή λες να <αποτοξινωθεις> για κανα μηνα?αν....κ τετοια γκατζετου που εισαι,αποκλειεται να μας αφησεις σε ησυχια χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σε πειραζω!

ετοιμες οι βαλιτσες?

Καλησπερα κοριτσακια ομορφα τι κανετε?

Μαρακι,

τι θα μπορουσες να σχολιασεις για μια νεκρη κοπελα 27 ετων?καταλαβαινω πως ισως να μη σου αρεσε ως καλλιτεχνης.κ εμεις οι ιδιοι δε μπορουμε να ειμαστε αρεστοι σε ολους. ή να εισαι απολυτα καθετη κ αντιθετη με τις καταχρησεις που εκανε. μεχρι εκει το καταλαβαινω

δεν πιστευω ομως πως εισαι χαιρεκακος ανθρωπος.πως αισθανθηκες <δικαιωση>με το θανατο της.δεν ειμαι φαν της,ουτε νιωθω την αναγκη να την υπερασπιστω αν κ απολαμβανω τα τραγουδια της καθως τη θεωρω <μεγαλη>για την εποχη της.

ελπιζω να μην με παρεξηγησεις.

κατα τα αλλα πως ειστε κ πως τα περνατε?

μπορει να περναει φαση ο μικρουλης σου,μωρακι ειναι κ θα φωναξει κ φασαρια θα κανει!

κ εμενα ο χιονομπαλης τρομοκρατης δεν ειναι η καλυτερη του οταν παμε για ψωνια :rolleyes:

σαν καλλιτεχνις μου αρεσε κατερινα,και μαλιστα πολυ,η κοπελα ειχε φωναρα!απο τη στιγμη που την ειδα ομως στα κακα της τα χαλια δεν ηταν και το καληυτερο μου.ανθρωποι οι οποιοι προβαλονται τοσο πολυ και αποτελουν προτυπο ιδιως για νεαρα ατομα καλο θα ηταν να προσεχουν τι βγαζουν προς τα εξω.ναι ειναι ασχημο που η κοπελα εφυγε τοσο νεα αλλα δεν ειναι οτι εφυγε απο ατυχημα,το εκανε η ιδια στον εαυτο της.αυτο ειναι το ασχημο και γιαυτο δεν ηθελα να σχολιασω.εχω χασει φιλους απο ουσιες και νομιζανε οτι ηταν μαγκες αλλα....

στα δικα μου τωρα

ο γιαννης δεν ειναι να πεις οτι το κανει μονο οταν παμε για ψωνια το κανει και οταν ειμαστε σπιτι.δε μπορω αυτο το πραγμα ολη την ωρα.καπου γινονται και τα δικα μου νευρα ζαρτιερες!!!!τι ειναι?terrible twos??νωρις δεν ειναι?

σημερα ηταν ετσι ολο το πρωι.μετα γυρισαμε σπιτι,κατσαμε λιγο και τον πηγα για υπνο.ξυπνησε και ηταν αλλος ανθρωπος!εφαγε το φαι του χωρις γκρινιες,με αγκαλιαζε,βοηθησε να μαζεψουμε το μπαλκονι και να το πλυνουμε με το λαστιχο,παιξαμε και μπουγελο και τον ειχα τσιτσιδι και ειχε καταχαρει-ξυλιασει!!!ντυθηκαμε και πηγαμε στο mall.κυριος!δεν εκανε τιποτα.πηρα και ενα ποντζο απο τα h&m 5 ευρω και σε κεινον 4 μπλουζες χειμωνιατικες που δεν εχει τιποτα ο κακομοιρης.δωρο της προγιαγιας.τα δοκιμασε,εκανε βολτα,με κρατουσε απο το χερι και ολα καλα.καναμε και ενα τρενακι και φυγαμε χωρις κλαμματα.δε μπορει να ειναι ετσι?οχι συνεχεια αλλα να μην ειναι συνεχως μεσα στα νευρα...

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...