Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Φαίρη πολύ γέλιο τα βιντεάκια! "Γυρνα πίσω γύρνω πίσω πρέπει να αδυνατίσω" χαχαχαχαχα!

Κι απο μένα ένα τραγουδάκι που μου αρέσει πολύ (το βάζω και στην μικρή)

http://www.youtube.com/watch?v=fj8piAlMUto

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλησπερα τσουπρες!!! τι κανετε..πως περασετε στην συνατηση :)

εμεις τη βγαλαμε στο παρκο κ μετα στη λιμνουλα...ηταν απιστευτα...ο αντρας μου αποφασισε στα 33 του χρονια να παρει σκειτ!!! κ εκανε σημερα μαζι με τον γιο...ηταν μια απιστευτη μερα!!!

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?πως τα περασατε σημερα?

περασαμε ομορφα,διαλλεξαμε κ τη μερα να παμε camden town

:( στεναχωρεθηκα λιγακι,κριμα νεα κοπελα.μου αρεσε πολυ η φωνουλα της,τι φωνουλα δηλ φωναρα.κριμα...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

το καμντεν ειναι τουριστικη περιοχη κ ειναι γνωστη λογω της μεγαλης ανοιχτης αγορας που εχει,παλαιοπωλεια,χειροτεχνιες,δισκαδικα κλπ επισης ειναι γνωστη λογω των γκοθικ :rolleyes:

οποια μερα κ αν πας εχει πολυ κοσμο.

ε,φανταζομαι οι φανς αποψε εκει θα τη βγαλουν.

εσεις τι κανετε?ετοιμαζετε τον μικρο ραπερ με το πατινι του χεχεχε

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ναι εχω παει καμντεν ... δε θα πηγαινα εγω στα γοθικ αχαχαχα

ναι ο μικρος ετοιμαζεται!!! δεν κατεβαινε απο το σκειτ...κ χαζευε τα παιδια εκει που κανανε κ καποια στιγμη εκατσε με τον κωλο στο πλαι κ εσπρωχνε με τα ποδια

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...