Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Οσο για τα κιλά κορίτσια, δεν νομίζω να φταίει τόσο η εγκυμοσύνη!

Τους τελευταίους μήνες μεγάλωσε το στήθος μου (και καταχάρηκε και ο άντρας μου χιχιχι).

Η κοιλιά ότι και να κάνω δε φεύγει. Και νομίζω πως η κυτταρίτιδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει χειροτερέψει:(!

Γενικώς είμαι συνεχώς πρησμένη, μια βδομάδα πριν τη περίοδο έχω κατακράση υγρών!

Νομίζω πως απλώς μεγαλώνουμε! Δεν είμααστε πια παιδάκια, πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τη διατροφή μας αν θέλουμε να μη πάρουμε την κάτω βόλτα!:(:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!! Σήμερα είμαι καλύτερα παρότι κοιμήθηκα αργά γιατί είχαμε γλέντι στο σπίτι του γαμπρού. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και ανταποδίδουμε το φιλάκι στο χιονόμπαλη! Αχ και να 'χα ένα μωράκι τώρα....

Μαρία, μπράβο! Μακάρι να εξελιχθεί σε κάτι καλό και σταθερό! Μήπως τελικά έχεις ταλέντο στις πωλήσεις;;;;

Για κυτταρίτιδα δε μιλάω, έχω συνηθίσει τόσο πολύ να τη βλέπω που σχεδόν την έχω αγαπήσει, δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτήν! Ευτυχώς πίνω πολύ νερό και βάζω κρέμες...ως εκεί! Μη μου πείτε να κάνω γυμναστική... τη σιχαίνομαι... άντε κανά περπάτημα...

Κοιλίτσα έχω, αν και τελευταία με τη δίαιτα που έκανα έχει πέσει και με τα ρούχα δε φαίνεται... τώρα με το μαγιώ είναι άλλο θέμα...

Καλά, εννοείται ότι το καλούπι ρτου σώματος έχει αλλάξει... εγώ πιστεύω ότι και στα 53 κιλά να φτάσω που ήμουν ως φοιτήρια ή ακόμα και στα 55 πρό παιδιών το ίδιο σώμα δεν πρόκειται να έχω... αφού χρόνο με το χρόνο, εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη, έρχεται η χαλάρωση. αυτό μ'ενοχλεί περισσότερο... ας είχα 5 κιλά παραπάνω αλλά να ήμουν σφιχτή. αυτό όμως προϋποθέτει να κάνεις και άσκηση...μπλιαχ!

Προχθες χάρηκα και θα σας πω το λόγο.. είδα στο νετ μια φώτο της Μενεγάκη χωρίς ρετουσάρισμα και ήταν τίγκα στην κυτταρίτιδα και στη χαλάρωση... εμ, έλεγα τόσο καιρό, είναι δυνατόν να είναι τόσο τέλειο το σώμα της στα 40+ με 3 γέννες και άσκηση γιοκ, όπως ισχυρίζεται; Λύθηκε λοιπόν το μυστήριο: Ας είναι καλά το photoshop! τα παλιοπεριοδικά θα μας ρίξουν στα ψυχοφάρμακα....χαχαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κατερινούλα τι κάνεις?

Το έβγαλες δηλαδή το διαβατήριο? Αντε ωραία ξεμπέρδεψες!

Για την ταυτότητα, μου φαίνεται πως δε στα είπαν καλά. Σίγουρα δε μπορείς να πετάξεις με την παλιά!

κ ομως νομιζω καλα της τα ειπαν :rolleyes: οντως πολυς κοσμος ταξιδευει κ με την παλια....απλα το νουμερο της ταυτοτητας περνανε στο μηχανημα κ κοιτανε τη φωτο ;)

κοριτσια μην στεναχωριεστε με τα σωματακια σας...αγαπηστε τα οπως ειναι, αγαπηστε την διαφορετικοτητα σας απο τη κοπελα που καθεται διπλα σας ;):D

ξερετε τι λεω σε ολες? στηθειτε μπροστα σε ενα αρχαιοελληνικο αγαλμα κ βγειτε μια φωτογραφια. κ μετα κοιταχτε την κ βρειτε διαφορες :cool: καμια δεν θα βρειτε!!!! τα αγαλματα ειναι η αληθινη αποτυπωση του γυναικειου σωματος..οπως λεει η Arnikol το φοτοσοπ κ ολα αυτα μας εχουν καταστρεψει!!!! να δειτε πως με εχω κανει μετα τον γαμο στο προγραμμα...εφτιαξα ψηφιακο αλμπουμ μονη μου κ δενε χω αφησει ουτε σημαδακι χιχιχι....εγω με αγαπαω...με τη κοιλιτσα μου τη χαλαρη που την κοπαναει το μικρο μου κ γελαμε ...με τη χλαπατσα βυζουμπα που τα στριμωχνω πλεον για να μενουν στην θεση τους :D:D:D ειμαστε κουκλαρες!!!

καλημερες κοριτσαρες!μολις γυρισα απο τη τραπεζα οπου πηγα να ανοιξω το λογαριασμο για το μισθο μου!!

Μαρακι,

αντε με το καλο κοριτσι μου.μακαρι να σε κρατησουν παραπανω.ο αντρας σου βρηκε τιποτα?ποιος εχει το μωρο οταν εσυ εισαι δουλεια?

εχεις δικιο για τα κιλα.κ εμενα μου ειναι πιο δυσκολο τωρα να χασω βαρος.

ειναι που επισης αλλαζει ο μεταβολισμος μας.καιμε πιο αργα απ οτι πριν.εκανα διατροφη για 2 εβδομαδες,ουτε μια παρασπονδια κ ουτε ενα γραμμαριο δεν εχασα :(

επισης αυτο που παρατηρησα,σχετικα με τον κυκλο,ενω εχω ακουσει να λενε πως αλλαζει μετα την εγκυμοσυνη,οτι <στρωνει> εμενα το αντιθετο,ειναι χειροτερα απ οτι πριν.

μακαρι βρε κατερινα,ο αντρεας καθεται με το γιαννη αλλα τωρα υπαρχει περιπτωση να πιασει δουλεια αλλα θα ειναι νυχτα.για να τον παρουν επρεπε να γραψει οτι ειναι ανυπαντρος και οτι δεν εχει παιδι.ακουσον!!!τι να κανει ο καημενος το εγραψε.

Μαρία

Μπράβο με τη δουλειά! Χαίρομαι που σου αρέσει. Μακάρι να σε κρατήσουν για περισσότερο!

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι δεσποινακο μου.

Μαρία, μπράβο! Μακάρι να εξελιχθεί σε κάτι καλό και σταθερό! Μήπως τελικά έχεις ταλέντο στις πωλήσεις;;;;

Για κυτταρίτιδα δε μιλάω, έχω συνηθίσει τόσο πολύ να τη βλέπω που σχεδόν την έχω αγαπήσει, δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτήν!

εγώ πιστεύω ότι και στα 53 κιλά να φτάσω που ήμουν ως φοιτήρια ή ακόμα και στα 55 πρό παιδιών το ίδιο σώμα δεν πρόκειται να έχω... αφού χρόνο με το χρόνο, εγκυμοσύνη με εγκυμοσύνη, έρχεται η χαλάρωση. αυτό μ'ενοχλεί περισσότερο... ας είχα 5 κιλά παραπάνω αλλά να ήμουν σφιχτή. αυτό όμως προϋποθέτει να κάνεις και άσκηση...μπλιαχ!

αρνικολ ειμαι ανθρωπος με πολλα ταλεντα:tongue:!!!!!

κυτταριτιδα δεν εχω παρα πολυ.κοιλια εχω και χαλαρωση.ποτε δεν ειχα ραγαδες,τωρα εχω και απο αυτες!!!αλλα και γω τη βαριεμαι τη γυμναστικη ρε παιδια δε μπορω.

κοριτσια μην στεναχωριεστε με τα σωματακια σας...αγαπηστε τα οπως ειναι, αγαπηστε την διαφορετικοτητα σας απο τη κοπελα που καθεται διπλα σας ;):D

ξερετε τι λεω σε ολες? στηθειτε μπροστα σε ενα αρχαιοελληνικο αγαλμα κ βγειτε μια φωτογραφια. κ μετα κοιταχτε την κ βρειτε διαφορες :cool: καμια δεν θα βρειτε!!!! τα αγαλματα ειναι η αληθινη αποτυπωση του γυναικειου σωματος..οπως λεει η Arnikol το φοτοσοπ κ ολα αυτα μας εχουν καταστρεψει!!!! να δειτε πως με εχω κανει μετα τον γαμο στο προγραμμα...εφτιαξα ψηφιακο αλμπουμ μονη μου κ δενε χω αφησει ουτε σημαδακι χιχιχι....εγω με αγαπαω...με τη κοιλιτσα μου τη χαλαρη που την κοπαναει το μικρο μου κ γελαμε ...με τη χλαπατσα βυζουμπα που τα στριμωχνω πλεον για να μενουν στην θεση τους :D:D:D ειμαστε κουκλαρες!!!

χαχαχαχαχα βρε φαιρη δε λεω να γινω σα το μοντελο που καθεται πιο διπλα αλλα να εχω το σωμα που ειχα πριν,ποτε δεν ημουν κορμαρα αντιθετα παντα ημουν σα γιουβαρλακι αλλα μετα καταφερα να παω 52 κιλα και μου αρεσα.θα ηθελα να παω αν οχι στα 52 τοτε στα 55-56.οχι στα 62 που ειμαι τωρα και η κοιλια απεναντι!!!ο μικρος μου παντως τη καταφχαριστιεται!!!τη ζουλαει τη ζυμωνει τη κανει μαξιλαρι και αλλα πολλα!οσο για τη βυζουμπα εχω στη μεση μια ελιτσα,παλια φαινοταν τωρα εχει κατσει ο βυζος απο πανω και δε φαινεται.ερχεται ο γιαννης και τα σηκωνει με τα χερακια του και κανει στην ελιτσα τσαααααα!!!!και μετα κατουριεται στο γελιο!ε εχει τοσο πλακα που δε θελω να το το στερησω!!!:D

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Κατερινάκι μου βρήκες καινούρια δουλειά??? Συγχαρητήρια!!!!! Τί ακριβώς είναι? Είσαι ενθουσιαμένη ε? Από ότι κατάλαβα δεν τα πήγαινες καλά με την προιστάμενή σου? Καλή αρχή μέσα από την καρδιά μου!!Πότε με το καλό ξεκινάς?

Γεια σου Δεσποινάκο μου!!!Κρίμα που δεν έβγαλες φωτογραφίες να σε δούμε με το φουστανάκι σου!

Φαίρη μου, έχω χάσει επεισόδια αλλά εύχομαι να μην είναι τίποτα αυτό που σου βρήκαν στις εξετάσεις...Σκέφτεσαι και για δεύτερο παιδάκι ε? Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ σύντομα να κάνω ένα δεύτερο αλλά θα αναγκαστώ να περιμένω να τελειώσω το διδακτορικό μου πρώτα γιατί αλλιώς αντίο phd!Οπότε σε 3-4 χρόνια με βλέπω τελικά :(

Μαρία μπράβο που τα πας τόσο καλά στην καινούρια σου δουλειά!Με τέτοιο ταλέντο ευχομαι να σε κρατήσουν. Καλή επιτυχία και στον άντρα σου, να βρει σύντομα δουλίτσα και να ηρεμήσετε! Μακάρι όλος ο κόσμος να έχει δουλειά!!!

Αρνικολ, γιατί όχι? Αφού θέλεις τόσο πολύ ένα ακόμα μωράκι βέλτε μπρος!Κι εύχομαι κοριτσάκι αυτή τη φορά:tongue:

Αχ τί κουβάντα πιάσατε για τα κιλά! Μου έχουν μείνει 4 κιλά από την εγκυμοσύνη που δεν λένε να φύγουν!Όλα στην κοιλιά η οποία είναι πάρα πολύ χαλαρή ακόμα!Κάνω κάθε μέρα κοιλιακούς (μην φανταστείτε ότι κανω πολλούς, μόνο 120 αντέχω και προλαβαίνω) αλλά δεν λέει να σφίξει (θα μου πεις με 120 πώς να σφίξει?) Εμένα κορίτσια μου την σπάει πολύ γιατί μου άρεσε πολύ η κοιλιά μου παλιά ενώ τώρα... Επίσης έκανα πάρα πάρα πολλές ραγάδες στο τέλος της εγκυμοσυνης στην κοιλιά μου, οπότε γενικά είναι χάλια τώρα αυτό το σημείο κλαψ κλαψ κλαψ κατάθλιψη!:(:(:(:(:(:(:(:(

6237481d19.png

Διαφημίσεις

julie mou twra gennhses kardia mou...ston xrono mrta th genna tha deis allages...emena h xalarwsh sthn koilia me ta rouxa den fainetai....alla twra me to bikinaki olo k kati tha fanei...alla k perdu den me enoiakse me bikini bghka stis paralies,

o giatris mou eixe pei oso kairo thes gia na gennhseis einai to minimum pou thelei o or

organismos via na epanelthei

Αρνικολακι,

τι κανει ο ασθενης μας σημερα?καλη διασκεδαση στα γαμοβαφτισια,καλα να περασετε κ ανεβασε καμια φωτο να σε δουμε καλε!

Φερρυ,

δε νομιζω να βρεθει γυναικα που να μη θελει να αλλαξει κατι στην εμφανιση της.δε σημαινει πως δεν αγαπαμε τα σωματα μας,αλλα θα τα θελαμε διαφορετικα/καλυτερα, ;) αλλα στα δικα μας στανταρ

κοριτσια,το μηνυμα εχει περαστει απο τοτε που κρατησαμε την πρωτη μας μπαρμπι.μμε κ καταναλωτισμος, θελουν τη γυναικα ανορεχτικη,με μεση δαχτυλιδι κ ενα χιλιομετρο ποδι.τιποτα λιγοτερο απο την τελειοτητα.

αυτα ομως ειναι ηδη γνωστα,εδω κ χρονια.το θεμα ειναι αν θα τσιμπησεις?

πιστευω πως το προβλημα στις μερες μας ειναι οτι καποιες γυναικες θελουν/προσπαθουν να ειναι τελειες κυριως για να ανταγωνιζονται αλλες γυναικες.μην παρεξηγηθω,μιλαω γενικα.

Τζουυυυυυυυυυ,

σ ευχαριστω κοριτσαρα μου.ναι,βρηκα καινουργια δουλεια.με την προισταμενη δεν ειχα αλλα απεκτησα προβληματα.

καλα δε σε πιστευω!!!4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ σου εχουν μεινει απ την εγκυμοσυνη???/απαπαπαπαπαπαπα τστστστστστστστ απαραδεκτη!να τα χασεις πρωτα κ μετα να μου μιλησεις!

εγω που εχω ακομη δεκα δηλαδη...στον καιαδα?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

julie mou twra gennhses kardia mou...ston xrono mrta th genna tha deis allages...emena h xalarwsh sthn koilia me ta rouxa den fainetai....alla twra me to bikinaki olo k kati tha fanei...alla k perdu den me enoiakse me bikini bghka stis paralies,

o giatris mou eixe pei oso kairo thes gia na gennhseis einai to minimum pou thelei o or

organismos via na epanelthei

Ναι, έχεις δίκιο!!!Βιάζομαι μάλλον :tongue::tongue::tongue:

Να σου πω την αλήθεια ούτε εμένα με νοιάζει για τους άλλους (παραλία πχ), για μένα με νοιάζει περισσότερο επειδή είμαι και σχετικά νέα και λέω κρίμα ρε γαμώτο!Αλλά εντάξει, εννοείται πως μπροστά στο θαυματάκι που έχω στην αγκαλίτσα μου όλα αυτά είναι χαζολεπτομέρειες. ΕΛπίζω βέβαια με τον καιρό να φτιάξει :D Εσύ κούκλα θα είσαι φέτος στις παραλίες, μην το συζητάς!!!!!!

6237481d19.png

Τζουυυυυυυυυυ,

σ ευχαριστω κοριτσαρα μου.ναι,βρηκα καινουργια δουλεια.με την προισταμενη δεν ειχα αλλα απεκτησα προβληματα.

καλα δε σε πιστευω!!!4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ σου εχουν μεινει απ την εγκυμοσυνη???/απαπαπαπαπαπαπα τστστστστστστστ απαραδεκτη!να τα χασεις πρωτα κ μετα να μου μιλησεις!

εγω που εχω ακομη δεκα δηλαδη...στον καιαδα?

Εσύ μην μιλάς καθόλου γιατί είδα μια φωτογραφία σου στο fb κι ήσουν μια θεά!!Με μία φίλη σου ήσουν κι είχες και ωραίο μαλλάκι, φτου φτου φτου!!!Ο χιονομπαλίτσας έχει σούπερ ουάου μαμά.

Καλά δεν είναι πολλά τα 4, δεν λέω, αλλά προσπαθώ να τα χάσω και δεν χάνονται, αυτό είναι το σπαστικό. Δηλαδή πεινάω κιόλας ώρες ώρες αλλά αυτά εκεί κολλημένα!!Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι χρειάζεται γυμναστική που πρώτον τη βαριέμαι και δεύτερον πού να βρεθεί χρόνος!Οπότε next year!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια

γεια σου φαιρηηηηηηηηηηηηηηη

τζουλι κοριτσακι μου παιζεις με το πονο μας βρε????ακου 4 κιλα!και εχεις γεννησει μονο 2 μηνες!!

κανεις μονο 120 κοιλιακους την ημερα!!τστστστστστστ!απαραδεκτη!εγω ουτε εναν δε κανω!μην ανησυχεις εισαι σε καλο δρομο θα ρθεις στα ισα σου.σε ευχαριστω για τις ευχες σου μακαρι να με κρατησουν αν και χλωμο το βλεπω γιατι οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι,και μακαρι να βρει και ο αντρεας δουλεια.αμα φτιαξουμε και μεις τα οικονομικα μας μηπως κανουμε και ενα δευτερο νινι.

οι υπολοιπες τι κανετε?κατερινα,αρνικολ,δεσποινακο που ειστε??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μαρακι αισιοδοξια :) ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...ολα να σας πανε καλα

με το ταξι τι εγινε τελικα? λογω των αλλαγω στο επαγγελμα δεν προχωρησε?

Εσύ μην μιλάς καθόλου γιατί είδα μια φωτογραφία σου στο fb κι ήσουν μια θεά!!Με μία φίλη σου ήσουν κι είχες και ωραίο μαλλάκι, φτου φτου φτου!!!Ο χιονομπαλίτσας έχει σούπερ ουάου μαμά.

Καλά δεν είναι πολλά τα 4, δεν λέω, αλλά προσπαθώ να τα χάσω και δεν χάνονται, αυτό είναι το σπαστικό. Δηλαδή πεινάω κιόλας ώρες ώρες αλλά αυτά εκεί κολλημένα!!Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι χρειάζεται γυμναστική που πρώτον τη βαριέμαι και δεύτερον πού να βρεθεί χρόνος!Οπότε next year!

χαχαχαχαχαχααχα!ε,οχι κ θεα.ημιθεα ναι το καταλαβαινω :rolleyes: χαχαχαχαχα :tongue:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

μαρακι αισιοδοξια :) ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει...ολα να σας πανε καλα

με το ταξι τι εγινε τελικα? λογω των αλλαγω στο επαγγελμα δεν προχωρησε?

οχι μωρε απλα για να πληρωσεις ολα αυτα που πρεπει και να σου μεινουν κιολας θα πρεπει να βγαζει τουλαχιστον 3 χιλιαρικα το μηνα.ε κανε τον υπολογισμο να δεις,βγαινουν?αφου ο κοσμος δεν εχει λεφτα ποιος θα παρει ταξι να παει στη δουλεια του?σχεδον κανενας.περναγαμε απο πιατσες και ναααααα οι ουρες απο τα ταξι.τοτε το καταλαβε.το ελεγα εγω αλλα δε με ακουγε.αμα ειναι να χαλασουμε ολα μας τα λεφτα να το βρασω!

καλησπερα κοριτσια,εδω ειμαι κ εγω

καλως τηνα και ας αργησε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...