Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω το ζουζουνι σου ειδα πηγε 9 μηνων!!!! θυμαμαι τον δικο μου οτι στους 9 μηνες πλεον αρχισα να λεω οτι γινεται παιδακι κ δεν ειναι μωρακι πλεον :) θα ειναι τρελλα τωρα στο σπιτι-με την καλη εννοια εννοω...οτι θα ειναι ωραια που παιζετε κλπ

Διαφημίσεις

οπως το πες ΤΡΕΛΛΑ!

με τη γλυκια κ την κυριολεκτικη σημασια της λεξης!με τρεχει κανονικα ετσι?....ο μοναδικος αντρας στη ζωη μου,που καταφερε να με κανει οτι θελει!

οπως λεει κ ο αντρουλης μου,<στο δαχτυλακι του με εχει τυλιξει>

κου....κου....εσεις ποτε λετε για το 2ο με το καλο?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

sorry gia ta greeklish ekleisa to laptop.

o antras mou exei lussaksei na kaniume k thelw k egw polu....alla thelw na kanw tis diorthwseis gia to didaktoriko prwta na fugei apo to kefali mou k meta...krima na to afhsw k allo...hdh to exw se suspend ena xrono

του καλαρεσε του αντρουλη σου ο ρολος ε?χαχαχαχαχαχα παει για την κορη τωρα μαλλον ;)

λοιπον σας αφηνω κ εγω,αυριο εχω προξενειο θα σας πω εντυπωσεις!

φιλια πολλα κ καλη σας νυχτα

Καλημέρα κορίτσια! Γράψατε πάλι!χαχα

Θυμάστε που σας είχα πει για το χτύπημα στο νυχάκι του μικρού μου; Τελικά μολύνθηκε και πήγαμε στο νοσοκομείο σήμερα (απουσιάζε ο παιδίατρος) και μας έγραψαν αντιβίωση. Θα συνεχίζουμε κανονικά να το περιποιούμαστε με μπεταντίν, γάζες κλπ αλλά μπορεί να χρειαστεί να βγάλουμε το νυχάκι αν δεν πέσει μόνο του.... όως καταλαβαίνετε, ούτε διάθεση για κομμωτήριο έχω, γλέντια κλπ. Χθες πήγα έκανα νύχια και αποτρίχωση, αλλά ξινά μου βγήκαν...τι τα θέλετε.... Για τη γαμοβάφτιση θα φορέσω ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα, τα μαλλιά δνε ξέρω ακόμα πώς θα τα κάνω...θα μου πει και τη γνώμη της η κομμώτρια...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

aloha κορες!!

τι μου κανετε?εγω σημερα ειχα τρεξιμο στη δουλεια,εκανα τη πρωτη μου παραλαβη και ηταν πολυ πραμα αλλα ευτυχως τα καταφερα.το σαββατο με βαλανε 6ωρο.ολο και ανεβαινουν οι ωριτσες.αντε να δουμε!

καλε βυζοσυζητηση ειχατε πιασει χθες??το δικο μου παιδια ποτε δεν ηταν στητο αλλα τωρα παραγινε το κακο σε λιγο θα το κλωτσαω!!!!!!!

ασε δε η κοιλια!αποθηκευτικος χωρος για μενα,μισο γραμμαριο να παρω εκει θα παει.παντως παρατηρησα οτι μετα την εγκυμοσυνη το χασιμο των κιλων εγινε πιο δυσκολο αποτι πριν.εσας σας συμβαινει αυτο?αχ θυμαμαι τις μερες που ημουν 52 κιλακια και φυσουσα,και ελεγα τοτε κοιτα μια κοιλια!!!και κοιταω τωρα τις φωτο και δε τη βλεπω την τοτε κοιλια μου!τωρα ειμαι 10 κιλα πανω.και τι διαιτες καινω τι διατροφες θα χασω 2-3 και μετα δε θα φευγει τιποτα.πικραααα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Αρνικολακι,

τι παθατε καλε?το καημενουλι,ποναει?κριμα το μωρο....εχεις δικιο να μην εχεις κεφια.περαστικουλια σας να ειναι.

τοσο σοβαρα μολυνθηκε που εδωσαν αντιβιωση στο παιδι?υπομονη κ σε εσενα κ στο μικρουλι σου

ο χιονομπαλης τρομοκρατης σας στελνει ενα φιλακι!

Μαρακι,

αντε με το καλο κοριτσι μου.μακαρι να σε κρατησουν παραπανω.ο αντρας σου βρηκε τιποτα?ποιος εχει το μωρο οταν εσυ εισαι δουλεια?

εχεις δικιο για τα κιλα.κ εμενα μου ειναι πιο δυσκολο τωρα να χασω βαρος.

ειναι που επισης αλλαζει ο μεταβολισμος μας.καιμε πιο αργα απ οτι πριν.εκανα διατροφη για 2 εβδομαδες,ουτε μια παρασπονδια κ ουτε ενα γραμμαριο δεν εχασα :(

επισης αυτο που παρατηρησα,σχετικα με τον κυκλο,ενω εχω ακουσει να λενε πως αλλαζει μετα την εγκυμοσυνη,οτι <στρωνει> εμενα το αντιθετο,ειναι χειροτερα απ οτι πριν.

Λοιπον κοριτσια σημερα πηγα πρεσβεια,κ Δεσποινακο ειχες δικιο 100% μπορει να μην απαντουν στα τηλ.αλλα τουλαχιστον ειναι ευγενικοι,κ σε εξυπηρετουν.προσπαθουν τουλαχιστον.

Επειδη το ραντεβου το ειχα κλεισει με τη διευθ/σα μεσω μειλ,δεν ειχε δωσει τ ονομα μου στη ρεσεψιον.οποτε περιμενα.

πηγα εξοπλισμενη ομως,ειχα παρει το βιβλιο μου,το σουντοκου μου,το σταυλολεξακι μου...το καλαθακι με το πικ νικ μονο ξεχασα :)

Η διευθ/σα ομως δε θυμοταν τιποτα.τιποτα,μπλανκ το μυαλο της :tongue:

<γιατι ηρθατε?> <για το διαβατηριο> <γιατι τι εγινε?> <δεν εβρισκα ημερομηνια στο σαιτ σας> <κ τελικα τι εγινε?> <μου ειπατε να ερθω> <ποτε σας το ειπα?> <προ ημερων μεσω μειλ> <ποτε σας ειπα να ερθετε?> <σημερα> <.....> <εεεε δε σας θυμαμαι> <....> <δηλαδη αν κοιταξω το μειλ μου θα σας βρω?> <για καντε μια προσπαθεια> γυριζει να παει στο γραφειο της κ ξαναγυριζει στη μερια μου <αααααα σας θυμηθηκα χιλια συγγνωμη,με συγχωρειτε,χιλια συγγνωμη>

χαχαχαχαχαχαχαχαχα καρτουν μου θυμισε ετσι οπως τα λεγε,ευγενικοτατη κ γλυκυτατη!

τουλαχιστον ξεμπερδεψα με το θεμα.τελικα η ταυτοτητα μου δεν πειραζει που ειναι παλια,διοτι ειναι σε καλη κατασταση οποτε δεν ειχαμε προβλημα.οι φωτογραφιες πηγαν 25 λιρες :shock: κ κρατησαν τη μια....

Κατερινούλα τι κάνεις?

Το έβγαλες δηλαδή το διαβατήριο? Αντε ωραία ξεμπέρδεψες!

Για την ταυτότητα, μου φαίνεται πως δε στα είπαν καλά. Σίγουρα δε μπορείς να πετάξεις με την παλιά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...