Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα σε ολες κορίτσια!είμαι και γω mum to be τον Μαιο και ζω τα τελευταια 6 χρονια στην Αγγλια.Είμαι δασκαλα Ελληνικών (κανω κυριως ιδιαίτερα μαθηματα σπίτι) και ο αντρας μου Ελληνας, δουλευει σε πανεπιστημιο. Χαρηκα πααααρα πολύ που βρηκα το forum ειμαι σιγουρη οτι ειστε καλη παρέα!

Καλώς μας ήρθες irene και με το καλό το μπεμπάκι σου γλυκιά μου!!!Μάιο κι εσύ?? Οπότε θα είμαστε παρεούλα!!!!Πώς αισθάνεσαι αλήθεια τώρα που φαντάζομαι έχεις αρχίσει να φουσκώνεις κι εσύ για τα καλά? Το πρώτο σου μωράκι είναι? Αγοράκι, κοριτσάκι ή κιντερ έκπληξη περιμένετε?? Σε ποια περιοχή της Αγγλίας είσαστε εσείς?Αχ σε ζάλισα με τις ερωτήσεις ε? Αν θέλεις μπες κι εδώ :

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2157

είναι για τις μανούλες Απριλίου και Μαίου, όπου συζήτάμε ό,τι μας προβληματίζει σχετικά με την εγκυμοσύνη μας εμείς που είμαστε κοντά κοντά!Φιλιά πολλά πολλά και καλώς μας ήρθες και πάλι!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σευχαριστώ πολύ Julie8!! Εχω φουσκώσει αρκετα είναι η αλήθεια και το απολαμβάνω!είναι το πρώτο μας μωρακι και ειναι αγοράκι!το μάθαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Τον τελευταίο χρόνο ζούμε σε μια μικρή πόλη κοντά στο Nottingham, καμια σχέση λοιπόν με το Λονδίνο!Μπορώ να πώ όμως οτι έχω ξετρελαθεί!μαρεσει παρα πολύ, ποτέ δεν συμπαθούσα τις μεγάλες πόλεις.Το πιο σημαντικο όμως είναι, οτι έχουμε Ορθόδοξη εκκλησια, ελληνικο εστιατόριο και εχουμε γνωρίσει και αρκετους Ελληνες. Πριν μεναμε σε μια πολη πολυ μεγαλυτερη αλλα τίποτα απο αυτα δεν είχε. οπότε καταλαβαινεις πόσο σημαντικο είναι για μας αυτό!

Περιμένω 12 του Μαη τον μικρούλη μια εβδομαδα μετα τα γενεθλιά μου, οποτε θα εχουμε ανοιξιατικα μωρακια!θα μπω και στην σελιδα που μου γραφεις, θα είναι πολύ χρησιμη όντως!

Δεσποινακι χαρηκα πολυ που σου πετυχε!!!ειδες,με τη σωστη συνταγη θαυματα κανεις!θα γραψω κ τη συνταγη για εκλερακια οποιο κοριτσι θελει να φτιαξει.

ο μικρουλης γενικα δεν ειναι γκρινιαρης,ειναι καλο παιδακι,θα κλαψει για γαλατακι μονο.τωρα τελευταια ομως ειναι καπως αναστατωμενο,μαλλον δοντακια.θα παμε γιατρο σημερα παντως για σιγουρια.

Με τον υπνο δεν ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα,ξυπνουσε μια φορα τη νυχτα για <ανεφοδιασμο> αλλα το εχει σταματησει εδω κ καιρο.

Ποτε θα μετακομισετε κ που θα πατε?γιατι λες θα ειναι μεγαλη?επειδη μαζευτηκαν πολλα πραγματα?

Τζουλι,Ειρηνη,εχετε σκεφτει ονομα για τα μικρουλια?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Kατερινά

τι κάνετε; Πως πήγε ο γιατρός; Ευχομαι τελικά να είναι μόνο τα δοντάκια, και σύντομα να του περάσει! Αμα είναι και βολικός, μια χαρά είσαστε.

Περιμένω πως και πως τι συνταγή. Να δεις χαρά που κάνει ο αντρούλης μου όταν τα πετυχαίνω τα φαγητά μου....Αλλιώς όπου βρεθει και όποιον βρει του λέει για τις αποτυχίες μου για να γελάσουμε :confused:!

Ειχα σκεφτεί να μετακομίσω κατά το Σεπτεμβρη, είχα αρχίσει να κοιτάω κιόλας και για σπιτάκια, αλλά τελικά αποφασίσαμε να μην αλλάξουμε. Αυτό το σπίτι ήταν ανεπίπλωτο, και καταλαβαίνεις τι έχουμε μαζέψει. Δε θέλω να φανώ παράξενη, αλλά αυτό που δε μπορεσα να συνηθίσω στο σπίτι είναι η χοντρή μοκέτα στα δωμάτια και κυρίως στο μπάνιο! Αλλά είπαμε να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του χρόνου και μετά βλέπουμε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια μου,

Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς και αυτές που μου εύχεστε εδώ αλλά και αλλού. Είστε καλές και τρυφερές.

Επιτέλους, εχθές μπήκα στο σπίτι μου με τον μπεμπάκο μου αγκαλίτσα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ταυτόχρονα στεναχωρημένη και πονεμένη με αυτά που τραβάω από την μέρα που γέννησα μέχρι και σήμερα!!! Τα παίρνω από την αρχή και εξηγώ!

Μου κάνουν εισαγωγή Τετάρτη πρωί (για να με ετοιμάσουν με εξετάσεις κλπ) στο Αρεταιειο με την προϋπόθεση Πέμπτη πρωί να μπω για καισαρική. Όλα καλά ως εδώ…

Περνάει ήρεμα η Τετάρτη και ξημερωνόμαστε Πέμπτη με το άγχος της αρκούδας στα ύψη για το χειρουργείο. Πρώτη πληροφορία από τις κοπέλες «Ααααα δεν ξέρουμε πότε θα μπείτε χειρουργείο για σήμερα έχουν απεργία οι αναισθησιολόγοι». Παγωτό η Στελλίτσα. Έρχεται δεύτερη ειδοποίηση ότι «ο Κος Χασιάκος δεν θα μας άφηνε αχειρούργητες απλά δεν ήξερε το ΠΟΤΕ ακριβώς θα γίνει». Περνάει όλη η μέρα έχουμε φτάσει νύχτα και ετοιμαζόμαστε να σχεδόν ξαπλώσουμε εφόσον η μέρα πέρασε και εν τέλει Κο Χασιάκο δεν είχαμε δει(Σημείωση στο δωμάτιο ήμασταν 2 κοπέλες και οι 2 καισαρική για τον ίδιο γιατρό). Και εκεί που χαζογελάγαμε μπας και μας φύγει το αγχος (διότι είχαμε και συγγενείς που αγωνιούσαν μαζί μας) η ώρα πλέον 22:00 μπαίνει το φορείο και παίρνει την κοπέλα δίπλα μου και της λένε έλα ήρθε η ώρα η δική σου…..Πετάγομαι εγώ « Για μένα δεν έχει βγει πρόγραμμα???» Μου λέει « Μην φοβάσαι είσαι η επόμενη» και επιτέλους γελούσα και έκλαιγα μαζί από τον φόβο που επιτέλους επιβεβαιωνόταν αλλά και από την αγωνία μου να δω το μπέμπη μου.

Τέλος πάντων μπαίνουμε στην τελική ευθεία, έρχεται το φορείο (η καρδιά μου πάει να ανατιναχτεί), πάμε χειρουργείο μου κάνουν επισκληρίδιο και καισαρική που εδώ το σχόλιο μου θα σας καταπλήξει αλλά πραγματικά αυτό το μούδιασμα και η ζεστασιά που ένιωθα στο κορμί μου ήταν θεϊκά και όλα αυτά που μου έκαναν οι γιατροί εγώ τα ένιωθα απλά σαν μασάζ (χααχαχα)….Στις 23:35 ακούω ένα βραχνό κλαμματάκι που ξεσήκωσε το χειρουργείο…Ήταν ο μίνι ανδρούλης μου….Έβαλα τα κλάμματα και περίμενα με αγωνία να τον δω!!! Εν τέλει που φέρνουν μετά από 5-10 λεπτακια ένα πλασματάκι μικρούλικο που έκλαιγε απαρηγόρητα και με το που μου το ακούμπησαν σταμάτησε το κλάμα έβγαλε την παλάμη του έξω από το σεντόνι και την άνοιξε διάπλατα….το φίλησα 2 φορές και του κράτησαν το χεράκι και μου τον πήραν μετά….Όλα καλά λοιπόν, αφού πλέον γύρισα στο δωμάτιο….

Τα ταχτιριντί ξεκίνησαν όταν πλέον φέραν τον μπέμπη μου κοντά μου και το μόνο που ήθελα ήταν να τον θηλάσω….Δεν θα σας πώ το τι έγινε λεπτομερώς θα σας πω μόνο ότι εμένα γάλα δεν μου κατέβηκε (παρά μόνο το πύαρ σε πολύ λίγα σταγονακια που αυτά πήρε μόνο ο μικρός) και μου κόπηκε σχεδόν τελείως με αυτά που μου έκαναν εκεί μέσα. Γιατί???? Γιατί με ρωτούσαν κάθε λίγο και λιγάκι αν θηλάζω τους έλεγα ναι 30 λεπτά στο κάθε στήθος (όπως φυσικά με είχαν ενημερώσει οι μαίες τους) αλλά ο μπεμπης κλαίει απαρηγόρητός μετά σαν να μην τρώει, τι να κάνω? Και μου έλεγαν βάζε τον στο στήθος περισσότερο, για συμπλήρωμα λίγου ξένου ούτε λόγος. Ο άνδρας μου επέμενε να πάρω ξένο γάλα να του δώσω. Έφτασα κορίτσια και έβαζα το παιδί στο ΚΑΘΕ στήθος από 2 ώρες συνεχόμενα. Αποτέλεσμα μου κάνει μια αλλαγή ο μπέμπης και ξεκινάει ένα κλάμα και μου μελανιάζει και μου μένει το παιδί μου σχεδόν ακίνητο….ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ η καρδιά μου να σπάσει να κλαίω και ο άνδρας μου να τρέχει να φέρει γάλα ξένο τελικά να ταΐσω τον μπέμπη και να πλακώσει στο ξύλο τις μαίες….Όταν το παιδί πήρε το γάλα το ξένο ήπιε ολόκληρα 100 ml και ηρέμησε και κοιμήθηκε μετά από 5 μίση ώρες άγρυπνο. Μόλις το έμαθαν οι μαίες μου είπαν ότι «δεν έπρεπε να το κάνω, ήταν λάθος και αν το ξανάβαζα στο στήθος άλλες 2 ώρες θα ήταν καλά» …Το στήθος μου έχει καταστραφεί, με έχει πεθάνει, ανέβασα πυρετό 39 με ρίγη και κρυάδες (μαστιτιδα δεν έπαθα γιατί απλά γαλα δεν κατέβασα ποτέ) αλλά ήταν αντίδραση του οργανισμού από το σοκ)…Περιττό να σας πω ότι είμαι τρελά στεναχωρημένη που δεν θηλάζω. Είμαι με αντιβιώσεις για να μου κατέβει ο πυρετός.

Με όλα αυτά ο μπέμπης δυστυχώς δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα ύπνου και φαγητού σε ml (αφού για την ηλικία του αντί να πίνει 60ml πίνει πάνω από 80 κάθε φορά δεν είναι χοντρούλης καθόλου, αλλά πέθανε στην πείνα το μωρό μου μέσα στο μαιευτήριο ) με αποτέλεσμα καθημερινά να είμαι μέσα στο άγχος. Σήμερα θα έρθει και η παιδίατρος που μου σύστησαν κάποιοι γνωστοί μου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Αυτά κορίτσια μου…..Ο μπέμπης είναι μια μούριτσα απίστευτη με κάτι τρελά εκφραστικά χεράκια που όλο με εξερευνούν….τον έχω αγκαλίτσα συνέχεια και με κοιτάει μέσα στα μάτια… ΛΙώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…τον αγαπώωωω τρελά…

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Να σου ζησει γλυκια μου!!!Ξεχασετα ολα τωρα κ απολαυσε το αντρακι σου!!!!

Το στηθος σου θα γεμισει γαλα,μην ανησυχεις.για καμια βδομαδουλα,θα πονανε τα πρωτα δευτερολεπτα του θηλασμου,ομως,θα σου <σκληρυνει>τις θηλες ο μπεμπης.αληθεια,ονομα εχουμε?

Οσο για προγραμμα,ειναι πολυ μικρουλη ακομα!!!!:D:D:D απλα ακολουθησε το.

Να σου ζησει κ παλι,να μας γραφεις νεα σας κ κατορθωματα!

Διαφημίσεις

Kατερινά

τι κάνετε; Πως πήγε ο γιατρός; Ευχομαι τελικά να είναι μόνο τα δοντάκια, και σύντομα να του περάσει! Αμα είναι και βολικός, μια χαρά είσαστε.

Περιμένω πως και πως τι συνταγή. Να δεις χαρά που κάνει ο αντρούλης μου όταν τα πετυχαίνω τα φαγητά μου....Αλλιώς όπου βρεθει και όποιον βρει του λέει για τις αποτυχίες μου για να γελάσουμε :confused:!

Ειχα σκεφτεί να μετακομίσω κατά το Σεπτεμβρη, είχα αρχίσει να κοιτάω κιόλας και για σπιτάκια, αλλά τελικά αποφασίσαμε να μην αλλάξουμε. Αυτό το σπίτι ήταν ανεπίπλωτο, και καταλαβαίνεις τι έχουμε μαζέψει. Δε θέλω να φανώ παράξενη, αλλά αυτό που δε μπορεσα να συνηθίσω στο σπίτι είναι η χοντρή μοκέτα στα δωμάτια και κυρίως στο μπάνιο! Αλλά είπαμε να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του χρόνου και μετά βλέπουμε!

Αυτη τη μανια των αγγλων να βαζουν μοκετα μεχρι κ στο μπανιο,δε θα την καταλαβω ποτε!κ εμας το σπιτι τα βασικα εχει,βολευει τωρα με το μωρο γιατι δεν κανω πολυ ωρα να το καθαρισω.Μου χει λειψει ομως ενα σπιτι....πιο γεματο:( κ πιο ευρυχωρο,με ψηλο ταβανι!

<Δεν απετυχα,απλα βρηκα 10.000 τροπους που δεν δουλευουν>ειπε ο εντισον,ετσι να λες κ εσυ στον συζυγο εαν δε βγει καλη η συνταγη:D;)

Η γιατρος βρηκε το μωρο μια χαρα.Happy fat baby!!!γιατι ειπε το παιδακι μου χοντρο:tongue::tongue::tongue:αφου του αρεσει το γαλατακι του,τι να κανω?

cambridge ψαχνεις τωρα?

Καλημερα κοριτσια!ειμαι κρητικια, και μενω στο Λινκολν, μια μικρη πολη που μαρεσει τοοοοσο πολυ!

Να σου ζησει το μωρακι Στελλινουλα!

ειρηνη παντα εκει εμενες?λονδινο ερχεσαι καμια βολτα?τι κανεις τον ελευθερο χρνο σου?:D

Στελλίτσα να σου ζήσει το αγοράκι σου κοπέλα μου!!!Να είναι γερός και καλότυχος και να τον καμαρώνεις μέρα με την μέρα που θα μεγαλώνει!!! Ξέχασέ τα όλα αυτά που έγιναν και κάτσε να τον απολαύσεις όσο πιο πολύ μπορείς!!!! Πραγματικά εύχομαι να σου κατέβει και το γαλατάκι και να αρχίσεις και τον θηλασμό!!Όλα καλά θα πάνε!!!!

Ειρήνη είναι πολύ όμορφο που σου αρέσει η πόλη που μένεις!Και που έχετε γνωρίσει και κόσμο για να κάνετε παρεούλα...Οι μικρές πόλεις είναι πιο εύκολες, ειδικά αν έχεις παιδί πιστεύω. Θα το παίρνεις μόλις γεννηθεί και θα πηγαίνετε βόλτες στα πάρκα (φαντάζομαι θα έχει κι εκεί αρκετά!). Θα γεννήσεις Αγγλία είδα...Πώς σου έχει φανεί μέχρι στιγμής το σύστημα εκεί? Εγώ θα κατέβω Ελλάδα από τον Μάρτη οπότε θα γεννήσω Ελλαδίτσα...Πότε έχεις γενέθλια αλήθεια? Σαν την κόρη μου είσαι...θα την βγάλουμε Ειρήνη και έτσι τυχαίνει ότι θα έχει γιορτή και γενέθλια κοντά κοντά...

Κατερίνα είσαι από ότι καταλαβάινω φοβερή μαγείρισσα! Εγώ δεν έχω δυστυχώς πολύ χρόνο για γλυκά (καλά ειδικά τώρα λόγω εγκυμοσύνης τα αποφεύγω κιόλας!) αλλά ούτε και για πολλούς πειραματισμούς, καταραμένο διάβασμα, χαχα! Πάντως εκτιμώ πολύ το καλό φαγητό και εν γένει τρελαίνομαι για γλυκά!!Ελπίζω πως κάποτε που θα έχω περισσότερο χρόνο θα αφοσιωθώ λίγο πιο πολύ στην τέχνη της μαγειρικής...

Δεσποινά μου μπράβο κουράγιο! Μισώ τις μετακομίσεις, από πέρσυ που ήρθαμε έχουμε αλλάξει 4 σπίτια, δεν αντέχω άλλο πια! Θέλω να βρούμε κάτι πιο μόνιμο, ειδικά τώρα που θα έχουμε και μωρό πώς θα πηγαινοερχόμαστε???

Αυτά για την ώρα κοριτσάκια μου, καλό απόγευμα να έχετε και τα ξαναλέμε, σας φιλώ όλες μία μία κι εννοείται τους δύο άντρες της παρέας και τον έναν που ετοιμάζεται να μας έρθει (έχω το μόνο κοριτσάκι ε? Δέσποινα θέλω συμπαράσταση, για βάλε μπρος για κοριτσάκι!). Έφυγα για διάβασμα...

6237481d19.png

Στελλίτσα να σου ζήσει ο μπεμπουλης!

Να το χαίρεσαι και εσύ και ο αντρούλη σου!

Πολύ χάρηκά που άκουσα ότι μανούλα και μπέμπης βρίσκονται τελικά στο σπιτάκι τους! Είμαι σίγουρη ότι είναι απλώς υπέροχος. Στενοχωρήθηκα πολύ με την περιπετειά σου. έυχομαι να σου περάσει γρήγορα ο πυρετός και να μπορέσεις και να θηλάσεις. Αλλά κι αν παλι δε τα καταφέρεις, δε χάθηκε και ο κόσμος. Αρκεί ο μικρούλης σου να τρώει σωστά και να μεγαλώνει.

Αλήθεια πως νιώθεις τώρα που επιτέλους είδες το μωράκι σου; Πόσα κιλά είναι;

Σου εύχομαι μια ταχύτατη ανάρρωση και από το πυρετό και από τη καισαρική!

Πολλά φιλιά στο μικρούλη!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...