Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι μηπως 55 φαρεναιτ??? αχαχαχαχα

οχι βρε κελσιου ελεγε!!!

που σαι βρε μαρακι.τι ειδα στο φεις?

θα το νοικιασετε τελικα?

εδω ειμαι κατερινακι,ναι θα το νοικιασουμε και οπως καταλαβαινεις περιμενουν ολοι να το κανω εγω απο την αθηνα!!!!δε μπορουν αυτοι που ειναι εκει πρεπει εγω να βρω κοσμο.αντε μη πω τιποτα!!το καλο ειναι οτι καταφεραμε να το βαλουμε για ενοικιαση ας ελπισουμε οτι καποιος θα το παρει.τι σκατα ανακαινισμενο ειναι,η κουζινα καινουργια,επιπλωμενο με επιπλα χρησιμοποιημενα ενα χρονο,τζακι,κλιματιστικα,μεζονετα ειναι,δε το θελει κανεις????

α να σε ρωτησω στην αγγλια για να μεγαλωσετε τη κουζινα πρεπει να παρετε ειδικη αδεια?δε μπορειτε μονοι σας?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαρία μπράβο για τις πωλήσεις σου!

Ασχετα με τα προβλήματα σου, σου αρέσει η δουλίτσα?

Ζεσταίνεστε ε?

δεσποινακο ναι μαρεσει η δουλεια μου,την εμαθα γρηγορα και αποδιδω καλα.

σκαμε παιδια δεν υποφερεται αυτο το πραγμα,στο κρυο θα βαλεις 10 μπουφαν και θα ζεσταθεις,στη ζεστη τι θα κανεις θα βγαλεις το πετσι σου???

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αμπι τι κάνετε?

Πώς τα πάτε με το council?

Και εμένα το χειροτερό μου είναι το building control! Αμα τους μπεί στο μυαλό ότι κάτι πρέπει να γίνει με τον ένα τρόπο, δεν ακούν τίποτα άλλο.

Ισώς να είναι καλύτερο που βάλατε τον αρχιτέκτονα να ασχοληθεί μαζί τους. Εύχομαι σύντομα να τη βγάλετε την άδεια. Πάντως άμα έχεις καμιά απορία, μπορείς να μου γράψεις. Και που ξέρει ίσως κάποιος στο γραφείο θα ξέρει!

Καλύτερα να πίνεις το γαλατάκι σου με κακάο, που δεν έχει τόσα χημικά και ζάχαρη!

δεσποινακο μου,για κοιτα καλυτερα το κουτακι του κακαο.

Κατερινούλα

τι κάνετε? Από ότι κατάλαβα την πήρες την απόφαση?

Φαντάζομαι και στο νοσοκομείο είστε κάτι σαν την εταιρία μας. Ολοι κατενθουσιασμένοι με το management! Βλέπεις φημίζονται οι Αγγλοι για τη διαχείρηση επιχειρήσεων!

Προσπάθησες να μιλήσεις με την Αμπι? Φαντάζομαι τρέχει η καημενούλα.

Τι θα έλεγες κατά τις 12.0? Που θα ήθελες να πάμε? Θέλεις να πας για τίποτα ψώνια?

οκ για τις 12,θα μιλησουμε κ με αμπι.

δεν εχω προβλημα να παμε για ψωνια,τωρα που εχει εκπτωσουλες κ ολας.

εχεις παει ποτε γουεστ φιλντ? ειναι κοντα στο χαμερσμιθ.ειναι τεραστιο εμπορικο,(νομιζω της ευρωπης)

μονο που θα γινεται χαμος,να σε προετοιμασω.

ή παμε οπου αλλου θελετε κ σας βολευει.

θες να ερθω να σε παρω απ το σταθμο?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Μαρία

Νομίζω για οποιαδήποτε αλλαγή στον σπίτι πρέπει πρώτα να μιλήσεις με το building control. Για κάποια πράγματα δε χρειάζεσαι άδεια, για τα περισσότερα όμως χρειάζεσαι!

Και άμα κάνεις ανακαίνηση, μου φαίνεται πως πρέπει να ενημερώσεις το council tax, για να δούν άμα χρειάζεται να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη!

Ολά εδώ πληρώνονται!χιχιχιχιχι

Αγγλία και πάλι Αγγλία!

Κατερινούλα

τι κάνετε? Από ότι κατάλαβα την πήρες την απόφαση?

Φαντάζομαι και στο νοσοκομείο είστε κάτι σαν την εταιρία μας. Ολοι κατενθουσιασμένοι με το management! Βλέπεις φημίζονται οι Αγγλοι για τη διαχείρηση επιχειρήσεων!

Προσπάθησες να μιλήσεις με την Αμπι? Φαντάζομαι τρέχει η καημενούλα.

Τι θα έλεγες κατά τις 12.0? Που θα ήθελες να πάμε? Θέλεις να πας για τίποτα ψώνια?

οκ για τις 12,θα μιλησουμε κ με αμπι.

δεν εχω προβλημα να παμε για ψωνια,τωρα που εχει εκπτωσουλες κ ολας.

εχεις παει ποτε γουεστ φιλντ? ειναι κοντα στο χαμερσμιθ.ειναι τεραστιο εμπορικο,(νομιζω της ευρωπης)

μονο που θα γινεται χαμος,να σε προετοιμασω.

ή παμε οπου αλλου θελετε κ σας βολευει.

θες να ερθω να σε παρω απ το σταθμο?

Καλύτερα να πίνεις το γαλατάκι σου με κακάο, που δεν έχει τόσα χημικά και ζάχαρη!

δεσποινακο μου,κοιτα στο κουτακι του κακαο ποση ζαχαρη εχει?

Κατερίνα μην ανησυχείς θα τον βρω τον δρόμο μου. Δε μου αρέσει όταν έχει πολύ κόσμο. Υπάρχει τίποτα άλλο που δεν έχει κόσμο?

Κοίταξα το κακαο. Στα συστατικά λέει μόνο κακάο? Μα φυσικό προϊόν δεν είναι σαν το καφέ?

Σήμερα είχε κάπως ζεστούλα, βγήκα έξω και χωρίς μπουφάν!

εμεις ειχαμε 15 βαθμους κ βροχη :(

Οντως έχει πολύ ζάχαρη, αλλά δεν είναι natural occuring? Παρόμοια με τα φρούτα?

Πάει το κόβω και αυτο:confused:?

αντε καλε που θα το κοψεις!!!! παν μετρον αριστον ;) απ ολα χρειαζομαστε

κατερινα γελας ε!!!!:cool::cool::cool: τι να κανω με την περιφερεια οεο??? αμα μας δεις ολες τις ξαδερφες απο πισω απο ενα μετρο ταρπι η καθεμια αχαχαχαχα....ειναι το σκαρι μας τετοιο...μεση δαχτυλιδι κ απο κατω φραντζολα αχαχαχα...10 φοραω στα ρουχα...μετα την εγκυμοσυνη πηγα 12 κ οχι επειδη παχυνα, 7 κιλα εβαλα, αλλα ανοιξα υπερβολικα!!! μεχρι κ η λεκανη μου ανοιξε κ με ποναγε τοσο που δεν μπορουσα να περπατησω...αλλα επανηλθα ενα χρονο μετα...μονο η κοιλιτσα εχει χαλαρωση αλλα δεν πειραζει, θα κανω κ το δευτερο κ μετα θα παω για πλαστικη μπουχαχαχαχα....εγω ευτυχως ειμαι ανθρωπος που αποδεχεται ευκολα τις αλλαγες κ δεν επαθα πανικο με το πως εγινε το σωμα μου...ειχα βλεπετε αρκετα γυμνασμενο σωματακι :rolleyes: κ να μην μιλησω περι βυζουμπας :shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Οντως έχει πολύ ζάχαρη, αλλά δεν είναι natural occuring? Παρόμοια με τα φρούτα?

Πάει το κόβω και αυτο:confused:?

χαχαχαχαχαχα ελα βρε δεσποινακο!κ ο αερας που αναπνεουμε εχει μικροβια :-)

παν μετρον αριστον!ολα αλλα με μετρο.

δεν εχω προβλημα να ερθω να σε παρω,για να μη χανουμε ωρα το λεω.δυστυχως το σαββατο εχει παντου κοσμο.ειδικα αν ο καιρος ειναι χαλια + εκπτωσεις...φανταζεσαι στα εμπορικα τι θα γινεται

κατι θα σκεφτω....

φερρυ,

πριν γεννησω ημουν 8,εγκυος στο 16 κ τωρα 12.

μετα τη γεννα πηγα να βαλω το αγαπημενο μου παντελονι,εφτανε μεχρι τα μπουτια.τον επομενο μηνα,μπηκε αλλα δεν κουμπωνε.τον επομενο μηνα κουμπωνε αλλα δεν ανεπνεα :tongue:,τον επομενο κουμπωνε,ανεπνεα αλλα δεν ηταν ανετο.τωρα ειμαι στη φαση που το φοραω ανετα αλλα μαλλον το ξεχειλωσα.

χαλαρωση στην κοιλια φυσικα εχω κ εγω οσο για τον αποποτετοιο μου απο παντα ημουν τζε λο :D ενα κιλο παραπανω τσουπ!εκει το βαζα.

τα <κοριτσια μου>παντως τα χαιρομαι γιατι ειχα παντοτε μικρο στηθος,ενω τωρα εχω παει ενα μεγεθος μεγαλυτερο. :P

χαχαχα τα λες τοσο χαριτωμενα!!!! εγω ειλικρινα δεν πανικοβαλομαι κ πολυ...οκ κ ενα κιλο παραπανω δεν νομιζω πως χαθηκε κ ο κοσμος....τα κοριτσια μου που τα λες εσυ , ηταν παντοτε 36D αλλα πλεον ειναι ζελεδακια αχαχαχα...η πληρης χαλαρωση μιλαμε!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...