Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

τα δικα σας νεα κοριτσια?

Φερρυ,να μην ανησυχεις για τις εξετασεις σουκανε αλλη μια αιματος μετα τις διακοπες κ αν ειναι παλι τσιμπημενες,κανε το σκαν.οι τρανσαμινασες ειναι ενδειξη λιπους στο ηπαρ κ δε το θελουμε.αυτο γινεται για διαφορους λογους.δεν περασες κ λιγα τους τελευταιους μηνες.λιγο η διατροφη,λιγο το αγχος κ η κουραση.χαλαρωσε κ ολα καλα θα πανε

Αρνικολακι μου βραζετε?εμεις εδω κρυωνουμε.αρνουμαι πεισματικα να δεχτω τον παλιοκαιρο κ σημερα εβαλα καπρι με πεδιλακια.

κανα νεο απ την αδελφουλα σου?τι θα βαλεις στο γαμο?τα μαλλια σου πως θα τα κανεις?σε συγγενεις εχεις να πας ή σε φιλους?εκει καρδιτσα?

Αμπι μου ισχυει το καφεδακι για το σαββατο?θα τα πουμε κ απ το τηλ

τα αλλα κοριτσια μας τι κανουν?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερες :)

Κατερινακι το ξερω αυτο για το λιπος γιατι εχει ο αντρς μου :(

με το καλο να ξεκινησεις την νεα σου δουλεια κ ειμαι σιγουρη ολα θα πανε θαυμασια!

Ανρικολ τι ομορφα που εχετε γαμο...κ εγω εχω ψωνισει κ ειμαι ετοιμη για τον γαμο της αδερφης μου 20/8.....εκανα κ ενα μεταξωτο σλινγκ για τον γιο μου χεχε.....εχω να χορεψω πολυυυυ εκεινο το βραδυ

καλα βρε κατερινα τα καταφερες κ εβαλε ςπεδιλο???? εγω λεω να αναψω καλοριφερ χαχαχαχ ασε που βρεχει πολυ οποτε καλυτερα να βαλω βατραχοπεδιλο μπουχαχαχα

κ συνεχιζω σχετικα με το λιπος...αυτο εχει να κανει μονο με τη διατροφη σωστα? ο αντρας μου το εχει απο 20 χρονων που ηταν φοιτητης κ δεν ετρωγε τιποτε αλλο εκτος απο σουβλακια...με μενα ομως τρωμε μονο σπιτικα κ χωρις βουτυρα κλπ...υποτιθεται πως εχουμε υγειινη ζωη....η μαμα μια γνωστης μου καποια στιγμη μου ειχε πει οτι το ΗΕΜΟ κ το νεσκουικ κανουν κακο στο συκωτι...χμμμμ...30 χρονια πινω γαλα με ΗΕΜΟ κ προσφατα το γυρισα σε νεσκουικ.....να ειναι απο αυτο? εγω λεω να το αφησω παντως κ απλα να βαλω τη ζωη μου σε μια ταξη, κ να ξεκουραστω....

Διαφημίσεις

κ συνεχιζω σχετικα με το λιπος...αυτο εχει να κανει μονο με τη διατροφη σωστα? ο αντρας μου το εχει απο 20 χρονων που ηταν φοιτητης κ δεν ετρωγε τιποτε αλλο εκτος απο σουβλακια...με μενα ομως τρωμε μονο σπιτικα κ χωρις βουτυρα κλπ...υποτιθεται πως εχουμε υγειινη ζωη....η μαμα μια γνωστης μου καποια στιγμη μου ειχε πει οτι το ΗΕΜΟ κ το νεσκουικ κανουν κακο στο συκωτι...χμμμμ...30 χρονια πινω γαλα με ΗΕΜΟ κ προσφατα το γυρισα σε νεσκουικ.....να ειναι απο αυτο? εγω λεω να το αφησω παντως κ απλα να βαλω τη ζωη μου σε μια ταξη, κ να ξεκουραστω....

φερρυ μου με μπερδεψες.

ο αντρας σου εχει χολιστερινη ή λιπος στο ηπαρ γτ ειναι διαφορετικη κατασταση.

εχω ακουσει κ εγω γενικα για τη σοκολατα,(υπερδοσολογια) πως δεν κανει καλο.δεν ξερω κατα ποσο ισχυει κ εαν εχει αποδειχτει επιστημονικα.

παντως γενικοτερα οταν υπαρχει προβλημα,δεν ειναι μονο ενας ο λογος.πχ μια αδυνατη γυναικα μπορει να εχει χοληστερινη κ μια χοντρουλα οχι.δεν ειναι μονο θεμα διατροφης.ειναι πολλοι παραγοντες.κοιταμε παντα να αλλαξουμε εκεινους τους παραγοντες που μπορουμε.

θα συμφωνησω μαζι σου,απλα προσεξε τη διατροφη σου.μη σε φανε οι κρεπαλες τωρα που θα πας κατω!!!!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

κουκλες γεια σας!!

μολισ γυρισα απο καφε με μια φιλη,δε το φχαριστηθηκα τοσο οσο θαθελα,εβγαλα και τα νευρα των ημερων στο σερβιτορο:rolleyes:

5ωρο σημερα στη δουλεια και 18 οι πωλησεις μου,χθες ηταν21.καλα τα παω..

κατερινα μαλλον η υπευθυνη δεν ειναι και πολυ υπευθυνη.

αρνικολ πολυ ζεστη βρε παιδι μου λιωσαμε,καλα ακουσα οτι στην αμερικη θα εφτανε σημερα55 βαθμους:shock: ναι καλα ειδατε 55!!!

δεσποινα βαλε καμια φωτο βρε!

φαιρη αν δε σε βολεψει το βατραχοπεδιλο εχω μια ωραιοτατη φουσκωτη βαρκουλα.ειναι πολυ χρησιμη εδω γιατι με το πρωτο ψιλοβροχο στουμπωνουν τα φρεατια και πλυμμηριζουμε!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

λιπος στο συκωτι εχει...καλοκαιρι στην ελλαδα ποτε δεν κανω κρεπαλες λογω ζεστης...γενικα βασικα δεν κανω κρεπαλες...εχω την κωλαρα μου μεν αλλα προσεχω γενικα :)

μαρακι μηπως 55 φαρεναιτ??? αχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε?

Αρνικολ, πώς πήγε η περιποίηση? Από ότι κατάλαβα θα είσαι κουμπάρα? Μεγάλη μέρα για σενά ε?

Φαιρή μη μου αγχώνεσαι. Δε ξέρω πολλά για το ηπαρ, εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρο.

Και εγώ λέω πως κάνω υγιεινή διατροφη, αλλά δυστυχώς τα μπισκοτάκια μου τα τρώω. Και μου φαίνεται πως αυτα κάνουν τη ζημιά. Γενικά τα γλυκά και ότι άλλο περιέχει πολλά χημικά. Αυτά τα hemo και νεσκουικ, τα αποφεύγω. Καλύτερα να πίνεις το γαλατάκι σου με κακάο, που δεν έχει τόσα χημικά και ζάχαρη! Μου άρεσε ο γιατρός σου, σου λέει τι μπορεί να είναι, αλλά δε κάθεται να συζητήσει μαζί σου τη διατροφή και πως να τη βελτιώσεις!:confused:

Κατερινούλα

τι κάνετε? Από ότι κατάλαβα την πήρες την απόφαση?

Φαντάζομαι και στο νοσοκομείο είστε κάτι σαν την εταιρία μας. Ολοι κατενθουσιασμένοι με το management! Βλέπεις φημίζονται οι Αγγλοι για τη διαχείρηση επιχειρήσεων!

Προσπάθησες να μιλήσεις με την Αμπι? Φαντάζομαι τρέχει η καημενούλα.

Τι θα έλεγες κατά τις 12.0? Που θα ήθελες να πάμε? Θέλεις να πας για τίποτα ψώνια?

Μου άρεσε ο γιατρός σου, σου λέει τι μπορεί να είναι, αλλά δε κάθεται να συζητήσει μαζί σου τη διατροφή και πως να τη βελτιώσεις!:confused:

με τον γιατρο μου δεν συζητησα την διατροφη μου λεπτομερως...γενικα ξερει πως κανω υγειινη διατροφη..κ οπως κ ο γιατρος ετσι κ εγω πιστευω οτι κ το μπισκοτο μας χρειαζομαστε κ το take away μας...δεν πιστευω στην απολυτη υγειινη διατροφη που τρως μονο σελερι χαχαχαχα

προς το παρον ο γιατρος δεν εχει θεμα με τη δοατροφη μου...προβλημα εχει με το οτι υπαρχουν μερες που εγω δεν τρωω σχεδον τιποτα παρα με το οτι τρωω πολυ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλλωστε μεχρι να βρουμε τι μπορει να εχω ποιος ο λογος να αρχισει να μου λεει το ενα κ το αλλο? το μονο που προτεινε να μην πιω για λιγο καιρο αλκοολ...που οκ ουτε απο αυτο πινω...2 γουλιες μια δυο φορες τον χρονο:D:D

Μαρία μπράβο για τις πωλήσεις σου!

Ασχετα με τα προβλήματα σου, σου αρέσει η δουλίτσα?

Ζεσταίνεστε ε?

Σήμερα είχε κάπως ζεστούλα, βγήκα έξω και χωρίς μπουφάν!

Αχ, μου φαίνεται θα πάω Ελλάδα και θα σκάσω!

Ποιος ακούει και τον αντρούλη μου, που θα γκρινιάζει συνεχως για τη ζέστη?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...