Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φερρυ,

τα αποτελεσματα των εξετασεων σου βγηκαν?

ναι βγηκανε,....ειχα τισ τρανσαμινασες λιγο ανεβασμενες..>48 ηταν...36 δεν ειναι το οριο? κ αυτο το plasma ειπε λιγο ανεβασμενο που δειχνουν οτι περασα μια αρρωστεια κ οντως ηταν που ειμαι αρρωστη...ειπε αν μετα τις διακοπες νιωθω ακομα ετσι να κανω επαναληπτικη...αποκλεισαμε τους λογους που μπορει να ειναι ανεβασμενες οι τρανσαμινασες οποτε ειπε να κανουμε scan αμα συνεχισουν να ειναι..να ανησυχησω??? δεν ξερω....εσυ βρε κατερινα τι λες που ειναι η δουλεια σου? η φιλεναδα μου ειπε οτι μπορει να εινια κ απο αχγος...κ αυτη στα ιατρικα ειναι :rolleyes:

εσυ σε τι φαση εισαι? παραιτηθηκες απο την αλλη δουλεια?

Μαρια,

εχεις κανει εξτρα ωρες?κ πως αφου πας απογευμα δε σχολας οταν κλεινει?ειναι κ αλλες κοπελες σαν εσενα εποχιακες εκει?

ο αντρουλης σου κανα νεο ειχε?

κατερινα μου εκανα εξτρα ωρες γιατι λογω εκπτωσεων το κρατησε το καταστημα μια ωρα παραπανω.σημερα κανονικα ειχα ρεπο και εγω και η αλλη κοπελα αλλα μας φερανε.δεν ειχε ομως κοσμο και ετσι το κλεισανε κανονικα.ο αντρεας δεν ειχε κανενα νεο.το καλο ειναι οτι του βαλανε ενα μισθο απο την εταιρια και εκανε και εκεινος μια δουλιτσα με 6 κλιματιστικα και πηρε 120 ευρω.μεχρι να πληρωθω και εγω καλα ειναι.μετα θα κανουμε κανα μηνα υπομονη να κοιταξει παλι απο σεπτεμβρη.εχει αλλες 3 που γνωριζω εγω εποχιακες και τις ξερω γιατι καναμε μαζι το σεμιναριο.σημερα στο κλεισιμο μου δωσανε και κωδικο(γιουπιιιι!!!!)αλλα δυστυχως δεν εβαλα τις σημερινες μου πωλησεις.ολο το απογευμα δωσαμε 5 βαλιτσες και τις 3 τις εδωσα εγω!απο αυριο ομως θα φαινομαι κανονικα!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσια!

Τι μου κάνετε?

Τζούλη να σου ζήσει η μικρή! Να τη χαίρεστε! Βλέπω προσπαθεί η κοπέλα να σε κρατάει σε φόρμα! Ειδα και τις φωτο στο facebook. Μια γλύκα φαίνεται!

Ποια είναι τα σχέδια σας τώρα? Ποτε έρχεστε με το καλό, να δροσιστείτε κιόλας, γιατι ακούω πως έχει πολύ ζέστη!

Διαφημίσεις

Τα άλλα κοριτσάκι τι κανετε?

Αρνικολ, με γεια τις αγορές. Και εγώ προσπαθώ να ψωνίζω στις εκπτώσεις, γιατί όλα πια είναι τόσο ακριβά, αλλά καμιά φορά δε βρίσκω στο νούμερο μου!

Κατερινάκι, τελικά θα κανονίσουμε για το άλλο σαβ/κο? Θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με την Αμπι? Αν και ο καιρός μάλλον θα μας τα χαλάσει!

Φαίρη, φαντάζομαι θα ησυχασες κάπως που οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Και ο άντρας μου πέρσυ αρρώσταινε συνεχώς επι δυο τρεις μήνες. Και τα χριστουγενα που είμασταν στην Ελλάδα, πήγαμε στο νοσοκομείο, γιατι ανησυχήσαμε κάπως και μας είπαν τα ίδια. Πως σα να είχε περάσει μια ίωση και όλα ήταν περαστικά. Τώρα που θα πας Ελλάδα, θα χαλαρώσεις, θα χαρείς και τη θαλασσά και τον ήλιο και θα γυρίσεις περδίκι!

Μαρία, πώς πάει η δουλίτσα? Κρίμα μωρέ να σας εκμεταλεύονται τόσο, αλλά φαντάζομαι δύσκολα κάποιος μπορεί να διαμαρτυρηθεί,όταν έχει μεγάλη ανάγκη. Εύχομαι σύντομα να βρείτε και εσύ και ο άντρας σου κάτι πολύ καλύτερο!

Ο γάμος ήταν πολύ ωραίος, αλλά είχε λίγο ψυχρούλα, και ήμουν συνεχώς με τη ζακέτα!

Η εκκλησιτσα ήταν στη μέση του πουθενά, αρχικά δε τη βρίσκαμε, ο παππάς ήταν όλα τα λεφτά, κάτι σα father Ted, αμα καμιά αγγλίδα το έχει δει ποτε. Και μερικές κοπέλες φορούσαν κάτι καταπληκτικά καπέλα! Πραγματικά σου θύμηζε Τεσσερις γάμους και μια κηδεία! Και μετά στη δεξίωση, φαγαμε, ήπιαμε τα pims μας και χορέψαμε πολύ!

Βέβαια για την ώρα, αυτος ήταν ο τελευταίος γάμος της χρονιάς, εύχομαι του χρόνου να έχουμε μερικούς ακόμα!χιχι

ξαναμπηκα... μεχρι να ετοιμαστει το φαγητο του χιονομπαλη.ειχαμε κοτοπουλακι σημερα κ του κρατησα μια μεριδα για μεσημεριανο αυριο αλλα ο <πειναλεων αλλαλεων> το κατεβασε....μαγειρευε τωρα βραδιατικο!

ναι βγηκανε,....ειχα τισ τρανσαμινασες λιγο ανεβασμενες..>48 ηταν...36 δεν ειναι το οριο? κ αυτο το plasma ειπε λιγο ανεβασμενο που δειχνουν οτι περασα μια αρρωστεια κ οντως ηταν που ειμαι αρρωστη...ειπε αν μετα τις διακοπες νιωθω ακομα ετσι να κανω επαναληπτικη...αποκλεισαμε τους λογους που μπορει να ειναι ανεβασμενες οι τρανσαμινασες οποτε ειπε να κανουμε scan αμα συνεχισουν να ειναι..να ανησυχησω??? δεν ξερω....εσυ βρε κατερινα τι λες που ειναι η δουλεια σου? η φιλεναδα μου ειπε οτι μπορει να εινια κ απο αχγος...κ αυτη στα ιατρικα ειναι :rolleyes:

εσυ σε τι φαση εισαι? παραιτηθηκες απο την αλλη δουλεια?

να μην ανησυχεις,καθολου.επαναληπτικη να κανεις οταν με το καλο γυρισεις.που ειπε να κανεις σκαν?ηπαρ?οτι ειναι διαθεσιμος να σου γραψει να κανεις, καντο.

καλο ειναι να κανουμε παντα μετα τις διακοπες μας ενα γενικο τσεκ απ κ για εμας τα κοριτσακια μετα τις παραλιες ενα παπ τεστ.

απο τη δουλεια θα παραιτηθω οταν βγει το crb γιατι αργει πολυ κ δε μπορω να αρχισω χωρις αυτο :rolleyes: οποτε εχω κανα 2μηνο ακομα..

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

να μην ανησυχεις,καθολου.επαναληπτικη να κανεις οταν με το καλο γυρισεις.που ειπε να κανεις σκαν?ηπαρ?οτι ειναι διαθεσιμος να σου γραψει να κανεις, καντο.

καλο ειναι να κανουμε παντα μετα τις διακοπες μας ενα γενικο τσεκ απ κ για εμας τα κοριτσακια μετα τις παραλιες ενα παπ τεστ.

..

καλημερες πολλες :)

ναι κ τα παπ μου τα κανω κ ολα...γενικα με τα γυναικολογικα δεν εχω θεματα....φτου φτου :rolleyes:

ναι στο συκωτι ειπε να κανουμε σκαν....τι να σου πω βρε κατερινα...ψιλοανησυχησα τι μπορει να ειναι...μετα το βραδυ σκεφτομουνα που δεν πινω κ νερο καθολου γιατι κατι ειπε κ για dehydration οτι ειδε :shock:

anyway θα δουμε :D παντως αμα κοιμαμαι καλα το βραδυ το πρωι νιωθω μια χαρα....οπως σημερα πχ :rolleyes: εχω κ αυτο το παλιοαχγος με διαφορα θεματακια...φφφφφ

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

εμεις ειμαστε στο νοσοκομειο παλι, τριτη σημερα.... ο Ηθαν βλεπει το wallace & gromit, του αρεσει παρα πολυ!

Φαιρυ, μακαρι ολα να πανε καλα κουκλα μου και να μην ειναι τιποτα! να πας διακοπες να ξεκουραστεις και λιγο, ειναι μεγαλο πραγμα η μετακομιση! τακτοποιηθηκατε τωρα ή ακομα μαζευεις?

Δεσποινα, θα βαλεις καμια φωτο απο τον γαμο να δουμε το φορεμα? ωραια τα πιμς, κι εμεις εχουμε γινει ..... φαν!

Εμεις ειμαστε τωρα σχεδον 3 μηνες που προσπαθουμε να παρουμε αδεια να χτισουμε το extension για την καινουργια κουζινα, αλλα ακομα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.... εχουμε βρει εναν αρχιτεκτονα που ειπε οτι ο ιδιος θα συννενοηθει με το council, γιατι πραγματικα εχω κουραστει να προσπαθω να τους βρω, και μετα να μου λενε πραγματα για τα οποια δεν εχω ιδεα...

Την πεμπτη τελιωνουν τα σχολεια, και απο σεπτεμβρη θα ξεκινησει πρωτη φορα και ο Ηθαν.... πως περνανε τα χρονια, σαν χτες μου φαινεται που ηταν μωρακι! Η μεγαλη θα παει τωρα year 3, και αυτη εγινε δεσποινιδα! Ελπιζω να εχουμε καπως καλυτερο καιρο τον αυγουστο, να μπορεσουμε να τα παμε καμια εκδρομη....

Διαφημίσεις

με το καλο να ξεκινησει ο Ηθαν το σχολειο :)

την παρασκευη ερχεται η ντουλαπα οποτε θα φυγει κ ο τελευταιος χαμος...κ μετα θελω να κανω ενα πολυ πολυ καλο καθαρισμα κ μετα να χαλαρωσω...πρεπει να βαψω κ μαλλι γιατι βγηκε ολο το ασπρο στην επιφανεια αχαχαα

thanks fairy!

το μαλλι ειναι και αυτο ταλαιπωρια, βαριεμαι κι εγω παρα πολυ να πηγαινω, αλλα αναγκαιο κακο! εχουμε ενα κομμωτηριο στην γειτονια που το εχουν δυο κυπριες, και πηγαινω εκει. Αλλα τουλαχιστον κραταει 4-6 εβδομαδες.... τα νυχια ειναι που θελουν πιο συχνα, καθε 2 εβδομαδες....

τι ντουλαπα πηρες? εμεις εχουμε γενικο προβλημα με το storage, βασικα δεν εχω αρκετο χωρο.... ελπιζω τωρα που θα φτιαξουμε τον κατω οροφο, να μπορεσω να φτιαξω ντουλαπα κατω απο τις σκαλες - αλλα ειναι εκει το μποιλερ και το ρολοι του ρευματος... ειναι οτι δεν εχω χωρο για πετσετες και σεντονια, και τα εχω λιγα απο δω και λιγα απο κει.... παντως ειδα οτι εχει πολυ ωραιες ντουλαπες το ικεα, αυτες που τις φτιαχνεις οπως τις θελεις

απο οταν σταματησα τον θηλασμο τα εβαφα μονη μου...μεγα λαθος βγαινανε πολυ σκουρα :( τωρα αρχισα παλι το κομμωτηριο...τα νυχιΑ τα καταφερνω να ειναι ομορφα κ περιποιημενα...το καλοκαιρι παω για πεντικιουρ συνηθως.

πηρα με μια 3φυλλη ντουλαπα, στις διπλες τις πορτες εχει πανω κατω ραφι κ κρεμαστρα κ στη μονη 2 κρεμαστρες...θα μας βολεψει πιστευω, εχω κ συρταριερα κ θα ειμαστε οκ. απο το asda την πηραμε

αυτο με τις αποθηκες το ειχα μεγαλο προβλημα. ευτυχως εδω εχουμε 3, εχει κανει 2 στο δωματιο που καναμε γραφειο κ μια διπλα στη σκαλα. κατω απο τη σκαλα δεν το εκλεισε κ ειναι πολυ καλο γιατι εκει παρκαρω το καροτσι χεχε

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εδώ ψηνόμαστε!

Κι εγώ τα κομμωτήρια τα βαριέμαι...μανικιούρ-πεντικιούρ, αν είχα λεφτά και χρόνο θα έκανα κάθε εβδομάδα!

ASDA είδα... πωπω τι μου θυμίσατε... φοιτητικά χρόνια... Κατάτ' άλλα καλά είστε;Εμείς ετοιμαζόμαστε για τη γαμοβάφτιση του Σαββάτου και σήμερα έχω νύχια και αποτρίχωση. Θα αισθανθώ και πάλι γυναίκα!χαχα

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεια σας κοριτσια τι καντε?

πολυ κουραση αυτες τις ημερες....:roll: τουλαχιστον μπηκαν καποια θεματακια στη θεση τους.

ενα απο αυτα,οτι μιλησαμε με την κουνιαδα μου για τα τελευταια που εχουν γινει κ νομιζω καταλαβε.εχθες κ σημερα κυρια,στην ωρα της κ το παιδι στο σπιτι μου.πφφφφφ....τις επομενες 2 εβδομαδες θα παει διακοπες με τις φιλες της.ελπιζω να μην τα εκανε ολα αυτα για να μη ρισκαρει τα χρηματα της.

οσο για την τωρινη μου δουλεια,μου φαινεται ανοιξα το κουτι της πανδωρας

εχω ακουσει απιστευτες ιστοριες,απ την ημερα που <διαδοθηκε> το νεο της παραιτησης μου.συναδελφοι κ προσωπικο,ερχονται για να μου πουν τα παραπονα κ τα προβληματα που εχουν κ εκεινοι με την προισταμενη,η οποια τελικα παντου εχει βαλει το χερακι της.

προσπαθω να μην παιρνω θεση,αν κ με κολακευει κ συγκινει η <υποστηριξη> κ η εμπιστοσυνη που δειχνουν.πραγματικα δεν το περιμενα.

κ απ οτι καταλαβα,απο αυτα που ακουσα,φρουδα η ελπιδα μου εστω κ τελευταια στιγμη να αλλαζε κατι.

τελος παντων,εχω νεα δουλεια τωρα κ εχω εναποθεσει ολα μου τα ονειρα για επαγγελματικη εξελιξη εκει.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...