Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μετά από πολύ πολύ καιρό!!!!Χρόνια και ζαμάνια χιχι!

Δεσποινάκο και Κατερινάκι μου τί μου κάνετε? Δεν έχω μιλήσει με όλα τα κοριτσάκια του καφέ μας αλλά σιγά σιγά θα σας μάθω όλες σας!

Εμείς είμαστε καλά:D:D:D Τρέχουμε και δεν φτάνουμε με την μικρή μας. Ομως σιγά σιγά μπαίνουμε σε πρόγραμμα, κι εγώ πλέον έχω συνθίσει...έχω αρχίσει να την καταλαβαίνω κι έτσι είμαστε όλοι πιο ήρεμοι! Είχαμε διάφορα θέματα, στην αρχή με το φαγητό, μετά με τον ύπνο οπότε ήμουν συνέχεια μέσα στο άγχος :( Αποφάσισα όμως να χαλαρώσω επιτέλους και να απολαύσω αυτές τις στιγμές που περνούν τόσο γρήγορα...

ΤΑ δικά σας νέα κοριτσάκια μου γλυκά?Σας διάβαζα πού και πού στα κλεφτά όποτε έβρισκα χρόνο αλλά έχω χάσει τα περισσότερα νέα σας. Ελπίζω να μου είστε όλες καλά και να τα λέμε τακτικά πάλι από εδώ και πέρα! Φιλάκια πολλά πολλά!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmera koritsakia....sugnwmh gia ta greeklish alla grafw apo to tablet mou k den exei ellhnika:-/

julies ola siga siga tha strwnoun olo k perissotero,upomonh koukla,mhn asxoleisai metipota,mhn axwnesai gia tipota para mono meto mwraki sou :) k opws swsta les o kairos pernaei toso ghgora.....ogios mou ginetai 14 mhnwn thn pempth k einai apisteuto oti einai ena antraki pleon....exthes anebhke sth poluthrona prwth fora monos tou k kathotane san emas...apisteuth suginhsh :)

anyway...emeis eimaste kala,taxtopoihthikame sto spiti mask extheseixame tous prwtous mas kaalesmenous...fagame to meshmeri kfugane mesanuxta....twra ta palhkaria mou koimounte k egw kanw ta dika mou

na exete mia omorfh kuriakh

Γειά σας! καλά είστε; πήγαμε για ψώνια, είχε πολύ καλές εκπτώσεις κυρίως στα παιδικά. πήραμε και παπουτσάκια αλλά σε αυτά είχαν μικρή έκπτωση ως συνήθως... Εγώ πήρα 3 φορέματα όχι πολύ καλά, λίγο πιο casual για τη δουλειά... Ο βασ 4 παντελόνια, ε αυτά... τέλος για φέτος, ξεπαραδιαστήκαμε...

Κατερίνα, μπεταντιν βάλαμε στο μικρό, ευτυχώς δε θα πέσει το νυχάκι, έχει ήδη αρχίσει να επουλώνεται και δεν τον πονάει πλέον.... τι λαχτάρα κι αυτή.

Τζούλι, βλέπω ότι είσαι νέα μαμά... να σου ζήσει η μπέμπα σου και ψυχραιμία, θα μπει σε πρόγραμμα... αυτή είναι καλή περίοδος, μόνο γάλα πίνει και κοιμάται!

Φιλάκια σε όλες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?

Τζουυυυυυυυ,καλως μας ηλθες :) τι κανεις ,τι κανει η νυφουλα μου?ο αντρουλης σου?ελπιζω να σε διαβαζουμε πιο συχνα τωρα.πες μας νεα σας.για ποσο ακομα θα μεινετε κατω?ειχες καλη γεννα?

φερρυ μου,καλοριζικο κ απο εδω το ταμπλετ.πολλα μπραβο κ στο αντρακι σου!

αρνικολακι,με γεια σας <αντε κ τα γαμπριατικα> που θα ελεγε κ η γιαγιακα μου.χιχιχχιχιχιχι.εκαναν καλες εκπτωσεις?ψωνιζει ο κοσμος?

τα αλλα κοριτσια μας τι κανουν?

εμεις ενα ακομα σ/κο το περασαμε χαλαρα.παλιοκαιρο ειχαμε παλι με βροχες κ αερα.ττττττττ

ο χιονομπαλης τρομοκρατης βγαζει κ τα 2 πανω του δοντακια.επισημα πλεον ειναι ενα μικρο χαριτωμενο κουνελακι χαχαχαχαχαχαχα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Φαιρη μετακομίσατε σε καινούριο σπιτάκι? Με το καλό το νέο σας σπιτικό και να γεμίσει ευτυχισμένες στιγμές εύχομαι!!! Κάθισε μόνος του στον καναπέ? Ολόκληρος άντρας ε?? Τέλεια τέλεια!!!

Αρνικολ ναι, καινούρια μανούλα! Η δικιά μας δεν είναι μόνο γάλα και ύπνος πλεόν, είναι πάρα πολύ ζωηρή! Κάθε μέρα μας κάνει και κάτι καινούριο...από προχθές άρχισε να στριγγλίζει και να βγάζει λαρυγγισμούς (μας βλέπω να μας ξεκουφαίνει σύντομα!). Επίσης έχει αρχίσει να μιλάει (ααα, γκγκγκ, αγκου και τα συναφή). Το αγαπημένο της είναι να μιλάει στην βιβλιοθήκη και στην καρέκλα :tongue:. Βέβαια αυτά για σας που έχετε μεγαλύτερα παιδιά είναι λεπτομέρειες αλλά για εμάς είναι μεγάλα κατορθώματα χιχι!

Κατερινάκι μου αγαπημένο!Η νύφη σου όπως διαβάζεις είναι μέσα στη ζωντάνια. Εγώ βγαίνω off κάθε μέρα αλλά χαλάλι!Η γέννα οκ αν κι αλλιώς το είχα φανταστεί...κράτησε 8,5 ώρες και μετά τις πρώτες 5 ώρες έκανα τελικά επισκλ. γιατί είχα κουραστεί. Μπήκα με πρόκληση όταν έκλεισα τις 40w λόγω λίγου αμνιακού υγρού (σου είχα πει αν θυμάσει) οπότε με τον ορό και την ακινησία στο κρεβάτι δεν άντεξα τους πόνους δυστυχώς :(:( Anyway, το σημαντικό είναι ότι όλα πήγαν καλά και η μικρή βγήκε με χαμόγελο όπως μας είπε ο γιατρός!Τώρα μας ξετρελαίνει κάθε μέρα. Ο αντρούλης κι αυτός είναι πολύ χαρούμενος και με βοηθάει πάρα πάρα πολύ σε όλα!Και η κόρη τον κοιτάζει ήδη με λατρεία χαχαχα!

Βγάζει και τα πάνω δοντάκια ο γαμπρούλης μου???? Πώς το περνάει? Πονάει ή χαλαρά? Τα πρώτα πρώτα δόντια πότε τα έβγαλε? Γλύκας θα είναι, και τα χαμογελάκια του τώρα είμαι σίγουρη πως θα έχουν άλλη χάρη :rolleyes::rolleyes:

6237481d19.png

Διαφημίσεις

julie μου ναι μετακομισαμε σε μονοκατοικια πριν μια βδομαδα οποτε ακομα παλευουμε με διαφορα εδω στο σπιτι :)

μια χαρα την κοβω την γεννα σου χαχαχα....ολες νομιζω με αλλα σχεδια μπηκαμε κ αλλιως μας πηγανε, αλλα ετσι ειναι η φυση, δεν προβλεπεται...εμεις ειχαμε σχεδια να γεννησω στο νερο...αλλα πουυυυυ....προκληση στις 42 βδομαδες, ο πασας μου δεν ηθελε να βγει, 42 ωρες γεννα, στις 27 ωρες εκανα επισκληριδιο γιατι επιμενανε πολυ κ τελικα εκανα καισαρικη γιατι οι παλμοι του πεσανε κ εγω ακομα ειχα διαστολη 8 με 9 ...αλλα σημασια εχει τα παιδακια μας να ειναι γερα :)

ζησε την καθε στιγμη, ειναι μοναδικες, κ φυσικα ολα αυτα που ζεις δεν ειναι καθολου λεπτομερειες για εμας γιατι μας κανει να θυμομαστε κ τα δικα μας τερατακια πως ηταν κ πως μεγαλωσαν :) εμενα τωρα που περπαταει εχει πολυ πλακα, παμε παντου περπατωντας, κ σημερα του εκανα γαλα κ του λεω θα πας στο σαλονι στον καναπε να το πιεις...πηρε το μπιμπερο, στο δρομο του μιλαγε κ ηρθε στον καναπε, ξαπλωσε στα μαξιλαρια κ εβαλε κ τα ποδια στον βραχιονα ο πασας να το πιει χαχαχα

καλη εβδομαδα να εχουμε κοριτσια :)

κοριτσακια τι κανετε?

η καινουργια-παλια στη παρεα μαμα φανταζομαι πως θα εχει ξετρελαθει με τη μικρη!!!ποσο μου εχουν λειψει ολοι αυτοι οι ηχοι που κανουν τα μωρακια!ο δικος μας τωρα ολο φωνη ειναι!κοιτα να το ευχαριστηθεις τωρα γιατι πραγματικα ουτε που θα καταλαβεις για ποτε θα περασει ο καιρος!ο δικος μου το πρωτο δοντι το εβγαλε 9,5 μηνων.αργησαμε,τωρα να φανταστεις ειναι 1,5 χρονων και εχει 4 ολα και ολα!

αρνικολ με γεια σας τα ρουχαλακια,εγω ενα παπουτσι πηρα το οποιο ηταν πανακριβο αλλα ειναι για τη δουλεια και ευτυχως δε πληρωσα εγω.ευγενικη προσφορα της mother!

κατερινα ο κοσμος ψωνιζει,τουλαχιστον εκει που ειμαι εγω πεφτει πολυ χρημα.40 βαλιτσουλες ημερισιως ο μεσος ορος παρακαλω.ο χιονομπαλιτσας βγαζει δυο μαζι ε?ελπιζω να μη ποναει το μικρακι μας.

φερυ που να δεις οταν θα αρχισει να σηκωνεται στο καρεκλακι.εμενα πρωτη φορα σημερα παιδια και πηρα μια τρομαρα αστα να πανε!!!τα περασατε ωραια με τους φιλους σας?

δεσποινακι πως ηταν το δικο σας σκ?

στα δικα μου τωρα,αυριο ειμαι 5 ωρο οπως ημουν και χθες αλλα μια κοπελα μας ειπε οτι τις εξτρα ωρες δε θα τις πληρωθουμε και οτι ειναι εθελοντικη εργασια,και την κοιτουσα ετσι :shock:

και λεω απο μεσα μου συγνωμη δε θα επρεπε καποιος να με ρωτησει αν θελω να δουλεψω απο τη στιγμη που ειναι εθελοντικη εργασια????

η υπευθυνη ρωτησε τα κοριτσια πως τα παω και ειπαν ολες οτι ειμαι πολυ καλη,αν και ακομα δε φαινονται οι πωλησεις μου.αυριο το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να παρω τον ρημαδι τον κωδικο για να βλεπουν ποσα πουλαω και γω!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

φερυ που να δεις οταν θα αρχισει να σηκωνεται στο καρεκλακι.εμενα πρωτη φορα σημερα παιδια και πηρα μια τρομαρα αστα να πανε!!!τα περασατε ωραια με τους φιλους σας?

!!

χαχαχαχχα τι λες τωρα!!!! αυτο το κανουμε εδω κ καιρο κ ετσι δενεται στο καρεκλακι αχαχαχχαα...τελευταια αρνειται να φαει γιατι δεν θελει να τον ταιζουν...θελει μονος του!!! σημερα βγηκαμε εξω για φαι κ δεν ηθελε το δικο του κ εφαγε με τα χερια απο την μακαροναδα μου:D:D:D:D:D:D

χαχαχαχχα τι λες τωρα!!!! αυτο το κανουμε εδω κ καιρο κ ετσι δενεται στο καρεκλακι αχαχαχχαα...τελευταια αρνειται να φαει γιατι δεν θελει να τον ταιζουν...θελει μονος του!!! σημερα βγηκαμε εξω για φαι κ δεν ηθελε το δικο του κ εφαγε με τα χερια απο την μακαροναδα μου:D:D:D:D:D:D

χαχαχαχαχαχα θεος ο ηθαν!!!!!!εψαχνα να βρω τον ιμαντα που δενεις το παιδι στη καρεκλα ο οποιος μεχρι χθες ηταν συνεχεια μπροστα μου και δε τον εβρισκα πουθενα.εκατσε πανω μου τελικα και γιναμε και οι δυο μουσκεμα απο τη ζεστη.

α καλα αυτο με το ταισμα εμεις πλεον δε τρωμε αν δε πιασουμε πηρουνι να φαμε μονοι μας!βεβαια!!!γινεται και κωλος,τα μισα πεφτουν απεξω αλλα αμα πας να του δωσεις μια μπουκια να φαει ανθρωπινη θα μας ακου7σει ολο το τετραγωνο απο τις τσιριδες!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλές εκπτώσεις δεν τις λες, με την έννοια ότι μερικές φορές είναι πλασματικές... ξέρεις... αυξάνουν την αρχική τιμή και με την έκπτωση σου βγαίνει όσο προ εκπτώσεων... αλλά σε μια μικρή αγορά όπως αυτή της Καρδίτσας, αυτά μαθαίνονται οπότε τους αποφεύγεις. Στην περίπτωσή μας το ψάξαμε και όντως ήταν συμφέρουσες οι αγορές. Τελικά δεν αξίζει να ψωνίζεις σε άλλη περίοδο, τζάμπα λεφτά. Τώρα σκέφτομαι να πάρω και καμιά μπότα για το χειμώνα αν βρω σε προσφορά. Ούτως ή άλλως δεν είμαι fashion victim. Μαρία, με γεια το πατούμενο!

Τζούλι, μου λείπουν αυτές οι στιγμές, ειδάλλως δε θα σκεφτόμουν για τρίτο! χαχαχα ....Κι αν είναι και κοριτσάκι, ε τότε πάει, θα χαζέψω!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Τζουυυυυυυ,

δηλαδη η νυφουλα μου ειναι μια πολυλογου?ε,καλα λενε η νυφη της πεθερας θα μοιασει :D:D χιχιχιχιχιχι

φτου φτου!κοιμαται,τρωει καλα?

να σου ζησει τζουτζουκα μου κ παντα να την καμαρωνεις κ πανω απ ολα υγεια.σωματικη κ πνευματικη

λογικο να βγαινεις οφ,τωρα γεννησες.θα σου παρει λιγο καιρο μεχρι να συνελθεις κ να προσαρμοστεις.κ θα δεις,καθε μερα ολο κ καλυτερα θα αισθανεσαι.ποια ειναι τα σχεδια σας τωρα?

ο χιονομπαλης τρομοκρατης μεγαλωνει,ομορφαινει κ με τρεχει κανονικα.μπουσουλαει πανω κατω κ δεν τον προλαβαινω.με ξεβρακωνει..:rolleyes: μου δινει φιλι οταν εχει ορεξη κ φωναζει μαμα για να τον βγαλω απ το παρκο

δυστυχως κ αυτα τα δοντακια τον πονουν κ εχουμε λιγη γκρινια αλλα με φιλακια κ αγκαλιτσες ολα περνανε.τα πρωτα του τα εβγαλε τελη του εκτου αρχες του εβδομου μηνα.

αρνικολακι,

για αυτο σε ρωτησα πως ηταν οι εκπτωσεις.πολλοι το εκαναν αυτο κ στον πειραια.ενα φορεμα πχ 80 ευρω στις εκπτωσεις παλι 80 ειχε,με σβησμενο <κ καλα > ενα 160 απο πανω.ο κλασσικος ο ελληνας :tongue:

οταν εργαζομουν ως πωλητρια σε κοσμηματοπωλειο,ειχαμε μονιμα εκπτωσεις...:rolleyes: οι τιμες κοντα στην τριπλασια της αξιας για να κανουμε παντα κατι <καλυτερο> για τον πελατη.

απ την αλλη εδω,στις εκπτωσεις,δε μπορεις να βρεις ευκολα το νουμερο σου.

τι εγινε,θα παμε για το τριτο,για κοριτσακι?αντε,αντε με το καλοοοοοο ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...