Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν παντρευομαστε στην ελλαδα ανοιγουμε οικογενειακη μεριδα. εμεις εχουμε ανοιξει απο μια ο καθενας εκει που εχει τα χαρτια του κ εκει δηλωσαμε κ το παιδι...

τωρα δεν ξερω να σου πω που εσυ εισαι με αγγλο μηπως ειναι διαφορετικα τα πραγματα...αλλα εγω πχ πιστοποιητικα απο ελλαδα παιρνω βλεπεις κ επρεπε να τα δηλωσω ολα αυτα

σου εστειλα κ στο μπερυ συχγαρητηρια...αλλα να στα πω κ εδω :) καλη αρχη κ ολα να πανε καλα

αααααα ναι μιλας για το δημοτολογιο/την οικογενειακη κατασταση.τι να σου πω βρε φερρυ μου?

θα ρωτησω παλι αυριο να δω εαν η μη δηλωση επηρεαζει αρνητικα ή αν θα επηρεασει στο μελλον εμενα ή το παιδι.

νι νι απιντησα στο μπιμπερυ!ευχαριστω!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Μαρια,

ειχα την εντυπωση πως δε θα πηγαινατε στο θειο.κοιταζατε σπιτια εκει κοντα του,κανω λαθος?

γιατι σκας?νομιζα πως το σχεδιο σας ηταν να μαζεψετε οσα μπορεσετε κ μετα να κανετε αυτο το βημα,να πατε εξω.θα σας παρει χρονο εκ των πραγματων.γιατι χαλιεσαι με τη θεια?

κατερινα μου θα πηγαιναμε στο θειο για κανα μηνα μεχρι να βρεθει κατι και να παρουμε τη βεβαιωση εργοδοτη για να μπορεσουμε να νοικιασουμε.κοιταζαμε εκει κοντα γιατι "ανθρωποι ειμαστε" που λενε και στο ελλαδα!!και σκαω για τη θεια γιατι μου τη δινει η υποκρισια!η συγκεκριμενη θεια ηταν η μονη που ειχα αριστες σχεσεις απο τη μερια του αντρα μου και της ειχα ανοιχτει παρα πολυ.αποτι φαινεται δεν ηταν αμοιβαια τα αισθηματα!τι να πω ρε γαμωτο?εμεις αν καποιος ανθρωπος συγγενεις η φιλος ειχε προβλημα θα χαιρομασταν να βοηθησουμε και στο σπιτι μας εχουμε ενα εξτρα δωματιο να μεινει ας πουμε.δε ξερω παιδια ειμαι πελαγωμενη.δε ξερω τι να κανω.να κατσουμε εδω στα σκατα και να παλεψουμε για.....τι?να ερθουμε αγγλια?να κοιταξουμε για αλλες χωρες?πως θα μαζευτουν τοσα λεφτα απτη στιγμη που μονο εγω δουλευω κα μαλιστα 4ωρο?δε ξερω δε ξερω ειμαι να σκασω!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαρακι,χαλαρωσε γιατι με το να σκας δεν κερδιζεις κατι ουτε εισαι κ σε θεση να σκεφτεις καθαρα.

αρχικα,εσεις πολυ καλα κανετε κ ανοιγετε το σπιτι σας αν καποιος χρειαστει βοηθεια.δεν ειναι ολοι ετσι ομως.η θεια κ η καθε θεια φοβαται μη χασει τη βολη της,οποτε αστη.δεν πειραζει,καλη καρδια.

αυτο που θελω να σου πω ειναι να φτιαξτε ενα σχεδιο κ μεινετε σε αυτο.με το να αλλαζετε καθε λιγο γνωμη κ σχεδια θα οδηγηθειτε με μαθηματικη ακριβεια στο μηδεν.

ενα σπιτι,δεν το χτιζεις σε μια νυχτα.ποσο μαλλον να χτισεις ενα νεο σε αλλη χωρα.κανε υπομονη κ μεινετε στην αρχικη σας αποφαση.παραλληλα να κοιταζετε κ για δουλειες.να κανετε αιτησεις,παντου κ οτι πιασετε

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες! Πώς είστε σήμερα;

Κατερίνα μου, 8:30-2:30 εργάζομαι, είναι πολύ κοντά η δουλειά μου, 5 λεπτά με τα πόδια, ευτυχώς! Η μόνη γυμναστική που κάνω..χαχα! Από

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τη δυσκοιλιότητα ξεμπέρδεψε ο μικρός αλλά χθες είχε ένα ατυχηματάκι και χτύπησε το δαχτυλάκι το μεγάλο του ενός ποδιού, μάτωσε και τώρα έχει μελανιάσει... σπαραρούσε από το κλάμα το ψυχάκι μου! Φοβόταν μετά να περπατήσει, να παίξει, ήθελε συνεχώς αγκαλιά και κανακεμα το πουλάκι μου, αφήστε που για συμπαράσταση έκλαιγε και ο μεγάλος, μέχρι που τον χάιδεψε και τον φίλησε...κοσμοϊστορικό γεγονός! Δεν ήταν καλό απόγευμα χθες....Τέσπα.

Μαρία μου, δεν την "κάνεις" για καμιά Αυστραλία λέω γω, να μην έχεις ανάγκη κανέναν;

Τα παιδάκια σας τι κάνουν;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κουκλες!!!

τη δυσκοιλιότητα ξεμπέρδεψε ο μικρός αλλά χθες είχε ένα ατυχηματάκι και χτύπησε το δαχτυλάκι το μεγάλο του ενός ποδιού, μάτωσε και τώρα έχει μελανιάσει... σπαραρούσε από το κλάμα το ψυχάκι μου! Φοβόταν μετά να περπατήσει, να παίξει, ήθελε συνεχώς αγκαλιά και κανακεμα το πουλάκι μου, αφήστε που για συμπαράσταση έκλαιγε και ο μεγάλος, μέχρι που τον χάιδεψε και τον φίλησε...κοσμοϊστορικό γεγονός! Δεν ήταν καλό απόγευμα χθες....Τέσπα.

Μαρία μου, δεν την "κάνεις" για καμιά Αυστραλία λέω γω, να μην έχεις ανάγκη κανέναν;

Τα παιδάκια σας τι κάνουν;

ωχ το καημενακι!!!και μενα μια φορα εχε πιασει τα δαχτυλα του στη πορτα,το τι κλαμμα εριξε δε λεγεται!!!!

πεφτει πολυ μακρια η αυστραλια και να σου πω κατι?νιωθω ανασφαλεια να παω καπου και να μη ξερω κανεναν.ειναι πολυ δυσκολη αποφαση αλλα απογοητευτικα παρα πολυ με τη θεια.κοριτσια τη λεω θεια αλλα με τον αντρεα εχουν 8 χρονια διαφορα η γυναικα ειναι νεοτατη.δε ξερω εχω μπερδευτει.ασε που μεχρι να μαζεψουμε τα φραγκα μπορει να παρει και χρονια!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Αρνικολακι,

μου θυμησες τωρα τι εκανε ο αδερφος μου μικρουλης.ενω τσακωνομασταν απιστευτα μικρα,οταν χτυπουσα κ εκλαιγα ο αδερφος μου πηγαινε πχ.στο πατωμα κ εκανε <ντα ντα,παλιοπατωμα...να μαθεις να χτυπας την αδερφη μουυυυυυ> εαν επεφτα

περαστικουλια σας να ειναι!!!ελπιζω να μην πονα πολυ.πολλα φιλακια να του δωσεις κ απο εμας

κοριτσια θα το ξερετε,αλλα θα σας το πω.. για τα μικροατυχηματα στο σπιτι,να εχετε πετσετουλες στην καταψυξη εαν κατι συμβει να τις εφαρμοσετε αμεσως.σταματουν το αιμα κ προλαμβανουν τις μελανιες.ειναι χρησιμες κ για εμας τους μεγαλους.

γενικα στα ατυχηματα,να βαζετε παγο,οτι σας βρισκεται στην καταψυξη.

ο χιονομπαλης τρομοκρατης μου κατεβαζει τα βρακια :mrgreen: οταν σταθω για καμια δουλεια,(σιδερωμα,πιατα,μαγειρεμα)πιανετε απ το παντελονι/σορτσακι μου για να σηκωθει κ μου τα κατεβαζει :D:D:D

εχει απιστευτο γελιο η εικονα!

ο χιονομπαλης τρομοκρατης μου κατεβαζει τα βρακια :mrgreen: οταν σταθω για καμια δουλεια,(σιδερωμα,πιατα,μαγειρεμα)πιανετε απ το παντελονι/σορτσακι μου για να σηκωθει κ μου τα κατεβαζει :D:D:D

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!και μενα μου το εκανε αυτο!!!καθομουν ορθια και μου τραβαγε το βρακι!!!!!!αμα δε κατεβαινε εντομεταξυ το τραβαγε με μανια μεχρι να με ξεβρακωσει!!!!χιονομπαλουλη τραβα τη μαμα!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε?

Αρνικολ, περαστικά σας. Δεν ειναι η βδομάδα του μικρού μου φαίνεται. Ευχομαι όχι άλλα ατυχήματα από εδώ και περα!

Κατερινά πώς πήγε σήμερα στη πρεσβεία? Το έβγαλες το διαβατήριο? Τώρα υπομονή, το δικό μου πήρε γύρω στις 4 βδομάδες για να βγει.

Μαρια,

καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου, αλλά από μια μεριά καταλαβαίνω κάπως και τη συμπεριφορά της θείας. Τι να πω, μάλλον έμεινα αρκετο καιρό στην αγγλία, και κάποιες νοοτροπιες τις έχω υιοθετήσει!

Δε νομίζω να μη θέλει να σας βοηθησει, αλλά όπως λέγαμε και λίγες μερες πριν, καμιά φορά οι δουλειές με οικογένεια μπορεί να είναι προβληματικές. Μάλλον η γυναίκα σκέφτεται κάπως έτσι. Δε ξέρεις και την οικονομική τους κατάσταση. Γιατί άλλο να λες πως έχουν μεγάλο σπίτι και καλή δουλειά, και άλλο τα οικονομικά τους, και σίγουρα τρία ακομα στόματα δε θα βοηθήσουν τη τσέπη τους!Από ότι έχω καταλάβει καλύτερα να τα κάνω όλα μόνη μου και να μην υποχρεώνομαι σε κανέναν, και να μην υποχρεώνω και κανέναν! Εύχομαι να μη με παρεξηγήσεις, και μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρετε να πάτε εκεί που θέλετε!

Εμεις αύριο πάμε για τι γάμο, ούτε που ξέρω που ακριβώς! Ακόμα δεν αποφάσισα τι θα βάλω, πήρα μαζί μου τρια φορέματα και θα αποφασίσω τι Σαββάτο! δε ξέρω αν μετάνιωσα ακόμα για τις αγορές μου, είναι απλά φορεματάκια απο karen millen, αλλά νομίζω πως μου ταιριάζουν!

Καλό σαββατοκύριακο να έχετε και θα τα πούμε τη Κυριακή!

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Αρνικολακι,

μου θυμησες τωρα τι εκανε ο αδερφος μου μικρουλης.ενω τσακωνομασταν απιστευτα μικρα,οταν χτυπουσα κ εκλαιγα ο αδερφος μου πηγαινε πχ.στο πατωμα κ εκανε <ντα ντα,παλιοπατωμα...να μαθεις να χτυπας την αδερφη μουυυυυυ> εαν επεφτα

χαχαχα.... ωραίος!

περαστικουλια σας να ειναι!!!ελπιζω να μην πονα πολυ.πολλα φιλακια να του δωσεις κ απο εμας

Ευχαριστώ κορίτσια, ματώνει ακόμα μερικές φορές, αλλά δε φαίνεται να πονάει...

κοριτσια θα το ξερετε,αλλα θα σας το πω.. για τα μικροατυχηματα στο σπιτι,να εχετε πετσετουλες στην καταψυξη εαν κατι συμβει να τις εφαρμοσετε αμεσως.σταματουν το αιμα κ προλαμβανουν τις μελανιες.ειναι χρησιμες κ για εμας τους μεγαλους.

γενικα στα ατυχηματα,να βαζετε παγο,οτι σας βρισκεται στην καταψυξη.

Α ωραία ιδέα!

Ναι ναι κι εμένα μου το έκαναν...κανονικό ξεβράκωμα!:lol::lol:

Δέσποινα ωραία τα φορέματα της Κάρεν Μίλλεν! Να σε ρωτήσω: Τι γάμος;καθολικός, ορθόδοξος;

Σήμερα θα βγούμε κι εμείς για ψώνια κυρίως για τα παιδιά αλλά και για μένα, καθημερινά κομμάτια όμως, από καλά έκλεισα φέτος... Πρώτη μέρα των εκπτώσεων εδώ, άντε να δούμε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα και απο μενα!!!

Μαρια,

καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου, αλλά από μια μεριά καταλαβαίνω κάπως και τη συμπεριφορά της θείας. Τι να πω, μάλλον έμεινα αρκετο καιρό στην αγγλία, και κάποιες νοοτροπιες τις έχω υιοθετήσει!

Δε νομίζω να μη θέλει να σας βοηθησει, αλλά όπως λέγαμε και λίγες μερες πριν, καμιά φορά οι δουλειές με οικογένεια μπορεί να είναι προβληματικές. Μάλλον η γυναίκα σκέφτεται κάπως έτσι. Δε ξέρεις και την οικονομική τους κατάσταση. Γιατί άλλο να λες πως έχουν μεγάλο σπίτι και καλή δουλειά, και άλλο τα οικονομικά τους, και σίγουρα τρία ακομα στόματα δε θα βοηθήσουν τη τσέπη τους!Από ότι έχω καταλάβει καλύτερα να τα κάνω όλα μόνη μου και να μην υποχρεώνομαι σε κανέναν, και να μην υποχρεώνω και κανέναν! Εύχομαι να μη με παρεξηγήσεις, και μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρετε να πάτε εκεί που θέλετε!

δεσποινακο μου οι ανθρωποι ειναι πλουσιοι.και δε το λεω ετσι,οντως ειναι.πηγαινουν 3-4 φορες το χρονο διακοπες στην ευρωπη και καθε καλοκαιρι ερχονται στην ελλαδα στη κω.ξοδευουν για εναμιση μηνα που θα κατσουν γυρω στα 6-7 χιλιαρικα και εχοντας δικο τους σπιτι.καταλαβαινεις το ποσο???8χιλιαρικα ηταν η φορολογικη μας δηλωση φετος.δε νομιζω οτι θα ειχαν προβλημα να μεινουμε εκεις ενα διαστημα.αυτο που με πειραξε περισσοτερο-γιατι δε μπορω να υποχρεωσω τους ανθρωπους να μεινω σπιτι τους προς θεου-ειναι η υποκρισια τους.θα προτειμουσα χιλιες φορες να μου πει ξερεις κατι δυσκολευομαι,παρα να μου φουσκωνει τα μυαλα με οτι μπαρουφα μπορεις να φανταστεις και να περνει τη γιαγια και να λεει αλλα.αυτο στεναχωρεσε και τον αντρεα πολυ.και ο θειος δε μπορει να πει και πολλα πολλα γιατι ολα αυτα που εχουν ειναι η πρικα της θειας.εκεινη αποφασιζει για τα σπιτια και το μαγαζι.

ας ελπισουμε οτι ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ γιατι εμεις δεν εχουμε,και να μας βοηθησει λιγακι.

και γω θα ηθελα να παω σε ενα γαμο,ετσι ενα event να ξεφυγουμε λιγακι απο τη ρουτινα.κοιτα να περασεις καλα και να το ευχαριστηθεις.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσια,

χαρηκα πολυ που σας ξεβρακωνουν κ τα δικα σας μωρα χαχαχαχαχαχα!απο κουρτινες πως τα πατε?ο χιονομπαλησς τρομοκρατης τις τραβαει ολη την ωρα :rolleyes: κ ηδη μου εχει σπασει μια κορνιζα.:tongue:

αρνικολακι,καλα ψωνια κ να μας πεις τι πηρατε!εχεις μπεταντιν ή το απλο ιωδιο?αν οχι,καλο ειναι να εχεις.ειναι πολυ χρησιμο,λειτουργει οχι μονο σαν αντισηπτικο αλλα κ σαν αιμοστατικο ;)

μαρια,εχεις δικιο για τη θεια σας.καλυτερα να σου ελεγε απ την αρχη πως δε θα ηθελε,αλλα απ την αλλη ισως να ντραπηκε επειδη ειστε οικογενεια

νομιζω παντως τα ειπε στη γιαγια σου με σκοπο να φτασουν σε εσενα,γιατι αλλωστε να της το ελεγε?

κανε υπομονη κ οπως ειπε κ η δεσποινα,ισως να ειναι καλυτερα ετσι για να μη της εχετε αυριο υποχρεωση.

δεσποινακι το ραντεβου μου ακυρωθηκε για την αλλη πεμπτη :( καλα να περασεις στον γαμο κ θα περιμενουμε να μας πεις πως τα περασες

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...