Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλησπερα ιντερνετικες φιλεναδιτσες.

Axχχχχχ τι μου θυμησες Κατερινακι μου...Ετσι με φωναζε ο άνδρας μου πρωτου τα βρουμε και για όσο καιρο μιλούσαμε μέσω ιντερνετ...Καθότι απο κει τον γνώρισα...

Συγχαρητηρια και για την νέα σου δουλεια..Ευχομαι απο καρδιας να ειναι αυτό που ΠΑΝΤΑ ζητούσες...

Μηπως ρώτισες την κουνιαδα- κουμπαρα σου περι εφορίας που σε ειχα ρωτησει???

Στελλακι μου τι εγινε κοριτσαρα μου?

Στέλλα, γιατί είσαι έτσι βρε; αν θες λές, εννοείται, μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Στελίτσα

Τι κάνετε εσεις? Ο μικρός σας μεγαλώνει? Εύχομαι να προβλήματα σας να είναι μόνο περαστικά! Αντε γιατι μου φαίνεται πως όλες αξίζουμε να χαρούμε και λιγάκι!

θα φτιαξει βρε στελλα μου οτι κι αν ειναι!τοσα και τοσα εχεις περασει εισαι δυνατη!

Τωρα στο γιατι ειμαι έτσι, αφηστε το κοριτσια για την ωρα....Ο μπουρμπουληθρας μου εγινε ταλιμπανακος κανονικός...Αρχισαμε εδω και 2 μέρες να μας κάνει ντα ντα......

Ντα Ντα Ντα Ντα Ντα Ντα

Μα Μα Μα Μα

Μπα Μπα Μπα

ατ ατ ατ ατ ατ

Αλλάζει βηματα καθως τον κρατάμε και προχωράει..Καλέ είναι μόλις 5μιση μηνων...Τι θα κάνει στον χρόνο???

Βγαλαμε και τα 2 κατω δοντακια μας...Τρωμε τα πάντα, καθαριζουμε με την γλωσσα τα πάντα...Τρωμε φρουτοκρεμες πλέον και χορτοσουπιτσες...Αααα γιναμε ολοκληροι ανρδρες...Βεβαια ακομα με πιπιλα αλλα θα την βγαλουμε και αυτην...

Αυτα απο μενα.....Εσας κοριτσάκια σας διαβαζω καθημερινα, βλεπω τα νεακια σας....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε?

εμενα πριν απο λιγο ηρθαν οι αντρες μου και με πηρανε απο τη δουλεια.τωρα ο μικρος κοιμαται και ο μεγαλος μολις εφτιαξε κατι σαλαταρες να φαμε!!!

κατερινα τι τελεια νεα!!!ειδες που ολες στο λεγαμε???αφου σε παρακαλεσανε ηταν καλο σημαδι!!!και δε μας τα κανεις τσουρεκια,γιαυτο ειμαστε εδω αλλωστε!οριστε και με τη πρεσβεια δε θα χρειαστει να κανεις τσαμπουκα!!!οσο για τη κουνιαδα σου σορυ κιολας αλλα ειναι πολυ ανευθυνο ατομο.εμενα τωρα με βαλανε μονο απογευμα οποτε μπορει να κοιταξει και ο αντρεας για κατι το πρωι!

βρε φερι τη κουζινα που την εχεις?θελω και γω να τη δω.κοιταξα στο φεις αλλα δεν ειδα τιποτα!στελλιτσα εσυ τι κανει?αμπυ που χαθηκες τοσο καιρο?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κορίτσια!

Τι μου κάνετε? Κατερίνα τι υπέροχα νέα είναι αυτά! Συγχαρητήρια για τη δουλειά! Πότε με το καλό αρχίζεις?

Αμπι τι κάνετε εσείς? Λέγαμε με τη Κατερίνα να συναντηθούμε το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο? Τι λέτε? Σας βολεύει? Ωραία θα ήταν να σε ξαναβλέπαμε!

Αρνικόλ, περαστικά στο μικρούλη σου. Εύχομαι σήμερα να κοιμηθείτε όλοι σας σα πουλάκια!

Μαρία, πώς πάει η δουλίτσα?

Στελίτσα, μπράβο στο μικρό σας!

Φαιρή για πες μας νέες εντυπώσεις από το σπίτι?

Καλημέρα!!!!

Κατερίναααα, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά! Συγχαρητήρια! Μπράβο! Πότε ξεκινάς; σου είπαν; όσο για την κουνιάδα τι να πω... ευτυχώς θα απαλλαγείς σύντομα...

Στη δουλειά ξεκινάω 8:30 αλλά ξυπνάω (τις καλές μέρες) 7 παρά. Και πάλι καθυστερημένη έρχομαι, αφού όλα περνούν από το χέρι μου κι έχω μαραθώνιο κάθε πρωί....Πάλι νυστάζωωωω...

Διακοπές θα πάμε στο πατρικό μου στην Αμαλιάδα μετά το 15Άυγουστο. Τώρα πότε ακριβώς, θα σε γελάσω... Άντε να κάνουμε κανά μπάνιο, ν'αλλάξουμε παραστάσεις γιατί δε με βλέπω καλά από τα νεύρα...

Στελλίτσα μου, το σημαντικό είναι ότι ο μπουμπούκος σου μεγαλώνει μια χαρά! Καλά το τι θα κάνει στο χρόνο, θα σας τρελάνει (με την καλή έννοια!).... Αντράκος θα έχει γίνει! Κι εγώ έτσι καμαρώνω για τα δικά μου! Την πιπίλα την έβγαλε ο μεγάλος στα 3 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, δικός μας ήταν περισσότερο ο φόβος. Ο μικρός δεν την πήρε καθόλου και δεν επέμεινα. Αν μπρείς να τη δίνεις μόνο στον ύπνο και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας να την εξαφανίζεις να μην τη βλέπει και την ζητάει...

Μαρία, καλύτερα το απόγευμα, να μπορείς να κάνεις τις δουλειές σου το πρωί.

Άμπι μου, καλά;

Δεσποινάκο, για δώσε περιγραφές για φορέματα...

Κι εγώ βαφτίζω ν & παντρεύω στις 23/7 κι έραψα ένα φόρεμα μπλε ηλεκτρίκ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

να σου πω βρε φερρυ μου,γιατι να δηλωσω το μωρο ελλαδα?ειχα ρωτησει οταν κανονιζα το 1 ο ραντεβου για το διαβατηριο κ μου ειπαν,ειναι δικη μου επιλογη,δεν ειμαι υποχρεωμενη.για να του βγαλω ελλ διαβατηριο?

δεν εχεις μεριδα στην Ελλαδα? δεν εχεις δηλωσει τον γαμο εκει? εαν χρειαστεις καποιο πιστοποιητικο δεν θα φαινεται οτι εχεις κ παιδι...δεν ξερω κιολας πως ειναι να παντρευεσαι εξω κ ισως καποια ειναι διαφορετικα

η μετακομιση καλα πηγε....ακομα μαζευουμε χαχαχαχα..παω για μπανακι

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

αρνικολακι,

σ ευχαριστω πολυ!τυχερουλα,7 ξυπνας?ειναι μακρια η δουλεια σου απο το σπιτι?πως πας στη δουλεια?κ τι ωρα σταματας?

εγω ξυπναω στις 6,να ετοιμαστω κ να τους ετοιμασω.κατα τις 7μιση ερχεται η κουνιαδα,φτανω δουλεια 8 αν κ επισημα αρχιζω 8μιση,για να ετοιμασω τον εξοπλισμο.σχολαω επισημα 5,αλλα φευγω συνηθως 4 με 4μιση.

πως ειναι το μωρο?καλυτερα?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Στελλακι,

σευχαριστω πολυ.

φτου φτου φτου στον αντρουκλα σου!να δωσεις ενα (σαλιωμενο) φιλακι απο χιονομπαλιτσα τρομοκρατη σε μπουρμπουληθρα ταλιμπαν!

δεν την εχω ρωτησει ακομα,μια με το ενα κ μια με το αλλο....αλλα θα την ρωτησω κ θα σου πω.κανα νεο απο καμια δουλεια ειχαμε?

γεια σας κοριτσακια

κατερινα με βαλανε απογευμα γιατι τοτε χρειαζονται ατομο και μενα με βολεψε γιατι μπορει να βρει και ο αντρεας κατι σε πρωινο.δεν περνουν 8ωρες μονο 4ωρες και μαλιστα εποχιακες.τουλαχιστον ειναι ενα επιπλεον χαρτι στο βιογραφικο μου.ο μικρος εχει ξετρελαθει το παιχνιδι ειναι υπεροχο.λεει τραγουδια,την ωρα,την αλφα βητα,ανοιγεις-κλεινεις τη πορτα λεει αντιο και καλως ηρθες.εχει μια ροδα με ηλιο και φεγγαρι και λεει καλημερα-καληνυχτα και αντιστοιχο τραγουδι.ειναι καταπληκτικο!!

φερυ θα μπω να δω τι κουζινα τωρα!

ρε κοριτσια ειμαι να σκασω!η μανα μου ειχε παει κω να δει τη μικρη.κατεβηκα τωρα κατω να της δωσω ενα τηλεφωνο και μου ειπε οτι η θεια(απο την αγγλια)ειχε παρει τη πεθερα της(τη προγιαγια του αντρεα δηλαδη)και της κλαιγοτανε οτι δεν ειναι ευχαριστημενη που θα παμε,και για ποσο καιρο θα μεινουμε,και δε ξερει αν θα μπορεσει να μας φιλοξενησει και τετοια!δε το πιστευω ρε παιδια!δε της το ειχα καθολου.δηλαδη βλεπουν οτι τα πραγματα πανε κατα διαολου και αντι να σου δωσουν ενα χερι βοηθειας σε πατανε μεσα στο λακι με τα σκατα!!!!σημερα κοιτουσα για σουηδια γιατι ειναι η μητρια μου απο εκει και το σκεφτονται και εκεινοι να πανε.ολα καλα αλλα ξερω ελαχιστα σουηδικα εως καθολου και ειναι προβλημα αυτο!πραγματικα μαυρισε η καρδια μου με αυτο που μου ειπε.μια αχτιδα φωτος ειχαμε και εσβησε και αυτη..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

δεν εχεις μεριδα στην Ελλαδα? δεν εχεις δηλωσει τον γαμο εκει? εαν χρειαστεις καποιο πιστοποιητικο δεν θα φαινεται οτι εχεις κ παιδι...δεν ξερω κιολας πως ειναι να παντρευεσαι εξω κ ισως καποια ειναι διαφορετικα

η μετακομιση καλα πηγε....ακομα μαζευουμε χαχαχαχα..παω για μπανακι

μεριδα στην ελλαδα?δε σε πιανω.

οχι δεν εχω δηλωσει ουτε τον γαμο μας ουτε το μωρο μας.κ παλι,οταν τους ρωτησα,μου ειπαν δεν με υποχρεωνει κανενας να τα δηλωσω.μονο αν θελω.

θα ρωτησω παντως παλι αυριο στο προξενειο απο κοντα

ο μικρος εχει ξετρελαθει το παιχνιδι ειναι υπεροχο.λεει τραγουδια,την ωρα,την αλφα βητα,ανοιγεις-κλεινεις τη πορτα λεει αντιο και καλως ηρθες.εχει μια ροδα με ηλιο και φεγγαρι και λεει καλημερα-καληνυχτα και αντιστοιχο τραγουδι.ειναι καταπληκτικο!!

φερυ θα μπω να δω τι κουζινα τωρα!

καλε το λαπτοπ της φισερ πραις ειναι??? πωπωωω...το εχουμε κ εμεις...ενα θα σου πω...ο δικος μου κοιμαται με το λαπτοπ κ ξυπναει το πρωι κ καθεται κ παιζει μονος του μεχρι να κανει κακα κ να με φωναξει χαχαχα εχει πολυ πλακα το παιχνιδι..ειναι πολυ καλο

μεριδα στην ελλαδα?δε σε πιανω.

οχι δεν εχω δηλωσει ουτε τον γαμο μας ουτε το μωρο μας.κ παλι,οταν τους ρωτησα,μου ειπαν δεν με υποχρεωνει κανενας να τα δηλωσω.μονο αν θελω.

θα ρωτησω παντως παλι αυριο στο προξενειο απο κοντα

οταν παντρευομαστε στην ελλαδα ανοιγουμε οικογενειακη μεριδα. εμεις εχουμε ανοιξει απο μια ο καθενας εκει που εχει τα χαρτια του κ εκει δηλωσαμε κ το παιδι...τωρα δεν ξερω να σου πω που εσυ εισαι με αγγλο μηπως ειναι διαφορετικα τα πραγματα...αλλα εγω πχ πιστοποιητικα απο ελλαδα παιρνω βλεπεις κ επρεπε να τα δηλωσω ολα αυτα

σου εστειλα κ στο μπερυ συχγαρητηρια...αλλα να στα πω κ εδω :) καλη αρχη κ ολα να πανε καλα

Μαρια,

ειχα την εντυπωση πως δε θα πηγαινατε στο θειο.κοιταζατε σπιτια εκει κοντα του,κανω λαθος?

γιατι σκας?νομιζα πως το σχεδιο σας ηταν να μαζεψετε οσα μπορεσετε κ μετα να κανετε αυτο το βημα,να πατε εξω.θα σας παρει χρονο εκ των πραγματων.γιατι χαλιεσαι με τη θεια?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...