Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Τι να εξηγω? Κάτσε να δω αν θα φτιαξει και μετα θα επιστρεψω...προς το παρων είμαι σε άσχημη ψυχολογική φάση!!!

θα φτιαξει βρε στελλα μου οτι κι αν ειναι!τοσα και τοσα εχεις περασει εισαι δυνατη!

Μαρακι τιποτα ακομα.

Η πρεσβεια δεν απαντα,κανενα νεο απο τη δουλεια,μου ετυχαν κ κατι αλλα σημερα.... σκ@τ@ !

ελπιζω τουλαχιστον ολες σας να ειχατε καλυτερη μερα απο τη δικη μου

κατερινα πιστευω οτι πρεπει να πας απο κει και αν σου πουν το γνωστο παραμυθι οτι επρεπε να κλεισεις ραντεβου πες τους ας σηκωνατε το τηλεφωνο!!!κατσε εκει μεχρι να γινει η δουλεια σου και κανε φασαρια!!!

τι σου ετυχε εσενα?ολες απο το καλο στο καλυτερο παμε βλεπω!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Πεσμένη τη βλέπω την ομάδα! Αχ, βρε κορίτσια εύχομαι σύντομα να έρθουν καλύτερες ημέρες!

Μαρία μου,

Για το παιχνιδάκι μη ντρέπεσαι καθόλου, κάποιο παιδάκι το βαρέθηκε, ο δικός σου το χαίρεται τώρα! Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να αγοράζουμε ότι θελουμε, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι για όλους ρόδινα! Θυμάμαι ο αδερφός μου μου είχε πει πώς όταω είχαν αγοράσει το πρώτο σπίτι, είχε δει κάτι γυναίκες να κατεβάζουν κάτι έπιπλα. Ντράπηκε, αλλά πήγε και τους ρώτησε, αν τα πετάνε, και αν μπορούσε να πάρει ένα τραπέζι. Με χαρά οι γυναίκες του είπαν πως κάποιος συγγενης τους είχε πεθάνει, και δε ξέραν τι να τα κάνουν! Τον κάλεσαν και πάνω στο σπίτι, αν ήθελε να πάρει και οτιδήποτε άλλο. Μου φαίνεται πως κάτι ντουλάπια τα έχει ακόμα!!!!!!

Κατερινάκι,

εσυ κοπέλα μου τι κάνετε? Φαντάζομαι μια στενοχώρια θα την έχεις με το διαβατήριο! Αμά έλεγες να έβγαζες το αγγλικό, πόσο καιρό θα σε πάρει? Μήπως να το κοιτούσες αυτό? Αληθεια, άμα πεις πως έχασες ταυτότητα, μπορείς να βγάλεις καινούρια στην πρεσβεία? 'η μάλλον μαμακία λέω?

Για τη δουλειά την πήρες δε την πήρες μη μου στενοχωριέσαι! Αφού μια αίτηση έκανες και σε κάλεσαν για συνέντευξη, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Είμαι σίγουρη πως θα βρεις κάτι άλλο πολύ σύντομα!

Τον μικρούλη σας ποιος θα τον προσέχει αυτή τη βδομάδα? Πώς είναι οι επαφές σας με τη κουνιάδα?

Στελίτσα

Τι κάνετε εσεις? Ο μικρός σας μεγαλώνει? Εύχομαι να προβλήματα σας να είναι μόνο περαστικά! Αντε γιατι μου φαίνεται πως όλες αξίζουμε να χαρούμε και λιγάκι!

Αρνικολ

Τα δικά σας τα μικρά τι κάνουν? Μου δίνεις την εντύπωση πως το έχετε βρει το πρόγραμμα σας εσείς και περνάτε καλά! Μήπως να μας έλεγες το κόλπο σας? Σας φαντάζομαι οικογενειακώς στο μπαλκόνι κατά τις 10 το βράδυ μόλις που έχει βροσίσει κάπως να τρώτε το καρπουζάκι σας! Αχ, ο νυστικός καρβέλια ονειρεύεται!

Πτου πτου μη σας ματιάξω!

Διαφημίσεις

Στα δικά μου τώρα. Χτες είχα ένα πολύ παράξενο ύπνο. Είχα ένα meeting το πρωί και ήμουν κάπως αγχωμένη, πρώτη μέρα αδιάθετη, με πονούσε και η κοιλίτσα, και στριφογύριζα στο κρεβάτι! Και εκει που μόλις κατάφερα να κοιμηθώ, άρχισε να παραμιλά στον ύπνο του ο άντρας μου, έβλεπε εφιάλτη, με τρόμαξε ο άτιμος!

Τουλάχιστον αυριο και μεθαύριο έχω ένα σεμινάριο, θα χαλαρώσω κάπως! Και απο Πέμπτη, μια απο τα ίδια, άγχος γλυκό μου άγχος!

Καλημέρα! Ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα... εγώ ξενυχτισμένη, είχε δυσκοιλιότητα ο μικρός μου και ξύπνησε με κλάματα κατά τις 3 και προσπαθούσε να ενεργηθεί... τον βοήθησα και τα κατάφερε, ευτυχώς! Έλα μου όμως που από τα κλάματα ξύπνησε και ο μεγάλος και μετά δεν είχε ύπνο και φυσικά την πλήρωσα εγώ... κατά τις 5:30 ξανακοιμήθηκαν αφού ήπιαν γαλατάκι. Τα μάτια μου κατακόκκινα σαν της κουκουβάγιας και τα μικρά ξύπνησαν μες στην γκρίνια, λογικό...

Δεσποινάκο, χα-χα! πιο έξω δεν θα μπορούσες να πέσεις σε αυτό που φαντάζεσαι: Το μπαλκόνι δε μας χωράει και τους 4, άσε που στο σπίτι δεν κουράζονται τα παιδιά... χθες βγήκαμε για κάποια ψώνια με την πεθερά μου και μετά πήγαμε για καφέ, τα μικρά έτρεξαν στην πλατεία, έπαιξαν, κουράστηκαν και πάλι αργά κοιμήθηκαν... Η ζέστη πολλή και όλο αναβάλλω το σιδέρωμα, αλλά νιώθω ότι δεν έχω αντοχές βρε παιδίά... σας έπρηξα ε; σταματώ εδώ!

Κατερίνα μου, είσαι υπ'ατμόν ε; καλά, παιχνιδάκια παίζουν με την αγωνία του άλλου, βρε παιδί μου;

Στέλλα, γιατί είσαι έτσι βρε; αν θες λές, εννοείται, μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δεσποινακο μου,

ο χιονομπαλης τρομοκρατης,μεγαλωνει με ταχυτατους ρυθμους.παιζει διπλα μου κ σε χρονο dt εχει φυγει σφαιρα σε αλλο δωματιο (!)

θα προσπαθησω να τηλ κ παλι σημερα στο προξενικο γραφειο μηπως κ καταφερω τιποτα αλλα δε το νομιζω.

ουτε εγω ουτε ο αντρουλης μου μπορουμε να παρουμε αδεια αυγουστο γιατι οι περισσοτεροι θα λειπουν απο τη δουλεια κ θα μεινουν χωρις προσωπικο.το διαβατηριο ληγει στις 8/09 (στα γενεθλια σου) κ δεν ξερω αν αν θα με αφησουν να πεταξω γυρω απο αυτες τις ημερες.

οσο για το ταξιδιωτικο εγγραφο,κοστιζει σχεδον οσο το διαβατηριο,αλλα τι να κανω στην τελικη εαν δεν καταφερω τιποτα με την παλιοπρεσβεια?

χεχε Κατερινακι κ που εισαι ακομα χεχε....θα σου προτεινα αν εχεις καποια σημεια που θες βαλε safety gate...εγω εβαλα γιατι μεναμε σε flat με εσωτερικη σκαλα..κ τωρα βεβαια στο σπιτι την βαλαμε στον πανω οροφο αλλα μαλλον πρεπει να βαλω κ στο κατω μερος της σκαλας...εχθες την ανεβηκε ολη με τα γονατα :shock::shock::shock:

οσο για το ταξιδιωτικο εγγραφο...δεν θυμαμαι ποσο ειχαμε δωσει περσυ το καλοκαιρι κ δεν μπορω να βρω κ την τιμη online!! αλλα λες να ηταν τοσο ακριβο βρε παιδι μου??? κ πως δεν παθαμε καμια καρδια οικογενειακως εμεις μετα απο ολη αυτη την απιστευτη ταλαιπωρια που τραβηξαμε αχαχαχα

τον μικρο τον εχεις δηλωσει στην Ελλαδα? αν οχι πρεπει να σε προετοιμασω ψυχολογικα...χεχε...

Φαιρη

Που ειστε εσείς? Πώς πήγε η μετακόμιση? Απο τη φωτο, όντως η κουζίνα σας φαίνεται πολύ όμορφη! Και πεντακάθαρη, αχ νοικοκυρά μου εσύ!

Δεσποινακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογια...τα καταφεραμε κ μετακομισαμε εχθες...φτιαξαμε την κουζινα, το μπανιο, τα κρεβατια...αυτα χεχε...εχει αρκετη δουλεια αλλα πιστευω μεχρι το τελος της βδομαδας θα τα εχουμε ολα υπο ελεχγο :rolleyes: ευτυχως το σπιτι ειναι πληρως ανακαινισμενο κ δεν εμενε κανεις πριν κ δεν εχω να τριψω τιποτα:cool:

τωρα ειμαι γραφειο εχω κατι μιτινγκ..κ μετα θα παω σπιτι θα ερθει το ιντερνετ κ το τηλεφωνο γιουχουυυ

κοριτσια καλημερα!

εχω καιρο να γραψω με το ενα και το αλλο που γινεται....

Κατερινα, μην χανεις την ελπιδα σου για την δουλεια. Εμενα και του αντρα μου ποτε δεν εχουν ζητησει διαβατηριο, ΝΙ και τετοια μετα απο συνεντευξη. Πρωτα ξεκινας την δουλεια, και μετα υπογραφεις το συμβολαιο και πας διαβατηρια και τετοια. Εγω εχω δουλεψει σε δυο δουλιες μονιμη εδω, και ο αντρας μου πολυ περισσοτερες, αλλα παντα ετσι συμβαινει. Και στην χειροτερη περιπτωση, τουλαχιστον αποκτας εμπειρια με τις συνεντευξεις και την επομενη φορα θα πας ακομα πιο χαλαρη! Ασε που στην επομενη μπορει να σε βολευει καλυτερα η τοποθεσια!

Δεσποινα, απο που τα πηρες τα φορεματα? ειναι για γαμο? θα ερθεις καθολου απο τα μερη μας να τα ξαναπουμε?

Φαιρυ, πολυ ωραια η κουζινα σου! και οι συσκευες φαινονται ωραιες! σε καταλαβαινω που εισαι κουρασμενη, κι εμεις μετακομισαμε πριν απο εναμιση χρονο, και η κουραση ηταν απεριγραπτη..... τωρα καπως τακτοποιουμαστε και τα εχω ολα σε μια σειρα, αλλα πηρε πολυ καιρο... οταν δουλευεις και εχεις παιδια δεν ειναι ευκολο, και γυναικα που εχω δεν κανει τετοιες δουλιες (δηλαδη να βαλει σε ταξη ολο το λοφτ και να διαλεξει ποια ρουχα θα πανε στο charity shop!). Τα καναμε σιγα σιγα με τον αντρα μου, σαββατοκυριακα που ειχαμε τον χρονο και την διαθεση.....

Διαφημίσεις

Καλησπερα ιντερνετικες φιλεναδιτσες.

Σας ευχαρστω μια προς μια για το ενδιαφερον σας κ τη συμπαρασταση σας αυτες τις ημερες (κ οχι μονο) που σας τα κανα τσουρεκια

τελικα την πηρα τη δουλεια.μου αφησαν σημερα μνμ στον τηλεφωνητη μου,γιατι δουλευα εκεινη την ωρα.τωρα το μονο που μενει ειναι τα διαδικαστικα,η χαρτουρα, που ειναι χρονοβορα.υπομονη κ ελπιζω σε λιγους μηνες να απολαμβανω τη νεα φουλ ταιμ δουλεια μου,χωρις αλλες εκπληξεις.

προβλημα 1 - λυθηκε

ολες αυτες τις ημερες,τηλ. στο προξενειο,αλλα καμια απαντηση.ειχα ξεχασει να σας πω,πως ειχα στειλει μειλ στο προξενειο την παρασκευη,να παραπονεθω για την ολη κατασταση.δεν ετρεφα κ πολλες ελπιδες,πιστευα πως θα με εγραφαν κανονικα,αλλα...μου απαντησε η διευθ/σα να παω απο εκει μεθαυριο

προβλημα 2 - λυθηκε

η κουνιαδα μου,μου εστειλε μνμ το πρωι κατα τις 7,πως ξεχασε να βαλει ξυπνητηρι κ μπλα μπλα μπλα μπλα τι να κανει τωρα?αναγκαστικά,της πηγα το μωρο απο εκει γιατι ηξερα θα εκανε εκατο χρονια να ερθει,κ ας ερχεται αντιθετα απ την κινηση.κ φυσικα οταν σχολασα ξανα απο εκει για να τον παρω.σημειωτεον δε,πως στα λεφτα που τις δινω,ειναι κ τα μεταφορικα της μεσα,για να μη λεει πως την εκμεταλλευομαι κ ας γινεται το αντιθετο

προβλημα 3 - δε λυθηκε (ακομα),γιατι καποια πραγματα δεν αλλαζουν!

ελπιζω να ειχατε μια ομορφη μερα σαν τη δικη μου κ ακομα καλυτερη!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Αρνικολακι,

ελπιζω το μωρακι σου να ειναι καλυτερα σημερα.η δυσκοιλιοτητα ειναι θεμα για τους μεγαλους...ποσο για τα καημενουλια τα μικρα μας.τωρα που ειναι κ καλοκαιρακι δινε τους πολλα υγρα.(μαλακωνουν κ τα κακακια.)

τι ωρα πας δουλεια το πρωι?ή καλυτερα να ρωτησω,τι ωρα ξυπνας να τους ετοιμασεις ολους κ να πας δουλεια???

ξεχασα,ποτε θα πατε διακοπουλες?αυγουστο?

Φερρυ μου τι κανετε?

i love ur kitchen 2!

πως πηγε η μετακομιση κ πως ηταν η πρωτη βραδια σας?εγω οταν παω σε νεο σπιτι,μεχρι να μαθω τους <ηχους του σπιτιου> ειμαι ετσι msn-shocked-emoticon-01.gif

εχουμε σειφ στη σκαλα,το υπολοιπο σπιτι?οι ντουλαπες ειναι συρομενες κ απ εξω καθρεφτης,ολο εκει παει κ τα ανοιγει.η μοναδα της τηλεορασης γυαλινη,εκει στηριζεται.ο φουρνος αν κ διπλο γυαλι,ειναι ζεστος κ κρεμιεται απο το χερουλι το μαιμουδακι....αστα

ευτυχως,ακουει το <οοοοοχιιιιιι> κ σταματαει.για λιγο βεβαια,μετα επιχειρει ξανα.

να σου πω βρε φερρυ μου,γιατι να δηλωσω το μωρο ελλαδα?ειχα ρωτησει οταν κανονιζα το 1 ο ραντεβου για το διαβατηριο κ μου ειπαν,ειναι δικη μου επιλογη,δεν ειμαι υποχρεωμενη.για να του βγαλω ελλ διαβατηριο?

Δεσποινακο.....

μαζεμενα σου επεσαν παλι??τουλαχιστον εχεις τις διακοπουλες σου να σκεφτεσαι να χαλαρωνεις.

αληθεια τι κανετε οταν πατε θεσ/κη?πατε παραλια για μπανακι,ταβερνουλες,ποτο κλπ?οι γονεις σου πως τα πανε με τον αντρα σου?μιλανε αγγλικα ή κανεις εσυ μεταφραση?

πως ειναι τα φορεματα που πηρες κ με τι θα τα συνδυασεις?μπορεις να τα βρεις ιντερνετ κ να μας δειξεις....πλιιιιιιιιιιιζ!

η κουνιαδα,θα διαβασες τι εκανε παλι.τωρα με τη νεα δουλεια,το μωρο θα παει παιδικο μονο.για σκεψου...πρωτες μερες,να αργω εξαιτιας της?δε λεω ανθρωπος ειναι,θα αρρωστησει κατι θα τυχει κλπ. απ τη μερα ομως που αρχισαμε ολο κ κατι θα συμβει.1 κ μιση μερα δουλευει ολο κ ολο κ τις γ@μ@ει,συγγνωμη για τα γαλλικα μου :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...