Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

γεια σου κατερινα μου,

δυστυχως δε θα τους παρω γιατι αυτες οι δυο μερες ηταν δοκιμαστικες και ουτε θα τις πληρωθω οπως καταλαβαινεις!

παντως στο χοντο γινεται χαμος.ολοι παραπονιουνται για τη κριση αλλα ψωνιζουν.στον τομεα που ειμαι εγω,στις βαλιτσες δηλαδη,μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα εχει δουλεια!ειμαι στη γλυφαδα βεβαια.σημερα μονο εγω πουλησα η αλλη κοπελα τιποτα,απλα επερνε τις πωλησεις μου!!!

με ρωτησε αν εχω ξαναδουλεψει γιατι ειμαι πολυ καλη λεει!το εχω το εχω!!!!:P:p

τι λες τωρα?δε θα πληρωθεις?ενω εχει δουλεια κ ολας???με ποια λογικη?

καλα,οι αλλοι πως ψωνιζουν?μεχρι χθες επεφταν μπουνιες με τα ματ κ σημερα ψωνιζαν?ετοιμαζονται για τις διακοπες τους ?

...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κατερινακι,..,.ανεκαθεν επασχα απο αυπνιες...ποτε δε καταλαβα γιατι...περναω φασεις που σκεφτομαι χιλια δυο χεχε

αντε αυριο να ξεκουραστεις :)

τι ωρα θε ξεκινησετε τη δευτερα?εχεις παρεια αδεια απο τη δουλεια για να το φτιαξεις?

8 θΑ ερθουν τα παληκαρια :) την Δευτερα δεν θα παω που ειναι η μετακομιση...την Τριτη θα παω κανονικα...πηγαινω 2 φορες την βδομαδα...απο Σεπτεμβρη θα πηγαινω 4...εχω γυρισει κανονικα full time αλλα δουλευω απο το σπιτι ;)

οσο για τις πωλησεις...νομιζω ετσι γινεται οταν κανεις training δεν σε πληρωνουν -στην Ελλαδα βεβαια αυτο μονο χααχαχα

αλλα ναι κ εγω απο τοτε που ξεκινησε η κριση...ελεγα μωρε μπραβο, κριση κριση αλλα να οι γουνες!!! θυμαμαι που καναμε Χριστουγεννα στο Λονδινο πριν 3 χρονια κ μου ειχε κανει εντυπωση ποσοι ειχαν ερθει για διακοπες κ φοραγανε κ γουνα

οσο για τις πωλησεις...νομιζω ετσι γινεται οταν κανεις training δεν σε πληρωνουν -στην Ελλαδα βεβαια αυτο μονο χααχαχα

χαχαχαχαχαχα,ο τσαμπας τελικα δεν πεθανε!

αλλα ναι κ εγω απο τοτε που ξεκινησε η κριση...ελεγα μωρε μπραβο, κριση κριση αλλα να οι γουνες!!! θυμαμαι που καναμε Χριστουγεννα στο Λονδινο πριν 3 χρονια κ μου ειχε κανει εντυπωση ποσοι ειχαν ερθει για διακοπες κ φοραγανε κ γουνα

κ εμεις ανασκουμπωνομαστε στα παλτουδακια μας κ δε μιλαμε τα δολια.....

σηκωσαμε το γιαννη να τον βουτηξουμε στη μπανιερα γιατι εχει κανει ενα εμβολιο προχθες και εχει πυρετο.σηκωσε παλι 38.το κυκνακι μου αχνα δεν εβγαλε.και κατι μαγουλα κατακοκκινα.

κατερινα μου ετσι ακριβως,δε θα πληρωθω για τις δυο μερες που υποθετικα κανω εκπαιδευση.δουλευω ομως κανονικα και με το νομο.

κριση κριση αλλα οντως ψωνιζουν.καιη υπευθυνη μου λεει σημερα το πρωι:

πουλησες τιποτα?

ναι δυο τσαντες

καμια βαλιτσα πουλησες?

οχι ακομα

ε αντε τι καθεσαι προωθησε τες!

τι να πω ρε κοριτσια αλλοι δεν εχουμε να φαμε και αλλοι περνουν βαλιτσα delsey 400 ευρω.μαλλον δεν εχει ακουμπησει ολο το κοσμο η κριση.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελες,

Μαρια μου,

περαστικα σας να ειναι.δωσε ενα γλυκο φιλακι στον Γιαννη,απο χιονομπαλιτσα-τρομοκρατη.ελπιζω να του χει πεσει ο πυρετουλης τωρα

Για ποσο καιρο θα δουλευεις δωρεαν?σε καταλαβαινω παντως.σε πιανουν στην <αναγκη> κ δε μπορεις να πεις οχι δε δουλευω δωρεαν.τι να κανεις?

προσελαβε ποσες κοπελες?σας εχει ολες τσαμπα ενω ο κοσμος ψωνιζει????σε βαλαν στο ικα?

κ τι εκπαιδευση κανεις????ποιος σε εκπαιδευει?θα παρεις κανα πτυχιο μετα?ή προαγωγη?στην τελικη,η εκπαιδευση γινεται με σκοπο να κατσεις εκει να δουλεψεις.αφου σας το ειπαν καθαρα,θα σας σουταρουν τον αυγουστο.

συγγνωμη,δεν υποτιμω καθολου τη δουλεια σου,κ εγω εχω δουλεψει χοντο,αλλα αυτη η εκμεταλλευση των περιστασεων εκ μερους ορισμενων ελληνων,εις βαρος αλλων ελληνων ή αλλων εθνικοτητων.... ειναι ανηθικη.απανθρωπη κ αδικη.

αλλα αυτη ειναι η ελλαδα του 2011.

αληθεια η υπευθυνη δουλευει με ποσοστα απο τις βαλιτσες?:D

Καλημερα κοπελες,

Μαρια μου,

περαστικα σας να ειναι.δωσε ενα γλυκο φιλακι στον Γιαννη,απο χιονομπαλιτσα-τρομοκρατη.ελπιζω να του χει πεσει ο πυρετουλης τωρα

καλημερα κατερινα και χιονομπαλη!!!εχει ακομα πυρετουλη το κυκνακι μου!

Για ποσο καιρο θα δουλευεις δωρεαν?

για δυο μερες ελπιζω

σε καταλαβαινω παντως.σε πιανουν στην <αναγκη> κ δε μπορεις να πεις οχι δε δουλευω δωρεαν.τι να κανεις?

τουμπεκι και δε μιλας

προσελαβε ποσες κοπελες?

νομιζω 11 για ολα τα χοντο αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια

σας εχει ολες τσαμπα ενω ο κοσμος ψωνιζει????

μπορεις να το πεις και ετσι!!

σε βαλαν στο ικα?

φανταζομαι απο δευτερα που θα αρχισει κανονικα η δουλεια

κ τι εκπαιδευση κανεις????

μου εδειξαν τις βαλιτσες και τα κλειδωματα να εχω μια ιδεα

ποιος σε εκπαιδευει?

οι κοπελες που δουλευουν στο τομεα

θα παρεις κανα πτυχιο μετα?

δε νομιζω

ή προαγωγη?

καλα γιαυτο ειμαι σιγουρη πως δε θα παρω!!!

στην τελικη,η εκπαιδευση γινεται με σκοπο να κατσεις εκει να δουλεψεις.αφου σας το ειπαν καθαρα,θα σας σουταρουν τον αυγουστο.

και οσο καιρο δουλευεις δε θα εχεις ιδεα?γιαυτο σου κανουν "εκπαιδευση"

συγγνωμη,δεν υποτιμω καθολου τη δουλεια σου,

απο μονη της υποτιμαται!!!

κ εγω εχω δουλεψει χοντο,αλλα αυτη η εκμεταλλευση των περιστασεων εκ μερους ορισμενων ελληνων,εις βαρος αλλων ελληνων ή αλλων εθνικοτητων.... ειναι ανηθικη.απανθρωπη κ αδικη.

αλλα αυτη ειναι η ελλαδα του 2011.

ετσι ακριβως γιαυτο θελαμε να φυγουμε μηπως ειμαστε λιγο καλυτερα

αληθεια η υπευθυνη δουλευει με ποσοστα απο τις βαλιτσες?:D

δε νομιζω,μηνας μπαινει μηνας βγαινει θα τον εχει το μισθουλη της!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Βλέπω όλες μας εδώ τα προβληματάκια μας τα έχουμε!

Μαρία περαστικά στο μικρούλη σου. Εύχομαι σύντομα να είναι περδίκι.Ισως να τον πείραξε και η ζέστη. Κρίμα για το σπίτι! Αχ καμιά φορά οι εργολάβοι, για να κερδίσουν μια δραχμή θα κάνουν κάτι.......! Πριν δέκα χρόνια, είχαν δώσει η μητέρα μου με τα αδέρφια της αντιπαροχή ένα οικοπεδάκι στο χωρο, και οι εργολάβοι ήταν απαράδεκτοι. Μέσα στα πρώτα δύο χρόνια παρουσιάστηκαν τόσα προβλήματα!Πάντως στο πατρικό μου, ο πατέρας μου επειδή έχει μια ψύχωση με τη θερμομόνωση, έβαλε πρόσθετη και επένδυσε όλα τα νταβάνια και κάποιους τοίχους. Εσεις σε ποιο όροφο είστε? Εχετε άλλους από επάνω σας?

Οσο για τη δουλιεά, δυσκολο όταν σε εκμεταλεύονται τόσο πολύ, αλλά εύχομαι από την άλλη βδομάδα να πληρώνεσαι κανονικά, και να μπορέσουν να δουν την καλή δουλειά που κάνεις!

Κατερινα

Εσείς τι κάνετε? Πώς πάει ο μικρός? Μεγαλώνει?

Αλήθεια ξέχασα να ρωτήσω. Τι θα κάνεις τώρα με το διαβατήριο? Μήπως να κανονίζατε να πάτε Ελλάδα πριν λήξει το διαβατήριο σου? Τι πίκρα για το προξενείο, σε κάνει καμιά φορά να σκέφτεσαι, σου συμβεί κάτι και δε θα υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει!

Τι σχέδια έχετε για σήμερα?

Για τη συνάντηση μας ότι σε βολεύει περισσότερο! Ο μικρός σου είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Φαίρη μου τι κάνετε?

Λογικό η μετακόμιση να φέρνει άγχος, εγώ αγχώνομαι μόνο με τη σκέψη! Αλλά αφού έχετε κανονίσει και φορτηγό δεν έχετε να ανησυχείτε και πολύ! Ολα θα παν καλά, θα βολευτείτε στο σπιτάκι σας και σύντομα θα πας και τις διακοπές σου στην Ελλάδα. Λίγη υπομονή μόνο και είμαι σίγουρη όλα θα παν καλά!

Αντε και με το δεξί τώρα στο καινούριο!

Αλήθεια, τηλέφωνο ίντερνετ θα έχετε στο καινούριο? Αμέσως η θα πρέπει να περιμένετε?

Διαφημίσεις

Στα δικά μου τώρα, χτες πήρα τρία φορεματάκια.

Τι να πω, πια τα ψώνια δε τα χαίρομαι και τόσο. Τώρα στις εκπτώσεις, δε βρίσκω στο νουμερό μου, αλλά αυτα που πήρα μου φάνηκαν χαριτωμένα. Αρεσαν και στον αντρούλη, βέβαια σπάνια θα πει κάτι άλλο (κλασικός άντρας)!

Οσο για τους γάμους αυτό τον χρόνο, δε παραπονιέμαι. Πολλοί πλάκωσαν, αλλά τι να πεις, είναι βλέπεις η ηλικία. Και όταν πάω στην Ελλάδα έχω να πάρω και δώρα για τα ανηψάκια. Είναι και 4 τώρα. Αστα να παν!

Μαρία περαστικά στο μικρούλη σου. Εύχομαι σύντομα να είναι περδίκι.Ισως να τον πείραξε και η ζέστη.

εκανε εμβολιο προχθες αλλα μου ειπε η γιατρος οτι αυτο δεν ανεβαζει πυρετο τωρα αλλα μετα απο μια εβδομαδα,οποτε καποια ιωση εχει το κυκνακι.παντως ειναι πολυ ευδιαθετος.πριν τρωγαμε βερικοκα και κορομηλα και ηταν τραλαλι τραλαλο.του σκουπιζω το στομα και ετσι οπως τον επιασα ζεματαγε.βαζω θερμομετρο 38,5!!και δεν εβγαζε αχνα.μπανιο κατευθειαν και πηρα και δροσιστικες κομπρεσες απο το φαρμακειο

Εσεις σε ποιο όροφο είστε? Εχετε άλλους από επάνω σας?

ειμαστε στο τριτο και απο πανω εχουμε ταρατσα οποτε καταλαβαινεις!

Οσο για τη δουλιεά, δυσκολο όταν σε εκμεταλεύονται τόσο πολύ, αλλά εύχομαι από την άλλη βδομάδα να πληρώνεσαι κανονικά, και να μπορέσουν να δουν την καλή δουλειά που κάνεις!

τι να κανεις βρε δεσποινα ετσι ειναι στην ελλαδα,παντα ετσι ηταν ποσο μαλλον τωρα με τη κριση.δε περιμενω να αλλαξει κατι!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερα κοριτσια

Δεσποινα Τριτη μεσημερι μας συνδεουν το τηλεφωνο κ το ιντερνετ...χεχε...τσακ μπαμ...ευτυχως μεχρι τοτε εοχυμε κ στα κινητα χεχε

ειμαι πολυ κουρασμενη...ελπιζω η αυριανη μερα να κυλησει γρηγορα χωρις προβληματα

θα το πω και εδω χωρις φοβο και παθος!!!

ντρεπομαι που το λεω αλλα....ναι πηρα ενα παιχνιδι απο τα σκουπιδια!

ειμασταν ολοι μαζι με το αυτοκινητο και ψαχναμε φαρμακειο οταν ειδα ενα κυριο να κραταει ενα τεραστιο παιχνιδι φισερ πραις και να το αφηνει στα σκουπιδια(εξω απο τον καδο φυσικα).σταματησαμε και το πηραμε.

δεν ηταν ουτε χαλασμενο ουτε φθαρμενο ουτε τιποτα,ειναι μια χαρα παιχνιδακι αλλα προφανως δε το θελανε και το πεταξαν.

η οικονομικη μας κατασταση εχει παρει τη κατω βολτα και δε μπορω να αγοραζω καινουργια παιχνιδια στο μικρο.ενιωσα ασχημα που το πηρα αλλα το παιδι κατενθουσιαστηκε!!!!εγω παλι οχι και τοσο!!!εσεις εχετε βρεθει σε αναλογη θεση?γιατι νιωθω τοσο χαλια?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...