Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααα εσυ εισαι οργανωμενη!!!!!:tongue:

χεχε ναι...ε δεν συμφερει να καλω συνεργειο για τις μοκετες....οποτε εχω αυτο το συστημα...φτηνο εινια μην νομιζεις...κ τις κανω μονες μου

Καλημέρα κορίτσια!

Τι σχέδια έχετε για το σαβ/κο? Σήμερα θα κατέβω στο Καιμπριτζ μπας και βρω ρούχα για ένα γάμο που έχουμε το αλλο σαβ/κο, και τη Κυριακη, τα συνιθισμένα, καθάρισμα, σιδέρωμα.

Κατερίνα, εύχομαι να την πάρεις τη δουλειά. Εστώ και αν μη τη δεχτείς, ίσως να μπορείς να εκφοβίσεις την προϋσταμένη!

Για τη βόλτα μας, και οι δυο μας άμα είναι είμαι μέσα. Η Αμπι ίσως να μπορούσες?

Φαιρη, αυτο το σαβ/κο δεν είναι η μετακόμιση? Για τι χαλί να πάρεις δε ξέρω. Δεν υπάρχουν μπογιές που πλένονται εύκολα, και να μη χρειαστεις τίποτα? Λέμε τώρα!

Καλό σαβ/κο!

κοριτσακια τι κανετε?εγω ειμαι λιγακι κουρασμενη απο τη δουλεια γιατι δε μας αφηνουν να κατσουμε.εντομεταξυ με εχουν βαλει σε εναν τελειως ασχετο τομεα απο το αντικειμενο μου.ειμαι στις βαλιτσες και στις τσαντες ταξιδιου.παντως τελικα ειμαι καλη στις πωλησεις!!!δυο μερες τωρα εχω πουλησει 5 τσαντες και 1 βαλιτσα!!!το κακο ειναι οτι δενβ εχω παρει τον κωδικο μου ακομα και οι πωλησεις μου πηγαιναν στην αλλη κοπελα.

εσεις τι νεα?

κατερινα πρεπει να σου εχουν σπασει τα νευρα ε???

δεσποινακι τι σκεφτεσαι να παρεις για το γαμο?κατι σε φορεμα?

φαιρη φανταζομαι το μικρακι να ζωγραφιζει το χαλι!!!!τι σκατουλια που ειναι.εμενα πηρε ενα κοκκινο στυλο και ζωγραφισε το μαρμαρο και ρε παιδια δε βγαινει!!!!θα το κανω με χλωρινη αυριο και βλεπουμε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλησπεριζω κ εγω :)

Δεσποινα τη Δευτερα το πρωι ειναι η μετακομιση....τελειωνουμε κατι τελευταια τωρα

Μαρια δεν παιρνεις αυτα που ξεπλενοντε? εγω τετοια παιρνω κ δεν εχω προβλημα αλλα για εξτρα καθαριοτητα θελω να βαλω κατι πανω στη μοκετα χεχε

Μαρια δεν παιρνεις αυτα που ξεπλενοντε? εγω τετοια παιρνω

δεν ηταν μαρκαδορος ηταν στυλο που γραφουμε εμεις.καπου τον ειδε,τον βουτηξε εβγαλε το καπακι ο κυριος και ειπε να τον δοκιμασει στο πατωμα!!!παλι καλα που δε το εκανε στο τοιχο.μαρκαδορους εχει αλλα οχι αυτους που ξεπλενονται γιαυτο δεν του τα αφηνω πολυ πολυ.εχω ξυλινο πατωμα στο δωματιο του και δε θελω απο καφε να γινει μπλε!!το χειμωνα εχω χαλακι αλλα το καλοκαιρι σκαμε εδω μεσα!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εμεις εδω εχουμε μεγαλο θεμα.το σπιτι δεν εχει καθολου μονωση και το χειμωνα ειναι παγωμενο και το καλοκαιρι βραζεις αυγο στο πατωμα!!αστα να πανε.το χειμωνα καπως παλευεται η κατασταση γιατι αναβουμε το καλοριφερ και ζεστενεται αλλα το καλοκαιρι αν ανοιξουμε το κλιματιστικο οταν θα το κλεισουμε σε 10 λεπτα θα ειναι οπως πριν δε κραταει καθολου τη δροσια!βρε φαιρη δεν ειναι λιγακι ανθυγειινη η μοκετα που δεν αφαιρειται??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

!βρε φαιρη δεν ειναι λιγακι ανθυγειινη η μοκετα που δεν αφαιρειται??

ναι πολυ αλλα δεν βρισκεις σπιτι χωρις μοκετα...καθε 5 χρονια μπαινει καινουρια

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια,τι κανετε?

κ που δεν πηγαμε σημερα βολτες.πτωμα ειμαι.ολη τη γυρω επαρχια γυρισαμε.χαλαλι ομως,το ευχαριστηθηκε πολυ ο χιονομπαλης,παιζαμε ολη μερα

Δεσποινακο,

σ ευχαριστω.οπως καταλαβες,για λογους πολιτικης της το ειπα,μπας κ αλλαξει γνωμη,αλλα την τριτη που μιλησαμε,ενω μου ειπε πως δε θελει να με χασει κλπ οταν της ειπα για το μ/κο,ουδεν σχολιον.their loss που λενε κ τα αγγλακια

καλα,παλι σε γαμο εχεις να πας?πω πω πω σε ποσους εχεις παει μεχρι τωρα?μια περιουσια θα σου εχει φυγει στα δωρα.:D

αν η Αμπι τα καταφερει για καφεδακι,θα φερω κ το μικρο μου τρομοκρατη.αλλιως παμε τα δυο μας?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Μαρακι,

τι κανεις?

ελπιζω να παρεις τους <ποντους> απο τις πωλησεις σου κ να μη φανει οτι η αλλη μονο δουλευει.

αληθεια,εχει δουλεια?ψωνιζει ο κοσμος?σε ποιο χοντος εισαι?

Φερρυ,

ετοιμοι για τη μεγαλη μερα?βλεπω στο φεις,δε μπορεις να κοιμηθεις?γιατι ετσι βρε ψυχη?στρες?ενθουσιασμενη κ τα 2 να υποθεσω???

φευγεις κ σε λιγο καιρο,οποτε ποιος σε πιανει.ολα τα καλα μαζι σου επεσαν ε?τυχερουλα!

Μαρακι,

τι κανεις?

ελπιζω να παρεις τους <ποντους> απο τις πωλησεις σου κ να μη φανει οτι η αλλη μονο δουλευει.

αληθεια,εχει δουλεια?ψωνιζει ο κοσμος?σε ποιο χοντος εισαι?

γεια σου κατερινα μου,

δυστυχως δε θα τους παρω γιατι αυτες οι δυο μερες ηταν δοκιμαστικες και ουτε θα τις πληρωθω οπως καταλαβαινεις!

παντως στο χοντο γινεται χαμος.ολοι παραπονιουνται για τη κριση αλλα ψωνιζουν.στον τομεα που ειμαι εγω,στις βαλιτσες δηλαδη,μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα εχει δουλεια!ειμαι στη γλυφαδα βεβαια.σημερα μονο εγω πουλησα η αλλη κοπελα τιποτα,απλα επερνε τις πωλησεις μου!!!

με ρωτησε αν εχω ξαναδουλεψει γιατι ειμαι πολυ καλη λεει!το εχω το εχω!!!!:P:p

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σου κατερινακι,..,.ανεκαθεν επασχα απο αυπνιες...ποτε δε καταλαβα γιατι...περναω φασεις που σκεφτομαι χιλια δυο χεχε

αντε αυριο να ξεκουραστεις :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...