Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Kατερίνα τι κάνετε σήμερα;

Ο μπεμπής είναι καλύτερα;

Και εμεις ένα μεταχειρησμένο fiatακι έχουμε. Να ενισχύσουμε την ιταλική αυτοβιομηχανία. Πρέπει να είναι πάνω από 10 χρονων. Πριν λίγο καιρό παρουσίασε πρόβλημα στη μηχανή και έπρεπε να την αλλάξουμε. Πιο πολύ κόστισε από το να το πουλήσουμε, αλλά ο αντρούλης μου δεν ήθελε να το πουλήσει.

Δεν έχω κανένα ιδιαιτερο εξοπλισμό. Δυο παντελόνια για σκι και ένα μπουφάν. Ολα τα άλλα τα νοικιάζουμε, για τοσο συχνά που πηγαίνουμε δεν άξιζει να αγοράσουμε.

Δυστυχώς δε βγαίνουμε πολύ έξω, άλλωστε δεν έχει τίποτα εδώ που είμαστε και πρέπει να πηγαίνουμε στο Cambridge. Κανένα σινεμά, για φαγητό κυρίως και κανένα ποτό. Αυτό που μου λείπει είναι να είχα φίλες να πήγαινα για κανένα καφεδάκι, όπως κάνουμε στην Ελλάδα που να κρατάει ώρες. Αλλά δυστυχώς στη δουλειά είναι κυρίως πιο μεγάλοι με τις οικογένειές τους ή άτομα που μένουν μακρυά. Και δεν κάνω καμία άλλή δραστηριότητα να γνωρίσω κόσμο.

Γενικά μετά τη δουλεια, λίγο ίντερνετ, μαγείρεμα και τηλεόραση. Που και που διαβάζω ιταλικά και κάνω λίγη γυμναστική. Οταν φτιάξει ο καιρός θα προσπαθήσω να πηγαίνω για τρέξιμο. Είχα αρχίσει κέντημα πέρσυ, να φτιάξω ένα κασκόλ στον άντρα μου αλλά το άφησα στη μέση. Πρέπει να το ξαναπιάσω!

Και εμένα μου αρέσει η μαγειρική, αλλά δε νομίζω πως είμαι πολύ καλη. Κυρίως στα γλυκά. Κεικ και κανένα μπαγκλαβα, αλλά ότι άλλο έχω προσπαθήσει ήταν....Το χειρότερο μου είναι οι τάρτες. Μήπως έχεις καμιά συμβουλή για το πως να πετύχω την τάρτα λεμόνι που μου έχει μπει στο νου; Η κρέμα όλο μου κόβει! :?

Οι γνωριμίες που έχεις είναι απο τη δουλεια; Οταν βγαίνετε πηγαίνετε στη γειτονιά ή αλλού. Πωπω, θα ήθελα και εγώ να μένω Λονδίνο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Julie

Χαιρομαί που όλα παν καλά με την εγκυμοσύνη. Το φαντάζομαι πως το διδακτορικό δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αν τελικά αποφασισουμε να μείνουμε αγγλία θα το κοιτάξω. Αμά μπορέσω να βρω κάτι που με ενδιαφέρει θα το σκεφτώ σοβαρα.

Τελικά καλά κανατε και δε το ψαξατε, και όντως καμια φορά το άγχος επηρεάζει. Ο άντρας μου θα πάει αυτές τις μέρες στο gp να δει αν μπορεί να κάνει σπερματοδιάγραμμα, γιατί ο gp μου είχε πει πως μετά τους έξι μήνες σου επιτρέπουν τις εξετάσεις. Αφού μπορούμε να κάνουμε τις απλές εξετάσεις, θα τις κάνουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, μετά βλέπουμε.

Και μια άλλη ερώτηση: Και για την εγκυμοσύνη πάλι στο gp πηγαίνεις; Είχα την εντύπωση ότι η μαία ασχολείται με όλα, και μόνο αν πιστεύει ότι χρειάζεται, σε παραπέμπει σε γιατρό.

Χαίρομαι που αυτή τη φορά το ραντεβού σου πήγε καλύτερα, αλλά αυτός ο gp είναι ειδικός για όλες τις ειδικότητες;

Αλήθεια, φούσκωσες; Πώς σου φαίνονται οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου;

Μιση μερα εκλαιγε απαρηγορητος:( αργα τ απογευμα εξαντλημενο,κοιμηθηκε το μαναρι μου.Δεν εχω κουραγιο για τιποτα,ολη μερα αγκαλιτσα κ στο στηθος,μονο εκει βρισκει παρηγορια.

και τα χερακια στο στομα!του αρεσει πολυ το finger food!

Αααααααχ αυτα τα καφεδακια με τις φιλεναδες!!εγω να δεις πως τα εχω επιθυμησει.Πριν το μωρο βγαιναμε με φιλους απ τη δουλεια κυριως κ καποιες φιλες απ τις προηγουμενες δουλειες μου.Χαθηκαμε ομως τωρα οχι μονο επειδη δεν εχω χρονο,αλλα μετακομισαμε προαστια Λονδινου και για να πας κεντρο θες 45 λεπτα.

Δεσποινακι δεν εχω φτιαξει ταρτα λεμονι και δε ξερω να σου πω.Τι υλικα εχει η κρεμα σου?ειναι κρεμα λεμονι?

Για ταρτα φτιαχνω creme patissiere κ απο πανω φρουτα.Αν θες σου τη στελνω σε πμ.

Λονδινο ερχεστε καθολου?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Julie ποιος ξερει?παλι καλα τουλαχιστον που εγινε πιο φιλικος.Καλα,εχεις να δεις πολλα ονειρα ακομα!σχεδον καθε μερα εβλεπα κ απο αλλο μωρακι :tongue:,δε μας ειπες,θα μαθεις το φυλο?

Ναι δεν το συζητάμε, πάλι καλά που έγινε πιο φιλικός!!

Το φύλο το έχουμε μάθει, είναι κοριτσάκι!!!!! Αχ, σήμερα πολλή κούραση...από το πρωί στο Πανεπιστήμιο, σεμινάρια και μαθήματα, έλιωσα!!!!! Εν τω μεταξύ όσοι δεν είχαν παρατηρήσει την εγκυμοσύνη μου πριν το break έπαθαν πλάκα γιατί γύρισα με κοιλάρα, χαχαχαχα! Πολύ γέλιο :tongue::tongue::tongue:

6237481d19.png

Julie

Χαιρομαί που όλα παν καλά με την εγκυμοσύνη. Το φαντάζομαι πως το διδακτορικό δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αν τελικά αποφασισουμε να μείνουμε αγγλία θα το κοιτάξω. Αμά μπορέσω να βρω κάτι που με ενδιαφέρει θα το σκεφτώ σοβαρα.

Τελικά καλά κανατε και δε το ψαξατε, και όντως καμια φορά το άγχος επηρεάζει. Ο άντρας μου θα πάει αυτές τις μέρες στο gp να δει αν μπορεί να κάνει σπερματοδιάγραμμα, γιατί ο gp μου είχε πει πως μετά τους έξι μήνες σου επιτρέπουν τις εξετάσεις. Αφού μπορούμε να κάνουμε τις απλές εξετάσεις, θα τις κάνουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, μετά βλέπουμε.

Και μια άλλη ερώτηση: Και για την εγκυμοσύνη πάλι στο gp πηγαίνεις; Είχα την εντύπωση ότι η μαία ασχολείται με όλα, και μόνο αν πιστεύει ότι χρειάζεται, σε παραπέμπει σε γιατρό.

Χαίρομαι που αυτή τη φορά το ραντεβού σου πήγε καλύτερα, αλλά αυτός ο gp είναι ειδικός για όλες τις ειδικότητες;

Αλήθεια, φούσκωσες; Πώς σου φαίνονται οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σου;

Και καλά θα κάνεις να το ψάξεις με το διδακτορικό, γιατί όχι?? Ευκαιρία είναι!!Κι άλλωστε ό,τι κάνεις για καλύτερα είναι...

ΑΝ έχετε δικαίωμα για εξετάσεις να τις κάνετε, πραγματικά δεν πιστεύω πως θα βρείτε κάποιο πρόβλημα (μακρυά από εμάς!!!!) αλλά τουλάχιστον θα σας φυγει και από το μυαλό και δεν θα αγχώνεστε με την ιδέα.

Για την εγκυμοσύνη μου έχουν δώσει ένα χαρτί που λέει με ποιον έχω ραντεβού και ποια εβδομάδα. Τις περισσότερες φορές έχω ραντεβού με την μαία, αλλά κάποιες βδομάδες έχω με τον gp, τα ίδια πράγματα μου κάνουν, δεν ξέρω γιατί εναλάσσονται να σου πω την αλήθεια!

Έχω φουσκώσει πάρα πολύ Δεσποινάκι μου στην κοιλιά, αλλά ευτυχώς για την ώρα πουθενά αλλού! Όταν με κοιτάω στον καθρεύτη πραγματικά παθαίνω πλάκα με το πόσο περίεργο είναι το σώμα μου...θα τα δεις κι εσύ όταν με το καλό!!!

Αυτό με τις εξόδους είναι πονεμένη ιστορία, εγώ δεν έχω καθόλου φίλους εδώ, μα καθόλου (όπως επίσης και καθόλου χρόνο βέβαια...). Είμαστε λίγο καιρό βέβαια που έχουμε έρθει αλλά όσο να πεις, πολλή μοναξιά! Πανεπιστήμιο, διάβασμα, ιντερνετ και άντε αν πάμε καμιά βόλτα οι δυο μας...

Αχ τί όμορφη ιδέα να φτιάξεις κασκόλ!!!Ενθουσιάστηκα!!Τί χρώματα είναι? Πολύ θα μου άρεσε να έπλεκα κανένα καλτσάκι ή σκουφάκι για το μωράκι μου...αλήθεια πώς έμαθες?

Τάρτα λεμόνι δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να φτιάξω!!!Άν βρεις καμιά καλή συνταγή να μας την ποστάρεις να την δοκιμάσουμε κι εμείς!

Φιλάκια πολλά κουκλίτσα!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Πως τα περάσατε σήμερα; Αχ εγώ κουράστικα κάπως. Έπρεπε να πάω στο έργο. Ημουν κανα τετράωρο στο κρύο, πάγωσα το καημενούλη, αλλά το προτιμώ από το γραφείο. Μια αλλαγή περιβάλοντος!

Κατερίνα πάντα στο Λονδίνο ήσουν; αλλαξες πολλές δουλειές οι μόνο αυτές τις δύο.

Λοιπον, αυτη τη συνταγή που σας έλεγα μάλλον είχε κάποιο λαθος, γιατί ούτε να τη δοκιμάσεις. Θα σας περιγράψω τη κρέμα λεμόνι (lemon custard)που έλεγε, μήπως μπορέσετε να μου πείτε που πήγε λάθος. θα γράψω όπως τα έχει στα αγγλικά, μήπως κάτι χαθεί στη μετάφραση.

Blend 30ml cornflour with water. Whisk in 2 eggs. Mix 200g caster sugar, 1 grated ring of lemon,juice of 1 lemon,250ml of water in a pan and bring to boil. Add tge cornflour and return to the boil. Whisk until thick. Remove and cover with clear film.

Τώρα που την έγραψα τη συνταγή νομίζω πως κατάλαβα το λάθος μου. Αρχικά νόμιζα ότι τα αυγά δε τα βάζω από την αρχή στο κατσαρολάκι και αυτό έκανα. Οπότε όταν τα έβαλα στο καυτό το μίγμα αντί για ομοιόμορφο μίγμα έγινε κάτι σα σούπα με αυγά :confused:. Τελικά έπρεπε να βαλω τα αυγά από την αρχή στη φωτιά; Ισως να το προσπαθήσω ξανά!

Μήπως έχετε καμιά καλή συνταγή για γλυκό με μάνγκο. Μου έμεινε ένα και έλεγα να το κάνω κατι σε γλυκό.

Ξέρω και εγώ μια συνταγή για κρέμα, καλούτσικη γίνεται, αλλά άμα δε βαριέσαι στείλε μου και τη δικιά σου.

Κατερίνα, ίσως άμα πας σε αυτές τις δραστηριότητες για μαμάδες και μωρά να γνωρίσεις άλλες κοπέλες που είναι στην ίδια φάση με σένα και ίσως μένουν και πιο κοντά. Μια γνωστή μου στο Μπρίστολ μου έλεγε πως γνώρισε πολλές μανούλες έτσι, και ενώ πριν γεννήσει ηθελε να γυρίσει στη δουλεια το συντομότερο, τα χριστούγεννα που μιλήσαμε (γέννησε το Σεπτέμβρη) την είχε καταβρεί και για επιστροφή στη δουλειά ούτε συζήτηση!

Τι σχέδια έχετε για το Σαβ-κο; Καμιά οικογενειακή βολτούλα; Εύχομαι ο καιρός να είναι καλός!

Οσο για το Λονδίνο, δεν ερχόμαστε σχεδόν καθόλου.Που να βρούμε την όρεξη σαβ-κο να ξυπνήσουμε το πρωι και να πάρουμε το τρένο! Μου φαίνεται γεράσαμε από νωρίς! :confused:

Julie

απορώ που δεν έχεις γνωρίσει κόσμο. Είχα την εντύπωση ότι στο πανεπιστήμιο πάντα γνωρίζεις πολύ κόσμο και πάνω κάτω στην ίδια ηλικία και κυρίως πολλούς έλληνες. Σα λαός πρέπει να μας αρέσει πολύ η εκπαίδευση! Σε όποιο πανεπιστήμιο της αγγλίας πας είναι τόσοι έλληνες!

Βέβαια φαντάζομαι πως στη Οξφόρδη όπως και στο Cambridge τα πανεπιστήμια είναι σκόρπια σε όλη τη πόλη.

Κοίτα να χαρείς τη κοιλίτσα σου τώρα. Πάντα δε λεν ότι οι έγκυες λάμπουν;Δε φαντάζομαι να μετράς θερμίδες;

Το κασκολ είναι μονόχρωμο, μπλε σκούρο. Είπα το πρώτο μου να είναι σχετικά απλό. Αλλά δε μου άρεσε πολύ. Γύρισε το μαλλι, ίσως να έπρεπε να κάνω κάποια άλλη πλέξη.

Είχα κάνει κάποια μαθήματα παλιότερα, και έχω πάρει και κάποια βιβλία. Πρέπει να το τελειώσω και μετα να αρχίσω τα μωρουδιακά. Αν όχι για τα δικά μου, τουλάχιστον κανένα μπιχλιμπιδάκι για τα ανηψάκια μου!

Κοριτσια τι κανετε?

Χθες κατσαμε με το μικρουλη μου ολη μερα αγκαλιτσα.δεν εκανα τιποτα,αλλα το ευχαριστηθηκα κ ηρεμησε κ εκεινο,χορτασε υπνο.σημερα με αφησε να κανω το σπιτι.εκατσε στο κουνακι του χωρις κλαματα κ τωρα παλι αγκαλιτσες!

Δεσποινα η συνταγη σου με μπερδεψε 30γρ κορν φλαουρ με ποσο νερο ή 30μλ νερο με ποσα γρ κορν φλαουρ?200γρ ζαχαρη ειναι πολυ για 30γρ κορν φλαουρ.Η συνταγη ειναι κακογραμμενη.Ανακατεψε ολα τα υλικα μαζι,εκτος απ το νερο.πριν βρασει το νερο,παρε κουταλιτσες κ βαλτες στο μειγμα σου(για να παρει τη θερμοκρασια του σταδιακα κ μη σου <κοψει>το αυγο)κ ανακατεψε το,μετα αδειασε το στο βραστο νερο κ συνεχισε το ανακατεμμα μεχρι να γινει παχυρευστη κρεμα.

Αν δεν την βαλεις στην ταρτα αμεσως,τοτε σκεπασε την επιφανεις της με το φιλμ για να μην πιασει κρουστα.Δοκιμασε το κ πες μου.

Ναι,παντα Λονδινο εμενα.Εσεις?Παντα Cbrdg?

Εχω αλλαξει 4 δουλειες συνολικα,ειμαι στην 5η μου τωρα ελπιζω τελευταια!

Εσυ εχεις αλλαξει δουλειες?

Σκεφτομαι να παω στις συναντησεις γονεων αλλα πιο μετα,να μεγαλωσει ο μπουρμπουληθρας λιγακι.Οσο για τη δουλεια,θα πρεπει να επιστρεψω οχι μονο για οικονικους λογους,αλλα το θελω κ για μενα.Αλλωστε ηδη εργαζομαι παρτ ταιμ,3 μερες την εβδομαδα.

Το σαββατο θα ρθει η πεθερα με την αδερφη της να δουν το παιδι κ την κυριακη ενας φιλος του αντρα μου,νομιζω εχει μπαλα:rolleyes:

Εσεις τι θα κανετε?οταν θα κατεβεις πες μου αν ειναι να παμε για καφεδακι!

Τζουλι με το καλο η κορακλα σου!Η εγκυμοσυνη ειναι μια απ τις ωραιοτερες περιοδους.Απολαυσε την προσοχη που εχεις τωρα γιατι μετα σε γραφουν ολοι :mrgreen::mrgreen::mrgreen: κ ετσι πρεπει.Εχετε σκεφτει ονομα?

creme patissiere

350 ml γαλα φρεσκο,150 ml fresh cream,vanilla extract (ή κλωναρακι,αλλα ειναι λιγο ακριβη) βαλτα σε κατσαρολακι σε σιγανη φωτια να βρασουν.

σε μπολακι ανακατεψε 80γρ.ζαχαρη 40 γρ κορν φλαουρ,3 αυγουλακια.Πριν βρασουν τα υγρα,βαλε λιγο στο μπολακι,ανακατεψε καλα κ μετα ριχτα μεσα στο κατσαρολακι που βραζουν το γαλα κ η κρ.γαλακτος μεχρι να πηξουν.ετοιμο!

Αυτη την κρεμα τη βαζω σε ταρτες,προφιτερολ,εκλερακια,μιλφειγ κ σκοουνς.

Μανγκο?το μονο που μου ερχεται ειναι σορμπε.Πολτοποιησε το,βαλε σιροπακι (για μια κουπα νερο 2 ζαχαρη,φλουδα κ σταγονες απο λεμονι)αφου εχει κρυωσει,βαλτο σε μεταλλικο μπολακι αν εχεις,βαλτο στο ψυγειο για κανα 2ωρακι κ μετα στην καταψυξη.(για να παγωσει σταδιακα)

αν μου ρθει τιποτε αλλο θα σου πω ;)

Κατερίνα

Σε ευχαριστώ για τη συνταγη για τη κρέμα. Θα προσπαθήσω να τη κάνω τη κυριακή. Σκέφτομαι να κάνω τουρτά με παντεσπανι και κρέμα. Ισως βάλω από πάνω κάτι σε μαρμελάδα-κομπόστα μανγκο μη πάει χαμένο. Το σορμπε θα το αφήσω όταν καλοκαιριάσει λίγο! Πάντως μου φαίνεται πως ξέρεις αρκετά για ζαχαροπλαστική! Μπράβο σου. Αφού ξέρεις και τι ποσότητες πηγαίνουν με τι! Αχ, πότε θα μάθω και εγώ! Τι νοικονυρά θα γίνω;

Που λες, από τότε που ήρθα αγγλία (2004)αλλάξα αρκετές περιοχές και δουλιτσες!

Αρχικά Cardiff, για το μεταπτυχιακό. Μετά δυόμιση χρόνια στο Bath. Bristol για λιγότερο από ένα χρόνο, Cambridge και τώρα Newmarket. Συνολικά άλλαξα σπίτι 6 φορές και τρεις δουλειές. Αν και πάντα στο ίδιο αντικείμενο. Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με κάτι άλλο, αλλά φοβάμαι ότι δε θα προτιμήσουν λόγω εμπειρίας. Και εύχομαι μέχρι το τέλος του χρόνου να αλλάξω ξανα! Αχ, πότε θα κατασταλάξω κάπου;

Βέβαια, και εσύ από ότι κατάλαβα άλλάξες αρκετές φορές. Πάντα στο ίδιο το αντικείμενο; Πως και έτσι έτυχε να δουλέψεις part time;

Ο μικρούλη σου μου φαίνεται ότι από νωρίς θέλει τη προσοχή των γυναικών! Αρχικά της μανούλας, και σύντομα θα αναζητάει τις αγκαλίτσες των κοριτσιών! Αχ, αχ, καμιά φορά όταν εκνευρίζομαι με τη προσοχή που επιζητάει ο αντρούλης μου κατηγορώ τις αγορομανουλες που κακομαθαίνουν τα παλικαράκια τους! Χα,Χα:rolleyes:

Λονδίνο θα έρθω αρχές απρίλη για την ανανέωση του διαβατηρίου! Θα ήταν ωραία αν βρεθούμε. Ευχομαι και ο καιρός να είναι καλύτερος. Θα μεγαλώσει κάπως και το μικρούλης σου!

Να περάσεις καλά το Σαβ-κο!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κουκλίτσες μου!

Τί μου κάνετε? Πώς περάσατε το Σάββατό σας? Εμείς σπιτάκι, στην ζέστη μας, ψιλοέβρεχε κιόλας δεν ήταν για έξω...έκατσα και διάβασα σήμερα για τα καλά, τουλάχιστον 5 ωρίτσες, το κεφαλάκι μου καζάνι έγινε, αλλά είμαι χαρούμενη που έβγαλα δουλειά!

Συναντήθηκα χθες με τον supervisor και δεν πάει να είναι η κοιλιά μέχρι απέναντι, θέλει να με βάλει ντε και καλά να κάνω μία ομιλία σε έναν μήνα. Οπότε έχω να φάω τρελό πακέτο μέχρι τότε για να την ετοιμάσω! Καλό θα μου κάνει βέβαια, δεν λέω...αλλά 2 ώρες ορθοστασία και γράψιμο στον πίνακα σε έναν μήνα από τώρα δεν ξέρω αν θα την παλέψω!Ήδη κουράζομαι πολύ εύκολα :(

Αύριο αν έχει καλούτσικο καιρό λέμε να πάμε καμιά βολτούλα για να περπατήσω και να ξεπιαστώ. Εσείς τι σχέδια έχετε για την Κυριακή σας?

Αχ Κατερίνα, όλη μέρα αγκαλίτσα με τον μικρούλη?? Δεν μπορώ να φανταστώ πιο υπέροχο πράγμα!!!!Ανυπομονώ κι εγώ τόσο πολύ να σφίξω στην αγκαλίτσα μου την μικρή μου... η οποία by the way έχει μεγαλώσει και μου ρίχνει κάτι κλωτσιές άλλο πράγμα :tongue::tongue::tongue:

6237481d19.png

Δεσποινα το εφτιαξες το γλυκο?πετυχε?πως περασες το σαβ/κο?

τελικα δεν ηρθε κανεις.η πεθερα επαθε γαστρ/δα κ της ειπα να μην ερθει κ ο φιλος του αντρα μου το ακυρωσε.Πηγαμε βολτιτσα χθες,περπατησαμε κ σημερα χουχουλιασμα σπιτι.

κι εγω εχω αλλαξει 7 σπιτια μεχρι τωρα:rolleyes:.εσυ τι θες να κανεις αν αλλαξεις αντικειμενο?κ εγω πολλες φορες το σκεφτομαι!για αρχη μαλιστα λεω να τα συνδυασω,μια κ που ηδη εργαζομαι παρτ ταιμ.πως ετυχε??εκανα αιτηση για αλλη δουλεια κ στη συνεντευξη μου προτειναν αλλη:shock: δεν ηθελα ομως να την χασω γιατι ηταν η μοναδικη φορα που το συγκεκριμενο ν/ο ανοιγε τις πορτες του κ ηθελα οπωσδηποτε να εργαστω εκει,οποτε ειπα οκ.Ολα αυτα Δεκεμβριο,μεχρι ομως να γινουν ολα τα απαραιτητα χαρτια,θα ξεκινουσα Απριλιο.Ωστοσο,εμεινα εγκυος!Δε μπορεις να πεις,καλο timing!βολεψε απιστευτα.

Πολυ τζαναμπετης αντρας ο μικρουλης κοριτσια!:tongue: σουζα μ εχει ολη μερα.Τζουλι οι αγκαλιτσες ειναι τελειες οταν ειναι <λεχουδακι>,7 κιλα γιουβαρλακι μου χουν φυγει τα χερια...κ που σαι ακομα!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε; Και εγώ αυτο το Σαβ-κο δε βγήκα καθόλου. Που να βρεις την ορεξη με αυτό το καιρο; Θα βρέξει δε θα βρέξει! Χάθηκε λίγο ηλιος;

Πάντως με έπιασα μεγάλη προκοπή, όποτε χτες όλο το απόγευμα το πέρασα στη κουζίνα μαγειρεύοντας!

Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή. Η κρέμα έγινε πολύ καλή και δε με παιδεψε καθόλου. Εδεσε αμέσως και από γεύση.....μιαμ μιαμ! Μήπως θα μπορούσε να μου δώσεις και τη συνταγή για τα εκλεράκια; Για το αλλο σαβ-κο;

Και έκανα και χτες και μια πίτα με λαχανικα, καλούτσικη βγήκε και σήμερα ψωμάκι!

Κατερίνα για το αντικείμενο που είπα, όχι τίποτα τρελό,πάλι μηχανικός :cry: αλλά ίσως όχι για το είδος των κατασκευών που κάνω τώρα. Αν και καμιά φορά σκέφτομαι ότι θα ήθελα να πάω στο εργοτάξιο για κανενα χρόνακι ή το πολύ extreme να κάνω μεταπτυχιακο στα οικονομικά. Αλλά επειδή σκεφτομαι για το παιδάκι, κάθομαι στα αυγά μου για την ώρα.

Αυτές οι μετακομίσεις θα μας φάνε. Εχουμε μαζέψει και τόσα πράγματα, η επόμενη μετακόμιση θα είναι δύσκολη!

Εφτασε ο μικρούλη σου τα 7 κιλα; Αχ το γλυκούλη μου. Μεγαλώνει γρήγορα το καλό μου! Είναι γκρινιάρης πολύ; Το βράδυ σας αφήνει να κοιμηθείτε;

καλημερα σε ολες κορίτσια!είμαι και γω mum to be τον Μαιο και ζω τα τελευταια 6 χρονια στην Αγγλια.Είμαι δασκαλα Ελληνικών (κανω κυριως ιδιαίτερα μαθηματα σπίτι) και ο αντρας μου Ελληνας, δουλευει σε πανεπιστημιο. Χαρηκα πααααρα πολύ που βρηκα το forum ειμαι σιγουρη οτι ειστε καλη παρέα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...