Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

μαρια,

μη νομιζεις κ εδω στις μικρες επιχειρησεις γινονται αυτα.αλλο να δουλευεις για εναν μεγαλο οργανισμο,ή σε μια αλυσιδα καφε κ αλλο σε ενα μικρο καφε

φανταζομαι ομως τωρα στην ελλαδα θα ειναι χειροτερα γιατι καποιοι εκμεταλλευονται την κατασταση κ ας μη τους εχει χτυπησει η κριση.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πώς είστε; Εγώ -κλασικά-κουρασμένη, προβλέπεται κι ένα σ/κ ακόμα πιο κουραστικό αλλά δεν πειράζει!

Εδώ λένε ότι έρχεται καύσωνας! Μέχρι στιγμής καλά τα είχαμε καταφέρει και δεν είχαμε χρησιμοποιήσει κλιματιστικό (για λόγους οικονομίας), ε τώρα όμως δεν το γλιτώνουμε... :-(

Φερυ μου, μάλλον σου έπεσαν όλα μαζί και σου κρούει των κώδωνα του κινδύνου το σώμα σου...:(

Μαρία, κι εγώ θα έλεγα να την πάρεις τη δουλειά μόνο και μόνο για το βιογραφικό, καλά ξεφτίλα ο μισθός έτσι; Αλλά όπως λέμε όλοι τώρα, δουλειά να υπάρχει...:?.

Κατερινάκι, έτσι όπως τα περιγράφεις μου θυμίζεις τη διαδρομή για το πανεπιστήμιό μου, μέσα από λιβάδια, βοσκοτόπια, χαχαχα, η καλή πλευρά της Αγγλίας... η εξοχή! Στο Stoke-on-Trent ήταν το campus μου (Staffordshire). Γιατί είσαι απαισιόδοξη βρε; Αφού σχεδόν σε παρακάλεσαν, τι σχεδόν.... στα ίσα στο είπαν!:)

Δεσποινάκο, τι μου κάνεις; Καλά ζαλίστηκα με αυτά που μου'πες! Μήπως τελικά είναι η γη της επαγγελίας η Αυστραλία βρε παιδιά;:confused:(για τα τωρινά δεδομένα εννοώ.)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσια,τι κανουμε?

Αρνικολ,

πραγματι.η εξοχη τους ειναι ομορφη.εδω μας χαλασε ο καιρος.φυσαει κ βρεχει :( μου φαινεται παει,αυτο ηταν το καλοκαιρι μας για φετος κ πολυ κρατησε.

τι σχεδια για το σ/κο?θα πατε για κανα μπανακι?

Και κατι ακομα.....

Το ελλ προξενειο κλεινει κ θα λειτουργει μονο ως προξ.γραφειο με λιγοτερο προσωπικο.

Ολα τα ραντεβου για τα διαβατηρια ακυρωθηκαν αλλα μπορεις να κλεισεις μεσω του σαιτ τωρα πια ραντεβου

γιεεεεεεεεεεεειιιιιιι

αααα,μονο που ειναι ηδη κλεισμενοι μεχρι τον σεπτεμβριο του 2013.μεχρι εκει βασταξα να κοιταξω δηλ.

....

Διαφημίσεις

καλημερα σας κοριτσαρες!!!!

Μαρία, κι εγώ θα έλεγα να την πάρεις τη δουλειά μόνο και μόνο για το βιογραφικό, καλά ξεφτίλα ο μισθός έτσι; Αλλά όπως λέμε όλοι τώρα, δουλειά να υπάρχει...:?.

αυτο θα κανω θα παω και οτι βρεξει ας κατεβασει,θα στριμοχτουμε για 2 μηνες αλλα θα εχω στο βιογραφικο τη θεση της πωλητριας και το σεμιναριο επι των πωλησεων.ισως να ειναι και για καλο.ο μισθος οντως ξεφτιλα αλλα σε πιανουν στην αναγκη.

Και κατι ακομα.....

Το ελλ προξενειο κλεινει κ θα λειτουργει μονο ως προξ.γραφειο με λιγοτερο προσωπικο.

Ολα τα ραντεβου για τα διαβατηρια ακυρωθηκαν αλλα μπορεις να κλεισεις μεσω του σαιτ τωρα πια ραντεβου

γιεεεεεεεεεεεειιιιιιι

αααα,μονο που ειναι ηδη κλεισμενοι μεχρι τον σεπτεμβριο του 2013.μεχρι εκει βασταξα να κοιταξω δηλ.

....

καλα και αμα καποιος το βιαζεται τι θα γινει?να κοψει το λαιμο του?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλα και αμα καποιος το βιαζεται τι θα γινει?να κοψει το λαιμο του?

οπως εγω για παραδειγμα,που ληγει αυτο τον σεπτεμβρη κ ενω ειχα ραντεβου,απλα ακυρωθηκε?

σου κανει εντυπωση??:twisted:

Να σου πω: μπορείς να ταξιδέψεις και με την καινούργια ταυτότητα που έχει λατινικούς χαρακτήρες. Έχεις τέτοια;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλησπερα τσουπρες!!!!

για το προξενειο Κατερινα το ηξερα....αλλα δεν ηξερα οτι δεν θα βγαζουν πια δαβατηρια...δηλαδη ειναι τραγικο....τουλαχιστον εκδιδουν ταξιδιωτικα εγγραφα? εαν το κανουν αυτο μην σε ανησυχει καθολου...ουτως η αλλως η αστυνομια βγαζει διαβατηρια πλεον κ το προξενειο τα εστελνε εκει. εμεις περσυ στον μικρο τον κατεβασαμε με ταξιδιωτικο εγγραφο κ στην ελλαδα βγαλαμε διαβατηριο

καποιο νεο απο τη δουλεια ειχαμε?

ηθελα να σας ρωτησω κ κατι βρε κοριτσια...οπως ξερετε εδω ολα τα σπιτια εχουν μοκετα. το μικρο μου τερατακι ομως, εχει αρχισει κ τις ζωγραφικες κ θελω να ασχολειται με αυτα κ στο σπιτι που του αρεσουν. κ σκεφτομουν τι να βαλω στο δωματιο του...να βαλω ενα μεγαλο χαλι που να το πλενω ευκολα η γενικα κ να λεκιαστει να μην με πειραξει να το πεταξω καποια στιγμη? τι να στρωσω πανω απο τη μοκετα????

Φερρυ μου,

οχι κανενα νεο απο τη δουλεια.δευτερα μαλλον.

το προξενειο δε σταματησε να βγαζει διαβ.μπορεις να κλεισεις μονη σου ραντεβου,μεσω ιντερνετ αλλα δεν υπαρχει τιποτα μεχρι σεπτεμβρη του 2013.ειναι για γελια ετσι?

βγαζουν ταξ.εγγραφα,βεβαια.αλλα ειναι τα ιδια τηλεφωνα,οπου φανταζεσαι με λιγοτερο προσωπικο πλεον,ποτε θα απαντησουν?θυμασαι τελυταια φορα,2 εβδομαδες προσπαθουσα.

καλη η ιδεα σου να βαλεις χαλακι πανω στη μοκετα.θα σε σωσει πιστευω.μονο που αν ειναι <βαρυ> δε θα πλενεται ουτε θα στεγωνει ευκολα.κ αν ειναι λεπτο θα φευγει ολη την ωρα.

το δικο μου χαλακι,κοντα στην αλαξιερα του,εχει φαει πολυυυυυυυυυυυυυυυυ κατουρημα :tongue::tongue: οταν τρεχει το συντριβανι κ δεν το προλαβαινω

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...