Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Τι κάνετε?

Κατερίνα σήμερα δεν ήταν η συνέντευξη? Πώς τα πήγες? Ποτέ περιμένεις να σου πουν τα αποτελέσματα?

Για το ρανtεβουδάκι, ναto κανονίσουμε για το Σαββατοκύριακο 23 με 24/07?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mαρία, δυστυχώς η χαρά μάλλον δε κράτησε για πολύ?

Θα σου έλεγα να την πάρεις τη δουλειά. Εστω και τα λίγα χρήματα, είναι καλύτερα από το τίποτα. Και άμα βρει δουλειά ο άντρας σου, τότε κοιτάτε αν μπορείτε να κανονίσετε τα προγραμματά σας, ώστε να μη χρειάζεται να αφήσετε το μικρό σε κουβερνάντα!

Και που ξέρεις, άμα τους αρέσεις μπορεί να σε κρατήσουν και για περισσότερο!

Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι καλύτερο για εσας!

Φαιρη τι κάνετε εσεις?

Πήρες τα αποτελέσματα? Ολα καλά? Μου φαίνεται πέρασες και εσυ πολλά.

Τελικά με το χέρι, βρήκατε τι είχες?

Ειχα πει και στο παρελθον, είχα και εγώ πρόβλημα με το χέρι μου στα 18 (θρόμβωση), και όταν πήγα τη πρώτη φορά στο νοσοκομείο, ούτε πέρασε από το μυαλό τους. αλλά από τη μια τους καταλαβαίνω, δεν είναι και το πρώτο που θα σκεφτουν για ένα 18! Αλλά και εδώ που το έψαξα κάπως το θέμα πάλυ δε βρήκαμε τίποτα! Για αυτο καλό ειναι καμιά φορά να ζητάμε και μια δεύτερη γνώμη!

Με τις ετοιμασίες σας πως τα πάτε?

Αρνικολ

Τρέχετε και εσείς ε?

Από καιρό πως τα πάτε?

Ενα παιδι από τη δουλειά μου, project manager, εκτιμητής, είχε πάει στην Αυστραλία το Φεβρουάριο για δουλειά. Και χτες έμαθα, πως βρήκε καινούρια δουλειά με μισθό £100.000 το χρόνο, και πληρωμένο σπίτι και αυτοκίνητο! Αν και ήταν μόλις 27χρονών, ήταν πολύ καλος στη δουλειά του, αλλά και πάλι, με τέτοιους μισθούς είναι κρίμα που ο αντρούλης μου δε θέλει με τίποτα να παει εκεί. Εγώ σα να ψήνομαι!

Φέρυ, νιώθεις καλύτερα ή αισθάνεσαι ακόμα κόπωση;
Φαιρη τι κάνετε εσεις?

Πήρες τα αποτελέσματα? Ολα καλά? Μου φαίνεται πέρασες και εσυ πολλά.

Τελικά με το χέρι, βρήκατε τι είχες?

Με τις ετοιμασίες σας πως τα πάτε?

χεχε ακομα κουραση μωρε...την Δευτερα θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα οποτε καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα θα παω στον γιατρο να τα συζητησουμε. πρωτα η μετακομιση ομως χεχε...ολα σε κουτια, αυριο πακεταρω κ την κουζινα κ αφηνω ενα κατσαρολακι για το τερατακι μου μονο. ΣΚ θα φαμε εξω...

με το χερι να ι το βρηκαμε τι εχω, ειχα φλεγμονες στην σπονδυλικη στηλη κ ειχαν πεταχτει κ 2 δισκοι στον αυχενα ...εγινα καλα αλλα μου εχει αφησει πονους...συν μετα το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα συν...συν...συν...αχαχαχ εγω γελαω με ολα αυτα.... :)

Κατερινακι περιμενουμε τα νεα σου κουκλα!!!!

Διαφημίσεις

Αρνικολ,

το θυμηθηκες βρε θηριο :D ? σ ευχαριστω πολυ.ειδα το μνμ σου το πρωι ;)

τελικα,ειναι λιγο πιο μακρια απ οτι ειχα υπολογισει.χρειαζομαι τρενο κ λεωφορειο το οποιο περναει μεσα απο φαρμες κ χωραφια με αλογα :tongue: μου θυμησε πολυ τοτε που δουλευα στην icu το ν/ο ηταν κ αυτο στη μεση του πουθενα.

οταν εφτασα,υπεγραψα σ ενα χαρτι κ ειδα αλλα δυο ονοματα,οποτε υποθετω ειμασταν 3 υποψηφιοι.

μαντεψε με ποιο ν/ο εχουν μεγαλο ανταγωνισμο?σε αυτο που δουλευω τωρα.οπου θελω να φυγω γτ δε θελω να περιμενω ενα χρονο μεχρι να κανω το μ/κο.στο νεο ν/ο ομως θα πρεπει να περιμενω 2 με 3 χρονια γιατι προτεραιοτητα εχει το ν/ο που ειμαι τωρα κ εαν αυτο δεν ειναι ειρωνια,τοτε τι ειναι?:rolleyes:

ειμαι μπερδεμενη,γιατι η συνεντευξη πηγε παρα πολυ καλα.πιο πολυ φανηκε σαν να προσπαθουσαν εκεινες να με πεισουν να παρω τη δουλεια,παρα εγω.

πανω στην κουβεντα η μια πεταξε <plz c'm n work 4 us> για πλακα :tongue:

απ την αλλη ομως,δε ζητησαν να δουν τα χαρτια μου,εστω μια ματια στο διαβατηριο?να βγαλουν μια φωτοτυπια?να δουν την αδεια ασκησεως?ειμαι σχεδον σιγουρη πως ειχαν ηδη αποφασισει,μαλλον απο τα βιογραφικα για το ποιον θα παρουν κ η συνεντευξη ηταν το τυπικο κομματι.

τουλαχιστον ετσι εγινε ολες τις φορες που επιασα δουλεια.

δε νομιζω παντως πως θα με παρουν.δεν πειραζει...θα συνεχισω το ψαξιμο

ευτυχως θα μου πουν συντομα το οχι ή το ναι την παρασκευη ή τη δευτερα.οποτε στην αναμονη...

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Mαρία, δυστυχώς η χαρά μάλλον δε κράτησε για πολύ?

Θα σου έλεγα να την πάρεις τη δουλειά. Εστω και τα λίγα χρήματα, είναι καλύτερα από το τίποτα. Και άμα βρει δουλειά ο άντρας σου, τότε κοιτάτε αν μπορείτε να κανονίσετε τα προγραμματά σας, ώστε να μη χρειάζεται να αφήσετε το μικρό σε κουβερνάντα!

Και που ξέρεις, άμα τους αρέσεις μπορεί να σε κρατήσουν και για περισσότερο!

Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι καλύτερο για εσας!

αυτο σκεφτομαι και γω δεσποινακι,να παω τελικα.γιατι εδω που τα λεμε και πριν που ο αντρεας δε πληρωνοταν τα καταφερναμε.τωρα θα μπαινουν και 200 ευρω στο σπιτι και οτι μας κανουν μας εκαναν αυτα τα λεφτα.το καλο ειναι οτι θα μετραει και στο βιογραφικο μου μια θεση σαν πωλητρια γιατι πλεον θα εχω "εμπειρια" στη πωληση και ετσι περισσοτερες πιθανοτητες να παρω καποια δουλεια.

ο αντρεας θα πρεπει αναγκαστικα να μενει με το παιδι γιατι το ωραριο μου θα ειναι κυλιωμενο και ετσι δε θα μπορει να βρει κατι.ισως να ανοιξει καποια θεση και να με κρατησουν.μεχρι τελος αυγουστου θα ειναι,μετα μπορει και εκεινος να ξαναδει για ταξι και γω κατι αλλο αν δε με κρατησουν εκει.απο το να καθομαστε και οι δυο ειναι μια αρχη.

επεισης ειναι και οι μερες οπου δε βγαινουν οι εφημεριδες και δε μπορουμε να κοιταξουμε για δουλεια.ανοιξε το επαγγελμα και κανουν απεργια οι εφημεριδοπωλες και ο κοσμος δεν ενημερωνεται,και στο ιντερνετ που κοιταξα οι αγγελιες δεν ανανεωνονται.βραστα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαρια,

κριμα για το ταξι...ελπιζω να βρεθει κατι συντομα κ για τον αντρα σου.κ εμενα η γνωμη μου ειναι να παρεις τη δουλεια,απ το τιποτα?παραλληλα ομως εχε κ τα ματια σου ανοιχτα για ευκαιριες που μπορει να ερθουν.

Διαφημίσεις

Φερρυ μου αν διαβασες...μαλλον οχι,δεν τα καταφεραμε αυτη τη φορα.

ναι κοριτσακι το διαβασα...μαλλον ποσταραμε μαζι :) κριμα αλλα η επομενη θα ειναι κ τυχερη..το καλο πραγμα αργει να γινει ;)

Μαρια,

κριμα για το ταξι...ελπιζω να βρεθει κατι συντομα κ για τον αντρα σου.κ εμενα η γνωμη μου ειναι να παρεις τη δουλεια,απ το τιποτα?παραλληλα ομως εχε κ τα ματια σου ανοιχτα για ευκαιριες που μπορει να ερθουν.

μαντεψε με ποιο ν/ο εχουν μεγαλο ανταγωνισμο?σε αυτο που δουλευω τωρα.οπου θελω να φυγω γτ δε θελω να περιμενω ενα χρονο μεχρι να κανω το μ/κο.στο νεο ν/ο ομως θα πρεπει να περιμενω 2 με 3 χρονια γιατι προτεραιοτητα εχει το ν/ο που ειμαι τωρα κ εαν αυτο δεν ειναι ειρωνια,τοτε τι ειναι?:rolleyes:

ναι αλλα αν στο νεο νοσοκομειο σου δωθουν ευκαιριες που στο παλιο δε θα σου δοθουν?οπως να παρεις προαγωγη πιο συντομα ας πουμε.

ειμαι μπερδεμενη,γιατι η συνεντευξη πηγε παρα πολυ καλα.πιο πολυ φανηκε σαν να προσπαθουσαν εκεινες να με πεισουν να παρω τη δουλεια,παρα εγω.

πανω στην κουβεντα η μια πεταξε <plz c'm n work 4 us> για πλακα :tongue:

μπορει να το ελεγε και στα σοβαρα δε ξερεις ποτε;)

απ την αλλη ομως,δε ζητησαν να δουν τα χαρτια μου,εστω μια ματια στο διαβατηριο?να βγαλουν μια φωτοτυπια?να δουν την αδεια ασκησεως?ειμαι σχεδον σιγουρη πως ειχαν ηδη αποφασισει,μαλλον απο τα βιογραφικα για το ποιον θα παρουν κ η συνεντευξη ηταν το τυπικο κομματι.

τουλαχιστον ετσι εγινε ολες τις φορες που επιασα δουλεια.

δε νομιζω παντως πως θα με παρουν.δεν πειραζει...θα συνεχισω το ψαξιμο

βρε μην εισαι απαισιοδοξη,μπορει να τους αρκει το οτι δουλευες σε αλλο νοσοκομειο και να το θεωρουν δεδομενο οτι εισαι οκ απο χαρτουρα.

ευτυχως θα μου πουν συντομα το οχι ή το ναι την παρασκευη ή τη δευτερα.οποτε στην αναμονη...

τουλαχιστον εσας σας ενημερωνουν ειτε ειναι ναι η απαντηση ειτε ειναι οχι.ζηλευουμε!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ναι αλλα αν στο νεο νοσοκομειο σου δωθουν ευκαιριες που στο παλιο δε θα σου δοθουν?οπως να παρεις προαγωγη πιο συντομα ας πουμε.

εδω δεν εχεις αδικο.η δουλεια ειναι ροτεσιον,δηλ καθε μερα θαα κανω κ κατι διαφορετικο.χειρ/κο,λειζερ,κλινικη κλπ

μπορει να το ελεγε και στα σοβαρα δε ξερεις ποτε;)

μακαρι!πολυ καλο για να ειναι αληθινο....

βρε μην εισαι απαισιοδοξη,μπορει να τους αρκει το οτι δουλευες σε αλλο νοσοκομειο και να το θεωρουν δεδομενο οτι εισαι οκ απο χαρτουρα.

ναι...αυτο ειπε κ ο αντρας μου

τουλαχιστον εσας σας ενημερωνουν ειτε ειναι ναι η απαντηση ειτε ειναι οχι.ζηλευουμε!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα.κοιτα υπηρξε κ περιπτωση που δεν ειχα ακουσει για εβδομαδες κ επρεπε εγω να στειλω μειλ να δω τι γινεται?τελικα την πηρα

μακαρι βρε μαρακι...

στο ευχομαι βρε κατερινα μου!να ας πουμε εγω σημερα πηρα τον ανθρωπο στον οποιο ειχα παει να με δει για ενα καφε στη ν.σμυρνη το οποιο θα ανοιγε αυριο για να δω τι θα γινει και αν τελικα με χρειαζεται και δεν εκανε καν το κοπο να το σηκωσει.αλλα εδω ετσι οπως εχουν τα πραγματα σε εκμεταλευονται και λιγο.σου λεει ο αλλος 4ωρο ειναι,θες?αμα δε θες δε πειραζει νααααα θα τρεξει ο κοσμος για τη θεση.και ετσι λες δωξα τω θεω που βρηκα εστω αυτο και μη μιλαω και καθολου.

αντε αμα ερθουμε αγγλια θα ερχομαι εγω να σου κανω babysiting θα φερω και το γιαννη να παιζει με τον χιονομπαλουλη και ουτε παιδικους και εξοδα ουτε τιποτα!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...