Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Kelly

μου φαίνεται πως σου απάντησαν τα κορίτσια. Και εγώ την παίρνω απο το σουπερμάρκετ, μου φαίνεται 1.29 τα 200γρ. Παίρνω δυο πακετάκια για τη βδομάδα και μεβγαλ γιαουρτάκι τα 500γρ γύρω στις δυο λιρες, για να έχω και λίγο γεύση από Ελλάδα!

Εσύ τι έκανες στο Λονδίνο? Ποσο καιρό έμεινες? Θα ξαναγύριζες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρη μου

Σε καταλαβαίνω, δε χρειαζόμαστε να γινόμαστε και υπερβολικες! Από ότι καταλάβατε, μια κάποια αμφιβολία για τους gp την έχω, αλλά βρε κορίτσια, τι να πω, ή εγώ είμαι τόσο άτυχη και πέφτω στις περιπτώσεις ή τελικά όπου καπνος και φωτια!

Χωρίς να θέλω να πω πολλά, δύο gp που είδα για το θέμα της υπογονιμότητας, δε προσεξαν πως τα αποτελέσματα των εξετασεων δεν ήταν πολύ καλά! Αλλά και απο τα λίγα που διαβάζω στο ίντερνετ, θα μπορούσαν να ελέγξουν περισσότερα! Οπότε, για μένα τουλάχιστον, προτιμώ να πάω στην Ελλάδα, να κοιτάξω αν είναι να κάνω κάποιες εξετάσεις, αλλιώς με βάση τους gp που επισκέφτηκα θα πρέπει να περιμένουμε ένα ακόμα χρόνο, και όλο αυτο το καιρο να έχω τον καθένα να μου λέει πως το μωρό δεν έρχεται λογώ άγχους!

Ευχόμαι η περιπτωσή μου να είναι μοναδική, και εγώ μη νομίζεις, δε τρελαινομαι να περνάω τις διακοπές μου στους γιατρούς, αλλά είμαι της άποψης πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Mαρία τι κάνετε?

Πώς πάνε οι διαδηλώσεις αυτές τις μέρες?

Κρίμα για τη φίλη, αλλά θα το πω και στη Κατερίνα, όπως λεν καλύτερα να μη κανεις πολλές δουλειές με φίλους. Στις περισσότερες τις περιπτώσεις θα υπάρξουν προβλήματα και παρεξηγήσεις! Με γεια τους φακούς. Εύχομαι να βρήκατε της αιτία για τους πονοκέφαλο!

αμα δε τρως τη φετούλα, τρως τουλάχιστον γιαουρτάκι ή γαλατάκι?

Κατερίνα τι κάνετε?

Μου φαίνεται δε θα τον αποφύγετε τον παιδικο? Σα .... μου φάνηκε η κουνιάδα, και σας παιδεύει. Κρίμα μωρέ, αλλά να σκεφτέιτε τι είναι καλύτερο για εσάς. Αμα τα ήθελε τόσο πολύ τα λεφτά, έπρεπε να το διαχειριστει και διαφορετικά!

Αυτο που έχεις πει για τους πονοκεφάλους, το έχω ακούσει ξανά. Οπότε τώρα με την αλλεργία μου που τα ματάκια μου είναι ξηρα, και να αυτάκια μου ερεθισμένα, δε τη γλυτώνω με τίποτα!

Και παρά τα 6 χρόνια σιδεράκια, μου φαίνεται πως ο γιατρός δεν έκανε καλή δουλειά! Με άλλα λόγια, ερρείπιο είμαι, καλύτερα να πάω για απόσυρση!χιχιχιχιχι!

αντε τρεις μερούλες μειναν για το Σαββατοκύριακο!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Mαρία τι κάνετε?

Πώς πάνε οι διαδηλώσεις αυτές τις μέρες?

Κρίμα για τη φίλη, αλλά θα το πω και στη Κατερίνα, όπως λεν καλύτερα να μη κανεις πολλές δουλειές με φίλους. Στις περισσότερες τις περιπτώσεις θα υπάρξουν προβλήματα και παρεξηγήσεις! Με γεια τους φακούς. Εύχομαι να βρήκατε της αιτία για τους πονοκέφαλο!

αμα δε τρως τη φετούλα, τρως τουλάχιστον γιαουρτάκι ή γαλατάκι?

πως να πανε βρε δεσποινα τα ιδια οπου βλεπουν πολιτικο τον γιαουρτωνουν!!!γαλα πινω πολυ το γιαουρτι ομως δε μου αρεσει ουτε αυτο!
δε ξερω πως να στο εξηγησω αλλιως

παρε ενα παιδι που παει σχολειο κ μαθαινει ελληνικα κ παραλληλα μαθαινει κ κρητικα...οταν γραφει εκθεση στις πανελληνιες γραφει με κρητικα? δε ξερω πως αλλιως να στο περιγραψω...μια χαρα μαθαινουν τις 2 γλωσσες...εγω στον γιο μου του μιλαω μονο ελληνικα οπου κ αν ειμαστε...πιο πολυ να φοβασαι το να μη μιλαει ελληνικα παρα το παθει σοκ με τα αγγλικα χαχααχα

καταλαβα,δηλαδη και μεις μονο ελληνικα να του μιλαμε?και τα αγγλικα θα τα ακουει μονο απο εξω ας πουμε?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,τι κανουμε σημερα?

Δεσποινακο,

τα δοντια εχουν πιθανοτητα να γυρισουν,ακομα κ μετα απο σιδερακια...

επισης ενα μεγαλο προβλημα ειναι κ οι φρονημιτες.οι οποιοι οχι μονο μπορει κ να <μπαινοβγαινουν> καμια φορα βγαινουν <στραβα> με αποτελεσμα να πιεζουν τα γυρω δοντια,τα οποια πιεζουν νευρα κ εχουμε νευραλγιες.

οποτε μη βιαστεις να κατηγορησεις τον οδ/ρο σου χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Εχεις δικιο.καλα θα ηταν οικογενεια/φιλοι να μενουν μακρια απο τις δουλειες σου.

ηταν μια λυση της στιγμης,μια κ που δεν ηθελα να στειλω το μικρουλη στη τσαιλντμαιντερ με τα 2 γατια :shock:

τωρα ομως που εχει μεγαλωσει κ εχει ξετσου...νιασει νομιζω ειμαστε κ οι2 ετοιμοι για σταθμο.

οσο για την κουνιαδα δεν ειναι κ το πιο εργατικο ατομο!παραιτηθηκε απ την προηγουμενη δουλεια της χωρις καν να βρει κατι αλλο πρωτα.οικονομικα δεν τα πανε κ παρα πολυ καλα,αλλα θα παει στην παμπ ή διακοπες με τις φιλες της:rolleyes:

ειμαστε πολυ διαφορετικες

εστειλα μνμ στη eugie να παμε για καφεδακι μετα τις 16

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καταλαβα,δηλαδη και μεις μονο ελληνικα να του μιλαμε?και τα αγγλικα θα τα ακουει μονο απο εξω ας πουμε?

ακριβως!!! μονο ελληνικα...τα αγγλικα θα τα μαθει απο οπουδηποτε αλλου...κ εγω μονο ελληνικα οποιος κ να ειναι μπροστα

τελικα ποτε θα ερθετε? εχετε ξεκινησει διαδικασιες?

Δεσποινα σωστα λες για την προληψη...αλλα κ ποιος δεν εχει προβληματα??? εμενα στην Ελλαδα εκαναν ενα χρονο να βρουν τον λογο που παρελυσα στο δεξι μου χερι! ενα χρονο!!!! ημουν 18 κ τουαλετα (με συχωρειτε κιολας) πηγαινα με την μαμα μου, μπανιο με εκανε η μαμα μου...γι αυτο κ εγω τα εχω λιγο γραμμενα ολα...οσο αντεχω αυτο που εχω ζω με αυτο...λιγο πολυ ολοι μας εχουμε προβληματα..εσυ εισαι σε αλλη κατηγορια κ εννοειται πρεπει να ψαχτεις :) κ ευχομαι πραγματικα η ταλαιπωρια σου να τελειωσει συντομα...εγω οκ εχω πολλα προβληματα, αλλα το καθενα απο αυτα ειναι μικρα :) οποτε τα αντεχωωωωω:cool:

λοιπον!!

σημερα το πρωι με πηρανε τηλεφωνο απο το hondo center που ειχα δωσει βιογραφικο πριν κανα 2μηνο-3μηνο και με ρωτησαν αν ενδιαφερομαι ακομα για δουλεια.εννοειται τους ειπα ναι.μου ειπαν να περασω στις 5μιση απο το καταστημα της ομονοιας για συνεντευξη.πηγα και μια χαρα,μου ειπαν να περιμενω τηλεφωνο πολυ συντομα συγκεκριμενα αυριο.γυρια σπιτι να παμε το γιαννη για εμβολιο.κατα τις 8μιση με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το βιογραφικο μου εγκριθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυριο στις 11 θα παρακολουθησω ενα σεμιναριο στην αθηνα και παρασκευη και σαββατο θα παω για δοκιμη στη γλυφαδα.απο δευτερα δουλεια κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο αντρεας δεν εχει βρει κατι ακομα και ειμαστε στο εξης θεμα τωρα:

1.δουλευω εγω και το σεπτεμβρη φευγει ο αντρεας για αγγλια και παμε και μεις κατα τον νοεμβριο

2.δουλευω εγω και μαζεβουμε οτι ειναι να μαζεψουμε και φευγουμε ολοι μαζι τον σεπτεμβρη

3.ψαχνει και ο αντρεας για οτιδηποτε για να μαζεψουμε κανα φραγκο και φευγουμε ολοι μαζι πιο μετα

4.ψαχνει ο αντρεας να βρει οτιδηποτε και μενουμε εδω ενα χρονο ακομα μαζευοντας λεφτα και περιμενοντας τα αποτελεσματα του δικαστηριου με ενδεχομενο να φυγουμε ολοι μαζι με οσα εχουμε μαζεψει ή με οσα εχουμε μαζεψει συν γυρω στα 10 χιλιαρικα

ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπέρα σας....

Εμεις που ήδη την έχουμε φάει στον κ@#$%λο μια φορά...Θα έλεγα να κάνεις το 4...

Μαζεύετε και οι 2 για ένα χρόνο όσα λεφτά μπορείτε τελειωνει και το δικαστηριο πέρνετε και απο κει όσα σας εγκριθει να πάρετε και την κάνετε πιο άνετα με περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας και κινείστε καλυτερα στας Αγγλίας....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Βρε Μαρια,με μπερδεψες

δεν ειπες πως ο αντρας σου βρηκε ταξι?τι εγινε?χαλασε η δουλεια?

το 3 κ το 4 δεν απεχουν πολυ μεταξυ τους,αφου το ζητουμενο ειναι αποταμιευτουν καποια χρηματα,το <πιο μετα> αν θα ειναι σε ενα ή δυο χρονια δεν παιζει ρολο.αρκει να ειστε ετοιμοι

μην ξεχνας κ τον παραγοντα <εκπληξη> μπορει κατι να συμβει μεσα σε αυτο το χρονικο διαστημα καλο-κακο οποτε κρατα μια καβατζα

συγχαρητηρια πολλα για τη νεα σου δουλεια!η γνωμη μου ειναι αφου βρεθηκε τωρα κατι για εσενα δε θα αργησει να βρεθει κ κατι για τον συζυγο σου(εννοω,ως αντρας ειναι πιο ευκολο να βρει δουλεια) κ επανεξεταζετε το ενδεχομενο να ερθετε με τα νεα σας δεδομενα

καλη τυχη σε οποια αποφαση κ αν καταληξετε

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; έλειψα χθες από τη δουλειά και το μετάνιωσα...ξεπατώθηκα μιλάμε! Δεν ένιωθα τα πόδια μου από την κούραση χθες το βράδυ...Αι στο καλό πιά! Είπα σε μια γυναίκα να έρθει το σάββατο στο σπίτι για καθάρισμα αλλά δεν ξέρει αν θα μπορέσει, θα με πάρει παρασκευή απόγευμα... μα πόσο εύκολα λερώνεται το σπίτι βρε παιδιά...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσια γεια σας

μετα απο ενα 6ωρο σεμιναριο τα νεα δεν ειναι και παρα πολυ καλα

αφου τελειωσαμε το σεμιναριο μας ειπαν οτι η θεσεις ειναι 4ωρες για 5νθημερη εργασια και συμβαση εως 31/8.τα λεφτα ειναι ουτε 5 ευρω την ωρα μεικτα.πολυ χαλια τα πραγματα κοριτσια.δε ξερω τι να κανω,να παω η οχι?πως θα μπορεσουμε με αυτα τα λεφτα?γιατι αν βρει δουλεια ο αντρεας θα πρεπει να παρουμε κοπελα που θα πρεπει και αυτη να πληρωνεται

κατερινα ναι η δουλεια με το ταξι στραβωσε τελειως

στελλα πραγματικα δε ξερω τι θα κανουμε,ουτε ξερω πως θα ειναι και η κατασταση σε ενα χρονο.εδω δε ξερουμε τι μας ξημερωνει!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...