Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ειναι αλλιως εδω το συστημα...το νηπιαγωγειο το δικο μας ειναι διαφορετικο...τελειωνουν το σχολειο 16 χρονων κ μετα η πανε κολλεγιο η προετοιμασια για εξετασεις για πανεπιστημιο

σου εγραψα κ απο εκει..αποψη μου κ γνωμη μου, αυτο που σκεφτεσαι να κανεις δεν νομιζω να ειναι σωστη κινηση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι αλλιως εδω το συστημα...το νηπιαγωγειο το δικο μας ειναι διαφορετικο...τελειωνουν το σχολειο 16 χρονων κ μετα η πανε κολλεγιο η προετοιμασια για εξετασεις για πανεπιστημιο

σου εγραψα κ απο εκει..αποψη μου κ γνωμη μου, αυτο που σκεφτεσαι να κανεις δεν νομιζω να ειναι σωστη κινηση...

πως ειναι το νηπιαγωγειο δηλαδη?γιατι το θεωρεις λαθος κινηση για πες.θελω να ακουσω αποψεις.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

α το ειδα αυτο που εγραψες δεν εχεις αδικο

σκεφτομουν ομως να αρχισω μαθηματα με τη θεια μου η οποια ειναι δασκαλα σε δημοτικο και καθηγητρια στο πανεπιστημιο.αν ειναι αδικος κοπος ομως να το ξανασκεφτω

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κ να συμπληρωσω....εχω την εντυπωση πως σε ολα τα μερη το σχολειο ειναι δωρεαν...γιατι υπαρχουν γονεις που δεν στελνουν τα παιδια τους?? εντυπωση μου κανει....

Διαφημίσεις

κ να συμπληρωσω....εχω την εντυπωση πως σε ολα τα μερη το σχολειο ειναι δωρεαν...γιατι υπαρχουν γονεις που δεν στελνουν τα παιδια τους?? εντυπωση μου κανει....

τα ελληνικα σχολεια δεν ειναι ιδιωτικα???

ελληνικα νηπιαγωγεια υπαρχουν?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

τα ελληνικα σχολεια δεν ειναι ιδιωτικα???

ελληνικα νηπιαγωγεια υπαρχουν?

οχι αυτο σου ειπα στο παρεντς...ανηκουν στην εκκλησια συνηθως....

ελληνικα νηπιαγωγεια οχι δεν υπαρχουν

κοιτα για να καταλαβεις...ενα ελληνακι εδω δεν θα παει ελληνικο σχολειο κανονικα...το κανει παραλληλα με το αγγλικο...ο νομος ειναι να παει αγγλικο σχολειο κ αν θελει να παει κ ελληνικο αυτο την αγγλια δεν την νοιαζει

οποτε δεν εχουμε επιλογη αναμεσα σε αγγλικο κ ελληνικο...οι ωρες που κανουν στο ελληνικο ειναι ελαχιστες...μονο γλωσσα κ ιστορια...ισως κ θρησκευτικα αν θελουν οι γονεις...

η θεια σου που διδασκει?

Διαφημίσεις

κοιτα για να καταλαβεις...ενα ελληνακι εδω δεν θα παει ελληνικο σχολειο κανονικα...το κανει παραλληλα με το αγγλικο...ο νομος ειναι να παει αγγλικο σχολειο κ αν θελει να παει κ ελληνικο αυτο την αγγλια δεν την νοιαζει

οποτε δεν εχουμε επιλογη αναμεσα σε αγγλικο κ ελληνικο...οι ωρες που κανουν στο ελληνικο ειναι ελαχιστες...μονο γλωσσα κ ιστορια...ισως κ θρησκευτικα αν θελουν οι γονεις...

η θεια σου που διδασκει?

και πως θα καταλαβαινει ρε συ φαιρη αν του μιλαμε μονο ελληνικα στο σπιτι και ξαφνικα παει σε αγγλικο σχολειο?θα πεσει κατευθειαν στα βαθια και δε θα καταλαβαινει τιποτα!η θεια μου ειναι στο πανεπιστημιο αθηνων νομιζω και σε ενα δημοτικο σχολειο στο περιστερι αν δε κανω λαθος.αλλα επειδη ο θειος ειναι στρατιωτικος μαλλον τωρα θα παρει μεταθεση για κρητη.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

λαθος κουκλα....ο γιος μου αυτη τη στιγμη καταλαβαινει 2 γλωσσες αψογα!!! σε αυτη την ηλικια τα κεφαλακια τους ειναι σφουγγαρια!!! η θεια σου θα μπορει να σου τα εξηγησει ολα αυτα...μεγαλωνουν με 2 γλωσσες...διγλωσσα παιδακια...δεν θα εχουν κανενα προβλημα

δε ξερω πως να στο εξηγησω αλλιως

παρε ενα παιδι που παει σχολειο κ μαθαινει ελληνικα κ παραλληλα μαθαινει κ κρητικα...οταν γραφει εκθεση στις πανελληνιες γραφει με κρητικα? δε ξερω πως αλλιως να στο περιγραψω...μια χαρα μαθαινουν τις 2 γλωσσες...εγω στον γιο μου του μιλαω μονο ελληνικα οπου κ αν ειμαστε...πιο πολυ να φοβασαι το να μη μιλαει ελληνικα παρα το παθει σοκ με τα αγγλικα χαχααχα

Arnikol

Τι κάνετε? Πολύ σε χαίρομαι, που μένεις σταθερή και δε θελεις να αφήσεις τη πατρίδα! Εύχομαι να είναι μερικοί σαν εσένα, γιατι άμα όλοι την κάνουν, ποιος θα απομείνει να αναστήσει την Ελλαδίτσα!

Ειστε και πολύ τυχερή με τη πεθερούλα και τα βιολογικά τα προϊόντα σας. Σας προσέχει αρκετα!

Κριμα για τη τριχόπτωση. Εύχομαι να είναι μόνο παραδικο. Βέβαια, καλά θα ήταν να ψάχτεις λιγουλάκι, μπας και υπάρχει κανένα προβληματάκι με τίποτα ορμόνες. Είναι βέβαια κάποιος εποχές που χάνουμε περισσότερες τρίχες, αλλά είμαι της άποψης πως πρώτα το ψάχνεις (όχιι βέβαια τίποτα extreme)και άμα δε βρεις τίποτα το αποδίδεις στο άγχος, εποχή και τα λοιπά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...