Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Sorry που μπαίνω απρόσκλητη, αλλά ρε'σύ Despina80 τη φέτα πόσο την παίρνεις στην Αγγλία και πού τη βρίσκεις? :shock:Εγώ όταν ζούσα Λονδίνο (πριν καμιά δεκαριά χρόνια) την χρυσοπλήρωνα σε μια ελληνική ταβέρνα που την πουλούσε με το κομμάτι!:shock::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρη

εύχομαι τα αποτελέσματα να βγουν καλά. Μήπως απλώς κουράζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει? Τώρα που θα πας Ελλάδα και θα ξεκουραστεις κάπως, εύχομαι να τα ξεπεράσεις όλα.

Και όταν με το καλο βγούν τα αποτελέσματα, μπορείς να ζητήσεις ένα αντίγραφο, να δεις τι εξετάσεις έγιναν, και άμα χρειαστει να ζητήσεις και μια δεύτερη γνώμη στην Ελλάδα. Τελικα ήταν τόσο μα τόσο απλο! Τώρα και εμείς το μάθαμε!

Αλλά πέρα απο τα αστεία, αλήθεια, συνήθως τι μαγειρεύετε? Πόσο συχνά τρώτε κρέας, μακαρόνια, όσπρια? Μήπως για όλα φταίει η διατροφη? Εμεις έχουμε περιορίσει το κρέας σε μια με δυο φορές την εβδομάδα (δεν ταιριάζουνε τα γούστα μας), μια με δυο φορες όσπρια, πολλά λαχανικά και φρούτα, μακαρόνια και ρυζάκι! Και απαραίτητα τη φετούλα μου! Εσεις βρε κορίτσια τι τρώτε? Μαγειρεύετε κάθε μέρα?
Καλημέρα! Τι μου κάνετε;

Φέρυ αυτό θα έλεγα κι εγώ για χαμηλό σίδηρο, αλλά μήπως να κοίταζες και το θυρεοειδή σου; Ο σύζυγός μου ένιωθε μια εξάντληση όταν είχε πρόβλημα και έκανε αφαίρεση. Τεσπα μή σε τρομάζω, αν και δεν είναι κάτι σοβαρό... Να μας πεις νεότερα έτσι;

Εγώ βρε παιδιά έχω πάλι τριχόπτωση (είχα και πέρυσι) και αποτέλεσμα με το σπρέυ που μου έδωσε ο δερματολόγος δε βλέπω... Από σίδηρο καλά είμαι και ο θυρεο που έκανα μια εξέταση το χειμώνα ήταν σε φυσιολογικές τιμές. Τι σκ@τ@ συμβαίνει....

!

μου εκανε κ για θυροειδη εξετασεις....ολα μου τα εκανε...οσο για την κουραση...το τι εκανα πριν κανα 6μηνο δεν συκγρινεται με το τι κανω τωρα κ ομως σερνομαι...γενικα δεν με τρομαζετε...εγω εχω αναισθησια με το οτι συμβαινει γυρω απο την υγεια μου :D:D εδω γενναγα 42 ωρες κ αρνιομουν να κανω επισκληριδιο...τελικα μου τη χωσανε βεβαια αχαχαχαχαχα αλλα δενε βγαλα κιχ οσο κ αν ποναγα

Δεσποινα γιατι να παρω γνωμη κ απο Ελλαδα???? εγω δεν τρεχω απο εδω κ απο εκει στους γιατρους γενικα...αν μου πει εδω ειμαι οκ δεν θα το ψαξω παραπερα...αλλωστε κ στην Ελλαδα παλι ο καθενας τα δικα του θα μου πει...στους GP που παω δεν ειχα ποτε προβλημα 10 χρονια τωρα....ουπς!!! 11 :o

η διατροφη μας θα ελεγα ειναι πολυ ισοροπημενη...τρωμε απ ολα, κ οσπρια κ λαχανικα, φρουτα πολλα....

Sorry που μπαίνω απρόσκλητη, αλλά ρε'σύ Despina80 τη φέτα πόσο την παίρνεις στην Αγγλία και πού τη βρίσκεις? :shock:Εγώ όταν ζούσα Λονδίνο (πριν καμιά δεκαριά χρόνια) την χρυσοπλήρωνα σε μια ελληνική ταβέρνα που την πουλούσε με το κομμάτι!:shock::rolleyes:

φετα βρισκεις παντου πλεον....οταν ειχα ερθει ηταν μονο η φαγε που εκανε εξαγωγη κ την χρυσοπληρωνες...τωρα εκτος απο ελληνικο μαγαζακι που μπορεις να βρεις ελληνικες μαρκες, παραλληλα, ελληνες παραγωγοι κανουν συμφωνιες με sainsburys πχ κ βγαζουν φετα με το ονομα του σουπερμαρκετ αλλα ειναι ελληνικης παραγωγης....

καλημερα και απο μενα κοριτσια!

αυτο με το τοκετο σου βρε φαιρη μου παντως!42 ωρες!!!!ηρωας εισαι!οσο για το μαγειρεμα και γω καθε μερε μαγειρευω.και φασολακια τρωμε και φακες και κρεας και κοτοπουλο και ολα.φρουτα εγω σπανια θα φαω,περισσοτερο το καλοκαιρι τρωω,το χειμωνα δε τραβανε!!ψαρακι τρωμε σπανια πλεον και ο γιαννης καθολου γιατι ακομα εχει αλεργια.στην εγκυμοσυνη ετρωγα αρκετο.καλα κοριτσια το πιστευετε οτι δε μαρεσει καθολου μα καθολου η φετα;;;;ποτε δε προκειται να τη ζητησω.αμα εχει η σαλατα μπορει να φαω λιγο με καμια ντοματουλα αλλα γενικα δε μαρεσει.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα και απο μενα κοριτσια!

αυτο με το τοκετο σου βρε φαιρη μου παντως!42 ωρες!!!!ηρωας εισαι!οσο για το μαγειρεμα και γω καθε μερε μαγειρευω.και φασολακια τρωμε και φακες και κρεας και κοτοπουλο και ολα.φρουτα εγω σπανια θα φαω,περισσοτερο το καλοκαιρι τρωω,το χειμωνα δε τραβανε!!ψαρακι τρωμε σπανια πλεον και ο γιαννης καθολου γιατι ακομα εχει αλεργια.στην εγκυμοσυνη ετρωγα αρκετο.καλα κοριτσια το πιστευετε οτι δε μαρεσει καθολου μα καθολου η φετα;;;;ποτε δε προκειται να τη ζητησω.αμα εχει η σαλατα μπορει να φαω λιγο με καμια ντοματουλα αλλα γενικα δε μαρεσει.

ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ 2 ΦΟΡΕΣ????????????????

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια τι κανετε?

ελπιζω να μη με περασετε για γκρινιαρα,αλλα θελω να τα πω κ εγω καπου :tongue: μου εστειλε το πρωι μνμ η κουνιαδα μου,δε μπορουσε να κρατησει το μωρο γιατι την πονουσε το ποδι της.....

ρε κοριτσια :rolleyes::rolleyes:χθες το μεσημερι στην παμπ (τοσο βλιτο που το βαζει στο φεις)κ το πρωι την πονουσε το ποδι της??απ τη μερα που αρχισε,εχει αρρωστησει ηδη 3φορες κ πολλες φορες μες στην ημερα παιρνει το μωρο σπιτι της γιατι <κατι ετυχε> κ πρεπει να παω απο εκει να τον παρω.κ η σταση της δεν εχει ανσασερ,κ οοοο μαι γκοντ!δεν το ηξερε :shock:

τα χω παρει λιγακι,της εστειλα μνμ να μην ερθει αυριο,να κατσει να ξεκουραστει :cool:,ζητησα απ την πεθερα μου βοηθεια.

2ημερες την εβδομαδα δουλευει κ αυτες με το ζορι.ο αντρας μου εχει παρει τις περισσοτερες αδειες κ δινει κακη εικονα στη εργασια του.γκρρρρρρ...

εχω βρει ηδη σταθμο που θα παει το μωρο κ ενω θα της προτεινα να συνεχισει τις δυο μερες κ αλλες δυο στο σταθμο,γιατι ξερω δεν εχει αλλο εισοδημα,θα τη σταματησω τελειως.

ουυυφφ τα ειπα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

1Κατερίνα, δε μπορούσες να πάρεις την άδεια χωρίς να πεις το λόγο στην προϋσταμένη? Στη δικιά μου τη δουλεια, πρώτα βρίσκεις την καινούρια δουλειά και μετά το ανακοινώνεις στο αφεντικό! Φαντάζομαι θα χρειαστεις στη συνέχεια και τη συστατική της?

Η αλήθεια είναι πως αμα το προσωπικό της φεύγει παρουσιάζεται άσχημα και αυτη, ότι δε σας κράτησε ευχαριστημένους, αλλά τι να γίνει! Αμα η άλλη η δουλειά είναι καλύτερη, να μη το σκεφτείς καθόλου!

Δεσποινακο φυσικα κ μπορουσα,επιτηδες το εκανα για τον λογο που ειπες κ για αλλους διαφορους λογους ;)

συστατικη δεν εβαλα το ονομα της,αλλα της διευθυνουσας την οποια την εχω δει δυο φορες ;);)

να παω κ στην αλλη να δουμε τι παιζει?

Αλλά πέρα απο τα αστεία, αλήθεια, συνήθως τι μαγειρεύετε? Πόσο συχνά τρώτε κρέας, μακαρόνια, όσπρια? Μήπως για όλα φταίει η διατροφη? Εμεις έχουμε περιορίσει το κρέας σε μια με δυο φορές την εβδομάδα (δεν ταιριάζουνε τα γούστα μας), μια με δυο φορες όσπρια, πολλά λαχανικά και φρούτα, μακαρόνια και ρυζάκι! Και απαραίτητα τη φετούλα μου! Εσεις βρε κορίτσια τι τρώτε? Μαγειρεύετε κάθε μέρα?

ω ναι,καθε μερα μαγειρεμα.μες στην εβδομαδα ολα αυτα που ειπες.ψαρακι,οσπρια,λαχανικα,κρεας,μακαρονακια,σουπες αυγουλακια.σπανια ντελιβερι για πιτσα κ κινεζικο.

μεσογειακη κουζινα κυριως,ψητα αποφευγω το τηγανι.

σαλατες ο αντρουλης μου δεν τρωει <πρασιναδες>οποτε εχουμε κολλησει στην χωριατικη.ουτε φρουτα δυστυχως τρωει. λιγα κ αυτα αν του τα καθαρισω,κοψω κ καμια φορα τον <μπουκωσω> :tongue:

γεια σου κελλυ,

σε ελληνικα/τουρκικα/λιβανεζικα/κυπριακα μαγαζια εχουν φετα κολιος,αγνο,της φαγε 200 γρ 1.50-2.50 λιρες

οπως ειπε κ η φερρυ τα σουπερ μαρκετ εχουν φετα παλι κομματι των 200 γρ ιδια τιμη περιπου

αν δεν την καταναλωσεις μεσα σε 2 μερες αφου την ανοιξεις,την τριτη μυριζει ποδαριλα :mrgreen:

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια τι κανετε?

ελπιζω να μη με περασετε για γκρινιαρα,αλλα θελω να τα πω κ εγω καπου :tongue: μου εστειλε το πρωι μνμ η κουνιαδα μου,δε μπορουσε να κρατησει το μωρο γιατι την πονουσε το ποδι της.....

ρε κοριτσια :rolleyes::rolleyes:χθες το μεσημερι στην παμπ (τοσο βλιτο που το βαζει στο φεις)κ το πρωι την πονουσε το ποδι της??απ τη μερα που αρχισε,εχει αρρωστησει ηδη 3φορες κ πολλες φορες μες στην ημερα παιρνει το μωρο σπιτι της γιατι <κατι ετυχε> κ πρεπει να παω απο εκει να τον παρω.κ η σταση της δεν εχει ανσασερ,κ οοοο μαι γκοντ!δεν το ηξερε :shock:

τα χω παρει λιγακι,της εστειλα μνμ να μην ερθει αυριο,να κατσει να ξεκουραστει :cool:,ζητησα απ την πεθερα μου βοηθεια.

2ημερες την εβδομαδα δουλευει κ αυτες με το ζορι.ο αντρας μου εχει παρει τις περισσοτερες αδειες κ δινει κακη εικονα στη εργασια του.γκρρρρρρ...

εχω βρει ηδη σταθμο που θα παει το μωρο κ ενω θα της προτεινα να συνεχισει τις δυο μερες κ αλλες δυο στο σταθμο,γιατι ξερω δεν εχει αλλο εισοδημα,θα τη σταματησω τελειως.

ουυυφφ τα ειπα

το ιδιο πραγμα επαθα και γω με τη κοπελα που κρατουσε το μικρο για να τρεχω στα ραντεβου με τις δουλειες.τη μια ειχε πονοκεφαλο την αλλη της ηρθε περιοδος και μια μερα μια ωρα πριν ερθει μου εστειλε μηνυμα(ουτε καν τηλεφωνο) να μου πει οτι δε μπορει να ερθει γιατι θα παει σε ενα σταθμο για να την δουν.εννοειται οτι δε ξαναηρθε.και ηταν και φιλη μου.θα προτειμουσα να μου το ειχε πει οτι ξερεις δε μπορω να συνεχισω,να ερθει να χαιρετησει και το μικρο και να φυγει.οχι ετσι οπως την εκανε.και το δικο μου το καημενακι την εψαχνε την επομενη μερα:-(

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

οσο για τους πονοκεφαλους κοπελες,πολλες φορες η αιτια δεν ειναι γνωστη.καποιες φορες ειναι αποτελεσμα προβληματος ορασης,γναθου - δοντιων ή κ αυτιων.

ειναι αυξηση της ενδοεγκεφαλικης πιεσης που δεν ξερουν ακομα τι την προκαλει.

δεσποινακο,η γνωμη μου ειναι πως γενικα για τα νοσηματα/προβληματα υγειας δεν παιζει μονο ενα πραγμα ρολο πχ μονο η διατροφη.

γενετικη προδιαθεση,αλλες ασθενειες,φαρμακα,τροπος ζωης,θρησκεια-κουλτουρα,ηλικια,συνθηκες υγιεινης,περιβαλλον,μορφωτικο επιπεδο κλπ κλπ

οσο για τους πονοκεφαλους κοπελες,πολλες φορες η αιτια δεν ειναι γνωστη.καποιες φορες ειναι αποτελεσμα προβληματος ορασης,γναθου - δοντιων ή κ αυτιων.

ειναι αυξηση της ενδοεγκεφαλικης πιεσης που δεν ξερουν ακομα τι την προκαλει.

λοιπον εγω πηγα στον οφθαλμιατρο χθες και του ειπα οτι ειχα δυο μερες πονοκεφαλο.στα γυαλια που φοραω το βραδυ οταν βλεπω τηλεοραση ειχα μισο βαθμο υπερμετρωπια που οπως μου εξηγησε ο ανθρωπος στην ουσια δεν ειναι τιποτα.με εξετασε λοιπον και εχω μειωπικο αστιγματισμο και υπερμετρωπια.η πιεση των ματιων ηταν στο 12.μου εγραψε και κατι σταγονες για τρεις φορες την ημερα για μια εβδομαδα.μου εξηγησε οτι ο μειωπικος αστιγματισμος μπορει να ειναι και η αιτια για τους πονοκεφαλους,οχι ομως και η μοναδικη.γυρω στα 40 θα μου το γυρισει σε πρεσβιωπια(τα εχω σκοτωσει τα ιατρικα!!!).πηγα σημερα να αλλαξω τους φακους και η τιμη;116 ευρω αλλα μου τα αφησε 80 που και παλι πολλα τα θεωρω!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...