Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ελα κατερινακι μην στεναχωριεσαι....σιγουρα κατι καλο θα βγει απο ολη αυτην την ιστορια...η καλυτερα εκει που εισαι η καλυτεροτερα εκει που θα πας χεχε :)

αυτο για την αναιμια που λες...οταν ημουν εγκυος εκανα για αναιμια κ δεν ειχα...επεσε ο σιδηρος προς το τελος της εγκυμοσυνης...αυτη η σιδηροπενικη εινια κατι παροδικο? που με χαπια ανεβαινει?

κοιτα,η σιδηροπενικη ειναι τις περισσοτερες φορες λογω <φτωχης διαιτας σε σιδηρο> ή σε μη απορροφηση του σιδηρου απ τον οργανισμο για διαφορους λογους

αν εισαι στη 2η περιπτωση,τα χαπια θα ειναι δια βιου.στην πρωτη θα το ελεγχεις με διαιτα κ χαπια αλλα οχι δια βιου.

εχεις ζαλαδες?εισαι καπως χλωμη?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα,η σιδηροπενικη ειναι τις περισσοτερες φορες λογω <φτωχης διαιτας σε σιδηρο> ή σε μη απορροφηση του σιδηρου απ τον οργανισμο για διαφορους λογο

αν εισαι στη 2η περιπτωση,τα χαπια θα ειναι δια βιου.στην πρωτη θα το ελεγχεις με διαιτα κ χαπια αλλα οχι δια βιου.

εχεις ζαλαδες?εισαι καπως χλωμη?

χμμμ κ να παρουσιαστηκε τωρα ξαφνικα??? δεν τα γνωριζω καθολου τα ιατρικα :rolleyes:

δεν εχω ζαλαδες..κ αν εχω ειναι γιατι ειμαι υποτασικη κ πεφτει η πιεση...χλωμη ειμαι καμια φορα οταν νυσταζω απιστευτα...μου λενε εχω ενα περιεργο σκουρο χρωμα στο προσωπο μου...παντως ετσι στο χρωμα εγινα απο οταν επεσε ο σιδηρος στην εγκυμοσυνη στο τελος

χμμμ κ να παρουσιαστηκε τωρα ξαφνικα??? δεν τα γνωριζω καθολου τα ιατρικα :rolleyes:

δεν εχω ζαλαδες..κ αν εχω ειναι γιατι ειμαι υποτασικη κ πεφτει η πιεση...χλωμη ειμαι καμια φορα οταν νυσταζω απιστευτα...μου λενε εχω ενα περιεργο σκουρο χρωμα στο προσωπο μου...παντως ετσι στο χρωμα εγινα απο οταν επεσε ο σιδηρος στην εγκυμοσυνη στο τελος

η σιδηροπενικη εμφανιζεται κυριως στις γυναικες

1.λογω περιοδου,χανουμε αιμα

2.λογω εγκυμοσυνης,οπου οι αναγκες για σιδηρο ειναι μεγαλυτερες

κ γενικα ειναι αποτελεσμα αιμορραγιας.σπανια καποιου περιπλοκου λογου.κοιτα,ο οργανισμος μας εχει<αποθηκες> σιδηρου,που οταν αδειασουν τοτε αρχιζουν τα συμπτωματα.

η χλωμαδα ειναι παντα χαρ/κο της αναιμιας.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ναι βρε καταλαβαινω :) κουβεντα κανουμε κ μου εξηγεις καποια πραγματα...μωρε ας βρουμε οτι ειναι κ να βρω τις δυναμεις μου...κ με πιανει στεναχωρια που νιωθω ετσι συνεχεια...εγω ημουν αλλος ανθρωπος

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα ποσο συχνα το ακουω...

μεγαλωνουμε φερρυ...δεν μικραινουμε:tongue:

χαχαχαχαχα οκ το δεχομαι αυτο!!!! 31 εγινα φετος ομως...απο τωρα να πεσω τοσο πολυ??? ας παω 70 κ μετα :D:D:D:D:D:D:D:D

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε;

κατερινα ειδες η κυρια;μολις καταλαβε οτι θα σε χασει αλλαξε βιολι!μην υποκυψεις!!!!!!!!:D

φαιρη αυτη τη χλωμαδα και τις ζαλαδες τις ειχα και γω και πηγα και εκανα εξετασεις αιματος και δε μου βρηκαν τιποτα.ηταν ολα φυσιολογικα.κι ομως εγω ζαλιζομουν και ημουν ασπρη σα το πανι.επισης πασχω απο πονοκεφαλους(εχω εναν απο χθες που κοντευει να με κανει να το κοψω!!!).εχω κανει εξετασεις σε νευρολογο,μεχρι και για ογκο στον εγκεφαλο εκανα κι ομως τιποτα δεν εδειξαν.ολα φυσιολογικα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κορίτσια?

Τι κάνετε?

Κατερίνα, δε μπορούσες να πάρεις την άδεια χωρίς να πεις το λόγο στην προϋσταμένη? Στη δικιά μου τη δουλεια, πρώτα βρίσκεις την καινούρια δουλειά και μετά το ανακοινώνεις στο αφεντικό! Φαντάζομαι θα χρειαστεις στη συνέχεια και τη συστατική της?

Η αλήθεια είναι πως αμα το προσωπικό της φεύγει παρουσιάζεται άσχημα και αυτη, ότι δε σας κράτησε ευχαριστημένους, αλλά τι να γίνει! Αμα η άλλη η δουλειά είναι καλύτερη, να μη το σκεφτείς καθόλου!

Αρνικολ

Τι ωραία νέα αυτά για την αδερφή σου. Μπράβο στην αδερφή σου, που πήραν την απόφαση. Από ότι ακούω, πρέπει να είναι ωραία στην Αυστραλία, πιο πολλές ευκαιρίες και καλό επίπεδο ζωής. Βεβαια είναι μεγάλο ταξίδι, αλλά αφου θα είναι για το καλύτερο. Στο Μπαθ η συγκάτοικος μου ήταν απο την Αυστραλία, δε τα πήγαμε ποτέ καλά. Την έβρισκα κάπως βαρετή, μου το έχουν πει και άλλοι αυτοφ για τους αυστραλους, αλλά θα βρεις τόσους άλλους από όλο το κόσμο. Πρέπει να έχει και πάρα πολλούς έλληνες, οπότε δε θα της ληψει το ελληνικό στοιχείο. Και που ξέρετε, μετά από δυο τρια χρόνια, ίσως ακολουθήσετε και εσεις!

Διαφημίσεις

Φαιρη

εύχομαι τα αποτελέσματα να βγουν καλά. Μήπως απλώς κουράζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει? Τώρα που θα πας Ελλάδα και θα ξεκουραστεις κάπως, εύχομαι να τα ξεπεράσεις όλα.

Και όταν με το καλο βγούν τα αποτελέσματα, μπορείς να ζητήσεις ένα αντίγραφο, να δεις τι εξετάσεις έγιναν, και άμα χρειαστει να ζητήσεις και μια δεύτερη γνώμη στην Ελλάδα. Τελικα ήταν τόσο μα τόσο απλο! Τώρα και εμείς το μάθαμε!

Μαρια

Και εσυ υποφέρεις από πονοκεφάλους? Και εγω δυστυχώς απο μικρούλα όλο με πονοκέφαλο ήμουν. Πηγα σε δυο τρεις γιατρούς, δε βρήκαν τίποτα σημαντικό. Αλλά ένας είχε αναφέρει πως ίσως να είναι σα κάποιος αμυντικός μηχανισμός για να αποφεύγω δύσκολες καταστάσεις, γιατί συνήθως με έπιανε τα απογεύματα, όταν θα έπρεπε να διαβάζω:rolleyes:! Μαλλον είναι επειδή είμαι κάπως ντεμπελίτσα, χιχιχιχιχιχι!

Αλλά πέρα απο τα αστεία, αλήθεια, συνήθως τι μαγειρεύετε? Πόσο συχνά τρώτε κρέας, μακαρόνια, όσπρια? Μήπως για όλα φταίει η διατροφη? Εμεις έχουμε περιορίσει το κρέας σε μια με δυο φορές την εβδομάδα (δεν ταιριάζουνε τα γούστα μας), μια με δυο φορες όσπρια, πολλά λαχανικά και φρούτα, μακαρόνια και ρυζάκι! Και απαραίτητα τη φετούλα μου! Εσεις βρε κορίτσια τι τρώτε? Μαγειρεύετε κάθε μέρα?

Καλημέρα! Τι μου κάνετε;

Φέρυ αυτό θα έλεγα κι εγώ για χαμηλό σίδηρο, αλλά μήπως να κοίταζες και το θυρεοειδή σου; Ο σύζυγός μου ένιωθε μια εξάντληση όταν είχε πρόβλημα και έκανε αφαίρεση. Τεσπα μή σε τρομάζω, αν και δεν είναι κάτι σοβαρό... Να μας πεις νεότερα έτσι;

Εγώ βρε παιδιά έχω πάλι τριχόπτωση (είχα και πέρυσι) και αποτέλεσμα με το σπρέυ που μου έδωσε ο δερματολόγος δε βλέπω... Από σίδηρο καλά είμαι και ο θυρεο που έκανα μια εξέταση το χειμώνα ήταν σε φυσιολογικές τιμές. Τι σκ@τ@ συμβαίνει....

Δέσποινα εμείς τρώμε 3 φορές την εβδομάδα κρέας: Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Συνήθως κόκκινο αλλά και κανά κοτόπουλο χωριάτικο, βιολογικό, της πεθεράς μου. Ναι είμαστε τυχεροί. Και από λαχανικά-ζαρζαβατικά όλα της πεθεράς μου, χωρίς ίχνος από φάρμακα! Μακαρόνια, ρύζι, πατάτες τρώμε πολύ γιατί μας αρέσουν και μας χορταίνουν. όσπρια-λαδερά 2 φορές την εβδομάδα, 1 ψάρι, κάπως έτσι είναι το πρόγραμμά μας.... Φρούτα δυστυχώς καθόλου, δεν είμαστε φίλοι, ο άντρας ίσως λιγο περισσότερο. Και, ναι, μαγειρέυω σχεδόν κάθε μέρα, εκτός αν μου στείλει η πεθερά μου, όπως σήμερα ή μου μείνει από την προηγούμενη μέρα....δεν πετάμε τπτ πάντως! Ευτυχώς έχω και βολικό άντρα στο φαγητό. Μεγάλο πράγμα αυτό!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...