Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι βρε Δεσποινα..κανεις δεν λεει κακα για την Ελλαδα...δεν ειπαμε καθε χωρα εχει τα καλα της κ τα κακα της? κ φυσικα παντα εξαρταται απο την περιοχη που μενεις? ;)

Ετοιμάζεσαι για τη συνέντευξη? Πάλι part time? Στο ίδιο αντικείμενο?

χμμμ...χτυπησες φλεβα τωρα!

ιδια δουλεια αλλα φουλ ταιμ!διπλα λεφτα,αλλα για τον πρωτο χρονο θα πηγαινουν σε βρεφικο κ εισητηρια,μια κ που δεν ειναι λονδινο,κ θα πρεπει να παρω προαστικο:confused:

το σκεφτομαι η αληθεια ειναι.μακροπροθεσμα θα ειναι σημαντικη βοηθεια,για αρχη ομως δυσκολα.τι να κανουμε?δε μπορω να τα εχω κ ολα δικα μου ε??

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

θα δεις Κατερινακι ο μικρουλης θα περναει ομορφα στον παιδικο :) να μην ανησυχεις...κ θα τον παιρνεις χαμογελαστο κ θα ξεχνας τα ποσα δινεις :) κ οπως λες μακροπροθεσμα θα ειναι σιγουρα καλυτερα :)

εμενα απο Σεπτεμβρη θα πηγαινει 4 μερες πλεον παιδικο...μεγαλωσε χεχε

Διαφημίσεις

Να μετακομίσετε κάπου πιο βολικά ούτε συζήτηση ε? Μήπως να κοιτούσε και ο αντρούλης για καινούρια δουλίτσα πιο κοντά στη καινούρια, άμα την πάρεις? Αμα βγείτε και πιο έξω, μήπως όλα είναι πιο φτηνά?

θα δεις Κατερινακι ο μικρουλης θα περναει ομορφα στον παιδικο :) να μην ανησυχεις...κ θα τον παιρνεις χαμογελαστο κ θα ξεχνας τα ποσα δινεις :) κ οπως λες μακροπροθεσμα θα ειναι σιγουρα καλυτερα :)

εμενα απο Σεπτεμβρη θα πηγαινει 4 μερες πλεον παιδικο...μεγαλωσε χεχε

εχεις δικιο φερρυ μου,

ειναι καλο να βλεπει κ να παιζει με αλλα παιδακια τωρα πια.

του χρονου που θα ειμαστε ετοιμοι για δανειο,ε,οσο να πεις αλλο μισθος φουλ κ αλλο παρτ ταιμ.θα μετρησει θετικα.

ασε δε που θα εχω παρει κ αυξηση οποτε θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.

σκεφτομαι το μωρακι μου...που θα πρεπει να το αφησω πια...να απογαλακτηστω :rolleyes:

εχεις δικιο φερρυ μου,

ειναι καλο να βλεπει κ να παιζει με αλλα παιδακια τωρα πια.

του χρονου που θα ειμαστε ετοιμοι για δανειο,ε,οσο να πεις αλλο μισθος φουλ κ αλλο παρτ ταιμ.θα μετρησει θετικα.

ασε δε που θα εχω παρει κ αυξηση οποτε θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.

σκεφτομαι το μωρακι μου...που θα πρεπει να το αφησω πια...να απογαλακτηστω :rolleyes:

σε νιωθω κοριτσακι!!!! ειλικρινα σε νιωθω!!!!

Φαίρη

Ετοιμη για τη μετακόμιση? Ολα στις κούτες?

εδω γελαωωωωωωω...αχαχαχαχαχαχα...το σαλονι πακεταριστηκε...αλλα ολα τα αλλα ακομα τα ψιλοχρειαζομαστε...οποτε τωρα εχω γραφειο δευτερα-τριτη κ μεχρι παρασκευη θα τελειωσουμε...

Μια χαρα μου φαίνεται, και νωρίς τα ετοίμασες! Εμείς πάντα όλα τα αφήνουμε για την τελευταια στιγμή και μετά τρέχουμε!

Λοιπον, μάλλον την κάνω. Καλή βδομάδα να έχουμε!

Διαφημίσεις

ΚΑτερίνα μίλησες με την Ευγε? Τι κάνει? Γιατί δε μπαίνει?

Θελετε να συναντηθούμε? Μετά το σαβ/κο στις 16 είμαι ελεύθερη μέχρι τις 10 αυγούστου που φεύγω:P!

ναι μιλησαμε φεις.ειπε να κανονισουμε για καφεδακι.αντε τωρα που κανει κ καλο καιρο.να δουμε αν τα καταφερει κ η αμπι.

Να μετακομίσετε κάπου πιο βολικά ούτε συζήτηση ε? Μήπως να κοιτούσε και ο αντρούλης για καινούρια δουλίτσα πιο κοντά στη καινούρια, άμα την πάρεις? Αμα βγείτε και πιο έξω, μήπως όλα είναι πιο φτηνά?

αααχ πονεμενη ιστορια δεσποινακο.να μετακομισουμε παλι?δεν εχουμε εναν χρονο εδω!κ λεμε του χρονου πια στο δικο μας.ο αντρουλης κοιταζει κ εκεινος για αλλη δουλιτσα,πιο κοντα αλλα δεν εχει βρει κατι ακομα αντιστοιχο σε αυτο που κανει.δεν εχει κ πολλες ευκαιριες αλλωστε....

να σου πω ρε κατερινα μηπως ξερεις,εδω για να δουλεψει καποιος σε ενα καφε ας πουμε πρεπει να εχει βιβλιαριο υγειας το οποιο λογικα εκει δε θα ισχυει.τι πρεπει να κανω για να βγαλω εκει ενα;εξετασεις και τετοια ας πουμε,που πρεπει να παω;

εδω δεν υπαρχουν βιβλιαρια υγειας.μονο τα μωρα εχουν.

εδω αναλογα με την περιοχη που μενεις,πας στον gp (general practitioner) γιατρο δηλαδη.απλη εγγραφη κανεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κατερίνα μου, συγγνώμη δεν το είχα δει το νέο σου, συγχαρητήρια!

Παιδιά, εγώ κόντεψα να πάθω ένα εγκεφαλικό χθες.... η αδερφή μου -που σας έλεγα- με το γαμπρό μου, κατά πάσα πιθανότητα θα πάνε Αυστραλία για δουλειά!:shock::-(

Το έχουν ψάξει, είναι μια ανοιχτή αγορά εργασίας, λέει, ότι αυτοί προωθούν ένα σύστημα για skilled immigrants και ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τους δεχτούν. Τους πήραν και τηλ και τους το είπαν. Ένα σοκ το έπαθα... οι ίδιοι έχουν ενθουσιαστεί (για Σίδνεϋ, λένε).

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...