Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

μάλιστα....Το θέμα ξέρεις πιο είναι Μαράκι??? Ότι εμεις ούτε καρούλι με 4 ρόδες δεν έχουμε....Όχι smart....Εμεις μένουμε Κορυδαλλο......

Ακόμα ξεχρεωνει το δικυκλάκι του ο άνδρας μου που πηγαινει στην δουλειά του κάθε μέρα και ξέρεις πόσο κοστίζει? Το 1/7 απο το Smart....

Μερικές φορές πληρώνουμε τις επιλογές μας!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?πως τα περασατε σ/κο?

Μαρια σας ζηλευω!πολυ θα ηθελα κ εγω να πηγαιναμε για κανα μπανακι..

Στελλα,ουτε εμεις εχουμε αμαξι.ακομα τουλαχιστον.θα ηθελα ομως για καμια βολτουλα τα σαββ/κα.εδω, αδιανοητο να παρεις αμαξι για να πας δουλεια.

τα αλλα κοριτσια μας τι κανουν?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

το ευχαριστηθηκα χθες!ουτε δουλειες εκανα,ουτε καν μαγειρεψα.ολη μερα παιχνιδι με τον χιονομπαλη μου κ τον μπαμπα μας.

νομιζω δικαιουμαι που κ που καμια αδειουλα ε?;)

σημερα πηγαμε τη βολτα μας να πιουμε τον καφε μας,καναμε τα ψωνια μας κ φυσικα μαγειρεμα κ καθαρισμα.

το απογευμα ντιβιντι κ αγκαλιτσες!:D:D

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?πως τα περασατε σ/κο?

Μαρια σας ζηλευω!πολυ θα ηθελα κ εγω να πηγαιναμε για κανα μπανακι..

Στελλα,ουτε εμεις εχουμε αμαξι.ακομα τουλαχιστον.θα ηθελα ομως για καμια βολτουλα τα σαββ/κα.εδω, αδιανοητο να παρεις αμαξι για να πας δουλεια.

τα αλλα κοριτσια μας τι κανουν?

Δεν νομίζω να το χρειαζόμουν εκει Κατερίνα μου το αυτοκινητο...και θα σου εξηγήσω τον λόγο....Εδω Αθήνα για να πας οπουδήποτε έστω και στην διπλανη πόλη με το λεωφορείο πρέπει να έχεις ατσάλινα νευρα...Αφενος γιατι έχεις αλάξει 3 λεωφορεία αφετέρου γιατι αν κάνεις το λάθος και χάσεις το λεωφορείο εκεινη την στιγμή περιμένεις το επόμενο κανα μισάωρο στην καλύτερη...Επίσης μυρίζεις την κάθε μασχάλη του κάθε απλυτου βρωμιάρη και εισαι σαν παστή σαρδέλα ο λογος είναι ότι δεν περνούν συχνά με αποτελεσμα να μην μπορεί να εξυπηρετηθει μεγάλος ογκος πολιτών.

Εκεί βλαστημάς και λες γαμώτο να είχα ένα κωλοαυτοκινητο (αν έχεις παιδί έτσι?) να κάνω την δουλειά μου (τουλάχιστον να γλιτώσω την αναμονη στον ήλιο, κρύο, βροχή κλπ κλπ....

Στην Ολλανδία που ήμουν θυμάμαι ότι πήγαινα παντού με τράμ, σε χρόνο dt και αν έχανες το τράμ, ερχόταν το επόμενο σε 2 -3 λεπτά, είχε ένα υπέροχο δίκτυο συγκοινωνιών για να πας παντού και χωρίς κουραση, τα τράμ ήταν με λίγα άτομα κάθε φορά μέσα λόγω συχνότητας...Εκει δεν αναζητήσαμε στιγμή το αυτοκινητο.....Αυτο μας το είπε και ένας φίλος που έφυγε για Ολλανδία πριν λίγο καιρό (ότι είχαμε δίκιο, ότι δεν θα αναζητήσουν ούτε λεπτό το αυτοκινητο).....Επειτα αν γουστάρεις μπορείς να πάρεις ένα ποδηλατο και να πάς όπου θες οικογενειακως, γιατι πολύ απλά υπάρχει υποδομή και για αυτο...

Εδώ στην Αθήνα αν κάνεις το λάθος να πάς κάπου με ποδήλατο δεν ξέρεις αν την επόμενη ώρα θα ζεις ή αν θα είσαι σε κάποιο νοσοκομειο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αρτιμελής και φυσικά αν ο οδηγός του γεγονότος αν θα εχει ερθει μαζί σου ή αν θα έχει εξαφανιστεί....

ουφ έσκασα πάλι και μόνο που τα ανέφερα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Στελλα,

πραγματικα εδω οι μετακινησεις γινονται με τα μμμ οχι ομως οτι ειναι κ τελεια.πολλες φορες εχει τυχει να <πεσει>το δικτυο κ να μην κουνιεται τιποτα.περυσι δε,εκαναν κ αρκετες απεργειες.

το εισητηριο ειναι πανακριβο (5 λιρες να πας 5 να γυρισεις),ειναι ανοιχτα μεχρι τις 12.30 κ τα σαβ/κα κλεινουν πολλους κεντρικους σταθμους λογω εργων.

δεν ειναι ολες οι στασεις <κλειστες> πολλες φορες περιμενεις το τρενο σε ανοιχτες στασεις μες στο κρυο,βροχη,χιονια κλπ

το λεωφορειο πολλες φορες ειναι πηχτρα,κυριως τις ημερες που τα σχολεια ειναι ανοιχτα..τα 14χρονα ουρλιαζουν, κανουν βλακειες κλπ κλπ

ειναι καλο να εχεις αμαξι,για διαφορους λογους.πας σουπερ μαρκετ κ αγοραζεις οτι θες,αντι να τρεχεις με τα καροτσακια ή να σου φευγουν τα χερια απ τις τσαντες,ή να πληρωνεις ντελιβερυ.οταν εχεις επισκεψεις απο ελλαδα,μπορεις να πας να παρεις φιλους/οικογενεια απο αεροδρομιο,κ να γυρισετε κ στις γυρω πολεις.

πιστευω ειναι μια ευκολια...

Διαφημίσεις

μάλιστα....Το θέμα ξέρεις πιο είναι Μαράκι??? Ότι εμεις ούτε καρούλι με 4 ρόδες δεν έχουμε....Όχι smart....Εμεις μένουμε Κορυδαλλο......

Ακόμα ξεχρεωνει το δικυκλάκι του ο άνδρας μου που πηγαινει στην δουλειά του κάθε μέρα και ξέρεις πόσο κοστίζει? Το 1/7 απο το Smart....

Μερικές φορές πληρώνουμε τις επιλογές μας!!!

διακρινω λιγα νευρακια η ειναι η ιδεα μου;

το σμαρτ το πηραμε οταν δουλευαμε και οι δυο και βγαζαμε2400 το μηνα,κοστιζει η δοση 50 ευρω,μεταχειρισμενο ειναι,και θελει 10 ευρω βενζινη την εβδομαδα.οταν το πηραμε 4 χρονια πριν δεν ηταν καν στη σκεψη μας οτι θα καναμε παιδι.δουλευα πληρωνα.

οσο για το οτι μερικες φορες πληρωνουμε τις επιλογες μας θα συμφωνησω με αυτο.δεν ειπε κανεις οτι καναμε τις πιο σωστες επιλογες αλλα προσπαθουμε να τις διορθωσουμε.και σενα ο αντρας σου τουλαχιστον πληρωνεται και 750 ευρω και πληρωνει το μηχανακι,εμενα ο δικος μου επερνε 600 καθε 3 μηνες.ε ειναι δυσκολο με αυτα τα λεφτα να πληρωνουμε το σμαρτ.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Στελλα,

πραγματικα εδω οι μετακινησεις γινονται με τα μμμ οχι ομως οτι ειναι κ τελεια.πολλες φορες εχει τυχει να <πεσει>το δικτυο κ να μην κουνιεται τιποτα.περυσι δε,εκαναν κ αρκετες απεργειες.

εδω να δεις απεργιες που κανουν!

το εισητηριο ειναι πανακριβο (5 λιρες να πας 5 να γυρισεις),ειναι ανοιχτα μεχρι τις 12.30 κ τα σαβ/κα κλεινουν πολλους κεντρικους σταθμους λογω εργων.

25 τοις εκατο αυξηση τα εισητηρια απο εδω και περα.

δεν ειναι ολες οι στασεις <κλειστες> πολλες φορες περιμενεις το τρενο σε ανοιχτες στασεις μες στο κρυο,βροχη,χιονια κλπ

τουλαχιστον εχετε μερικες κλειστες στασεις εδω οι περισσοτερες ειναι ανοιχτες

το λεωφορειο πολλες φορες ειναι πηχτρα,κυριως τις ημερες που τα σχολεια ειναι ανοιχτα..τα 14χρονα ουρλιαζουν, κανουν βλακειες κλπ κλπ

μονιμη κατασταση αυτο που περιγραφεις

ειναι καλο να εχεις αμαξι,για διαφορους λογους.πας σουπερ μαρκετ κ αγοραζεις οτι θες,αντι να τρεχεις με τα καροτσακια ή να σου φευγουν τα χερια απ τις τσαντες,ή να πληρωνεις ντελιβερυ.οταν εχεις επισκεψεις απο ελλαδα,μπορεις να πας να παρεις φιλους/οικογενεια απο αεροδρομιο,κ να γυρισετε κ στις γυρω πολεις.

πιστευω ειναι μια ευκολια...

δε μπορεις μια στις τοσες να νοικιασεις;οχι για το σουπερ,αλλα αμα εχεις επισκεπτες.ειναι ακριβα;

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερα κοριτσια :)

κ εμεις Κατερινακι δεν εχουμε αμαξι κ ουτε προκειται να παρουμε...δεν συμφερει...αλλα οπως λεει η Μαρια γιατι δεν νοικιαζετε? για ΣΚ εχουν καλες προσφορες...με 20-30 λιρες ανετα....εμεις απο enterprise παντα...νοικιαζουμε παντα οταν εχουμε φιλοξενουμενους αλλα κ για εμας να παμε εκδρομες

οσο για το σουπερμαρκετ το κατηργησα να πηγαινω ενω ημουν εγκυος...μονο online...ψωνιζω απο sainsburys κ καποιες μερες τη βδομαδα εχει free delivery αν κανεις λογαριασμο πανω απο 100 λιρες....ε εγω ψωνιζω 2 φορες τον μηνα τον πολυ κ δεν πληρωνω μεταφορικα :)

οσο για τα μμμ της Αγγλιας κ εγω πιστευω ειναι πολυ καλα...μπαινω με το καροτσι κ παω παντου χωρις βοηθεια...δεν εχουν σκαλοπατια χεχε κ ο λεωφοριατζης κατεβαζει κ ολοκληρο το οχημα για χαρη μας χαχαχαχαα

φαιρη κοιταξα για ταξι και λενε για PCO driver.τι ειναι αυτο;στο ενφιλντ θα μεινουμε αν εχεις υποψην σου κατι σχετικα πες μου

googlarisa κ βρηκα αυτο

http://www.tfl.gov.uk/businessandpartners/taxisandprivatehire/1346.aspx

απλα αιτηση κανεις απο οτι καταλαβα

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Πώς τα περάσατε το σαβ/κο?

Κατερίνα συγχαρητήρια για τη συνέντευξη! Πολύ γρήγορη είσαι εσυ! Νομιζα πως σκεφτόσουν να κάνεις αιτήσεις, μα εσύ κα έκανες και έχεις και συνέντευξη! Μπράβο κοπελιά! Πότε είναι η συνέντευξη?

κοριτσια,

δεν ειπα τα μμμ δεν ειναι καλα αλλα δεν ειναι κ τελεια.δε λεω κ ενα αμαξι εχει τα εξοδα του.αλλα θα ηθελα να ειχαμε ενα να πηγαιναμε βολτιτσες.

Φερρυ,εδω Λονδινο ειναι σχετικα ακριβα.θες 90 λιρες να νοικιασεις.επισης για να πας κεντρο,πρεπει να πληρωσεις conjestion charges :rolleyes::rolleyes: αν ξερεις τι ειναι,οποτε δε συμφερει.

εγω ψωνιζω μια φορα την εβδομαδα απο τεσκο,κ το φθηνοτερο ντελιβερυ ειναι 3.50 λιρες

εδω δεν εχουν ολες οι στασεις ανσασερ κ δυστυχως δεν κατεβαζουν ολοι το οχημα για το καροτσι.κυριως οι γυναικες οδηγοι :eek:

Μαρια,μη συγκρινεις το ενα ευρω που εχει στην ελλαδα το εισητηριο με τις 5 λιρες εδω.κ να αυξηθει 25% παλι ειναι φθηνο.κ εκεινο του μετρο,θυμαμαι απο περυσι,το κρατας κ κανα 2ωρο για ολα τα μεσα.εδω σταση κ λιρα.μηνιαια,του αντρα μου τα εισητηρια πανε 185 λιρες:shock:

θυμαμαι περυσι Απριλιο,ο αντρας μου πηρε αυξηση κ τον ιδιο καιρο αυξηθηκαν κ οι τιμες στα εισητηρια.με τη χαρα μειναμε αφου ολη αυξηση πηγαινει στα εισητηρια

Kαλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Πώς τα περάσατε το σαβ/κο?

Κατερίνα συγχαρητήρια για τη συνέντευξη! Πολύ γρήγορη είσαι εσυ! Νομιζα πως σκεφτόσουν να κάνεις αιτήσεις, μα εσύ κα έκανες και έχεις και συνέντευξη! Μπράβο κοπελιά! Πότε είναι η συνέντευξη?

Σ ευχαριστω πολυ δεσποινακο!

πραγματι,ουτε εγω περιμενα να απαντησουν τοσο γρηγορα.γενικα το nhs φημιζεται για τις κωλυσιεργιες του σε αυτα τα θεματα :rolleyes:

η συνεντευξη ειναι πεμπτη μεσημερακι.

Φερρυ,εδω Λονδινο ειναι σχετικα ακριβα.θες 90 λιρες να νοικιασεις.επισης για να πας κεντρο,πρεπει να πληρωσεις conjestion charges :rolleyes::rolleyes: αν ξερεις τι ειναι,οποτε δε συμφερει.

εγω ψωνιζω μια φορα την εβδομαδα απο τεσκο,κ το φθηνοτερο ντελιβερυ ειναι 3.50 λιρες

εδω δεν εχουν ολες οι στασεις ανσασερ κ δυστυχως δεν κατεβαζουν ολοι το οχημα για το καροτσι.κυριως οι γυναικες οδηγοι :eek:

ναι γνωριζω για τα διοδια μεσα στο κεντρο...το ειχα ξεχασει ομως :D

εγω εκτος απο γαλατα κλπ, που απλα τα κρεμαω στο καροτσι δεν ψωνιζω καθε εβδομαδα...μονο αυτα που χαλανε οπως φρουτα, επισης στο καροτσακι κ ολα οκ...τα πολλα τα φερνει ο σεινσμπουρις χεχε

αλλα αυτο για το αμαξι εισαι σιγουρη|?η enterprise ειναι ιδια παντου κ κανει τις ιδιες προσφορες....

Κορίτσια τι βλέπω? Πάλι ευκαιρίες να πείτε άσχημα για την Ελλάδα?

Να σας πω και εγώ την γνώμη μου για τις συγκοινωνίες? Σε μεγάλες πόλεις καλά είναι αλλά εδώ στην εξοχή όλοι έχουν να το λέν πως άμα δεν έχεις αυτοκίνητο δε μπορείς να πας πουθενά!

Το τρένο απο δω που είμαι για τη δουλεια είναι 1 την ώρα. Καμιά φορά μπορεί και να μην έρθει. Οπότε πρέπει να περιμένεις το επόμενο σε μια ώρα. Υπάρχει και ένα λεωφορείο, ένα πάλι ένα την ώρα, παρόμοια ώρα με το τρένο, γύρω στα 20 λεπτά περπάτημα. Οπότε δε παίζει να πεις έχασα το ένα μέσο θα πάρω το άλλο!

Και για το Cambridge, το τρένο είναι πάλι μια φορά την ώρα και το λεωφορείο 1 κάθε μισάωρο. Αλλά τη Κυριακή δεν έχει λεωφορεία και έχει ένα τρένο κάθε 2 ωρες. Το χωρίο είναι μικρούλη, άμα θες να ψωνίσεις αναγκαστηκά πας ή Cambridge ή Βury! Συμπέρασμα, δε είναι και το καλύτερο, γι'αυτο και όλοι απορούν που ακόμα δεν έχω αυτοκίνητο! Γενικά νιώθω αρκετά αποκομμένη επειδή δεν έχω αυτοκίνητο, και νομίζω πως σε πολλά χωριά θα ισχύει το ιδιο!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...