Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΓΑΜΤΟ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερες!!!! σας γραφω απο ενα μισοπακεταρισμενο σπιτι....ενα γιο που παει κ σκαρφαλωνει στις κουτες κ πηδαει κατω (μα ειναι μονο 13 μηνων!!!!!!!!) καλα σημερα εχει κανει τα απιστευτα!!!! εβαζα βιβλια στα κουτια κ μου εφερνε κ εκεινος κ ειδε πως κολλαγα το σιλοτειπ κ εκανε τα χερακια του να κολλησει κ αυτος κουκουβαβαααα

Κατερινακι τελεια τα νεα σου!!!!! σου στελνω πολυ θετικη ενεργεια!!!! σμουατς

Διαφημίσεις

καλε μου βγαζει ενα σωρο μερη με αυτο το ονομα ποσα εχετε εκει;;;;

σου ειπα καλε,κοιτα essex :tongue: με το τρενο ειναι κανα 20 λεπτο οπως κ η τωρινη μου,εσυ ειχες νεα απ το δοκιμαστικο?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλησπερες!!!! σας γραφω απο ενα μισοπακεταρισμενο σπιτι....ενα γιο που παει κ σκαρφαλωνει στις κουτες κ πηδαει κατω (μα ειναι μονο 13 μηνων!!!!!!!!) καλα σημερα εχει κανει τα απιστευτα!!!! εβαζα βιβλια στα κουτια κ μου εφερνε κ εκεινος κ ειδε πως κολλαγα το σιλοτειπ κ εκανε τα χερακια του να κολλησει κ αυτος κουκουβαβαααα

Κατερινακι τελεια τα νεα σου!!!!! σου στελνω πολυ θετικη ενεργεια!!!! σμουατς

να σαι καλα φερρυ μου.

κουυυυυυυκουυυυυ χεχεχεχεχεχεχε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :P:p καλο!αχρειαστη να ειμαι!

Grays λεγεται η περιοχη,κ ειναι στο southend,Essex

Χμμμ ιδέα δεν έχω που είναι...μάλλον πρέπει να γκουγκλάρω για να δω που είσαι....Να σου πω??? Είσαι απο τις καλές νοσηλεύτριες (ευγενική και καλομίλητη)? ΄'Η απο κείνες που σε βλέπει ο ασθενής και τρέχει (και λέει ώχ ήρθεεεε)????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να την πάρεις την δουλίτσα να φύγεις απο κει που είσαι και να είσαι πλέον ήρεμη και καλά όχι για σένα για τον φουκαριάρη τον άνδρα σου και τον χιονομπαλίτσα σου!!! χεχε

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Χμμμ ιδέα δεν έχω που είναι...μάλλον πρέπει να γκουγκλάρω για να δω που είσαι....Να σου πω??? Είσαι απο τις καλές νοσηλεύτριες (ευγενική και καλομίλητη)? ΄'Η απο κείνες που σε βλέπει ο ασθενής και τρέχει (και λέει ώχ ήρθεεεε)????

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να την πάρεις την δουλίτσα να φύγεις απο κει που είσαι και να είσαι πλέον ήρεμη και καλά όχι για σένα για τον φουκαριάρη τον άνδρα σου και τον χιονομπαλίτσα σου!!! χεχε

:P:p:pχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!να σαι καλα βρε στελλακι!!:tongue::tongue:

σ ευχαριστω πολυ!!κ σε εσας ευχομαι μια πολυ καλη τυχη!!!

καλημερα κοριτσακια

εμεις μολις γυρισαμε απο μπανακι.ο μικρος τρελαθηκε με την αμμο και τη θαλασσα.του εχουμε παρει ενα σωσιβιακι απο το mariaevita,ισως η στελλα το ξερει,και χτυπουσε τα ποδαρακια του μεσα στο νερο και ηταν ενας γλυκας!!!κουκουβαβαβαβαβαβα(σα πολλες κουκουβαγιες μαζευτηκαμε!!!)

σου ειπα καλε,κοιτα essex :tongue: με το τρενο ειναι κανα 20 λεπτο οπως κ η τωρινη μου,εσυ ειχες νεα απ το δοκιμαστικο?

καλα αστο κατερινα αλλο μερος κοιτουσα :-P

δυστυχως τιποτα απο το δοκιμαστικο ακομα,το καλο ειναι ομως οτι τη δευτερα ο αντρεας ξεκιναει με ενα ταξι.ελπιζω να εχει δουλεια και να μη βγαζει μονο τα εξοδα του γιατι θα μπουμε κανα 2χιλιαρο μεσα.

να σου πω ρε κατερινα μηπως ξερεις,εδω για να δουλεψει καποιος σε ενα καφε ας πουμε πρεπει να εχει βιβλιαριο υγειας το οποιο λογικα εκει δε θα ισχυει.τι πρεπει να κανω για να βγαλω εκει ενα;εξετασεις και τετοια ας πουμε,που πρεπει να παω;

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια

εμεις μολις γυρισαμε απο μπανακι.ο μικρος τρελαθηκε με την αμμο και τη θαλασσα.του εχουμε παρει ενα σωσιβιακι απο το mariaevita,ισως η στελλα το ξερει,

όχι δεν το γνωρίζω.....Μαρία με τι πήγατε για μπάνιο??? έχετε αυτοκινητο??? Διότι εμείς ούτε αυτο έχουμε και θα μας φάει το σπιτι όλο το καλοκαίρι!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

όχι δεν το γνωρίζω.....Μαρία με τι πήγατε για μπάνιο??? έχετε αυτοκινητο??? Διότι εμείς ούτε αυτο έχουμε και θα μας φάει το σπιτι όλο το καλοκαίρι!

το σωσιβιακι αυτο ειναι απο το συγκεκριμενο σαιτ και το ειδα απο το ελληνιδες μαμαδες της ολιβιας αλλα υπαρχει και σαν διαφημιση μεσα στο παρεντς.

ειχαμε ενα αμαξι δανεικο το οποιο ομως χαλασε και η ζημια να τη φτιαξεις κοστιζει παραπανω αποτι κανει το αμαξι το ιδιο,και ειχαμε και ενα σμαρτ το οποιο ακομα το πληρωνουμε και με αυτο προσπαθουμε να κανουμε τη δουλεια μας.οδηγει ο αντρεας ο γιαννης με το καθησμετακι στο συνοδηγο,φορτωνουμε τη μαμα στο πορτπαγκαζ και παμε!!!!!!

εσεις στελλακι που μενετε;να παμε για κανα coffee!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ιδου και ο λογος!!!

βρηκε εναν μ@λ@κ@ και τα εφτιαξε τον οποιο ποτε δε συμπαθησα και δικαιως γιατι μας κατακλεβε τη δουλευε κανονικα.αποτελεσμα 50 χιλιαρικακια σε τεβε και ικα.

εχοντας ο αντρεας ενα αμαξι με δανειο περνουμε αλλο ενα το γιατι μη με ρωτας το πηραμε πανω στη κ@υλ@ μας.8χιλιαρικα εκει και αλλα 4 το υπαρχον αμαξι.αυτος που τα ειχε η μανα μου ηθελε να παρει το αμαξι μας που θελαμε να το πουλησουμε για τον ανηψιο του και να τα πληρωνει εκεινος.το τρακαρε και το εκανε σμπαραλια και δε πληρωνε τιποτα ο ανηψιος.πλαστογραφισε υπογραφες και παριστανε τον αντρεα στις τραπεζες!!!!!!αστα να πανε .

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...