Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Κατερίνα

Με γεια το μαλλάκι. δίκιο έχεις, καμιά φορά βγαίνεις από το κομμωτήριο και τρομάζεις. Και εδώ είναι ακριβό το κομμωτήριο, αλλά φαντάζομαι στο Λονδίνο θα είναι ακόμα πιο πολύ!

Ψωνίζεις από το ίντερνετ; μια δυο φορές το προσπάθησα, αλλά τελικά δε ήταν το νούμερο σωστο και τα επέστρεψα. Ηταν όμως μια ευκολία. Ισως να το ξαναπροσπαθήσω.

Τις συμβουλές σου τις ακολουθώ, ούτε πίνω ούτε καπνίζω, και μόλις έκοψα και τη καφεϊνη. τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο νόμιζα.

Αλλά έτσι πως περιγράφεις τη ζωη μετά το μωράκι, και γνωρίζοντας ότι η μανούλα μου δε θα μπορέσει να έρθει για βοήθεια, ε, δε πειράζει άμα αργήσει λίγο το μωράκι. Αλλωστε το σαββατοκυριακο κοιτούσαμε τις διακοπές μας και εχουμε κανονίσει τόσα ταξιδάκια! Θα το αφήσουμε στη τύχη για λίγο καιρό και μετά βλέπουμε. Δε μας πήραν και τα χρόνια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα

Με γεια το μαλλάκι. δίκιο έχεις, καμιά φορά βγαίνεις από το κομμωτήριο και τρομάζεις. Και εδώ είναι ακριβό το κομμωτήριο, αλλά φαντάζομαι στο Λονδίνο θα είναι ακόμα πιο πολύ!

Ψωνίζεις από το ίντερνετ; μια δυο φορές το προσπάθησα, αλλά τελικά δε ήταν το νούμερο σωστο και τα επέστρεψα. Ηταν όμως μια ευκολία. Ισως να το ξαναπροσπαθήσω.

Τις συμβουλές σου τις ακολουθώ, ούτε πίνω ούτε καπνίζω, και μόλις έκοψα και τη καφεϊνη. τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο νόμιζα.

Αλλά έτσι πως περιγράφεις τη ζωη μετά το μωράκι, και γνωρίζοντας ότι η μανούλα μου δε θα μπορέσει να έρθει για βοήθεια, ε, δε πειράζει άμα αργήσει λίγο το μωράκι. Αλλωστε το σαββατοκυριακο κοιτούσαμε τις διακοπές μας και εχουμε κανονίσει τόσα ταξιδάκια! Θα το αφήσουμε στη τύχη για λίγο καιρό και μετά βλέπουμε. Δε μας πήραν και τα χρόνια!

Ειναι μεγαλη ευκολια γιατι δεν εχουμε αμαξι,κ καποια βαρια πραγματα δε μπορω να τα σηκωσω μονη ή να τα βαλω στο καροτσι κ ουτε μπορω να περιμενω το σαββ/κο να παμε να τα παρουμε.κ super market παραγγελια τα κανω απ τον 9ο.εκει κανουν πολλα λαθη.δεν εχουν ερθει μια φορα σωστα καμια φορα τα κανω κ μισα μισα,οταν παμε βολτουλα με τον μπεμπη αγοραζω καποια κ τα αλλα τα παραγγελνω.

Οσο ηταν η μαμα μου εδω δεν την αφηνα να κανει και πολλα γιατι τι θα εκανα οταν θα εφευγε?αναγκαστικα μενουν καποια πραγματα πισω.μεχρι κ σημερα τα βασικα κανω κ το σαββ/κο που ο συζυγος ειναι σπιτι,τοτε γινονται οι δουλειες.

ΑΑΑΑΑΑΑ τι ωραια,ταξιδακια!!!!!που θα πατε????

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Κορίτσια μου καλησπέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις πληροφορίες...Όχι δεν ήρθε νωρίτερα ο μπέμπης...Όμως μεθαύριο (Τετάρτη) μου κάνουν εισαγωγή και έχω τρελαθεί στον φόβο την Πέμπτη θα δω (πρώτα ο Θεός) τον μπέμπη μου.....

Stellinula, δε σε ξέχασα κοιριτσάκι μου. Στενοχωριέμαι έτσι που τα λες για την Ελλαδίτσα, μάλλον και εγώ λόγω απόστασης τοσα χρόνια σκέφτομαι μόνο τα καλά που έχει να μας προσφέρει.

Ακριβώς αυτό…Επειδή είσαι εκεί (δεν ξέρω και πόσα χρόνια βέβαια), έρχεσαι Ελλάδα πλέον για λίγο καιρό. Αν ζούσες εδώ ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταία 3 χρόνια θα βλαστημούσες την ώρα και την στιγμή που ζεις εδώ!!!

Έχω φίλες που ήρθαν με τους γονείς τους ΠΙΣΩ μετά από χρόνια βίου στην Γερμανία, Σουηδία κλπ κλπ και βρίζουν καθημερινά που τις έφεραν πίσω οι δικοί τους!!! (τι να έκαναν όμως? Ήταν μικρούλες και δεν μπορούσαν να επιλέξουν να μείνουν αυτές εκεί).

Αυτό που είπες για το επίδομα παιδιού, πρέπει πάλι να έχει να κάνει με το τι δικαιωματα σου αναγνωρίζονται. Μέχρι τον Απρίλιο του 2011(αν δε κάνω λάθος) όλοι δικαιουνται επίδομα παιδιού. Αλλά αυτό είναι να αλλάξει σύντομα. Γενικά το σύστημα είναι να αλλάξει ριζικά , λόγω του τελευταίου προϋπολογισμού, γιατί είδαν ότι δε τους συμφέρει. Καλά θα ήταν να κοιτάξετε τις νέες αλλαγές πριν αποφασίσετε να ΄ρθείτε.

Δεν είχαμε σκοπό ούτως η άλλως να φύγουμε άρον άρον, αφενός γιατί πλέον γεννάω αφετέρου γιατί θέλουμε να ψάξουμε όσο μπορούμε την νέα μας κίνηση όσο πιο μεθοδικά γίνετε και τέλος να μπορεί το μωράκι μας να έχει μεγαλώσει λιγουλάκι να μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Οπότε μέχρι τότε σίγουρα θα ξανά τσεκάρουμε τα νέα συστήματα που θα έχει ακολουθήσει η χώρα και μετά θα αποφασίσουμε αν μας κάνει ακόμα και σε αυτόν τον τομέα!

Οσο για το θέμα της δουλειάς, για τα δικά σου τα προσόντα δε μπορώ να πω αν υπάρχει ζήτηση, πάντως μου φαίνεται ότι ως ηλεκρονικός, ο άντρας σου θα ήταν προτιμότερο να κοιτούσε να βρει δουλειά στο αντικείμενο του. Αν σχετίζεται και με oil and gas, offshore, ή οτιδήποτε έχει να κάνει με εναλλακτικές πηγές ενέργειας, θα έχει αρκετές πιθανότητες. Η Αγγλία σκοπεύει να επενδύσει πολλά χρήματα στις νέες πηγές ενέργειας και σίγουρα θα χρειάστούν άτομα με προσόντα. Καλα θα ήταν να το ψάξει λίγο.

Η σελλίδα που χρησιμοποιούσα εγώ ηταν http://www.engineerboard.co.uk, αλλά υπάρχουν τόσες άλλες!

ο άνδρας μου είναι ηλεκτρονικός σε Light Marine και όχι σε Heavy Marine…Θέλω να πω ότι το oil & gas, offshore που ανέφερες είναι για πετρελαιοκίνητα μεγάλα καράβια και η εργασία μέσα σε αυτά όπου κατηγοριοποιούνται στο heavy Marine. Το light Marine είναι για σκάφη, κότερα, βάρκες και ότι αφορά τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους και εγκατάστασης τους.

Αλλωστε, από ότι διαβάζω, έχει παρατηρηθεί μεγάλη ζήτηση εργασίας και πως ακόμα και για θέση πωλήτριας ή ταμείας οι αιτήσεις είναι πάρα πολλές, και πως κυριως για τέτοιου είδους εργασίας προτιμούνται οι άγγλοι. άλλωστε όπως είχε δηλώσει και ο Gordon Brown "English Jobs for English workers".

Σχετικά με το σχόλιο σου ότι δε μπορεις να βρεις δουλειά γιατι οι εργοδότες σκέφτονται πως θα θελεις να κανεις παιδια και τα λοιπα, μη νομίζεις πως και εδώ είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα. Πρόσφατα διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι έχει παρατηρηθεί πως οι εργοδότες είναι διστακτικοί στο να προσφέουν δουλειά σε γυναίκες που βρίσκονται σε γόνιμη ηλικία. Αλλωστε η αγγλία δε φημήζεται για τις παροχές μητρότητάς τους, άσχετα με το τι λεν!

Δηλαδή σε αυτους τους τομείς είναι τα ίδια σκ@τ@ με την Ελλάδα?

Αν και θα είναι δύσκολο, η γνώμη μου είναι πως περισσότερες πιθανότητες θα είχατε άμα ερχόταν ο άντρας σου πρώτα εδώ και βρει δουλειά και αφού τη βρει να προσπαθούσες να ερχόσουν και εσύ με το παιδί.

Μα κάπως έτσι το έχουμε σκεφτεί και εμείς!!! Πρώτα να ανέβει ο άνδρας μου και μετά να ακολουθήσουμε εμείς. Αλλιώς δεν γίνετε. Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω καθόλου το παιδάκι μου, ή έστω όσο γίνετε λιγότερο!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κατερίνα

Χωρίς αμάξι ε; Και με το μωρό δύσκολο μου φαίνεται, αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν στο Λονδίνο να έχει αυτοκίνητο. Πάλι καλά ο αντρας μου οδηγάει, οπότε πηγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα στο Τesco, αλλά πάντα ξεφεύγουμε απο το προϋπολογισμό. Μέσω ίντερνετ φαντάζομαι θα ελέγχεις περισσότερο τι αγοράζεις.

Εγώ δεν οδηγάω, φοβάμαι πολύ να μάθω, και με αυτό το αριστερό και τα runabouts δε νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Αλλά μου τι λεν πολύ στη δουλειά γιατί χρειάζεται να πηγαίνω στο εργοτάξιο και θα προσπαθήσω να κάνω κανενα μάθημα από την ανοιξη!

Ναι, έχουμε κανονίσει κάποια ταξιδάκια. Τέλη Φεβρουαρίου πάμε στην Ιταλιά για σκι με κάτι γνωστούς μας, και μετά το πάσχα, ιταλία πάλι και όσλο. Ας είναι καλά η Ryanair και οι πτήσεις δε βγαίνουν ακριβές.

Το πρόβλημά είναι το διαβατήριο μου λήγει σύντομα και όταν πήρα τη πρεσβεία αρχές Ιανουαρίου μου έκλεισαν ραντεβού για τον Απρίλη και θέλει γύρω στι 6 βδομάδες να βγει το καινούριο. Εχει πετάξει καμία μόνο με ταυτότητα. Κανονικά επιτρέπεται, αλλά ποτέ δε ξέρεις, και ανησυχω λιγουλάκι!

Αλήθεια, τώρα με το μωράκι πως περνάς τις μέρες σου. Πηγαίνεις σε τίποτα ασχολίες για μητέρα και μωρό;

Stellinula

Με το καλό. Δεν έμεινε και πολύς καιρός. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά και θα ξετρελαθείτε με το μικρό σας. Κοριτσάκι δεν είπες ότι περιμένεις;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι εδώ λίγο παραπάνω από 6 χρόνια και δουλεύω τα τελευταία 5 χρόνια. Εκτός από τρεις μήνες που έκανα σε ένα γραφείο, όχι δεν έχω δουλέψει στην Ελλάδα για να μπορώ να συγκρίνω. Αλλά έχω κάπως απογοητευεί από ότι έχεις καταλάβει από την αγγλία.

Και εγώ αλλιώς τα περίμενα τα πραγματα, και κυρίως στον εργασιακό τομέα και έχω απογοητευεί. Και από τους μισθούς, που τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δε πήρα αύξηση, αλλά που παίρνω λιγότερα από ότι έπαιρνα το 2007!.Αλλά και από το τρόπο εργασίας και το αντικείμενο. Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να πάω σε μια μεγάλη εταιρία, που εκεί σίγουρα το επίπεδο είναι διαφορετικό.

Καμιά φορά εκνευρίζομουν που άκουγα τους φίλους και γνωστούς μου να διαμαρτύρονται για τι γίνεται στην Ελλάδα, και όλο φώναζαν πως οπουδήποτε αλλού είναι καλύτερα. Αλλά και όλες οι άλλες χώρες έχουν τα προβλήματά τουε. Από ότι κατάλαβες η υγεία τουςείναι μεν δωρεάν, αλλά όχι και η καλύτερη. Και για την παιδεία πολλά ακούγονται, και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη από το μεταπτυχιακό μου. Τα ΜΜΜ που ανέφερες, παίρνω το τρένο για τη δουλειά. Τουλάχιστον μια φορά το μήνα το τρενο το πρωί θα ματαιωθεί τελείως και είναι κάθε ώρα. Και οι καθυστερήσεις δεν είναι και λίγες.

Αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα δεν είναι τόσο καλά, απλώς τόσα χρόνια η Αγγλία είχε ανάγκη από άτομα με πτυχία, και δεν ήταν τόσο έντονο. Πάντως είχα μια γνωστή που πήγε στη δουλειά μια μέρα, για να μάθει πως απολύθηκε και δε χρειαζόταν να έρθει ξανα!

Αυτό που θέλω να πω, σίγουρα τώρα η Ελλάδα έχει πολλά προβλήματα και σίγουρα θα είσαστε καλύτερα εδώ επαγγελματικά, αλλά δε ξέρω αν θα τα βρείτε και όλα ρόδινα! Ολες οι χώρες έχουν τα προβλήματά τους, άλλες απλώς πιο έντονα!

Αλλά για την ωρα ας σκεφτόμαστε θετικά, πως όλα κάποια στιγμή θα βελτιωθούν! Και καλή προετοιμασία για τις επισκέψεις σας!

Διαφημίσεις

Ουτε εγω οδηγω,ουτε ο αντρας μου.Αυτες τις μερες κοιταζει για μαθηματα,να ξεκινησουμε σιγα σιγα,γιατι τωρα με τον χιονομπαλιτσα θα θελουμε να παμε καμια εκδρομη.

Απ το τεσκο παραγγελνω,αλλα ολο λαθη κανουν και μη νομιζεις, ξεφευγεις λιγακι:tongue:

Ααααααααααχ τι ωραια ταξιδακια!Ζου-λευω!Κανεις κ σκι βρε θηριο????μπραβο σου!

Απ οσο ξερω,πετας στην ευρωπη με ταυτοτητα αρκει να ειναι κ στα αγγλικα.Η ξαδερφη και καποιες φιλες μου εχουν ερθει με ταυτοτητα εδω,δε ξερω για αλλες χωρες.

Η μερα με το μωρο :!: την Τριτη εκανε τα εμβολια του κι απο τοτε ειναι μες στη γκρινια το πουλακι μου.Ολο αγκαλιτσα θελει,ασε που ξεκιναμε και δοντακια,μαζεμενα ολα.

Η επ.υγειας μου εχει δωσει λιστα με ταξεις που μπορουμε να παρακολουθησουμε,αλλα δεν εχω παει ακομα.Προτιμω να παμε βολτουλα εξω στον καθαρο αερα,οταν δε βρεχει.Γυριζουμε,κοιμαται,κανω καμια δουλεια,ταισμα,αλλαγμα,παιχνιδακια,μπανακι κ φτου κ απ την αρχη μεχρι να παμε στο κρεβατι για υπνο.Πανω-κατω αυτο ειναι το προγραμμα.Το χειροτερο ειναι οταν δεν κοιμαται καθολου μεχρι αργα το απογευμα και ουτε να μαγειρεψω δε μπορω.Joy of motherhood!

stellinula με το καλο κ μη φοβασαι καθολου,ολα μια χαρα θα πανε.με το καλο ο γιοκαρινος σου κ θα περιμενουμε με αγωνια νεα σου.καλη λευτερια κ μ εναν πονο!!!

Μπαίνω αυριο το πρωι κοριτσια μου!!! Τώρα πότε θα μπορέσω να σας ξαναγράψω δεν ξέρω....Φοβάμαι αρκετά!!!

Αυτο που με ηρεμεί είναι ότι επιτέλους θα δώ τον μπέμπη μου!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Stellinula

συγγνώμη για το λάθος μου. Καλώς να δεχτείτε το παλικαράκι σας!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πανε καλά!

Και όποτε μπορείς γράψε μας την εμπειρία σου και για τον υπέροχο γιό σου!

Κατερίνα

Οντως καλό είναι και το δίπλωμα να υπάρχει αλλά και το αυτοκίνητο. Εγώ πήρα το δίπλωμα στα 20, όπως όπως δηλαδή και από τότε δεν έχω οδηγήσει, όποτε είναι σα να μη το έχω πάρει. Λίγο που το έψαξα, θα μπορούσα απλώς να κάνω κατευθείαν κάποια μαθήματα. Αλλιώς πρέπει να κάνεις πολλά μαθήματα και να σου βγει ακριβό.

Καλά μη φανταστείς τίποτα τρομερό. Μια φορά έχω πάει ξανά για σκι στο γαμήλιο ταξίδι, το ήθελε ο αντρούλης μου να πάμε στα χιόνια για διακοπές. Και επειδή είμαι και κάποιος φοβιτσιάρα είμαι πολύ πολύ αργή! αλλά τουλάχιστον τη τελευταία φορά δεν έσπασα τίποτα.

Παιδάκι μπορεί να μην έχω, αλλά ούτε και εγώ έχω χρόνο να κάνω τίποτα μέτά τη δουλεια. Και το σαβατοκύριακο, περά από τις δουλειές του σπιτιού πάλι τίποτα δε προλαβαίνω να κάνώ. Πώς περνάει έτσι ο χρόνος δε μπορώ να καταλάβω.

Πριν έρθει ο μπέμπης σου έκανες περισσότερα πράγματα;

Διαφημίσεις

Μπαίνω αυριο το πρωι κοριτσια μου!!! Τώρα πότε θα μπορέσω να σας ξαναγράψω δεν ξέρω....Φοβάμαι αρκετά!!!

Αυτο που με ηρεμεί είναι ότι επιτέλους θα δώ τον μπέμπη μου!!!

Με το καλό κουκλίτσα μου!!! Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!!Αχ, φαντάζομαι συναίσθημα απόψε ε???? Όλα καλά θα πάνε!!!!Θα περιμένουμε νέα σου όποτε μπορέσεις...

6237481d19.png

Hello Julie.

Αλήθεια, και εσάς σας δυσκόλεψε το μωράκι. Κάνατε τίποτα τεστ ή το πήρατε πιο χαλαρά; Ποτέ δε κατάλαβα γιατί όλα πρέπει να έρχονται αντίθετα από αυτά που σχεδιάζεις;

Ασχετο, τι υποτροφία πήρες; Από Ελλάδα; Καμιά φορά μου μπαίνει στο μυαλό να κοιτάξω για διδακτορικό, στη δουλειά πρέπει να ξέρεις λίγο από όλα, αλλά θα προτιμούσα να ειδικευτώ σε ένα αντικείμενο. Αλλα βέβαια κάθε τόσο σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, και τελικά κάθομαι στα ίδια, γιατι φοβάμαι να πάρω ρίσκα.

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!

Τεστ και τέτοια δεν κάναμε, πολύ χαλαρά το πηγαίναμε όλον τον καιρό...αλλά όντως πάντοτε συμβαίνει τελικά εκεί που έχεις αρχίσει να το ξεχνάς...

Υποτροφία εγώ βρήκα από Ελλάδα ναι, στο Πανεπιστήμιο εδώ δεν μπορούσαν να μου δώσουν επειδή δεν είχα μείνει 3 χρόνια Αγγλία και δεν είχα δικαιωμα. Αν έχεις μείνει όμως τουλάχιστον 3 χρόνια (όπως εσύ), μπορείς να διεκδικήσεις EPSRC που είναι πολύ καλη! Πιστεύω πως το διδακτορικό είναι μεγάλη απόφαση, θέλει κόπο και θυσίες...αλλά από την άλλη είναι και μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία να εμβαθύνεις τόσο πολύ σε κάτι!

6237481d19.png

Η ζωη μετα το μωρο???πφφφφφ απο που να αρχισω?οι πρωτες εβδομαδες ειναι εξαντλητικες για ολους,κυριως η πρωτη μερα στο σπιτι!!!

Θα πρεπει ολοι,αναλογα το ρολο τους,να προσαρμοσθουν στη νεα κατασταση.γελια,κλαματα,νευρα, απ ολα θα χει η καθημερινοτητα σας.

εμενα ειχε ερθει η μαμα μου κι εκατσε ενα μηνα μαζι μας.3 ανθρωποι και μας ειχε σουζα ολους.ακομα μας εχει δηλαδη.

με το που ανοιγε το ματι,τρεχαμε ολοι.φερε εσυ πανα,φερε εσυ νερο,κανε εκεινο ή το αλλο,μη πιανεις ετσι το μωρο.τρελοκομειο!!

Λοιπον αυτα που ηξερες ξεχασετα:D:D:tongue: ετοιμασου για νεες περιπετειες!

Το μαλλι καλο,κ ο αντρας εμεινε με το στομα ανοιχτο (οταν του πα ποσο πηγε το μαλλι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Αχ φαντάζομαι...τελευταία βλέπω συνεχώς όνειρα για το πώς θα είναι η ζωή με το μπεμπέ και όλα μοιάζουν όπως τα περιγράφεις, μέσα στον πανικό χαχαχα!

Την Δευτέρα είχα ραντεβού με τον gp μου (το δεύτερο μετά από εκείνη την "υπέροχη" γνωριμία μας) αλλά περιέργως ήταν πάρα πολύ καλός, φιλικός κι ευγενικός!! Μετάλλαξη!!!! Μου τα εξηγούσε όλα, με ρώτησε και 2-3 πιο προσωπικά πράγματα, γενικά ένιωσα πιο άνετα και χάρηκα! Μάλιστα το μωρό μου τον κλώτσησε κιόλας, χαχαχαχαχα, του τα είχε μαζεμένα φαίνεται...ανάγωγο μωρό!

6237481d19.png

Δεσποινα,

Θα ξεκινησει ο αντρας μου πρωτα μαθηματα,εγω πιο μετα.αυτοκινητο μεταχειρισμενο για αρχη για να <μαθει> κ μετα βλεπουμε.

Εχετε εξοπλισμο σκι?για ποσες μερες θα πατε?

Πριν το μωρακι βγαιναμε πολυ εξω για ποτακι,σινεμα,μουσεια,εκδηλωσεις.τωρα πανε αυτα:? Πριν ενα μηνα ο αντρας μου εκλεισε εισητηρια για θεατρο,θα κραταγε η μαμα του το μωρο,αλλα αρρωστησε κ ετσι δεν πηγαμε πουθενα.Με τη χαρα εμεινα.

Επισης μου αρεσει πολυ η ζαχαροπλαστικη.Εφτιαχνα πολλα,τους μπουκωνα ολους στη δουλεια κ την οικογενεια αλλα θελει χρονο.Προσπαθησα στις γιορτες να φτιαξω καποια αλλα ο τζαναμπετης ο γιος μου δε μ αφησε.Παλι με τη χαρα κ τα υλικα εμεινα :D

εσενα τι σ αρεσει να κανεις οταν βρεις χρονο?

αυτο που δεν εχω αφησει ειναι το διαβασμα.οταν θα κοιμηθουν οι αντρες μου,οτι ωρα κι αν ειναι 2 σελιδες εστω θα τις διαβασω!

Αχ φαντάζομαι...τελευταία βλέπω συνεχώς όνειρα για το πώς θα είναι η ζωή με το μπεμπέ και όλα μοιάζουν όπως τα περιγράφεις, μέσα στον πανικό χαχαχα!

Την Δευτέρα είχα ραντεβού με τον gp μου (το δεύτερο μετά από εκείνη την "υπέροχη" γνωριμία μας) αλλά περιέργως ήταν πάρα πολύ καλός, φιλικός κι ευγενικός!! Μετάλλαξη!!!! Μου τα εξηγούσε όλα, με ρώτησε και 2-3 πιο προσωπικά πράγματα, γενικά ένιωσα πιο άνετα και χάρηκα! Μάλιστα το μωρό μου τον κλώτσησε κιόλας, χαχαχαχαχα, του τα είχε μαζεμένα φαίνεται...ανάγωγο μωρό!

Julie ποιος ξερει?παλι καλα τουλαχιστον που εγινε πιο φιλικος.Καλα,εχεις να δεις πολλα ονειρα ακομα!σχεδον καθε μερα εβλεπα κ απο αλλο μωρακι :tongue:,δε μας ειπες,θα μαθεις το φυλο?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...