Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Νοεμβρίου 2023 ❤️

Recommended Posts

Γειά σας εγκυουλες μου. Σας διαβαζω και χαίρομαι για τα νέα σας. Εμείς είμαστε 500γρ μπαμπατσικα μωράκια, ελπίζω να μη βγει το Λενιω! 😜 Και τη τρίτη με το καλό εχουμε τη Β επιπέδου. Από κλωτσιές άλλο τπτ κορίτσια και από μέσα και από έξω από τη μεγάλη αδερφή, αφού λέω αν ειχε στόμα να μιλήσει δε θα έβγαινε με τόσο μπουλιν 😁 θα σας πω ότι νεα έχω εκ νέου αν μας κανει τη χάρη και δείξει μουριτσα γτ σε όλους τους υπερήχους δε έχω δει ποτέ πρόσωπο. Από κιλά και κοιλιά αφήστε τα. Ξεκίνησα να τρώω υγιεινα ας πούμε χωρίς καθόλου γλυκά. Έχω βάλει 5κιλα!!! Με ψιλό έκραξε και ο γιατρός. Αλλά τι να κάνω έχω λιγούρες.. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 374
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια μου πείτε μου λίγο αν σημαίνει κάτι, μέχρι τώρα το έχω νιώσει δύο ή τρεις φορές το πολύ καί πάντα έχει τύχει ενώ είμαι ξαπλωμένη.Αισθανομαι στην κοιλιά μου σαν.... παλίρροια... σαν κάτι να ανεβαίνει,να φουσκώνει(όπως το κέικ😆)! Κ η κοιλιά μου την ώρα εκείνη γίνεται ιδιαίτερα σκληρή! Έβαλε το χέρι του και ο άντρας μου που ήταν δίπλα μου στο σημερινό σκηνικό και του φάνηκε οντως πολύ περισσοτερο σκληρή απ' ότι έχει ήδη γίνει.Μετα επανέρχεται.Λέτε να είναι το μωρουλινακι μου; Ή κάποια σύσπαση που δεν σημαίνει κάτι; Πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν είναι έντερα.Ανυπομονώ ν το νιώσω κ εγώ και ψάχνω να βρω σημάδια.

@Angelvasπόσο εβδομάδων είσαι; 

Με το καλό για τη Β επιπέδου! Εγώ τελικά έκλεισα την Τετάρτη που μας έρχεται! Ανυπομονώωωωω

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Mωβ ηλιαχτίδα είπε:

Ρε κορίτσια μου πείτε μου λίγο αν σημαίνει κάτι, μέχρι τώρα το έχω νιώσει δύο ή τρεις φορές το πολύ καί πάντα έχει τύχει ενώ είμαι ξαπλωμένη.Αισθανομαι στην κοιλιά μου σαν.... παλίρροια... σαν κάτι να ανεβαίνει,να φουσκώνει(όπως το κέικ😆)! Κ η κοιλιά μου την ώρα εκείνη γίνεται ιδιαίτερα σκληρή! Έβαλε το χέρι του και ο άντρας μου που ήταν δίπλα μου στο σημερινό σκηνικό και του φάνηκε οντως πολύ περισσοτερο σκληρή απ' ότι έχει ήδη γίνει.Μετα επανέρχεται.Λέτε να είναι το μωρουλινακι μου; Ή κάποια σύσπαση που δεν σημαίνει κάτι; Πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν είναι έντερα.Ανυπομονώ ν το νιώσω κ εγώ και ψάχνω να βρω σημάδια.

@Angelvasπόσο εβδομάδων είσαι; 

Με το καλό για τη Β επιπέδου! Εγώ τελικά έκλεισα την Τετάρτη που μας έρχεται! Ανυπομονώωωωω

Είμαι 22w. Ξέρεις ότι παίζει ρόλο η θέση του πλακούντα? Εμένα είναι οπίσθιος χαμηλά. Οπότε ειναι μπροστά η σουσουραδα και δίνει χορό . Δεν έχει να κάνει πάντως, ξέρω φίλες μου που πέρα βρέχει μέχρι να γεννησουν δεν ένιωθαν και πολλά. Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει συσπαση ( εγώ τα έλεγα κοντρωματα) όταν κουραζομουν πολύ με επιαναν και διαρκουσαν κάνα 1'.Σου ευχομαι να μεγαλώσει άλλο λίγο να το νιώσεις καλά καλά γτ μετά δεν έχουν χώρο και προσπαθούν να τεντωθουν εκεί να δεις φάση. Αχ τι θυμήθηκα. Μιλαγα στη κοιλιά μου κάποτε καλέ κάτσε καλά της έλεγα... 😅

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

20 ώρες πρίν, Angelvas είπε:

Γειά σας εγκυουλες μου. Σας διαβαζω και χαίρομαι για τα νέα σας. Εμείς είμαστε 500γρ μπαμπατσικα μωράκια, ελπίζω να μη βγει το Λενιω! 😜 Και τη τρίτη με το καλό εχουμε τη Β επιπέδου. Από κλωτσιές άλλο τπτ κορίτσια και από μέσα και από έξω από τη μεγάλη αδερφή, αφού λέω αν ειχε στόμα να μιλήσει δε θα έβγαινε με τόσο μπουλιν 😁 θα σας πω ότι νεα έχω εκ νέου αν μας κανει τη χάρη και δείξει μουριτσα γτ σε όλους τους υπερήχους δε έχω δει ποτέ πρόσωπο. Από κιλά και κοιλιά αφήστε τα. Ξεκίνησα να τρώω υγιεινα ας πούμε χωρίς καθόλου γλυκά. Έχω βάλει 5κιλα!!! Με ψιλό έκραξε και ο γιατρός. Αλλά τι να κάνω έχω λιγούρες.. 

8 ώρες πρίν, Angelvas είπε:

Είμαι 22w. Ξέρεις ότι παίζει ρόλο η θέση του πλακούντα? Εμένα είναι οπίσθιος χαμηλά. Οπότε ειναι μπροστά η σουσουραδα και δίνει χορό . Δεν έχει να κάνει πάντως, ξέρω φίλες μου που πέρα βρέχει μέχρι να γεννησουν δεν ένιωθαν και πολλά. Αυτό που περιγράφεις μου θυμίζει συσπαση ( εγώ τα έλεγα κοντρωματα) όταν κουραζομουν πολύ με επιαναν και διαρκουσαν κάνα 1'.Σου ευχομαι να μεγαλώσει άλλο λίγο να το νιώσεις καλά καλά γτ μετά δεν έχουν χώρο και προσπαθούν να τεντωθουν εκεί να δεις φάση. Αχ τι θυμήθηκα. Μιλαγα στη κοιλιά μου κάποτε καλέ κάτσε καλά της έλεγα... 😅

Γεία σας κορίτσια μου , 

Εμείς έχθες είχαμε την β επιπέδου , απ ότι ειπε ο εμβρυολόγος πάμε πολύ καλά! Είμαστε 455 γραμμάρια !! Απλά είναι τεμπελάκος .. κοιμόταν σταυροπόδι με το ένα ένα χέρι πάνω από το κεφάλι και το άλλο έκρυβε την φατσούλα μου... δεν θα δούμε ποτέ τα χαρακτηριστηκά του!!!! 😛 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

9 ώρες πρίν, Angelvas είπε:

Πράγματι σύσπαση πρέπει να ήταν,πέτρωμα της κοιλιάς! Ήθελα να το πω στο γιατρό και το ξέχασα! Μακάρι Μωρε γιατί εκτός του ότι πρέπει να είναι υπέροχο συναίσθημα φαντάζομαι αποκτάς μια σιγουριά ότι το μωρουλινακι είναι καλά,ότι είναι εκεί.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια πόσο σας κόστισε η Β επιπέδου? Η αυχενική διαφάνεια πάντως πήγε 150€ το μαλλί χωρίς απόδειξη. Δε θυμάμαι καθόλου πόσα είχαμε δώσει παλιότερα στη πρώτη κοκετα.

23 ώρες πρίν, Angelvas είπε:

Κορίτσια πόσο σας κόστισε η Β επιπέδου? Η αυχενική διαφάνεια πάντως πήγε 150€ το μαλλί χωρίς απόδειξη. Δε θυμάμαι καθόλου πόσα είχαμε δώσει παλιότερα στη πρώτη κοκετα.

Μου είπαν στο τηλέφωνο που πήρα να ρωτήσω 150€ θα είναι!

• Ευχαριστώ 1

Να μαστε κι εμεις!!! Καναμε την Παρασκευη την Β επιπέδου! Ενας μπεμπαρος 523 γραμ.. Ηταν πολυ δραστηριος (οπως καθε μερα τελευταια) κ συνεργασιμος!! Τα ελεγξαμε ολα κ φαινεται πως ειμαστε πολυ καλα. Μας ειπε η υπερηχογραφιστρια πως θα ειναι ψηλος σαν το μπαμπά του γιατί εχει μεγαλα ακρα! 🤣

Μουριτσα μας εδειξε, ομως να πω κ για οσες δεν εχετε δει... ακομα κ με το 3d δεν καταλαβαίνεις κ πολλα, οποτε μην απογοητευεστε!

Περα απο τον μπεμπακο μας, κι εγω ειμαι πολυ καλά.  Οι μητριαιες αρτηριες λειτουργούν μια χαρα κ ο τράχηλος 47 χιλιοστά.  Πιθανότητες πρόωρου 1% στις 37 εβδομάδες.  Οποτε έχουμε το ελεύθερο να φυγουμε για δισκοπες!!

Την εξέταση την εκανα στο Μητερα παρουσια της γυναικολόγου μου . Η υπερηχογραφιστρια ηταν υπεροχη.  Κράτησε 40 λεπτα κ πληρωσα 97 ευρω. Μας εδωσαν κ δωρο δείγματα.  

• Μου αρέσει 3

On 8/7/2023 at 12:57 ΜΜ, Angelvas είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου !! Εμείς κάναμε την Πέμπτη στο Ιασώ και πληρώσαμε 130€.. Καλή επιτυχία !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Χάθηκα λίγο αλλά δυο εβδομάδες παλεύαμε να τελειώσουμε το δωμάτιο της μπουμπους. Επιτέλους είναι έτοιμο και μένει μόνο να μπει η ντουλάπα και κούνια συρτάριερα για τα οποία θα πάω να δω μέσα στην εβδομάδα. Το Σάββατο πήγα για το πρώτο μπανάκι αργά το απόγευμα. Ωραία ήταν το ευχαριστήθηκα.  Σήμερα πρωί πρωί έκανα την καμπύλη ζαχάρου και πριν λίγο μπήκα στο γραφείο. 

Εγω και αυχενική και β επιπέδου την έκανα στο ιατρείο του γιατρού μου με τον γιατρό μου γιατί είναι πιστοποιημένος και πλήρωσΑ 100€ την φορά.

• Μου αρέσει 2

έρχεται το 4ο θαυματάκι μας!  💛 preg.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, pitsi21 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Χάθηκα λίγο αλλά δυο εβδομάδες παλεύαμε να τελειώσουμε το δωμάτιο της μπουμπους. Επιτέλους είναι έτοιμο και μένει μόνο να μπει η ντουλάπα και κούνια συρτάριερα για τα οποία θα πάω να δω μέσα στην εβδομάδα. Το Σάββατο πήγα για το πρώτο μπανάκι αργά το απόγευμα. Ωραία ήταν το ευχαριστήθηκα.  Σήμερα πρωί πρωί έκανα την καμπύλη ζαχάρου και πριν λίγο μπήκα στο γραφείο. 

Εγω και αυχενική και β επιπέδου την έκανα στο ιατρείο του γιατρού μου με τον γιατρό μου γιατί είναι πιστοποιημένος και πλήρωσΑ 100€ την φορά.

Καλημέραααα , και εμεις όλη την κυριακή βάφαμε το δωμάτιο ... Νωρίς σου είπε για καμπύλη ή όχι ?? Δεν γνωρίζω κιόλασ.. πάντψς εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμη . .

Κορίτσια μου χαίρομαι για τα καλά νέα σας..φαίνεται ότι τώρα μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Την Τετάρτη θα μάθω και εγώ αν όλα πηγαίνουν καλά! Έχω μια ερωτηση για τη Β επίπεδου όμως που ξέχασα να την κάνω στο γιατρό: Τα αποτέλεσματα τα μαθαίνω επιτόπου ή περιμένω και μερικές μέρες να δω αναλυτικά μετρήσεις κλπ; 

Εμενα πάντως το μονο που με καίει προς το παρόν είναι οι κινήσεις διότι δεν αισθάνομαι κάτι ξεκάθαρο ακόμα και είμαι 21 και 5 ..

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Mωβ ηλιαχτίδα είπε:

Κορίτσια μου χαίρομαι για τα καλά νέα σας..φαίνεται ότι τώρα μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Την Τετάρτη θα μάθω και εγώ αν όλα πηγαίνουν καλά! Έχω μια ερωτηση για τη Β επίπεδου όμως που ξέχασα να την κάνω στο γιατρό: Τα αποτέλεσματα τα μαθαίνω επιτόπου ή περιμένω και μερικές μέρες να δω αναλυτικά μετρήσεις κλπ; 

Εμενα πάντως το μονο που με καίει προς το παρόν είναι οι κινήσεις διότι δεν αισθάνομαι κάτι ξεκάθαρο ακόμα και είμαι 21 και 5 ..

Καλημέρα κορίτσι μου !!! Την ώρα που γίνεται η εξέταση ο εμβρυολόγος σου αναλύει τι βλέπεις και αν είναι όλα οκ .. στο τέλος εάν έχει παρατηρήσεις σου τις λέει .. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια 

Σήμερα κάναμε β επιπέδου 

22 και 6 μέρες 

Ο μπέμπης είναι 600 γραμμάρια και ψηλός 

Και όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός το τρώει το φαι του 🤣🤣🤣

Ζουμπουρλουδικο θα βγει 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, a.brimi1992 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Σήμερα κάναμε β επιπέδου 

22 και 6 μέρες 

Ο μπέμπης είναι 600 γραμμάρια και ψηλός 

Και όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός το τρώει το φαι του 🤣🤣🤣

Ζουμπουρλουδικο θα βγει 

Καλησπέρα !!! Αχ μπράβο !!! Εμείς έιμασταν 22 ακριβώς 455 αλλά δεν το σχολίασε το βάρος του ..  :/  Η αλήθεια είναι πως δεν έχει να πάρει από καποιον πολύ ύψος  😛 ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...