Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

πηρα τη μεγαλη μου 4,5 χρονων και αυτα τα πηρα για το μικρο(2,5χρονων) , να χαρει λίγο γιατί μετα από 5 λεπτα τα εσπασε...χαχαχα...

Η κόρη μου πάντως φοράει γυαλιά από 2 ετών τα julbo! Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί είναι πολύ ανθεκτικά και πολύ στυλάτα!Και γενικά τα κρατούσε από μικρή χωρίς να τα βγάζει κι αυτό δεν ξέρω αν οφείλεται στο ίδιο το παιδί ή στα γυαλιά που είναι πολύ άνετα!

Και μια ερώτηση για όποια γνωρίζει:βρήκα κάτι πέδιλα camper που θέλω να πάρω της μεγάλης αλλά καθώς δεν έχω ξαναπάρει δεν ξέρω τι φόρμα έχουν.Γνωρίζει κάποια κοπέλα;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μια ερώτηση για όποια γνωρίζει:βρήκα κάτι πέδιλα camper που θέλω να πάρω της μεγάλης αλλά καθώς δεν έχω ξαναπάρει δεν ξέρω τι φόρμα έχουν.Γνωρίζει κάποια κοπέλα;

Τα πέδιλα εχουν κανονική φόρμα και είναι και φοβερά!Αλήθεια που τα έχεις βρει γιατί ψάχνω φέτος αλλά δεν έχω βρει δυστυχώς προσφορές στα κάμπερ

Καλησπέρα, εγω πηρα μια πολυ καλη βούρτσα ξεμπερδεματος, η οποια κανει δουλειά μιας κα τα μαλλιά της κόρης μου ειναι σγουρά και κάνουν κόμπους, ειναι αυτή, η τιμή που αναγράφει το site δεν ισχύει, εγω την πηρα απο τον χοντο περίπου με την έκπτωση 6?, νομίζω η κανονική τιμή ειναι περίπου 7,5?

Camper παιδικά σε παλαιότερα σχέδια εχει το στοκ του mothercare για όσες ειναι Αθήνα.

nJ2dp3.png

Τα πέδιλα εχουν κανονική φόρμα και είναι και φοβερά!Αλήθεια που τα έχεις βρει γιατί ψάχνω φέτος αλλά δεν έχω βρει δυστυχώς προσφορές στα κάμπερ

Όντως είναι φοβερά.Στην πόλη που μένω τα έχει μόνο το lapin κι αυτό όχι μεγάλη ποικιλία.Στο sagiakoskids έχω βρει μερικά σχέδια, μην φανταστείς πολλά και τα νούμερα πολύ σπασμένα.Λέω να το τολμήσω πάντως αφού έχει δωρεάν επιστροφή.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα' date=' εγω πηρα μια πολυ καλη βούρτσα ξεμπερδεματος, η οποια κανει δουλειά μιας κα τα μαλλιά της κόρης μου ειναι σγουρά και κάνουν κόμπους, ειναι αυτή, η τιμή που αναγράφει το site δεν ισχύει, εγω την πηρα απο τον χοντο περίπου με την έκπτωση 6?, νομίζω η κανονική τιμή ειναι περίπου 7,5?

Camper παιδικά σε παλαιότερα σχέδια εχει το στοκ του mothercare για όσες ειναι Αθήνα.

Αχ τα τυχερά της Αθήνας!:D

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Όντως είναι φοβερά.Στην πόλη που μένω τα έχει μόνο το lapin κι αυτό όχι μεγάλη ποικιλία.Στο sagiakoskids έχω βρει μερικά σχέδια, μην φανταστείς πολλά και τα νούμερα πολύ σπασμένα.Λέω να το τολμήσω πάντως αφού έχει δωρεάν επιστροφή.

Από sagiakos έχει ψωνίσει πάρα πολλές φορές, είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Για τα camper νομίζω είναι ανάλογα το μοντέλο. Πέρσι το καλοκαίρι είχα στην μικρή πέδιλο camper και είχε κανονική φόρμα, αυτό που είχα στον γιο μου όμως είχε μικρή φόρμα και χρειαστήκαμε 1 νούμερο μεγαλύτερο.

Τα χειμερινά camper που φοράει ο μικρός σε 32 έχουν κανονική φόρμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Από sagiakos έχει ψωνίσει πάρα πολλές φορές, είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Για τα camper νομίζω είναι ανάλογα το μοντέλο. Πέρσι το καλοκαίρι είχα στην μικρή πέδιλο camper και είχε κανονική φόρμα, αυτό που είχα στον γιο μου όμως είχε μικρή φόρμα και χρειαστήκαμε 1 νούμερο μεγαλύτερο.

Τα χειμερινά camper που φοράει ο μικρός σε 32 έχουν κανονική φόρμα.

Ε να αυτό είναι!Ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% βέβαιος!Αλλά οκ θα το ρισκάρω!:P

Ευχαριστώ πολύ πάντως!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

κοριτσια γειά...

ερώτηση...στο amazon.de που βλέπεις μεταφορικά? γιατί έβαλα ενα προιόν στο καλάθι και έφτασα στο σημείο που έβαζα πιστωτική αλλά δεν είδα κάπου να μου διαχωρίσει τα μτφ.απλά μια μικρή αυξηση στο ποσο...πχ...4ευρω :rolleyes:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κοριτσια γειά...

ερώτηση...στο amazon.de που βλέπεις μεταφορικά? γιατί έβαλα ενα προιόν στο καλάθι και έφτασα στο σημείο που έβαζα πιστωτική αλλά δεν είδα κάπου να μου διαχωρίσει τα μτφ.απλά μια μικρή αυξηση στο ποσο...πχ...4ευρω :rolleyes:

Όπως και στα άλλα Αμαζον δεν έχει κάποια διαφορά, στη τελευταία σελίδα δηλαδη

κοριτσια γειά...

Πρέπει να το προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.Αφού βάλεις την κάρτα, το προχωράς και στην επόμενη σελίδα σου βγάζει σε κουτάκι το συνολικό ποσό των προιόντων και από κάτω το ποσό των μεταφορικών και κατόπιν πατάς το κουμπί για ολοκλήρωση παραγγελίας.Μέχρι εδώ δεν έχεις χρεωθεί ούτε δεσμευτεί να αγοράσεις!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

δεν ξερω ποσες ειστε fan των ρουχων s.oliver αλλα προσφατα ανακαλυψα οτι το σαιτ τους στελνει ελλαδα με κοστος μεταφορικων 5 ευρω και στα εκπτωτικα κομματια εχει παααααααααρα πολλα ωραια πραγματα μιση τιμη

κοινως καμμια σχεση με τις τιμες που εχουν στην ελλαδα..

(το τιμησα δεοντως, περιμενω να παραλαβω :D)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

καλημερα!

δεν ξερω ποσες ειστε fan των ρουχων s.oliver αλλα προσφατα ανακαλυψα οτι το σαιτ τους στελνει ελλαδα με κοστος μεταφορικων 5 ευρω και στα εκπτωτικα κομματια εχει παααααααααρα πολλα ωραια πραγματα μιση τιμη

κοινως καμμια σχεση με τις τιμες που εχουν στην ελλαδα..

(το τιμησα δεοντως, περιμενω να παραλαβω :D)

Και βέβαια μας αρέσουν αλλά δε βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμές με τα καταστήματα. Κάποια λίγα στα εκπτωτικά με συμπαθητικές τιμές δεν έχει νούμερο δυστυχώς.

Πάντως δεν το ήξερα ότι στέλνει το σάιτ, σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση:D

Να σας δείξω τις αγορές για τα παιδάκια μου σε παπούτσια

http://www.allaboutshoes.gr/gr/paidi/papoutsia/pedila-sagionares/paidika-papoytsia-chippieJ3012V0632/ (είναι πολύ όμορφα και στρώνουν τέλεια)

http://sagiakos.gr/kids/product/paidika-pedila-SAGIAKOS-8-PINK-BEIGE (επίσης πολύ ωραίο στρώσιμο)

http://sagiakos.gr/kids/product/paidika-mpOTAkia-koritsi-AGATHA-RUIZ-DE-LA-PRADA-BLUE (για τον χειμώνα)

http://sagiakos.gr/kids/product/paidika-pedila-CAMPER-ECRU (για το μωράκι μου)

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=37717 (τα έβγαλε -30% και μου βγήκαν 21 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά αφού πήρα και για μένα με την έκπτωση!!):P:p

Αυτάααααα!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα και χριστος ανεστη.Μου χαλασε το σκουπακι και ηθελα να ρωτησω αν ξερετε για σκουπα - ατμοκαθαριστη τη χρηση του?Μηπως σκουπιζει και σφουγγαριζει ταυτοχρονα?εχει το αμαζον κατι τρελες προσφορες σε σκουπες και ειπα μηπως χτυπήσω καμια

Κορίτσια το ali express είναι το παλιό ali mpampa σε μορφή λιανικής πώλησης. Υπήρχε λόγος που το λέγανε "Αλή Μπαμπά" !!! Κι αυτό γιατί δεν μπορούσανε να το πούνε κατευθείαν "40 κλέφτες" Τα έχουμε πει και παλιότερα αυτά! Το εξπρές είναι κατ' ευφημισμόν αφού τα κινέζικα μπορεί να κάνουν και πάνω από 40 μέρες να φτάσουν! (εκ πείρας πάντα μιλώ!)

ΜΗΝ αγοράζετε από αυτό το site. Θα χάσετε χρόνο τζάμπα και βερεσέ.

Τα χαζογκατζετάκια οκ. Το καταλαβαίνω και πάντα εις γνώσιν μας ότι παίζει να είναι και σκέτη απογοήτευση. Αλλά ρούχα και ειδικά παπούτσια, ποτέ των ποτών και των τσιγάρων!

rXAJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...