Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 hours ago, MK2012 said:

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Από τα public δεν έχω παραγγείλει ποτέ ηλεκτρονικά. Στα καταστήματα η εξυπηρέτηση είναι πάντα καλή.

Από την 'πολιτεία' έχω παραγγείλει αρκετές φορές χωρίς πρόβλημα & έχω παραλάβει άμεσα.

Γνωρίζετε πως μπορείτε να πάτε παλιά βιβλία στην 'πολιτεία' (που να είναι σε καλή κατάσταση) & να πάρετε για κάθε ένα από αυτά έκπτωση 10% (αν θυμάμαι σωστά) για επόμενες αγορές;

Η έκπτωση πάει ανά βιβλίο (δεν αθροίζεται) & εξαιρούνται κάποια που είναι σε προσφορά.

Προσωπικά, έχω πάει κάποια βιβλία (ορισμένα ολοκαίνουργια, από δώρα που μου έκαναν & δεν μου άρεσαν) & έχω εκμεταλλευτεί αυτή την προσφορά.

Επίσης τα βιβλία που είναι 'δεύτερο χέρι' τα έχουν σε πολύ καλές τιμές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα δεν μου έβγαζε τη συγκεκριμένη επιλογή και είχα απελπιστεί, μέχρι που δοκίμασα το laptop της κόρης μου, που έχει windows 8, καθώς και κάποιες άλλες εφαρμογές που κατέβασε η μικρή. Μπήκα μέσω της επιλογής help (κάτω δεξιά στη σελίδα) και όλα πήγαν καλά.

Με προβλημάτισες πάντως. Θα μπορούσαν ίσως κάποιες άλλες κοπέλες να μας διαφωτίσουν, αν μπορούν να μπουν στην επιλογή αυτή και, αν ναι, μέσω ποιου λογισμικού ή browser;

Για επικοινωνια κι εγω το εψαχνα μιαωρα τη προηγουμενη βδομαδα και μπηκα απο το help κι εγω:roll:

υγ.Windows 8 εχω και μπηκα αν θυμαμαι καλα απο firefox

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

εγώ πάλι δεν έχω ''πιάσει'' τον χρόνο παράδοσης...Το έστειλε ο Κινέζος 21/10 !!

και αφού σκοτωθήκαμε γιατί δεν ήθελε να μου επιστρέψει πίσω τα λεφτά αλλά να μου ξαναστείλει το προιόν , μου επέστρεψε τα χρήματα Την Δευτέρα και ΧΘΕΣ :roll::roll: ήρθαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!!

η ερώτηση μου είναι η εξής....πόσους μήνες πρεέπει να έχουμε στολισμένο το δέντρο...:D:D

και επανέρχομαι στο θέμα...απο τον Οκτώβριο μεχρι 28/01...είναι φυσιολογική τέτοια καθυστέρηση?

Εεεε οχι.Εμενα μου ηρθε δεμα μια βδομαδα πριν και σημερα ακομα ενα απο Κινα και τα δυο με ημερομηνια αποστολης 27/12

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλά μη στεναχωριέστε... Απ το τμήμα βιβλίου του public έχω τρομερά παράπονα. Όσες παραγγελίες έχω κάνει καθυστέρησαν πολύ (κι ας αναφερόταν 2-3 εργάσιμες στο κάθε βιβλίο), χωρίς ουσιαστική ενημέρωση, έστελναν sms αναφέροντας την παραγγελία μερικώς έτοιμη για παραλαβή, πήγαινα στο κατάστημα και απ τα 5 βιβλία το "μερικώς" ήταν το 1. Οοοοοταν τελικά συγκέντρωναν όλα τα βιβλία και με ενημέρωναν να παω να παραλάβω, οι υπάλληλοι ζητούσαν τίτλους βιβλίων (έλεος!) και όχι αριθμό παραγγελίας ή ονοματεπώνυμο. Ακόμα και με την παραγγελία εκτυπωμένη, επέστρεφαν χωρίς βιβλία απ την αποθήκη, ρωτούσαν αν ΣΙΓΟΥΡΑ έχω κληθεί να παραλάβω και ακόμα και με το αποδεικτικό sms έψαχναν και ξαναέψαχναν να βρουν τα βιβλία μου. Αν δε είχα και παιδικά μέσα, έπρεπε να πάω και στο παιδικό τμήμα να περάσω πάλι την ίδια διαδικασία!

Μετά απ την 6η παραγγελία μου, έκανα τα παράπονά μου στο τμήμα εξυπηρέτησης. Αν λάβατε εσείς απάντηση, έλαβα κι εγώ!

Χαλασαν τοσο πολυ;Καποτε που δουλευα εκει οι παραγγελιες εμεναν συγκεντρωμενες στα ταμεια μεχρι να ερθει ο πελατης.

3231580x15ta1yz3w.gif

..........

Γνωρίζετε πως μπορείτε να πάτε παλιά βιβλία στην 'πολιτεία' (που να είναι σε καλή κατάσταση) & να πάρετε για κάθε ένα από αυτά έκπτωση 10% (αν θυμάμαι σωστά) για επόμενες αγορές;

Η έκπτωση πάει ανά βιβλίο (δεν αθροίζεται) & εξαιρούνται κάποια που είναι σε προσφορά.

...........

δεν ξερω αν συμφερει τοσο πολυ, γιατι ουσιαστικα στα παιρνουν για ψιχουλα (παραδειγμα αν το βιβλιο που θες να αγορασεις εχει 30 ευρω, αυτο που πασ στο παιρνουν για 3)

εγω κατι βιβλια που παλευα να ξεφορτωθω μου τα πηραν στο μοναστηρακι λιγο πιο κατω απο την μιση τους τιμη, οποτε μαζεψα τα χρηματα και πηρα αυτα που χρειαζομουν τελικα (και γω απο την πολιτεια γιατι ειχε τις πιο καλες τιμες απο ολους)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως Σάββατο απόγευμα έκανα τη παραγγελια και σήμερα έλαβα μύνημα ότι η παραγγελία μου είναι έτοιμη. Τώρα τι θα βρω αύριο που θα πάω δε ξέρω αλλά μέχρι στιγμής ευχαριστημένη είμαι από την επικοινωνία τους.

Κι εγώ από παραλαβή στο σπίτι κανενα θέμα, ούτε από Πολιτεία, ούτε από πάμπλικ.

Και μάλιστα ένα βιβλίο από Πολιτεία που ήταν παλιό, κολλημένες όλες οι σελίδες μεταξύ τους, μου το αντικατέστησαν άμεσα και παρέδωσα χωρίς καμία χρέωσή μου στον κούριερ το χάλια αντίτυπο να τους το επιστρέψει.

Baby kounabi πού τα πούλησες στο Μοναστηράκι;

Πας σε αυτούς που πουλάνε μεταχειρισμένα βιβλία & τους ρωτάς αν ενδιαφέρονται 'η υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος;

Φαντάζομαι σου λένε αυτοί πόσο τα αγοράζουν... σωστά;

Δεν το γνώριζα αυτό & όπως προανέφερα κάποια δεν τα είχα ανοίξει!

Πες μου αν θέλεις λεπτομέρειες για να ξέρω για το μέλλον.

:)

Baby kounabi πού τα πούλησες στο Μοναστηράκι;

Πας σε αυτούς που πουλάνε μεταχειρισμένα βιβλία & τους ρωτάς αν ενδιαφέρονται 'η υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος;

Φαντάζομαι σου λένε αυτοί πόσο τα αγοράζουν... σωστά;

Δεν το γνώριζα αυτό & όπως προανέφερα κάποια δεν τα είχα ανοίξει!

Πες μου αν θέλεις λεπτομέρειες για να ξέρω για το μέλλον.

ναι ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις!

πας τους λες εχω αυτα, σας ενδιαφερουν? και συ λενε αυτοι αναλογως!

βεβαια πηγα λιγο πιο στοχευμενα γιατι ο μπαμπασ μου επειδη ηταν συλλεκτης παλιων συλλεκτικων/σπανιων βιβλιων πηγαινε σε 2 συγκεκριμενα

(μονο το ενα απο αυτα τα συγκεκριμενα καταστηματα ενδιαφερθηκε, εμενα ηταν πανεπιστημιακα απο τις σχολες μου, οποτε δεν ειχαν συλλεκτικη αξια ηταν καθαρα να τα παρει καποιος για να τα μεταουλησει για σχολη η' σε καποιον που ενδιαφεροταν για οικονομικα και μαρκετινγκ)

παντως πιο παλια ο αντρασ μου ειχε πουλησει παλι στο μοναστηρακι τεραστια συλλογη απο βινυλια που παλι του τα πηραν σε αρκετα καλη τιμη γιατι ειχε μεσα καποια σπανια (ουτε καν το ηξερε, κατα τυχη το εμαθε οταν του ειπε ενας απο αυτους οτι για 3 συγκεκριμενους δισκους του εδινε 50 ευρω!!!!!!!!!)

Για συλλεκτικά αντικείμενα, υπάρχει η 'συλλεκτική Αθηνών' (ηλεκτρονική σελίδα), που μπορείς να αναρτήσεις ό,τι συλλεκτικό έχεις (από τηλεκάρτες έως νομίσματα & ό,τι βάλει ο νους), για να το πουλήσεις.

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Διαφημίσεις

Για συλλεκτικά αντικείμενα, υπάρχει η 'συλλεκτική Αθηνών' (ηλεκτρονική σελίδα), που μπορείς να αναρτήσεις ό,τι συλλεκτικό έχεις (από τηλεκάρτες έως νομίσματα & ό,τι βάλει ο νους), για να το πουλήσεις.

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

αληθεια??? δεν το ηξερα!!! σε ευχαριστω πολυ!!! :D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...