Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

εγώ πάλι δεν έχω ''πιάσει'' τον χρόνο παράδοσης...Το έστειλε ο Κινέζος 21/10 !!

και αφού σκοτωθήκαμε γιατί δεν ήθελε να μου επιστρέψει πίσω τα λεφτά αλλά να μου ξαναστείλει το προιόν , μου επέστρεψε τα χρήματα Την Δευτέρα και ΧΘΕΣ :roll::roll: ήρθαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!!

η ερώτηση μου είναι η εξής....πόσους μήνες πρεέπει να έχουμε στολισμένο το δέντρο...:D:D

και επανέρχομαι στο θέμα...απο τον Οκτώβριο μεχρι 28/01...είναι φυσιολογική τέτοια καθυστέρηση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αν και δεν είναι.....

female βοηθησες και ευχαριστούμε...

ερωτηση...ισχύουν ακόμα οι 40 μέρες απο την αποστολη του προιόντος στο ebay για να ανοίξω case και να πάρω πίσω τα χρήματα μου?

ευχαριστώ

εμενα ειχε ληξει ο χρονοσ παραλαβησ που εδινε ο κινεζοσ, ανοιξα request (οταν ληγει ο χρονοσ και στειλεισ μηνυμα μονο αυτο μπορει να γινει) και ενω ζητησα να μου στειλει το αντικειμενο μου ειπε να μου κανει επιστροφη απο μονοσ του, οποτε ολα καλα (νταξει το ποσο ελαχιστο, μιλαμε για 70 λεπτα)

και αφού σκοτωθήκαμε γιατί δεν ήθελε να μου επιστρέψει πίσω τα λεφτά αλλά να μου ξαναστείλει το προιόν , μου επέστρεψε τα χρήματα Την Δευτέρα και ΧΘΕΣ :roll::roll: ήρθαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!!

η ερώτηση μου είναι η εξής....πόσους μήνες πρεέπει αν έχουμε στολισμένο το δέντρο...:D:D

και επανέρχομαι στο θέμα...απο τον Οκτώβριο μεχρι 28/01...είναι φυσιολογική τέτοια καθυστέρηση?

χαχαχα με εκανεσ και γελασα πρωι πρωι :D

ελα σπιτι μου που το εχω ακομα στολισμενο το δεντρο γιατι ο μεγαλοσ περιμενει να του φερει ο αγιοσ βασιλησ το σωστο δωρο :tongue::tongue::tongue:

(γιατι η μανουλα αντι για Playmobil επειδη δεν τησ βγαιναν τα λεφτα εκανε το λαθοσ να παρει πατινι απο το sportsdirect με 13 ευρω, αλλα τοση απογοητευση δεν την περιμενα, πλανταξε στο κλαμα που ο αγιοσ βασιλης μπερδεψε τα δωρα με αλλο παιδακι!!!!!!!!!!!!!!!!)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

η ερώτηση μου είναι η εξής....πόσους μήνες πρεέπει να έχουμε στολισμένο το δέντρο...:D:D

Που κρυβοσουν εσυ;;;; :lol:

Οπου σε πετυχω πεθαινω στο γελιο!!! :D

Λοιπον, ακου τι θα κανεις:

Βαλε αγγελια με νεο προφιλ στο ονομα Νοννα κουλιδου! Εννοειται οτι δεν θα βαλεις φωτο αλλα θα στειλεις με mail οτι σου καπνισει. Γραψε: "πωλουνται αποκριατικα και πασχαλιατικα στολιδια σε τιμες προσφορας" Τα υπολοιπα τα φανταζεσαι! :tongue:

Υ.Γ. Εδωσα παραγγελια 5/11 απο aliexpress. Το στικακι (ηταν με σχεδιο Αη Βασιλακι) ειναι στην Κινα απο τοτε και παραμενει εκει! Ο πωλητης μου εκανε refund.

Συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα θα μου ερθει στην καλυτερη κατα τις αποκριες! Sκεφτομαι να το πουλησω σε αγγελια ως τον Βενιζελο μασκαρεμενο Santa!!!

Βαλε αγγελια με νεο προφιλ στο ονομα Νοννα κουλιδου! Εννοειται οτι δεν θα βαλεις φωτο αλλα θα στειλεις με mail οτι σου καπνισει. Γραψε: "πωλουνται αποκριατικα και πασχαλιατικα στολιδια σε τιμες προσφορας" Τα υπολοιπα τα φανταζεσαι! :tongue:

Υ.Γ. Εδωσα παραγγελια 5/11 απο aliexpress. Το στικακι (ηταν με σχεδιο Αη Βασιλακι) ειναι στην Κινα απο τοτε και παραμενει εκει! Ο πωλητης μου εκανε refund.

Συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα θα μου ερθει στην καλυτερη κατα τις αποκριες! Sκεφτομαι να το πουλησω σε αγγελια ως τον Βενιζελο μασκαρεμενο Santa!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

πρέπει να εξασκήσω τα κεφαλαία μου λοιπόν και να κάνω 5-6 λογαριασμούς για αρχή...εντάξει ευκολάκι...φωτογραφίες δεν βάζουμε..ακόμα πιο πανεύκολο...πρέπει να ψάξω λοιπόν σκισμένα μου τζιν , φούστες , τοστιέρες καμμένες...dvd...

το θέμα ξέρεις ποιό είναι και χτυπιέμαι οτι τόσο καιρό η ΧΑΖΗ τα πετούσα!που να ξερα οτι μπορώ να τα πουλήσω...

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τα έχω ακόμα στο σακουλάκι ...σιγά ...σε 336 μέρες πάλι Χριστούγεννα θα ρθουν...

χμμ και το Νόννα Κουλίδου......το Κουλίδου δεν λέω κουβέντα είναι κυμπάρικο κουλό επίθετο και προπάντων είπαμε τεμέτερον...το Νόννα δεν μου κάθεται..

Διαφημίσεις

Μόλις ανακάλυψα το εξής. Στο public το ιντερνετικό, έχει τις ίδιες ακριβώς τιμές (και κατά ένα σεντ λιγότερο) σε πολλά βιβλία που κοίταξα. Μεταφορικά δωρεάν από 20ε και πάνω (ενώ η πολιτεία είναι από 30ε κι απάνω).

Και το σημαντικό!!!!!

Στο πάμπλικ (μέσω ίντερνετ πάντα) στα 5 βιβλία το ένα,το οικονομικότερο, δωρεάν!!!!

(στην πολιτεία/πρωτοπορία 5 πήρες, 5 θα πληρώσεις)

Μόλις ανακάλυψα το εξής. Στο public το ιντερνετικό, έχει τις ίδιες ακριβώς τιμές (και κατά ένα σεντ λιγότερο) σε πολλά βιβλία που κοίταξα. Μεταφορικά δωρεάν από 20ε και πάνω (ενώ η πολιτεία είναι από 30ε κι απάνω).

Και το σημαντικό!!!!!

Στο πάμπλικ (μέσω ίντερνετ πάντα) στα 5 βιβλία το ένα,το οικονομικότερο, δωρεάν!!!!

Γλυκο μου κοριτσι βιβλιοφαγε, ξεχασα κιέγω να το γραψω. :D

Επισης αν δε συμπληρωνεις τα 20 ευρω και εχεις παμπλικ κοντα σου, τα παραγγελενεις και τα παραλαμβανεις απο κει δωρεαν!

Πολλα βιβλια πηραεμ τελευταια απο κει. :D

Ευτυχως λυθηκε το ζητημα.Εγω θα σου ελεγα να ζητησεις refund εκτος κι αν σου δινει τη δυνατοτητα για refund και αργοτερα.Παντως απο κινα και γυρω κι εγω παραλαμβανω πολυ αργα.Ισως και πανω απο μηνα.Τωρα ηρθε δεματακι απο σιγκαπουρη αλλα παραγγελιες που εκανα την ιδια μερα απο κινα ακομα δεν ηρθαν...

Τελικά τα stickers ήρθαν χθες 30/1 (επιτέλους)! Ο πωλητής μου έδινε δυνατότητα για refund για αργότερα κι έτσι περίμενα.

Δυστυχώς, το ακριβό τζην της αδερφής μου μάλλον χάθηκε οριστικά ....

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Και το σημαντικό!!!!!

Γλυκο μου κοριτσι βιβλιοφαγε, ξεχασα κιέγω να το γραψω.

Επισης αν δε συμπληρωνεις τα 20 ευρω και εχεις παμπλικ κοντα σου, τα παραγγελενεις και τα παραλαμβανεις απο κει δωρεαν!

Πολλα βιβλια πηραεμ τελευταια απο κει.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τρέχω να παραγγείλω!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

κι όπως το είπαμε για το public, το έβγαλαν...

πλάκα κάνεις...γιατί?

ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα άραγε???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλά μη στεναχωριέστε... Απ το τμήμα βιβλίου του public έχω τρομερά παράπονα. Όσες παραγγελίες έχω κάνει καθυστέρησαν πολύ (κι ας αναφερόταν 2-3 εργάσιμες στο κάθε βιβλίο), χωρίς ουσιαστική ενημέρωση, έστελναν sms αναφέροντας την παραγγελία μερικώς έτοιμη για παραλαβή, πήγαινα στο κατάστημα και απ τα 5 βιβλία το "μερικώς" ήταν το 1. Οοοοοταν τελικά συγκέντρωναν όλα τα βιβλία και με ενημέρωναν να παω να παραλάβω, οι υπάλληλοι ζητούσαν τίτλους βιβλίων (έλεος!) και όχι αριθμό παραγγελίας ή ονοματεπώνυμο. Ακόμα και με την παραγγελία εκτυπωμένη, επέστρεφαν χωρίς βιβλία απ την αποθήκη, ρωτούσαν αν ΣΙΓΟΥΡΑ έχω κληθεί να παραλάβω και ακόμα και με το αποδεικτικό sms έψαχναν και ξαναέψαχναν να βρουν τα βιβλία μου. Αν δε είχα και παιδικά μέσα, έπρεπε να πάω και στο παιδικό τμήμα να περάσω πάλι την ίδια διαδικασία!

Μετά απ την 6η παραγγελία μου, έκανα τα παράπονά μου στο τμήμα εξυπηρέτησης. Αν λάβατε εσείς απάντηση, έλαβα κι εγώ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και εγώ απο το public έχω τρομερά παράπονα... Παράγγειλα 2 βιβλία (το ίδιο σε 2 αντίτυπα). Ήταν από την πρώτη μέρα στο κατάστημα το οποίο είχα δηλώσει ότι θέλω να παραλάβω. Δεν με ειδιοποίησαν ΠΟΤΕ. Τους πήρα εγώ 5 φορές και μου έλεγαν πως τα βιβλία πάνε από τη Μαγούλα όπου είναι οι αποθήκες. Την πρώτη φορά. Τη δεύτερη πως εφτασαν αλλα πρέπει να περιμενω το ενημερωτικο μνμ γτ αλλιώς θα πληρώσω την κανονική τιμή. Την 3 κ 4 τα ίδια. Την 5, τους είπα ότι πηγα και είδα το βιβλίο στα ράφια. και τους εβρισα, βεβαια. Μετά, μου ειπαν να παω να τα παρω χωρις να μου εχει ερθει το μνμ αλλα στην τιμή την ιντερνετική. Τους είπα πως δεν πρόκειται να ξαναπάρω τίποτα από αυτούς και πως θα διαδώσω την ασυνέπεια. Καρφάκι δεν τους κάηκε... Τραγικοί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...