Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τα χριστουγεννιατικα το σαιτ που ψαχνεις ηταν το santascloset, που δυστυχως εκλεισε...εγω επαιρνα καθε χρονια μεχρι περυσι . Φετος εκλεισε το μαγαζι...

Ναι ναι αυτό ήταν!! Τι κρίμα που έκλεισε!! Το στολιδάκι που είχα πάρει είναι πανέμορφο!! Όπως και να ΄χει ,αφού έχω πάρει στην μεγάλη μου, ήθελα οπωσδήποτε να έχει και η μικρή το δικό της στολίδι, τα οποία σκέφτομαι πως θα τους τα δώσω όταν μεγαλώσουν και στολίζουν δικά τους δεντράκια!! Πόσο μακριά όμως βλέπω ε;; :tongue:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλησπέρα κοριτσια.εχω κανει καποιες αγορεα απο amazon buyvip αλλά ηθελα τα φωτα ας.Πηρα μια μπλούζα χωρισ ετικέτα(μολισ τουσ το ανεφερα μου εκαναν ρεφθνδ 3,5 ευρω)πηρα το συζυγο adidas παπουτσια και γνωστο καταστημα στην Κατερινη ειχε τα ιδια μονο που εγραφαν και σε άλλο σημειο τη λεξη adidas. Αναρωτιεμαι μηπως ειναι μαιμου τα προιοντα του amazon ...Τους ανέφερα το προβλημα με την ετικέτα και τους ρωτησα αν τα προιοντα θεωρούνταν καινουρια ή απλά β διαλογησ και μου απάντησαν ότι τα πραγματα τουσ είναι αυθεντικά και ή μόνο προσφορας του ιντερνετ ή στοκ που προσφέρονται τισ συγκεκριμένεσ ημερομηνίεσ. Τι λέτε?θελω να πάρω και ενα ρολόι από 695 μόνο 109. λέτε να ειναι μαιμού?τετοια προσφορά?

καλημερα

μια χαρα αυθεντικα ειναι τα προιοντα τους.

οι διαφορες τις περισσοτερες φορες εχουν να κανουν με τα διαφορετικα εργοστασια παραγωγης

εγω εχω αλλο προβλημα

ενω εχω ψωνισει απο το γερμανικο πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα

το ιταλικο εχει αργησει πολυ τις παραγγελιες μου....

ξερει κανεις το ιταλικο amazon buyvip πως τα στελνει ????

Καλησπέρα!

Κατ' αρχήν, σχετικά με τα προϊόντα του Amazon BuyVIP, είναι απολύτως εξακριβωμένο ότι είναι αυθεντικότατα και σε άριστη κατάσταση (γι αυτό, άλλωστε, και πήρα την ευθύνη να το συστήσω εδώ). Απλώς, είναι περασμένων σεζόν ή σε περιορισμένα σχέδια και νούμερα, εξ' ου και οι πολύ χαμηλές τιμές τους.

Tα ρολόγια είναι πραγματικές ευκαιρίες, γι' αυτό και γίνονται ανάρπαστα και εξαντλούνται σχεδόν αμέσως. Έχω αγοράσει αρκετές φορές για μένα, αλλά και για δώρα, και ήταν πάντα άψογα και καλόδεχτα. Εξάλλου, εάν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο ρολόϊ, υπάρχει πάντα η δυνατότητα της δωρεάν επιστροφής.

Από το ιταλικό buyVIP έχω να ψωνίσω αρκετό καιρό. Συνήθως στέλνει standard, αν και μια τσάντα της κόρης μου είχε παραδοθεί με UPS (χωρίς να είναι ακριβή). Πάντως, αν έχουν περάσει περισσότερες από 15 ημέρες από την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης και έχεις αναζητήσει το δέμα στο ταχυδρομείο της περιοχής σου (μπορεί να έχει παραπέσει κάπου), πρέπει να τους ενημερώσεις σχετικά. Πρόσφατα είχε καθυστερήσει και δικό μου δέμα από το γερμανικό buyVIP, τους έστειλα mail και αποζημιώθηκα κανονικά, αφού ουδέποτε το παρέλαβα (κάποιος το χαίρεται μάλλον).

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

καλημερα

μια χαρα αυθεντικα ειναι τα προιοντα τους.

οι διαφορες τις περισσοτερες φορες εχουν να κανουν με τα διαφορετικα εργοστασια παραγωγης

εγω εχω αλλο προβλημα

ενω εχω ψωνισει απο το γερμανικο πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα

το ιταλικο εχει αργησει πολυ τις παραγγελιες μου....

ξερει κανεις το ιταλικο amazon buyvip πως τα στελνει ????

Σας ευχαριστω πολύ...

Καλησπέρα!

Κατ' αρχήν, σχετικά με τα προϊόντα του Amazon BuyVIP, είναι απολύτως εξακριβωμένο ότι είναι αυθεντικότατα και σε άριστη κατάσταση (γι αυτό, άλλωστε, και πήρα την ευθύνη να το συστήσω εδώ). Απλώς, είναι περασμένων σεζόν ή σε περιορισμένα σχέδια και νούμερα, εξ' ου και οι πολύ χαμηλές τιμές τους.

Tα ρολόγια είναι πραγματικές ευκαιρίες, γι' αυτό και γίνονται ανάρπαστα και εξαντλούνται σχεδόν αμέσως. Έχω αγοράσει αρκετές φορές για μένα, αλλά και για δώρα, και ήταν πάντα άψογα και καλόδεχτα. Εξάλλου, εάν δεν σου αρέσει το συγκεκριμένο ρολόϊ, υπάρχει πάντα η δυνατότητα της δωρεάν επιστροφής.

Από το ιταλικό buyVIP έχω να ψωνίσω αρκετό καιρό. Συνήθως στέλνει standard, αν και μια τσάντα της κόρης μου είχε παραδοθεί με UPS (χωρίς να είναι ακριβή). Πάντως, αν έχουν περάσει περισσότερες από 15 ημέρες από την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης και έχεις αναζητήσει το δέμα στο ταχυδρομείο της περιοχής σου (μπορεί να έχει παραπέσει κάπου), πρέπει να τους ενημερώσεις σχετικά. Πρόσφατα είχε καθυστερήσει και δικό μου δέμα από το γερμανικό buyVIP, τους έστειλα mail και αποζημιώθηκα κανονικά, αφού ουδέποτε το παρέλαβα (κάποιος το χαίρεται μάλλον).

Σας ευχαριστω πολύ...

Κορίτσια καλησπέρα,

τα φώτα σας οι έμπειρες. Θέλω 2 αρώματα. Στο strawberrynet είναι ακριβά. Στο frangrancex φθηνότερα αλλά φοβάμαι τελωνείο. Βρήκα ένα site δικό μας ελληνικό. e-aromata. έχει ψωνίσει καμιά από κει να μου πει εμπειρία; Το έψαξα και στο scamadviser (μα τι δουλειά έχει κάνει αυτό το θέμα με τις προτάσεις σας!!!!!) και λέει ότι είναι καινούργιο. Καμιά άλλη πρόταση; Οτιδήποτε. Από δω ή από έξω .

Κορίτσια καλησπέρα,

τα φώτα σας οι έμπειρες. Θέλω 2 αρώματα. Στο strawberrynet είναι ακριβά. Στο frangrancex φθηνότερα αλλά φοβάμαι τελωνείο. Βρήκα ένα site δικό μας ελληνικό. e-aromata. έχει ψωνίσει καμιά από κει να μου πει εμπειρία; Το έψαξα και στο scamadviser (μα τι δουλειά έχει κάνει αυτό το θέμα με τις προτάσεις σας!!!!!) και λέει ότι είναι καινούργιο. Καμιά άλλη πρόταση; Οτιδήποτε. Από δω ή από έξω .

εγω ψώνισα απο εδώ http://aromapandoras.gr/

μετά απο προτροπή άλλης κοπέλας και έμεινα ευχαριστημένη...τα δικά τους συμπαθητικά...για τα άλλα μίλα καλύτερα τηλεφωνικά μαζί τους γιατί σε κάποια χρειάζεται extra ενίσχυση σε άρωμα και στο site δεν το λέει...

δεν ξέρω αν ήθελες κάτι τέτοιο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

εγω ψώνισα απο εδώ http://aromapandoras.gr/

μετά απο προτροπή άλλης κοπέλας και έμεινα ευχαριστημένη...τα δικά τους συμπαθητικά...για τα άλλα μίλα καλύτερα τηλεφωνικά μαζί τους γιατί σε κάποια χρειάζεται extra ενίσχυση σε άρωμα και στο site δεν το λέει...

δεν ξέρω αν ήθελες κάτι τέτοιο...

Ευχαριστώ πολύ. Ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλα στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλω τα κλασικά αρώματα -πως να το πω- .:roll:

Ποσά ειναι τα μεταφορικά στα amazon vipbuy γιατι δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Απο ο,τι θυμάμαι 6,5 η 7,5 ευρώ για το πρώτο αντικείμενο συν 0,5 ευρώ γιακάθε επιπλέον προϊόν.

Απο ο,τι θυμάμαι 6,5 η 7,5 ευρώ για το πρώτο αντικείμενο συν 0,5 ευρώ γιακάθε επιπλέον προϊόν.

Τελικά ειναι 6,4 το πρώτο , 0,5 τα επόμενα και δωρεάν για πάνω απο 100 ευρώ.

Καποια προϊόντα ειναι να έρθουν σε δυο βδομάδες και ενα σε 1,5 μήνα :(

παρελαβα 2 αρωματα απο fragrancex.παντα στις καλυτερες τιμες κ με τον φοβο..

αλλα ολα καλα.18 εφυγαν απο το αμερικα,χτες παρελαβα

οταν εδωσα την παραγγελία τουε έστειλα μειλ αν γίνεται να μην εσωκλεισουν το κοστος..

απάντησαν αμέσως (οπωσ παντα) -οτι λυπούμαστε δεν γινετε..

ομως μεσα στο κουτι ,το χαρτι ελεγε τα ονόματα των αρωμάτων κ οχι την τιμη.

εξωτερικά στην κουτα ελεγε 29 δοραρια.. ενω το κοστος ηταν 100δολ

Kαλημέρα. Προσπάθησα να κάνω μία παραγγελία απ το iherb και βλέπω πως άλλαξαν τα ταχυδρομικά στα 14 ευρώ περίπου. Ισχύει? Το έχετε δει κι εσείς ή κάνω κάτι λάθος. Πριν λίγες μέρες ήταν στα 3 ευρώ γι αυτό μου φαίνεται τεράστια η αλλαγή.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...