Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, την βοήθειά σας θα ήθελα.

Αρχικά ό,τι αγοράζουμε από ioffer είναι μαιμού ή υπάρχουν και αυθεντικά? Και αυτό πώς θα το γνωρίζουμε?

Ακόμη όταν προχωράμε σε πληρωμή δηλώνουμε την διεύθυνση στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά? Δεν προχωράει η πληρωμή ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο τρόπο και έχω ζητήσει από τον πωλητή να μου στείλει τιμολόγιο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω!!!

καναμε παραγγελια απο το pharmacydiscount ειχε τελειες τιμες σε ολα οσα ηθελα!Για να δουμε τωρα και εξυπηρετηση!

Και μιας και βρηκα καλο φαρμακειο...ας βρω και κανενα αθλητικο παπουτσι οικονομικο για μενα(ασχετο)

Για δωστε μου παλι τα φωτα σας....

Ευχαριστω!

Ειμαι σουπερ ικανοποιημενη!!!!Η παραγγελια ηρθε μεσα σε 36 ωρες απο την ωρα που καναμε τη παραγγελια,πολυ περιποιημενη και με πολλα δειγματακια και το βασικοτερο με κανονικη αποδειξη μεσα(το tofarmakeio mou δεν ειχε)!!!!

Κορίτσια καλησπέρα, την βοήθειά σας θα ήθελα.

Αρχικά ό,τι αγοράζουμε από ioffer είναι μαιμού ή υπάρχουν και αυθεντικά? Και αυτό πώς θα το γνωρίζουμε?

Ακόμη όταν προχωράμε σε πληρωμή δηλώνουμε την διεύθυνση στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά? Δεν προχωράει η πληρωμή ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο τρόπο και έχω ζητήσει από τον πωλητή να μου στείλει τιμολόγιο!

Καλησπέρα, επειδή συγκεκριμένα σημερα τόλμησα για πρώτη φορά να κάνω παραγγελία στο ioffer, παρατήρησα οτι δεν εχει καμμιά σχέση με το ebay, υπάρχει μια γενικότητα, φαντάσου οτι έβαλα 2 μπλουζάκια πόλο (βάση τιμής δεν ειναι αυθεντικα) στο καλάθι με νούμερα και χρώματα, μου προχώρησε την παραγγελία, μου έστειλε τιμολόγιο να πληρώσω μέσω paypal, χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά χρωμα-μέγεθος, του στέλνω μνμ και μου απαντάει με mail, "πλήρωσε πρώτα και μετα στείλε μου τι χρωμα και μέγεθος θέλεις"

Πλήρωσα και έστειλα απάντηση στο mail του και περιμενω.

Τα στοιχεία μου τα έγραψα στα αγγλικά.

Ελπίζω να βοήθησα.

nJ2dp3.png

Καλησπέρα' date=' επειδή συγκεκριμένα σημερα τόλμησα για πρώτη φορά να κάνω παραγγελία στο ioffer, παρατήρησα οτι δεν εχει καμμιά σχέση με το ebay, υπάρχει μια γενικότητα, φαντάσου οτι έβαλα 2 μπλουζάκια πόλο (βάση τιμής δεν ειναι αυθεντικα) στο καλάθι με νούμερα και χρώματα, μου προχώρησε την παραγγελία, μου έστειλε τιμολόγιο να πληρώσω μέσω paypal, χωρίς όμως να αναφέρει πουθενά χρωμα-μέγεθος, του στέλνω μνμ και μου απαντάει με mail, "πλήρωσε πρώτα και μετα στείλε μου τι χρωμα και μέγεθος θέλεις"

Πλήρωσα και έστειλα απάντηση στο mail του και περιμενω.

Τα στοιχεία μου τα έγραψα στα αγγλικά.

Ελπίζω να βοήθησα.[/quote']

Σε ευχαριστώ πολύ! Βοήθησες φυσικά, εγώ έκανα πρόταση τιμής για ένα συγκεκριμένο προιόν και εφόσον συμφωνήσαμε μου έστειλε τιμολόγιο αλλά δεν μπορώ να πληρώσω γιατί τα στοιχεία δεν συμφωνούν. Έχω συνδεθεί μέσω Facebook λες να έχει σημασία? Θα προσπαθήσουν αφού κοιμηθούν τα μικρά να έχω ησυχία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ! Βοήθησες φυσικά, εγώ έκανα πρόταση τιμής για ένα συγκεκριμένο προιόν και εφόσον συμφωνήσαμε μου έστειλε τιμολόγιο αλλά δεν μπορώ να πληρώσω γιατί τα στοιχεία δεν συμφωνούν. Έχω συνδεθεί μέσω Facebook λες να έχει σημασία? Θα προσπαθήσουν αφού κοιμηθούν τα μικρά να έχω ησυχία.

Χαίρομαι που βοήθησα όσο μπορούσα.

Εμένα μου έστειλε τιμολόγιο στο mail μου όπου είχε το κουμπί του paypal, στο οποίο συνδέεται άμεσα και προχώρησα στην πληρωμή, μέσω Facebook δεν εχω κανει ποτέ συναλλαγή.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που βοήθησα όσο μπορούσα.

Εμένα μου έστειλε τιμολόγιο στο mail μου όπου είχε το κουμπί του paypal' date=' στο οποίο συνδέεται άμεσα και προχώρησα στην πληρωμή, μέσω Facebook δεν εχω κανει ποτέ συναλλαγή.[/quote']

Χμ αυτό που λες με προβληματίζει γιατί εμένα δεν με συνδέει με το payal. Δίπλα στο τιμολόγιο του πωλητή λέει απλά ολοκλήρωση πληρωμής. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση?Ξέρει καμιά κοπέλα να βοηθήσει σε αυτό?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χμ αυτό που λες με προβληματίζει γιατί εμένα δεν με συνδέει με το payal. Δίπλα στο τιμολόγιο του πωλητή λέει απλά ολοκλήρωση πληρωμής. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση?Ξέρει καμιά κοπέλα να βοηθήσει σε αυτό?

Στα σου μόλις ξαναείδα το mail του που μου λεει οτι μου έστειλε το invoice στο PayPal, και έλαβα αλλο mail μέσω PayPal που εκεί μου λεει να κάνω την πληρωμή.

Μήπως αυτός ο πωλητής δεν εχει PayPal?

Σου βάζω τι ακριβως μου έγραψε:

Hello friend,I have sent an invoice to your paypal .........

My Paypal account is: .......... The invoice number is #0072

You can login to your paypal account and then pay for this invoice ! Please do not leave any information in PAYPAL, if you leave a message in PAYPAL We cannot accept your payment ! Any questions(such as: size、color etc .), You can tell me through iOffer private message . Thank you!

nJ2dp3.png

Α μάλιστα, προφανώς ο δικός μου πωλητής δεν έχει paypal όμως και πάλι δεν μπορώ να κάνω πληρωμή ούτε με πιστωτική.

Αφού πατήσω πληρωμή μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα

Data does not match input character set or default encoding. For more information, please contact the Merchant.

Καμιά ιδέα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α μάλιστα, προφανώς ο δικός μου πωλητής δεν έχει paypal όμως και πάλι δεν μπορώ να κάνω πληρωμή ούτε με πιστωτική.

Αφού πατήσω πληρωμή μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα

Data does not match input character set or default encoding. For more information, please contact the Merchant.

Καμιά ιδέα?

μαλλον θα πρεπει να contact the merchant..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

Πως την παταει κανεις.....

εκανα μια αγορα απο το buyvip το γερμανικο αφου τσεκαρω εδω και καιρο οτι με το αδελφακι του απο την Ιταλια εχουν τις ιδιες τιμες

να ομως που το αδελφακι του απο την Ισπανια (που δεν ηξερα καν την υπαρξη του) εχει 10€ λιγοτερο την μπλουζα που αγορασα

και αν και μπορω να ακυρωσω την παραγγελια δεν την εχει στο νουμερο μου

επομενως για οποιον ψωνιζει απο αυτα τα site ελεγχει και τις 3 χωρες

Κοριτσια εγω στο ioffer την πατησα, προσοχη μονο με pay pal αν τυχει στραβη να παρετε τα λεφτα σας πισω!!!!

Και να βλεπετε τις προσφατες αξιολογησεις καθε πωλητη,να κοιτατε ημερομηνιες!!

Με ταλαιπωρησε πολυ καιρο ενας απατεωνα και εμενα και αλλους πολλους!

Πως την παταει κανεις.....

εκανα μια αγορα απο το buyvip το γερμανικο αφου τσεκαρω εδω και καιρο οτι με το αδελφακι του απο την Ιταλια εχουν τις ιδιες τιμες

να ομως που το αδελφακι του απο την Ισπανια (που δεν ηξερα καν την υπαρξη του) εχει 10? λιγοτερο την μπλουζα που αγορασα

και αν και μπορω να ακυρωσω την παραγγελια δεν την εχει στο νουμερο μου

επομενως για οποιον ψωνιζει απο αυτα τα site ελεγχει και τις 3 χωρες

Ευχαριστούμε πολύ!

Τόσον καιρό ψωνίζω μόνο από το γερμανικό και ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν υπάρχουν "αδελφάκια" του και σε άλλες χώρες.

Να 'σαι καλά που ενημέρωσες - τώρα θα ψάξω μήπως βρω κι άλλα μέλη της "οικογένειας".

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλησπέρα,

να κάνω και εγω μια ερώτηση στα κορίτσια που ψωνίσαν από aliexpress. Έχω ματιάσει διάφορα πράγματα και λέω να το τολμήσω. Αλλά... τα βάζετε στο καλάθι και τα πληρώνετε όλα μαζί ή ένα ένα κατευθείαν αγορά από κάθε πωλητή και αν τα παίρνετε ένα ένα σε τι νόμισμα τα πληρώνετε? Το γυρνάτε κατευθείαν σε ευρώ? Γιατί αλλιώς ένα ένα θα μου πάρει τα μαλλιοκέφαλά μου η τράπεζα για την αλλαγή νομίσματος (νομίζω χρεώνει 1,5? δεν συμφέρει).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...