Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

δεν μιλαμε για αυθεντικα, ετσι; ας πουμε τα Lacoste τα ψαχνεις ως crocodile shoe. Για τα camper δεν ξερω
δε νομίζω πως στο aliexpess έχει camper.

Η αναζήτηση γίνεται όπως σε όλα τα sites, με λέξεις κλειδιά

Edit: και όμως βρήκα camper.. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-Original-Women-Shoes-Spain-Hot-Sale-Sneakers-Sheepskin-Cow-Muscle-Casual-Leather-Shoes/1675298576.html δε ξέρω αν είναι γνήσια και τι ακριβώς παίζει.. αλλά τα βρήκα!

η αυθεντικοτητα ειναι σχετικη..

και απο το αμαζον που πηρα ενα ζευγαρι 50 λιρες, καμια διαφορα δεν εχει με αυτα που πληρωσα 180 ευρω προ τετραετιας (50 λιρες ξεφτιλα για τα συγκεκριμενα αλλα πολυ τραβηγμενο στο ιδιο σαιτ το αμαζον να τα πουλαει 50 λιρες ως πωλητης και το camper official μεσω του αμαζον να τα πουλαει 140!!)

georgiailias αυτα που βρηκες εχω βρει τον κινεζο που τα πουλαει τριπλασια τιμη στο εμπαυ που εχει και αλλα ποσα ζευγαρια αλλα δεν μπορω να τα βρω με τπτ στο ali :(

με ετσι μου ρχεται να του στειλω να τον ρωτησω πως τα χει γραψει :tongue:

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η αυθεντικοτητα ειναι σχετικη..

και απο το αμαζον που πηρα ενα ζευγαρι 50 λιρες, καμια διαφορα δεν εχει με αυτα που πληρωσα 180 ευρω προ τετραετιας (50 λιρες ξεφτιλα για τα συγκεκριμενα αλλα πολυ τραβηγμενο στο ιδιο σαιτ το αμαζον να τα πουλαει 50 λιρες ως πωλητης και το camper official μεσω του αμαζον να τα πουλαει 140!!)

georgiailias αυτα που βρηκες εχω βρει τον κινεζο που τα πουλαει τριπλασια τιμη στο εμπαυ που εχει και αλλα ποσα ζευγαρια αλλα δεν μπορω να τα βρω με τπτ στο ali :(

με ετσι μου ρχεται να του στειλω να τον ρωτησω πως τα χει γραψει :tongue:

κερδίζω τίποτε??:tongue:

http://www.aliexpress.com/store/group/Fashion-Shoes/700169_212167118.html

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ,

Θα ήθελα και εγώ τη βοήθειά σας. Μου αρέσει αυτή η τσάντα αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τα 100 ευρώ. Πάτησα στο aliexpress obag αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτό είπα να απευθυνθώ πάλι εδώ μήπως κάποια την έχει βρει αλλού φθηνότερα ή την έχει πάρει κάπου το μάτι της. Πώς θα μπορούσα να την ψάξω στο ali έχετε καμιά ιδέα?

Καλησπέρα ,

Θα ήθελα και εγώ τη βοήθειά σας. Μου αρέσει αυτή η τσάντα αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τα 100 ευρώ. Πάτησα στο aliexpress obag αλλά δεν βρήκα κάτι γι αυτό είπα να απευθυνθώ πάλι εδώ μήπως κάποια την έχει βρει αλλού φθηνότερα ή την έχει πάρει κάπου το μάτι της. Πώς θα μπορούσα να την ψάξω στο ali έχετε καμιά ιδέα?

ειναι ιταλικη

http://www.amazon.it/OBAG-BODYNORMALE-BORSA-BLU-ACQUA/dp/B00HV9SYCY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1399995352&sr=8-1&keywords=o+bag+borsa

στο αλι δεν μπορεσα να την βρω...

κοιτα κι εδω

https://www.facebook.com/pages/O-Bags-Greece/502778116478494

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Ξέρω ότι είναι ιταλική. Την έχω δεί στο fullspot που την έβγαλε και σε τοπικό κατάστημα 52ευρώ έχει η τσάντα και 39 τα χερούλια και 35 το λινό τσαντάκι για μέσα χώρια οι γούνες και οι επενδύσεις γύρω στο 60αρι. Γι' αυτό έλεγα αν έβρισκα καμία έστω και μαιμού δεν με πειράζει. Έχω βρει στο ali κάτι παρόμοιες σιλικόνης αλλά είναι πολύ μαλακές ενώ αυτή είναι σαν τα crocs το υλικό της και στέκεται καλύτερα.

ξερετε πως λεγονται στα αγγλικα (ουτε στα ελληνικα δεν θυμαμαι πως λεγονται) αυτα τα παιχνιδακια που εχουν πολλες μικρες μπιλιες και προσπαθεις να τις βαλεις στις τρυπουλες?

κατι μικρα που χρησιμοποιεις μονο κινηση για να το πετυχεις...

συνηθως ειναι ξυλινα:confused:

ευχαριστω

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλημέρα!!! μπήκα σήμερα στο aliexpress να δω που βρίσκεται η τσάντα που πήρα και βλέπω στο τέλος αυτό το NULL που δεν το εγραφε τις προηγούμενες μέρες... τι έγινε αραγε; ακυρώθηκε η αποστολή του δεματος; εχει τυχει σε καμια από εσας;

Year Status Location Destination Country Date

2014 Collection 51810302 GR 20140506 2218

2014 Opening 51805300 GR 20140506 2333

2014 Departure from outward office of exchange 51805300 GR 20140507 1445

2014 NULL PEK GR 20140511 0437

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

ξερετε πως λεγονται στα αγγλικα (ουτε στα ελληνικα δεν θυμαμαι πως λεγονται) αυτα τα παιχνιδακια που εχουν πολλες μικρες μπιλιες και προσπαθεις να τις βαλεις στις τρυπουλες?

κατι μικρα που χρησιμοποιεις μονο κινηση για να το πετυχεις...

συνηθως ειναι ξυλινα:confused:

ευχαριστω

υποθέτω πως εννοείς wooden labyrinth/maze

το orchestra.fr στελνει ελλαδα?

κ ποσο ειναι τ μεταφορικα.κοιταω στο σαιτ αλλα δεν κανει μεταφραση σε ολα κ ειναι στα γαλλικα κ δεν τ βρισκω..

εχω την εντυπωση οτι δεν στελνει..

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Παει και το javari,μετακομιζει στο αμαζον......μεταφορικα δηλαδη ουκ ολιγα......κριμα!

Τι κεραμίδα είναι πάλι αυτή;;;;

Μόλις διαβασα και εγώ το μέιλ που εστειλαν για ενημέρωση.

Εντωμεταξυ, μου φαίνεται ή οι τιμές του άμαζον φέτος είναι στα ύψη και δεν λένε να πέσουν;;;

Θέλω να πάρω της μικρής μου πεδιλάκια και στον Τρουμπούκη είναι πιο φθηνά.

Πχ.

http://www.amazon.de/gp/product/B00DW3TO5E/ref=ox_sc_act_title_7?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

http://troumpoukis.gr/paidika-pedila-geox-nicely-white-silver.html

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...