Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Κορίτσια βρηκα το σάιτ των ονείρων μου!

Λοιπον ψωνισα απο το www.aliexpress.com. Εβαλα την προπληρωμένη αλλα εχει και ενα alipay σαν το paypal μαλλον αλλα δεν το δοκίμασα. Εχω παρει πολλα πράγματα. Ρουχα της μικρης, του μωρου, μέχρι και ξυραφάκια του αντρα μου. Τα ξυραφάκια συγκεκριμένα τα πηρα 10 ευρω τα 8 και στο σουπερ τα εχει 12 ευρω τα 3!!! Ερχονται σε 20 μερες περιπου και δινουν και tracking no.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον ψωνισα απο το www.aliexpress.com. Εβαλα την προπληρωμένη αλλα εχει και ενα alipay σαν το paypal μαλλον αλλα δεν το δοκίμασα. Εχω παρει πολλα πράγματα. Ρουχα της μικρης, του μωρου, μέχρι και ξυραφάκια του αντρα μου. Τα ξυραφάκια συγκεκριμένα τα πηρα 10 ευρω τα 8 και στο σουπερ τα εχει 12 ευρω τα 3!!! Ερχονται σε 20 μερες περιπου και δινουν και tracking no.

παρέλαβες;

ψώνισα κι εγώ για πρώτη φορά προχθές και αναμένω..

υποτίθεται πως σου επιστρέφουν τα λεφτά σου αν δεν παραλάβεις! για να δούμε! κι εγώ έχω αριθμό αποστολής. μακάρι να τα έχω σε 20 μερες!

Μια τσάντα για μένα πήρα και ένα παιδικό σετ για κοριτσάκι.

θα σας γράψω εντυπώσεις!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

παρέλαβες;

υποτίθεται πως σου επιστρέφουν τα λεφτά σου αν δεν παραλάβεις! για να δούμε! κι εγώ έχω αριθμό αποστολής. μακάρι να τα έχω σε 20 μερες!

θα σας γράψω εντυπώσεις!

εχω παραλάβει: ξυραφάκια, παιδικο μπουφανάκι αντιανεμικό, κολάν,σαλιαρες, ενα σετ για κοριτσάκι και κατι γυαλια μαιμούδες.

Μονο οι σαλιαρες δεν μου πολυαρεσαν γιατι μου στειλανε καφε χρωμα και ηθελα κατι πιο ζωντανο.

από μια γρήγορη ματιά που του έριξα φαίνεται ενδιαφέρον,μια ερώτηση έχω να κάνω... απο τελώνιο τα πράγματα περνάνε άμα ξεπερνάνε ένα πόσο ή περνάνε όλα?

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

εχουμε εμεις κατι τετοιο αλλα δεν ξερω λεπτομερειες...θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου πω...

τελικα οσες πηρατε τις βουρτσες για να ξεμπερδευετε τα μαλλια μεινατε ευχαριστημενες?

Εκείνα τα tangle teezer λες, ε? Καλά, πάλι έχουμε λίγη γκρίνια στο ξεμπέρδεμα, αλλά καμία σχέση με πριν. Παράτησα κι εγώ τη βούρτσα μου και χρησιμοποιώ αυτήν (είχα πάρει 3!). Καλή δουλειά κάνουν και ούτε δείχνουν να φθείρονται από τη χρήση μέχρι τώρα.

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Διαφημίσεις

Για τις βούρτσες να πω πως και πάλι πρέπει να βάλεις μια α' δύναμη άρα το παιδί αν θέλει να γκρινιάξει, θα το κάνει. Εγώ ταυτόχρονα με τη βούρτσα αγόρασα και το magic spray της frezyderm και τα χρησιμοποιώ μαζί σε στεγνά μαλλιά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

εχουμε εμεις κατι τετοιο αλλα δεν ξερω λεπτομερειες...θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου πω...

τελικα οσες πηρατε τις βουρτσες για να ξεμπερδευετε τα μαλλια μεινατε ευχαριστημενες?

κΑΛΗΜΕΡΑ,

πηρα 2 διαφορετικες.

Ειναι σαφως πολυ καλυτερες απο τις κοινες βουρτσες.

Πηρα την tangle teezer flower που δεν γκρινιαζουν σχεδον καθολου οι μικρες και ειναι πολυ μαλακη.

Το κακο ειναι οτι ειναι μικρουλα και για την μικρη μου που εχει μαλλι ραπουνζελ και σγουρο κανω δεκα ωρες.

Πηρα και την tangle teezer aqua splash. Αυτη υποτιθεται οτι ειναι καταλληλη να χτενιζεις τα μαλλια οταν τα λουζεις,. αυτη τις ποναει και τις δυο. Δεν την θελουν καθολου ειτε σε στεγνα ειτε σε βρεγμενα μαλλια.

Ελπιζω να βοηθησα.

Καλή πέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία, κάπου διαφημίζει για ένα εξάρτημα που το τοποθετείς στην μπριζα για να έχεις καλύτερο σήμα αν έχεις ασύρματο Ίντερνετ.εχετε ιδεα για τίνος πρόκειται και πως λέγεται;ευχαριστώ εκ των προτερων

Aυτό εδώ χρειάζεσαι http://www.amazon.co.uk/TP-Link-TL-PA511KIT-Gigabit-Powerline-Adapter/dp/B005FVOKM8/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1399542397&sr=8-15&keywords=powerline . Επί της ουσίας το συνδέεις ως εξής : To ένα στην πρίζα ρεύματος και με καλώδιο ethernet στο router (σταθερά) και το δεύτερο σε οποιαδήποτε πρίζα θες το πας και με καλώδιο ethernet στο laptop-pc etc .Σου δίνει 100Mb ,όση είναι και η συνδεση LAN αντί για 54Mb που πέρνεις ασύρματα εντός σπιτιού . Αντίστοιχο έχει και το πλαίσιο. Η σύνδεση ισχύει μόνο για ρεύμα που διαπερνάει το ίδιο σπίτι ,δηλαδή δεν μπορείς να το πάς σε διπλανό διαμέρισμα εάν έχει διαφορετικό ρολόι ΔΕΗ (αν έχει το ίδιο ρολόι το πάς) ΑΛΛΑ κάλλιστα το κατεβάζεις στο υπόγειο που πιθανότατα έχει ρεύμα από το σπίτι .

Aυτό εδώ χρειάζεσαι http://www.amazon.co.uk/TP-Link-TL-PA511KIT-Gigabit-Powerline-Adapter/dp/B005FVOKM8/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1399542397&sr=8-15&keywords=powerline . Επί της ουσίας το συνδέεις ως εξής : To ένα στην πρίζα ρεύματος και με καλώδιο ethernet στο router (σταθερά) και το δεύτερο σε οποιαδήποτε πρίζα θες το πας και με καλώδιο ethernet στο laptop-pc etc .Σου δίνει 100Mb ,όση είναι και η συνδεση LAN αντί για 54Mb που πέρνεις ασύρματα εντός σπιτιού . Αντίστοιχο έχει και το πλαίσιο. Η σύνδεση ισχύει μόνο για ρεύμα που διαπερνάει το ίδιο σπίτι ,δηλαδή δεν μπορείς να το πάς σε διπλανό διαμέρισμα εάν έχει διαφορετικό ρολόι ΔΕΗ (αν έχει το ίδιο ρολόι το πάς) ΑΛΛΑ κάλλιστα το κατεβάζεις στο υπόγειο που πιθανότατα έχει ρεύμα από το σπίτι .

Καλησπέρα,

αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτό το κιτ. http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/powerline/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-wifi-powerline-extender-starter-kit/prod5363099pp/?gclid=CI321-DTnL4CFdShtAodthQA9Q για να έχεις και στο υπόλοιπο σπίτι ασύρματο ιντερνετ. Να γνωρίζεις ότι την ασύρματη εμβέλεια την επηρεάζουν τα πλακάκια του μπάνιου και ο θαλαμος του ασανσερ.

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

από μια γρήγορη ματιά που του έριξα φαίνεται ενδιαφέρον,μια ερώτηση έχω να κάνω... απο τελώνιο τα πράγματα περνάνε άμα ξεπερνάνε ένα πόσο ή περνάνε όλα?

ειναι πολλοι διαφορετικοι πωλητές και το καθε τεμαχιο αποστελλεται ξεχωριστα. Οποτε με τα μικροποσα δεν τιθεται θεμα τελωνειου.

ειναι πολλοι διαφορετικοι πωλητές και το καθε τεμαχιο αποστελλεται ξεχωριστα. Οποτε με τα μικροποσα δεν τιθεται θεμα τελωνειου.
παρέλαβες;

θα σας γράψω εντυπώσεις!

να ρωτησω τωρα εγω η ασχετη πως βρισκετε αυτα που θελετε?

ψαχνω για camper, πατησα camper, μου εβγαλε ενα ζευγαρι, αποκλειεται να εχει μονο ενα ζευγαρι, στην αναζητηση τι γραφετε και σας βγαζει αυτο που ψαχνετε????????????

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

να ρωτησω τωρα εγω η ασχετη πως βρισκετε αυτα που θελετε?

ψαχνω για camper, πατησα camper, μου εβγαλε ενα ζευγαρι, αποκλειεται να εχει μονο ενα ζευγαρι, στην αναζητηση τι γραφετε και σας βγαζει αυτο που ψαχνετε????????????

δε νομίζω πως στο aliexpess έχει camper.

Η αναζήτηση γίνεται όπως σε όλα τα sites, με λέξεις κλειδιά

Edit: και όμως βρήκα camper.. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-Original-Women-Shoes-Spain-Hot-Sale-Sneakers-Sheepskin-Cow-Muscle-Casual-Leather-Shoes/1675298576.html δε ξέρω αν είναι γνήσια και τι ακριβώς παίζει.. αλλά τα βρήκα!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...