Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet και πιο συγκεκριμένα αυτό αλλά το θέμα μου είναι ότι γράφει πως είναι "Ευρωπαικής αντιπροσωπίας" το οποίο εξηγούν από το site ως:

Είναι προϊόντα που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Σημαίνει πως για οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη, απευθύνεστε στις επίσημες αντιπροσωπείες της εκάστοτε εταιρείας. Σε περιπτώσεις που ισχύουν οι διατάξεις DAP/DOA* και για τη δική σας άμεση εξυπηρέτηση, θα πρέπει να επικοινωνείτε με εμάς σε κάθε περίπτωση.

*Σημ.- Με τον όρο DAP/DOA (Dead on arrival/Dead after purchase) χαρακτηρίζονται τα προϊόντα εκείνα τα οποία έφτασαν στον καταναλωτή νεκρά (δηλ. δε λειτούργησαν ποτέ) ή προϊόντα τα οποία έπαψαν να λειτουργούν μέσα σε χρονικό διάστημα μερικών ημερών είτε συγκεκριμένων ωρών λειτουργίας. Οι ημέρες και οι ώρες μέγιστης λειτουργίας καθορίζονται από τον εκάστοτε κατασκευαστή και ισχύουν για όλες τις χώρες που συμπεριλαμβάνονται στην εγγύηση.

Τι είναι άραγε όλα αυτά; έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο; θα έχω πρόβλημα άραγε αν μου βγάλει κάποιο πρόβλημα;

Στο ίδιο site πουλάνε το ίδιο tablet με 164 ευρώ αλλά δεν είναι "Ευρωπαικής αντιπροσωπείας"

το ξαναβάζω μήπως και μου απαντήσει κανένας γνώστης..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω που το διάβασες αλλά σου αντιγράφω απ το site

N.B. We are currently unable to deliver to Afghanistan, Azerbaijan Bulgaria, Burundi, China, Congo Republic, French Polynesia, Georgia, Greece, Guinea-Bissau, Iraq, Kazakhstan, Liberia, Republic of Ireland, Romania, Russia, Rwanda, Serbia, Slovenia, Somalia, Tajikistan and Uzbekistan.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δεν ξέρω που το διάβασες αλλά σου αντιγράφω απ το site

N.B. We are currently unable to deliver to Afghanistan, Azerbaijan Bulgaria, Burundi, China, Congo Republic, French Polynesia, Georgia, Greece, Guinea-Bissau, Iraq, Kazakhstan, Liberia, Republic of Ireland, Romania, Russia, Rwanda, Serbia, Slovenia, Somalia, Tajikistan and Uzbekistan.

τώρα το πρόσεξα...κρίμα.:( απο ότι είδα στο ebay Αγγλίας τα περισσότερα δεν έρχονται Ελλάδα. τώρα θα δω και αμαζον

eNortjKzUjIyNLQ0NleyBlwwFX4C1A,,90.png

τώρα το πρόσεξα...κρίμα.:( απο ότι είδα στο ebay Αγγλίας τα περισσότερα δεν έρχονται Ελλάδα. τώρα θα δω και αμαζον

έρχονται.. αν στείλεις μήνυμα στο κάθε πωλητή και το ζητήσεις, συνήθως σου τα στέλνει κ σου λέει το ποσό των μεταφορικών

Διαφημίσεις

Καλησπερα και καλο μηνα.

Μπερδευτηκα λιγο. Απο που θες να το αγορασεις;

Στο λινκ που βαζεις λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για αγορα.

Καπου σε χανω :confused:

Αννουλα μου, σε ευχαριστω που εσπευσες να απαντησεις τοσο προθυμα...παρειγγειλα φορεματακια για ολες τις μαμαδες των παιδιων που τα παμε μπαλετο..απλα ηταν με dhl και θυμωσα καπως που με πηρε η υπαλληλος της εν λογω μεταφορικης και μου ειπε να το εκτελωνισουν εκεινοι με 100 ευρω..εμενα το μυαλο μου πηγε λιγακι στην εκμεταλλευση...τελοσπαντων θα δω τι θα κανω...δεν ειναι ευκολο να δρας εξ ονοματος αρκετων...ειπα να κανω ενα καλο και μου βγηκε ξινο....και να φανταστεις οτι το πρωτο δεμα με τα ιδια μπαλαρινακια απο αλλο πωλητη χαθηκε..ντρεπομαι να ξανακανω θεμα στο πευπαλ..θα με περασουν για επιτηδεια...και να φανταστεις μετα απο αρκετα χρονια με τα ιντερνετικα, πρωτη φορα μου συμβαινει...και να φανταστεις εγω απλα λογω οοολης της καθυστερησης με την απωλεια του πρωτου δεματος, απλα ζητησα απο τον πωλητη να ερθει με εξπρες...πρωτη φορα αγχωνομαι τοσο με αγορα...

ΩΧ! Απο χωρες εκτος Ε.Ε. δεν ψωνιζουμε ποτε express/κουριερ γιατι περναει παντα απο τελωνειο! :(

σου απαντησε ο πωλητης; Το paypal μην το μπλεξεις μιας και δεν εχει ευθυνη ο πωλητης και οταν του επιστραφει θα μπορει να το αποδειξει οτι εσυ αρνηθηκες να πληρωσεις φορο.

Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι προιόντα Ευρωπαικής ένωσης (πχ Ρουμανία) αλλά ισχύει η εγγύηση κανονικά και το καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία.

Μπορείς να ψάξεις το εν λόγο μαγαζί για αγορά κινητών στο myphone.gr (ίδια περίπτωση είναι).

Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι προιόντα Ευρωπαικής ένωσης (πχ Ρουμανία) αλλά ισχύει η εγγύηση κανονικά και το καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία.

Μπορείς να ψάξεις το εν λόγο μαγαζί για αγορά κινητών στο myphone.gr (ίδια περίπτωση είναι).

Ευχαριστώ για την απάντηση! Στο birdphone τελείωσε απ'οτι βλέπω αλλά υπάρχει και σε άλλα sites! :wink:

κοριτσια καλο μηνα!

εχετε να προτεινετε καποιο προιον για πολυ φουντωτα σγουρα μαλλια???

να "φτιαχνει" τις μπουκλες και να ελαττωνει τον ογκο τους...

ευχαριστω!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Θέλω να αγοράσω ένα παιδικό φορεματάκι από το AliExpress και απ'ότι βλέπω ο πωλητής στέλνει με Dhl!

Για λιγότερο από 10 ευρώ που κάνει το φόρεμα λέτε να μου το σταματήσουν τελωνείο; κ αν ναι, ξέρετε τι χρεώνουν; ή αν πω στο πωλητή να το δηλώσει απ' έξω ως δώρο θα πιάσει άραγε;

καλημερα. εχει ψωνισει καμια σας τeλευταια απο το crazy8??

τι γινεται μετο τελωνειο? πριν απο 2 χρονια που ειχα ψωνισει αρκετα απο το

συγκεκριμμενο φυσικα δεν ειχα πληρωσει τελωνειο, ηρθε με το ταυδρομειο

και πανω εγραφε οτι ερχεται απο γερμανια

E2dQp2.png

3XaBp2.png

Καλή πέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία, κάπου διαφημίζει για ένα εξάρτημα που το τοποθετείς στην μπριζα για να έχεις καλύτερο σήμα αν έχεις ασύρματο Ίντερνετ.εχετε ιδεα για τίνος πρόκειται και πως λέγεται;ευχαριστώ εκ των προτερων

Καλή πέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει καμία, κάπου διαφημίζει για ένα εξάρτημα που το τοποθετείς στην μπριζα για να έχεις καλύτερο σήμα αν έχεις ασύρματο Ίντερνετ.εχετε ιδεα για τίνος πρόκειται και πως λέγεται;ευχαριστώ εκ των προτερων

εχουμε εμεις κατι τετοιο αλλα δεν ξερω λεπτομερειες...θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου πω...

τελικα οσες πηρατε τις βουρτσες για να ξεμπερδευετε τα μαλλια μεινατε ευχαριστημενες?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...