Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Λοιπόν: Είχα αναφέρει πως έκανα μια παραγγελία απ αυτό το κατάστημα.

http://www.mountainwarehouse.com/

Τα πράγματα ήρθαν σε 8 ημέρες στο σπίτι μου. Πολύ καλή ποιότητα και οι τιμές ήταν με σημαντικές εκπτώσεις.

Ένα απ αυτά που πήρα, ήταν ένα χειμωνιάτικο μπουφάν. Ζεστό, αλλά όχι ιδιαίτερα βαρύ ώστε να μην τον εμποδίζει στις κινήσεις, με πολύ όμορφο ζωηρό χρώμα. Ο μικρός ξετρελάθηκε. :-D

http://www.mountainwarehouse.com/ski/jackets/kids-ski-jackets/

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τα μεταφορικά είναι 5,60 ευρώ για το πρώτο είδος της παραγγελίας και, στη συνέχεια, 60 λεπτά για κάθε επιπλέον είδος. Για παραγγελίες πάνω από 100 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Αξιοσημείωτο είναι, όμως, το ότι τα περισσότερα δέματα έρχονται με courier ή συστημένα κι έτσι δεν κινδυνεύουν να χαθούν.

Επίσης, υπάρχει μια μικρή επιπλέον επιβάρυνση στις περιπτώσεις που ο ελληνικός ΦΠΑ είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο γερμανικό (στις περισσότερες δηλαδή).

Κωδικός δυστυχώς δεν δίνεται λόγω των πολύ χαμηλών τιμών. Όσο για το θέμα της γλώσσας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και στα αγγλικά. Είναι πολύ γρήγοροι και αποτελεσματικοί (εμένα μου έχουν απαντήσει ακόμη και Κυριακή).

Ελπίζω να βοήθησα, αν και καθυστερημένα, γιατί μόλις τώρα μπήκα.

Καλές αγορές!!

Φυσικά κ με βοήθησες, παααρα πολύ !!!!!

Σε ευχαριστώ κ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!

Καλησπέρα και Καλή Ανάσταση!

Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει να παραγγείλω προϊόντα από sites που δεν στέλνουν Ελλάδα.

Το www.yoox.com/gr μόλις μου έστειλε τον κωδικό YOOXDREAMBOX για έκπτωση 15% στα είδη του dreambox και ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (ισχύει μέχρι τις 21/4)!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Για καροτσι επειδη κι εγω ψαχνομαι δες κι εδω

http://www.babyartikel.de 19 ευρω μεταφορικα

http://www.prams.net/ χωρις μεταφορικα

και

http://pingpong-online.de/ 15 ευρω μεταφορικα

εχεις παραγγειλει απο το prams.net???

αν ναι εχεις μεινει ευχαιστημενη??? με κουριερ ερχονται?

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Διαφημίσεις

εχεις παραγγειλει απο το prams.net???

αν ναι εχεις μεινει ευχαιστημενη??? με κουριερ ερχονται?

Οχι τελικα αποφασισα για mytoys.de γτ μου ερχοταν λιγο πιο οικονομικα και βρηκα ποδοσακο που ηθελα σε πιο καλη τιμη μαζι με κατι αλλα μπιχλμπιδια 2-3 μπιμπερο κλπ.Οποτε εκανα απο εκει παραγγελια ολα μαζι.Για το pingpong μια κοπελα που ξερω ειχε παρει απο εκει καροτσι και ηταν πολυ ευχαριστημενη.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα!!!Καλή μεγάλη βδομάδα καλή ανάσταση!Πως μπορώ να αγοράσω κάτι που δεν στέλνετε Ελλάδα από Αγγλία??

Αυτές είναι κάποιες οδηγίες που είχα βρει παλιά. Δεν ξέρω αν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι

Σχετικά με τις αγορές απο Αγγλία λέω να συμμαζέψω τις πληροφορίες που έχουμε βρεί γιατι είναι όλα σκόρπια και γίνεται χαμός. Με το my-uk-mail λοιπόν υπάρχει η λύση σε όλες μας σχεδόν τις αγορές. θα γράψω διαδικασία και κόστος αναλυτικά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

* Πρέπει να μπούμε στην σελίδα τους http://www.my-uk-mail.co.uk/ αρχικά και να κάνουμε εγγραφή. (πολύ απλό πατάμε join now)

* Μολις γραφτούμε και πληρώσουμε (χρησιμοποιούν RBS WorldPay, θα αναφέρω ποιο κάτω το κόστος) μας έρχεται ένα Mail οπου μας ζητούν κάποιες πληροφορίες. Αυτές είναι οι εξίς:

* αν θέλουμε να μας στέλνουν αυτόματα τα δέματα ή να περιμένουν δική μας εντολή

* να διαλέξουμε ένα BOX number (είναι 4φιος αλλά για να μην μπλέκουμε με το αν είναι διαθέσιμος ή όχο τους λέμε να βάλουν έναν διαθέσιμο)

* να δώσουμε ενα password για τον λογαριασμό μας σε περίπτωση που έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία να υπάρχει ταυτοποίηση

* Αν θέλουμε να μας σκανάρουν έγγραφα (βάζουμε no documents αφού εμείς δέματα θα έχουμε μόνο)

* Τέλος, για να είναι καλυμμένοι θέλουν σκαναρισμένα την ταυτότητα μας και ένα (οποιδήποτε όμως) λογαριασμό για την πιστοποίηση της διευθυνσης μας.

Μέσα στην ίδια εργάσιμη μέρα ή την επόμενη μας στέλνουν την διεύθυνση που θα έχουμε. Προσοχή θέλει σε κάθε παραγγελία να βάσουμε πάντα το Box No γιατί θα υπάρχει μεγάλη καθυστέριση μέχρι να το βρούνε μετά. Ο λογαριαμός είναι έτοιμος και μπορούμε απο την ίδια μέρα να στείλουμε.

* Κάνουμε μια παραγγελία απο τα μαγαζιά που δεν στέλνουν Ελλάδα βάζουμε την διεύθυνση που μας έχουνε δώσει και το δέμα πάει σε συτούς.

* Οταν φτάσει στέλνουν ένα mail οτι στο Box No τάδε έχετε ένα δέμα πείτε μας αν θέλετε να το προωθήσουμε ή να το κρατήσουμε. Αν έχουμε και άλλα περιμένουμε αλλιώς σβου.

* Σε περίπτωση που έχουμε και άλλα όταν τελειώσουμε τους λέμε να τα στείλουν και αυτοί τα κάνουν ένα δέμα όλα και τα στέλνουν

* Μολις δώσουμε εντολή να φύγουν μας στέλνουν μειλ για το κόστος της αποστολής και πρέπει να μπούμε στην σελίδα τους εκεί που λεεί Top UP και να πληρώσουμε τα μεταφορικά. Μετά το δέμα φεύγει και έρχεται σε εμάς. Η δική μου εμπειρία είναι 6 μέρες περίπου αλλά έχει φτάσει και σε μια μέρα απο μια κοπέλα εδώ.

ΚΟΣΤΟΣ:

* Το κόστος της εγγραφής είναι 7 λίρες και μετά αν θέλουμε για 1 μήνα είναι 10 λίρες ο μήνας (σύνολο 17) ή αν θέλουμε εγγραφή για χρόνο 50 λίρες (σύνολο 57). Ο χρόνος συμφέρει πολύ παραπάνω αν δεν θέλουμε να το χρισημοποιήσουμε για 1-2 φορές.

* Το κόστος των αποστολών είναι αναλυτικά στο σαιτ τους http://www.my-uk-mail.co.uk/rates.htm υπάρχει το απλό ταχυδρομίο μέχρι 2κιλά, express courier, economy courier και European Road. Υπάρχει ένα μπέρδεμα εδώ η αλήθια είναι..απο δική μου εμπειρία μου τα στέλνουν με κόστος 37,5 λίρες μέσω Εuropean Road οπου και αυτή η χρέωση είναι στανταρτ μέχρι 30 κιλά δέμα χωρίς να υπάρχουν ογκομετρικά και τα σχετικά. Οι άλλες επιλογές με κούριερ έχουν πινακάκια με αναλυτικό κόστος ανα κιλό αλλά πρέπει να ξέρεις τις διαστάσεις και το βάρος του δέματος σου. Νομίζω με ένα μειλ όταν έρθει η ώρα της χρέωσης θα μαθαίνουμε τι συμφέρει.

* Τώρα τα 2 πρώτα δέματα γίνεται το consolidation δωρεάν από το τρίτο και μετά υπάρχει μια χρέωση 2 λίρες.

* Σχετικά με τα καταστήματα που δεν δέχονται Ελληνική πιστωτική. Υπάρχει η δυνατότητα να παραγγέλνουν αυτοί για εμάς στέλνοντας τους μια λίστα αυτά που θέλουμε. Το κόστος απο ότι μου είπαν είναι περίπου 11% της παραγγελίας. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ NEXT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ..μόνο για όλα τα άλλα.

Οπως μου είπαν και αυτοί ασχετα με το αν δεν σε αφήνει να βάλεις billing address Ελληνική να προσπαθούμε την παραγγελία κανονικά, υποστιρίζουν οτι σπάνια υπάρχει πρόβλημα, και σε περίπτωση που δεν μας αφήσει να προχωρήσουμε ή μας στείλουν μειλ οτι δεν την δέχονται τότε να στέλνουμε στο my-uk την λίστα για να ψωνίζουν αυτοί.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Στο http://de.buyvip.com έχει παιδικά παπούτσια ricosta και αθλητικά puma σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για τα αθλητικά, επιλέγουμε αρχικά την κατηγορία ανδρικά ή γυναικεία και, στη συνέχεια, στο πρώτο αριστερά πεδίο Kinderschuhe.

Μπαίνουμε στο λογαριασμό μας με τους κωδικούς amazon και τα μεταφορικά είναι 5,60 ευρώ για το πρώτο είδος της παραγγελίας και 60 λεπτά για κάθε επιπλέον είδος.

Γιατί δεν με βάζει; Βάζω τους κωδικούς του αμαζον αλλά δεν...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γιατί δεν με βάζει; Βάζω τους κωδικούς του αμαζον αλλά δεν...

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση!

Υπάρχει ένα άλλο πεδίο λίγο δίπλα (προς τα δεξιά, αν θυμάμαι καλά) για είσοδο με τους κωδικούς amazon.

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

καλημερα και απο μενα

ενδιαφερομαι για αντρικα τζιν, replay. εχετε να μου προτεινετε καποιο site?

ευχαριστω

Αν ενδιαφερεσαι ακόμα δες εδώ

http://de.buyvip.com/ref=pe_385601_47641131_dli5?src=email&sale=A2FJO41D0CULHQ#page=b&dept=all&sale=A3E3UJDN5XGD8P&ref=qd_g_all_es_15_A3E3UJDN5XGD8P_b

kGUSp3.png aMgOp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!

την προηγούμενη εβδομαδα ειχα βαλει μια αγγελία για να πουλησω κάτι ρουχα στο x.e και εχτεσ το βραδυ μου ηρθε ενα μαιλ στα αγγλικά απο μια κοπέλα που με ρωτούσε αν είναι ακομα διαθεσιμα. τησ απαντησα οτι ειναι και τωρα μου εστειλε αυτο:

i would be glad to pay for it as soon as possible due to my best interest in the item though i will not be available to come for an inspection due to the nature of my work, I insisted on Paypal Transfer because it is fast and secure for payment i will need you to give me your full name and your Paypal Email and the price so i can transfer the funds Asap for it ,cos i beleive this is based on trust, I have a Shipping company that will come and pick it after the payment has been made.so kindly get back to me with the details for the payment ...will be waiting for your soonest Reply..pls get back to me with the details below

1.Your PayPal Full Name

2.Your Paypal E-mail address.

3. Total Cost:

4. Item located adderess

5. Mobile phone number

μπορει να με βοηθησει καμία μηπως είναι απατη για τους λογαριασμους paypal κλπ?

μου εκανε εντυπωση γιατι την αγγελία την εβαλα σε ελληνικο σαιτ.

Κορίτσια καλημέρα! χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!

την προηγούμενη εβδομαδα ειχα βαλει μια αγγελία για να πουλησω κάτι ρουχα στο x.e και εχτεσ το βραδυ μου ηρθε ενα μαιλ στα αγγλικά απο μια κοπέλα που με ρωτούσε αν είναι ακομα διαθεσιμα. τησ απαντησα οτι ειναι και τωρα μου εστειλε αυτο:

i would be glad to pay for it as soon as possible due to my best interest in the item though i will not be available to come for an inspection due to the nature of my work, I insisted on Paypal Transfer because it is fast and secure for payment i will need you to give me your full name and your Paypal Email and the price so i can transfer the funds Asap for it ,cos i beleive this is based on trust, I have a Shipping company that will come and pick it after the payment has been made.so kindly get back to me with the details for the payment ...will be waiting for your soonest Reply..pls get back to me with the details below

1.Your PayPal Full Name

2.Your Paypal E-mail address.

3. Total Cost:

4. Item located adderess

5. Mobile phone number

μπορει να με βοηθησει καμία μηπως είναι απατη για τους λογαριασμους paypal κλπ?

μου εκανε εντυπωση γιατι την αγγελία την εβαλα σε ελληνικο σαιτ.

καλημερα και χρόνια πολλα!

είναι απατη κοριτσάκι μου, μην τσιμπάς. Αν χτυπήσεις στο google για νιγηριανές απάτες θα βρεις πολλά link που γράφουν λεπτομερώς περί τινος πρόκειται.

Καλησπέρα!!

Πρόκειται προφανέστατα για απάτη. Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρέπει να δώσεις τα στοιχεία σου!!!

Ακριβώς ! Γνωρίζω κόσμο που εξαπατήθηκε από αυτην την ..μέθοδο !

Προσοχή !

Καλησπέρα κ πάλι !

Χρειαζομαι ενα κάθισμα 15-36 kg, με isofix..

(μην σας πω οτι χρειαζομαι κ 2 άμεσα!)

Κατέληξα στο concord transformer αλλά δεν καταλαβαίνω την διαφορά του πανάκριβου XT , με τα φθηνότερα "Τ" κ "Χ" αντίστοιχα..

Επισης, γερμανικό - αγγλικό Άμαζον έψαξα, my toys de επισης

αλλά καμιά ιδιαίτερη προσφορά δεν βρίσκω..

Εάν εχετε κάτι υπ΄οψιν σας, παρακαλώ την βοηθεια σας κ πάλι !!!

Ευχαριστώ !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...