Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Προσθέτω και τα asics (τώρα τα είδα). Επίσης υπάρχουν οι μάρκες richter και superfit, αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ.

Εμείς θα ψωνίσουμε όχι μόνο δικά μας, αλλά και για δωράκια.

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουν φωτάκια;;; Που κ δεν τα βλέπω ... (ασχετη!)!!!

Ευχαριστώ !

στο μπροστινο μερος που εχουν στρασακια μερικα απο αυτα ειναι φωτακια και συγκεκριμενα αυτα που εχουν αλλο χρωμα απο τ αλλα

Bρήκα αυτό το κατάστημα μέσω του amazon (είναι πωλητής εκεί) και είδα πως έχει κάποιες ενδιαφέρουσες εκπτώσεις κυρίως σε χειμωνιάτικα τζάκετ. Έβαλα μία παραγγελία και όταν έρθει θα σας ενημερώσω.

http://www.mountainwarehouse.com/clearance/ski/?k=&g=Kids&colour=&size=&s=-1&page=0&lp=2&hp=99

Διαφημίσεις

Καλημερα!! Θελω καροτσι για 1,5 χρονων παιδι. Ελαφρυ δηλαδη.

Φιλια!!

Καλημέρα!

να υποθέσω ότι το amazon (αγγλικό και γερμανικό) τα τσέκαρες ήδη?

Τα μωράκια μας να'ναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται... :cool:

Το άμαζον άλλαξε τον τρόπο υπολογισμού των μεταφορικών του. Βασικά μεταφορικά 6,4λίρες + 2,1 λίρες ανά κιλό αναλογικά και υπολογισμένο με προσέγγιση 100 γραμμαρίων. Παραγγελία που έκανα 1η Απριλίου και μεταφορικά 6,4 λίρες πλέον έχει μεταφορικά 22 λίρες. Είναι πλέον εντελώς ασύμφορο.

Το άμαζον άλλαξε τον τρόπο υπολογισμού των μεταφορικών του. Βασικά μεταφορικά 6,4λίρες + 2,1 λίρες ανά κιλό αναλογικά και υπολογισμένο με προσέγγιση 100 γραμμαρίων. Παραγγελία που έκανα 1η Απριλίου και μεταφορικά 6,4 λίρες πλέον έχει μεταφορικά 22 λίρες. Είναι πλέον εντελώς ασύμφορο.

πω πω.. δίκιο έχεις! και ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που πήρα πριν λίγες βδομάδες με 10 περίπου λίρες μτφ, τώρα χρεώνει 23,5 λίρες!!!!!

Ευτυχώς πρόλαβα γιατί δε βλέπω να παραγγέλνω ξανά με τετοια μτφ!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

πω πω.. δίκιο έχεις! και ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που πήρα πριν λίγες βδομάδες με 10 περίπου λίρες μτφ, τώρα χρεώνει 23,5 λίρες!!!!!

Ευτυχώς πρόλαβα γιατί δε βλέπω να παραγγέλνω ξανά με τετοια μτφ!

μολις το ειδα και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!!

ελεος..

edit, εμενα για ενα ζευγαρι παπουτσια που τα εχω καιρο στο καλαθι μου και περιμενω να πεσει η τιμη τους με χρεωνει 8,50 λιρες ομως!!!!!!!!!!!!!!!!

?????????????????????????????????????

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Παντως σημερα που δοκιμασα για καροτσι 120 λιρες μου βγαζει μεταφορικα 26 λιρες.Στη περιπτωση μου τουλαχιστον συμφερει αφου Ελλαδα το ιδιο καροτσι εχει 236 ευρω...Κι επισης το pramworld που γραφτηκε πιο πανω νομιζω εχει διπλασια μεταφορικα.Για καροτσι πιστευω καλυτερο ειναι το mytoys.de.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...