Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

Για τον εκπτωτικό κωδικό για τον τρουμπούκη γράφω απλά στα σχόλια kids-50 *αλήθεια βάζω και τα εισαγωγικά ή όχι;); Και μετά τους παίρνω τηλέφωνο ή το κάνουν αυτόματα;

Δεν χρειάζεται να τους πάρεις τηλ. Απλά βάλε τον κωδικό στα σχόλια (χωρίς εισαγωγικά τον έβαλα, αν και δεν νομίζω να παίζει ρόλο). Στο επιβεβαιωτικό μέηλ που θα σου έρθει για την παραγγελία θα σου αναφέρει το ποσό των αγορών με την έκπτωση.

Έκανα την παραγγελία την Κυριακή το βράδυ αργά και σήμερα με Κούριερ στην πόρτα μου!!:P ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!!!!

Εντελως ασχετη απο την ιντερνετικη αγορα...

Θα ηθελα να βρω ring sling....απο που προτεινετε??

Εχει παρει καποιος απο σας??

Ευχαριστω!!!!!

εγώ έχω το sling hava και έχω να πω μόνο καλά λόγια!

Δε καταλαβαίνεις ότι κουβαλάς το μωρό, πολύ άνετο και βολικό! θα κουβαλάς το μωρό σου για πολύ πολύ καιρό!

Να αυτό εδώ είναι: http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30452

επίσης, υπάρχει και το sling zee http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30204 που στην ουσία είναι το προηγούμενο μοντέλο του sling hava με πιο ογκώδη μαξιλάρια και χωρίς τη τσέπη με το φερμουάρ.

Με το καλό!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

εγώ έχω το sling hava και έχω να πω μόνο καλά λόγια!

Δε καταλαβαίνεις ότι κουβαλάς το μωρό, πολύ άνετο και βολικό! θα κουβαλάς το μωρό σου για πολύ πολύ καιρό!

Να αυτό εδώ είναι: http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30452

Η τιμη του μου φαινεται λιγο τσιμπημενη....???γενικως μου εχουν φερει ενα κλασσικο μαρσιπο..αλλα τωρτα αρχισα να ψαχνομαι λιγακι και νομιζω πως τα sling ειναι πολυ καλυτερα!!!

επίσης, υπάρχει και το sling zee http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30204 που στην ουσία είναι το προηγούμενο μοντέλο του sling hava με πιο ογκώδη μαξιλάρια και χωρίς τη τσέπη με το φερμουάρ.

wooowww μεγαλη διαφορα στη τιμη....

Με το καλό!

Σε ευχαριστω!!!

Και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!

Σε ευχαριστω!!!

Και σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!

Όχι, αυτές είναι οι τιμές για την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, οι εκπτωσιακες τιμες που βλέπεις τώρα, είναι γιατί τους έχει μείνει μονο το μεγάλο μέγεθος που είναι ή για άντρες ή για πολύ ψηλές ή ευσωμες γυναίκες.

Οι κανονικές τιμές για την Ελλάδα είναι 100? το Hava και 80? για το slingzee.

Μπορείς να το παραγγειλεις απο Αμερική με περίπου τα μισά λεφτά αλλά με τον κίνδυνο να στο σταματήσουν στο τελωνείο και να σου έρθει μια η άλλη.

Το δικό μου, μου το έστειλε συγγενής μου από Αμερική μέσω του site του Hava και ήμουν τυχερή και δεν πέρασε τελωνείο. Απ εξω έγραφε gift.

Αυτά! Ελπίζω να βοήθησα λίγο!

Ο κλασικός μάρσιπος για μένα είναι πεταμένα λεφτά. Μου είχαν χαρίσει έναν κ δε μπορούσα να τον αντέξω ουτε δεκα λεπτα με ενα μωρακι λίγων μηνων! προκαλει φοβερους πόνους στη μεση κ τη πλάτη. καινουργιος εχει μεινει!

Καλημέρα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!

Εντελως ασχετη απο την ιντερνετικη αγορα...

Θα ηθελα να βρω ring sling....απο που προτεινετε??

Εχει παρει καποιος απο σας??

Ευχαριστω!!!!!

Καλημέρα! Με το καλό το μωρό σου!

Για δες εδώ http://www.babywearing.gr/, δοκιμασμένο προσωπικά αλλά κ για δώρα που έχω κάνει. Πολύ καλό sling, πολλές επιλογές κ η Στέλλα που τα φτιάχνει μπορεί να σου λύσει πολλές απορίες κ να σου προτείνει διάφορα πράγματα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κορίτσια, καλημέρα!!

Για τα Marks που σας είπα μου ήρθε όντως η παραγγελία μου. Μετά πήγα να κάνω και δεύτερη κ μου είποαν πως δεν στέλνουν πολέον...:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Σορι αν σας μπέρδεψα...

Καλημέρα!Παραλάβαμε και εμείς από τον φίλο Τρουμπούκη αλλά τα camper έπεσαν οριακά και για τα δυο παιδάκια μου και πρέπει να τα επιστρέψω! Δεν είχαμε ξαναπάρει camper και πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράνε τώρα αλλά έχουν μικρό καλούπι μάλλον ε?Τα αντίστοιχα νούμερα στα geox θα τους είναι οκ για το καλοκαίρι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, αυτές είναι οι τιμές για την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, οι εκπτωσιακες τιμες που βλέπεις τώρα, είναι γιατί τους έχει μείνει μονο το μεγάλο μέγεθος που είναι ή για άντρες ή για πολύ ψηλές ή ευσωμες γυναίκες.

Οι κανονικές τιμές για την Ελλάδα είναι 100? το Hava και 80? για το slingzee.

Μπορείς να το παραγγειλεις απο Αμερική με περίπου τα μισά λεφτά αλλά με τον κίνδυνο να στο σταματήσουν στο τελωνείο και να σου έρθει μια η άλλη.

Το δικό μου, μου το έστειλε συγγενής μου από Αμερική μέσω του site του Hava και ήμουν τυχερή και δεν πέρασε τελωνείο. Απ εξω έγραφε gift.

Αυτά! Ελπίζω να βοήθησα λίγο!

Ο κλασικός μάρσιπος για μένα είναι πεταμένα λεφτά. Μου είχαν χαρίσει έναν κ δε μπορούσα να τον αντέξω ουτε δεκα λεπτα με ενα μωρακι λίγων μηνων! προκαλει φοβερους πόνους στη μεση κ τη πλάτη. καινουργιος εχει μεινει!

Καλημέρα!

Καλημερα!!!!!

Ναι το διαβασα...(χεχε...εχω το υψος...τυχερουλα)...

Σιγουρα θα παρω sling...απλα ηθελα κατι σιγουρο και δοκιμασμενο!!!!

Σε ευχαριστω και παλι!!!!!

Καλημέρα! Με το καλό το μωρό σου!

Για δες εδώ http://www.babywearing.gr/, δοκιμασμένο προσωπικά αλλά κ για δώρα που έχω κάνει. Πολύ καλό sling, πολλές επιλογές κ η Στέλλα που τα φτιάχνει μπορεί να σου λύσει πολλές απορίες κ να σου προτείνει διάφορα πράγματα.

Καλημερα!!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Καλημερα!!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!

εγω παλι ειμαι φαν του ergobaby αν και πολυ τσιμπιμενη η τιμη του στην ελλαδα.. παρολα αυτα οτι και να διαλεξεις καλο babywearing :D

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

εγω παλι ειμαι φαν του ergobaby αν και πολυ τσιμπιμενη η τιμη του στην ελλαδα.. παρολα αυτα οτι και να διαλεξεις καλο babywearing :D

Καλησπερα kounabi!!!

Απο μια γρηγορη ματια που εριξα...οντως πολυ τσιμπιμενη τιμη!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!

Καλημέρα!Παραλάβαμε και εμείς από τον φίλο Τρουμπούκη αλλά τα camper έπεσαν οριακά και για τα δυο παιδάκια μου και πρέπει να τα επιστρέψω! Δεν είχαμε ξαναπάρει camper και πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράνε τώρα αλλά έχουν μικρό καλούπι μάλλον ε?Τα αντίστοιχα νούμερα στα geox θα τους είναι οκ για το καλοκαίρι.

Εγώ του γιου μου από τότε που περπάτησε μέχρι και πέρσι το χειμώνα του φορούσα μόνο camper. Τα λατρεύω! Από την άνοιξη κ μετά τον ήθελε ο άντρας μου πιο σπορ και του αγοράζαμε μόνο αθλητικά Adidas. οπότε λοιπόν, πέρσι την άνοιξη που φορούσε σε Camper 25, πήραμε σε Adidas 24! Αυτή τη στιγμή φοράει σε Adidas 27 και τα Camper πέδιλα που πήρα απο τον Τρουμπούκη τα πήρα 28 του είναι μεγάλα, οπότε φαντάζομαι πως θα είναι οκ ως το Μάιο που θα τα φορέσει!

Άρα, με εσάς τι γίνεται και είναι στενά;

Καλημερα!!!!!

Ναι το διαβασα...(χεχε...εχω το υψος...τυχερουλα)...

Σιγουρα θα παρω sling...απλα ηθελα κατι σιγουρο και δοκιμασμενο!!!!

Σε ευχαριστω και παλι!!!!!

ε τότε μην το συζητάς!!! πάρτο για όσο ακόμα το έχουν σε αυτή τη τιμή! για λίγο καιρό θυμάμαι ότι ήταν η προσφορά, ώσπου να παραλάβουν ξανά όλα τα μεγέθη. και αν έχεις αμφιβολία για το νούμερο, πάρε τα κοριτσια του mariaevita τηλέφωνο για να σου πουν αν όντως θα είναι οκ. εγώ όσες φορές ψώνισα από κει, έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...