Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τελικά τα κορίτσια που παρήγγειλαν από marks and spencer τα πραγματάκια έγιναν dispatch;Να προχωρήσω;

Καλημέρα!!!!Χθες έκανα την δεύτερη παραγγελία μου και έχει γίνει και αυτή dispatched. Η πρώτη δεν έχει φτάσει ακόμη, αναφέρουν όμως ό,τι θέλει περίπου 10-15 μέρες να γίνει η παράδοση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

female δηλαδή απλά τοποθέτησες παραγγελία με αποστολή στην Ελλάδα, πλήρωσες με την πιστωτική σου και στα έκαναν dispatch? Σκέψου πόσο δυσκολεύομαι να το πιστέψω που γράφω σα νήπιο! αχαχαχαχαχαχαχ! Μόλις παραλάβεις ενημέρωσέ μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

female δηλαδή απλά τοποθέτησες παραγγελία με αποστολή στην Ελλάδα, πλήρωσες με την πιστωτική σου και στα έκαναν dispatch? Σκέψου πόσο δυσκολεύομαι να το πιστέψω που γράφω σα νήπιο! αχαχαχαχαχαχαχ! Μόλις παραλάβεις ενημέρωσέ μας!

Έτσι ακριβώς!!!!

Αναμένω και την πρώτη παραλαβή για να πανηγυρίσουμε επίσημα.:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έτσι ακριβώς!!!!

Αναμένω και την πρώτη παραλαβή για να πανηγυρίσουμε επίσημα.:tongue:

στέλνουν τα M&S??? από που; Αγγλία; μπορείς να μου πεις το ακριβές link?

πηραμε πρόσφατα αυτήν την κουκέτα (σε άλλα χρωματα), εχει και αλλα σχεδια για μονά κρεββατάκια, ρίξε μια ματιά στο σάιτ.

πάρα πολύ ωραία είναι! Κάτι ανάλογο είχε και η neoset με δύο κρεβάτια και είχε αν θυμάμαι καλά πάνω από 2500!

εγω τωρα ξεκινησα και σου λεω με την πολυ μικρη εμπειρια μου, οτι αλλοι πωλητες βαζουν λεπτομερη περιγραφη, αλλοι βαζουν φωτογραφιες με διαστασεις και λενε οτι "what you see is what you get" και αλλοι τιποτα. οσες φορες εστειλα ερωτηση , μου απαντησαν αμεσα, σε κινεζοαγγλικα!προσφορα κανεις, σου βγαζει συνηθωε και ενα παραθυρο και σου δειχνει και αλλες προσφορες που εγιναν στον πωλητη, το ποσο και αν της απερριψε η οχι. 2 αγορες εχω κανει, και μο εκοψαν και τις 2 φορες 5-8 δολαρια , δεν ξαναπροσπαθησα μετα δευτερη φορα. οταν παραλαβω θα πω εντυπωσεις!

ευχαριστούμε για τις πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες! το θέμα όμως είναι πως οι περισσότεροι πωλητές που πουλάνε ugg αυτό το καιρό είναι νέοι και δεν έχουν καθόλου reviews! και ένας που είχε, άλλοι του έγραφαν ότι είναι τέλειες οι μπότες και άλλοι ότι στο πίσω μέρος δεν είχε ετικέτα ugg η μπότα! Και επίσης, δε γράφουν πουθενά αν είναι δερμάτινες ή όχι!

Δε ξέρω τι να κάνω! Να δώσω 40 με 45 ευρώ και να το ρισκάρω;

Όσες έχετε πάρει ugg από το ioffer τι άλλο προσέξατε;

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

πηραμε πρόσφατα αυτήν την κουκέτα (σε άλλα χρωματα), εχει και αλλα σχεδια για μονά κρεββατάκια, ρίξε μια ματιά στο σάιτ.

Πολύ όμορφη η κουκέτα σας. Μου αρέσει πολύ ο διάδρομος που έχει. Πρέπει να είναι πολύ βολικός για το στρώσιμο του κρεβατιού. θα μπορούσες να μου πεις διαστάσεις; Κυρίως θα με ενδιέφερε το βάθος (κρεβάτι + διαδρομος) και το πλάτος της σκάλας. Ευχαριστώ.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, γνωρίζετε αν μπορώ να βρω κάπου άλλου σαν αυτό το προστατευτικό καθίσματος http://www.cosycorner.gr/el/category/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85/sunny-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/ εξίσου οικονομικό? Πως θα μπορούσα να το ψάξω στο άμαζον?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Καλημέρα!!!!Χθες έκανα την δεύτερη παραγγελία μου και έχει γίνει και αυτή dispatched. Η πρώτη δεν έχει φτάσει ακόμη, αναφέρουν όμως ό,τι θέλει περίπου 10-15 μέρες να γίνει η παράδοση.

Ευχαριστώ πολύ.

Και κάτι ακόμη.. περιμένω από ebay κάτι πραγματάκια που έγιναν dispatch 24/12 και 28/12 αντίστοιχα και δεν έχουν έρθει ακόμη. Να ανησυχήσω ή απλά είναι ακόμη ο χαμός των γιορτών;

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Ευχαριστώ πολύ.

Και κάτι ακόμη.. περιμένω από ebay κάτι πραγματάκια που έγιναν dispatch 24/12 και 28/12 αντίστοιχα και δεν έχουν έρθει ακόμη. Να ανησυχήσω ή απλά είναι ακόμη ο χαμός των γιορτών;

Από ποια χώρα έρχονται?Νομίζω είναι νωρίς ακόμη, εγώ στην θέση σου θα περίμενα ειδικά αν κάτι έρχεται από Κίνα ή Αμερική.:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ.

λογω πραγματικα χαμου εορτων...

εκανα παραγγελια 15/12 βιβλια απο αγγλια απο Ebay και τα παρελαβα χτες!!!!!!!!!!!!!!

(εδω ειχαν 60 ευρω το ενα οποτε μαλλον αξιζε να περιμενω γιατι τα πηρα 15 ευρω το ενα)

373234kxspip9z8o.gif693480a4hl3y389h.gif

You don't scare me. I have boys.

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε το dpam.gr

Έχει καλές εκπτώσεις και μέχρι 31/1 δωρεάν μεταφορικά και 50% συνολική έκπτωση (επί της αρχικής ε) εάν αγοράσετε 6 τεμάχια.

Παρήγγειλα την Πέμπτη και παρέλαβα σήμερα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Από ποια χώρα έρχονται?Νομίζω είναι νωρίς ακόμη, εγώ στην θέση σου θα περίμενα ειδικά αν κάτι έρχεται από Κίνα ή Αμερική.:tongue:

εκανα παραγγελια 15/12 βιβλια απο αγγλια απο Ebay και τα παρελαβα χτες!!!!!!!!!!!!!!

(εδω ειχαν 60 ευρω το ενα οποτε μαλλον αξιζε να περιμενω γιατι τα πηρα 15 ευρω το ενα)

Από Αγγλία έρχονται. Δεν είναι ότι τα βιάζομαι απλά δεν μου έχει ξανατύχει. Φυσικά και θα περιμένω και βλέπουμε.

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Πολύ όμορφη η κουκέτα σας. Μου αρέσει πολύ ο διάδρομος που έχει. Πρέπει να είναι πολύ βολικός για το στρώσιμο του κρεβατιού. θα μπορούσες να μου πεις διαστάσεις; Κυρίως θα με ενδιέφερε το βάθος (κρεβάτι + διαδρομος) και το πλάτος της σκάλας. Ευχαριστώ.

To μήκος της κουκέτας μαζί με τη σκάλα στο πλάι ειναι 2.40 εκ. (καθαρο το κρεββατι ειναι 2 μετρα) και το βαθος ειναι 1,40 μαζί με τον διάδρομο (1 μετρο το κρεββατι). Φυσικά ειναι πολύ βολικός ο διάδρομος, δεν εχω κανενα προβλημα να στρωσω το πανω κρεββατι. Επιπλέον κάτω απ τον διάδρομο, στο πλάι του κατω κρεββατιού υπάρχει αποθηκευτικός χωρος/ντουλάπι, και τα σκαλάκια εχουν αποθηκευτικό χωρο και αντί για τρίτο κρεββατι εχω βαλει μεγαλα συρταρια, εχουν χωρεσει ενα σωρό πράγματα, συμμαζεύτηκε το δωμάτιο! Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ειναι απ τις καλύτερες αγορές που έχω κανει!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Τελικά τα παρέλαβα σήμερα και τα δυο. Όλα καλά.:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...